قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

حمله تند وزیر آلمانی علیه اینفانتینو؛ نباید سال آینده برای انتخاب مجدد نامزد شود

وزیر دولت آلمان در امور فرهنگی گفت: اینفانتینو اعتماد جامعه فوتبال اروپا را از دست داده و نباید سال آینده برای انتخاب مجدد نامزد شود.
 حمله تند وزیر آلمانی علیه اینفانتینو؛ نباید سال آینده برای انتخاب مجدد نامزد شود

وزیر دولت آلمان در امور فرهنگی، به نخستین عضو دولت فدرال این کشور تبدیل شد که خواستار استعفای جیانی اینفانتینو، رئیس فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا)، شده است. وایمر امروز شنبه ۱۷ مرداد در گفتگو با خبرگزاری آلمان گفت: اینفانتینو با طرح خود برای فروش حقوق جام جهانی، آسیب بزرگی به فوتبال جهان وارد کرده است.

او افزود: اینفانتینو اعتماد جامعه فوتبال اروپا را از دست داده و نباید سال آینده برای انتخاب مجدد نامزد شود.

اینفانتینو از هفته گذشته و پس از افشای طرحی چند میلیارد دلاری برای فروش حقوق جام جهانی به سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، با انتقادات شدیدی روبه‌رو شده است. پس از اعتراضات گسترده، از جمله تهدید یوفا به تحریم جام جهانی، رئیس فیفا از این پیشنهاد عقب‌نشینی کرد. خبر مرتبط چالش بزرگ اینفانتینو/ دو زن عضو یوفا در صف مخالفان رئیس فیفا

در حالی که جیانی اینفانتینو با پروژه واگذاری سهام جام جهانی به شرکت‌های خصوصی روبرو است، لورا مک‌آلیستر و لیز کلاوینز، دو زن عضو کمیته اجرایی یوفا، به عنوان منتقدان اصلی او ظاهر شده‌اند و بحث درباره امکان رهبری یک زن در فیفا را داغ کرده‌اند.

فدراسیون‌های ملی و قاره‌ای دیگری نیز با این طرح مخالفت کردند. شاهزاده علی بن الحسین، رئیس فدراسیون فوتبال اردن، سه‌شنبه گذشته مدعی شد که آنها تحت فشار قرار گرفته‌اند؛ چرا که فیفا به آنها اعلام کرده بود تنها در صورتی منابع مالی اختصاص‌یافته به آنها را دریافت خواهند کرد که در انتخابات سال آینده به اینفانتینو رأی بدهند.

با وجود فشارهای گسترده، اینفانتینو قصد ندارد از سمت خود کناره‌گیری کند.

وایمر در ادامه گفت: فوتبال یک میراث فرهنگی متعلق به همه است، نه کالایی برای سفته‌بازی عده‌ای محدود.

او افزود: فوتبال یک کالای ارزان نیست، بلکه میراثی ارزشمند و یک منفعت عمومی و فرهنگی است که بر پایه گشودگی، مشارکت، احترام و عدالت شکل گرفته است. مشارکت همه، بخشی از سلامت و تمامیت فوتبال است، نه کسب سود برای عده‌ای خاص. قیمت بلیت مسابقات و پیراهن تیم‌ها همین حالا هم بیش از حد بالا است.

وزیر دولت آلمان همچنین از فدراسیون فوتبال آلمان خواست در برابر اینفانتینو «مقاومت مؤثری» نشان دهد.

وایمر در پایان گفت: با داشتن ۲۴ هزار باشگاه و هشت میلیون عضو، فدراسیون فوتبال آلمان از نظر تعداد اعضای ثبت‌شده، بزرگ‌ترین فدراسیون ورزشی جهان محسوب می‌شود و صدای آن وزن و اهمیت زیادی دارد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است. این مطلب برایم مفید است 0 نفر این مطلب را پسندیده اند کپی شد



۴۰ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

جنگ ایران، بازار گاز آلمان را تحت فشار گذاشت

صفحه سیاست-

ظرفیت مخازن گاز آلمان امسال به میزان قابل توجهی کمتر از سطح برنامه‌ریزی‌شده است و کارشناسان نسبت به پیامدهای آن در ماه‌های سرد سال هشدار داده‌اند.

