قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

رایزنی غریب‌آبادی با مقامات چینی درباره تنگه هرمز

معاون عراقچی که برای رایزنی با همتای چینی خود درباره مسائل بین‌المللی، منطقه‌ای و دوجانبه به پکن سفر کرده است، امروز با «میائو ده‌یو» معاون وزیر امور خارجه جمهوری خلق چین دیدار کرد.
 رایزنی غریب‌آبادی با مقامات چینی درباره تنگه هرمز

کاظم غریب آبادی، معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه که برای رایزنی با همتای چینی خود در خصوص مسائل بین‌المللی، منطقه‌ای و دوجانبه به پکن سفر کرده است، روز دوشنبه با «میائو ده‌یو» معاون وزیر امور خارجه جمهوری خلق چین دیدار کرد.   در این دیدار، معاون وزیر امور خارجه چین ضمن گرامیداشت پنجاه و پنجمین سالگرد روابط دو دیپلماتیک دو کشور، گفت: برای بیش از نیم قرن است که دو کشور و دو ملت روابطی رو به رشد و دوستانه داشته‌اند و از یکدیگر آموخته‌اند. ارتقاء سطح روابط به مشارکت راهبردی، همکاری عملگرایانه، همکاری در سازمان‌های بین‌المللی و چندجانبه و تعاملات ملت‌ها با یکدیگر از خصوصیات روابط ایران و چین است که نمونه‌ای مثال‌زدنی برای تعاملات کشورهای در حال توسعه با یکدیگر است.  خبر مرتبط غریب آبادی: وزیر امنیت ملی اسرائیل برای کشتار در غزه «سهمیۀ شبانه» تعیین کرده است

معاون امور حقوقی و بین الملل وزات امور خارجه در پیامی با بیان اینکه وزیر امنیت ملی رژیم صهیونیستی برای کشتار در غزه «سهمیۀ شبانه» تعیین کرده است، تاکید کرد: این اعترافات باید برای روز محاکمۀ این جنایتکاران ثبت و حفظ شود.

کاظم غریب‌آبادی معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه کشورمان نیز ضمن پاسداشت پنجاه و پنجمین سالگرد تاسیس روابط دیپلماتیک میان دو کشور، بیان کرد: ایران و چین در نقاط عطف تاریخی از یکدیگر حمایت کرده‌اند و همکاری و هماهنگی میان ایران و چین هم در روابط دوجانبه و هم در مجامع بین‌المللی، در چارچوب مشارکت راهبردی، فعالانه ادامه دارد. 

وی افزود: روابط ایران و …



 جنگ علیه ایران و بحران زرادخانه‌های آمریکا؛ از خاورمیانه تا اروپا و شرق آسیا
۱۶ دقیقه قبل / سایت جماران

جنگ علیه ایران و بحران زرادخانه‌های آمریکا؛ از خاورمیانه تا اروپا و شرق آسیا

کاهش سریع ذخایر موشکی و سامانه‌های دفاع هوایی آمریکا در پی جنگ با ایران، دیگر فقط یک مسئله عملیاتی نیست و به چالشی راهبردی برای شبکه متحدان واشنگتن تبدیل شده است. «شورای آتلانتیک» در گزارشی هشدار می‌دهد که فرسایش ذخایر پاتریوت و تاد، همزمان توان بازدارندگی آمریکا در خاورمیانه را تحت فشار گذاشته، حمایت تسلیحاتی از اروپا را محدود کرده و نگرانی متحدان آسیایی را نسبت به آمادگی واشنگتن برای یک بحران احتمالی با چین افزایش داده است.

 خرید لوازم یدکی خودروهای چینی |  انصاف نیوز
۱ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

خرید لوازم یدکی خودروهای چینی | انصاف نیوز

رپورتاژ آگهی

 رد عددسازی مقامات ترامپ در مورد تنگه هرمز توسط آمار جهانی + عکس
۱ ساعت قبل / سایت جماران

رد عددسازی مقامات ترامپ در مورد تنگه هرمز توسط آمار جهانی + عکس

ترامپ و مقامات دولتش از عبور 40 نفتکش از تنگه هرمز در یک شب خبر می‌دهند اما پایش‌های دریایی این آمار را رد می‌کنند.

 آغاز رقابت‌های تکواندو آزاد جهانی زنان در روز‌های ۶ تا ۸ شهریورماه ۱۴۰۵ | تیم ملی ایران اعزام شد
۱ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

آغاز رقابت‌های تکواندو آزاد جهانی زنان در روز‌های ۶ تا ۸ شهریورماه ۱۴۰۵ | تیم ملی ایران اعزام شد

رقابت‌های تکواندو آزاد جهانی زنان طی روز‌های ۶ تا ۸ شهریورماه با حضور ۳۹۱ تکواندوکار از ۵۸ کشور در سالن «شانگسی» شهر «تائویان» در چین برگزار خواهد شد.