نزدیک به ۵۰ مرکز ذخیره‌سازی گاز در آلمان در حال حاضر تنها حدود ۵۰ درصد پر هستند؛ در حالی که میزان پر بودن ذخایر در مدت مشابه سال گذشته حدود ۶۵ درصد بود. کارشناسان دستیابی به هدف ۷۰ درصدی تا ماه نوامبر را نیز در شرایط فعلی دشوار می‌دانند. افزایش قیمت گاز و کاهش ذخیره‌سازی

آندریاس شرودر، کارشناس انرژی از شرکت تحلیلی ICIS، وضعیت کنونی بازار را پرریسک توصیف کرده و هشدار داده است که همزمانی چند عامل می‌تواند شرایط را بحرانی کند.

به گفته وی، تغییر وضعیت بازار گاز یکی از عوامل اصلی کاهش ذخایر است. شرکت‌ها معمولاً در تابستان گاز را با قیمت پایین‌تر خریداری و در زمستان که تقاضا افزایش می‌یابد، عرضه می‌کنند؛ اما این الگوی تجاری در شرایط کنونی دیگر اطمینان سابق را ندارد.

جنگ علیه ایران و بسته شدن تنگه هرمز، در کنار افزایش تقاضای جهانی به‌ویژه در آسیا، موجب افزایش قیمت گاز شده است. قیمت گاز اکنون به بیش از ۶۰ یورو به ازای هر مگاوات ساعت رسیده و همین مسئله باعث شده برخی معامله‌گران ذخیره‌سازی گاز را به تعویق بیندازند. وابستگی جدید برلین به LNG

آلمان پس از اختلال در انتقال گاز از طریق خطوط لوله روسیه، تأمین انرژی خود را بازتنظیم کرده و گاز طبیعی مایع یا LNG نقش مهمی در این روند پیدا کرده است.

دولت آلمان با توسعه پایانه‌های LNG و افزایش ظرفیت واردات، امکان تأمین انعطاف‌پذیرتر گاز را فراهم کرده است؛ با این حال، این سیاست وابستگی‌های جدیدی نیز ایجاد کرده است.

حدود ۹۵ درصد از LNG تحویلی به بنادر آلمان در شرایط فعلی از آمریکا تأمین می‌شود؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را درباره وابستگی برلین به بازار جهانی LNG و کشورهای تأمین‌کننده ایجاد کرده است.

کارشناسان هشدار می‌دهند در صورت وقوع زمستان سرد و همزمانی آن با اختلال در عرضه، سطح پایین ذخایر می‌تواند فشار بیشتری بر بازار انرژی آلمان وارد کند.




 مخالفت دولت پزشکیان با طرح «نفوذ»/ بازنشر پیام رهبری همزمان با تصویب کلیات طرح جدید مجلس چه پیامی دارد؟
۱ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

مخالفت دولت پزشکیان با طرح «نفوذ»/ بازنشر پیام رهبری همزمان با تصویب کلیات طرح جدید مجلس چه پیامی دارد؟

مجلس شورای اسلامی در حالی کلیات طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌های بیگانه را به تصویب رسانده است که این طرح با مخالفت صریح دولت و نگرانی‌های گسترده درباره پیامدهای آن برای آزادی‌های علمی، فرهنگی و مدنی مواجه شده است.

 علم‌الهدی:  آمریکا یک جریان تمامیت‌خواه است که همه چیز ما را می‌خواهد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

علم‌الهدی: آمریکا یک جریان تمامیت‌خواه است که همه چیز ما را می‌خواهد

امام جمعه مشهد گفت: شش ماه پس از شهادت رهبر، ملت ایران همچنان پرچم‌ها و اجتماعات را رها نکرده و مردانه ایستاده اند تا انتقام مظلومیت و خونخواهی قائد امت را محقق کند.

 یارانه این دهک‌ها ۳ برابر می‌شود + جزئیات
۲۸ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ایرانی

یارانه این دهک‌ها ۳ برابر می‌شود + جزئیات

اقتصادایرانی: جزییات واریز واریز یارانه نقدی مرداد ۱۴۰۵ را در این گزارش بخوانید.

 چین و امارات رزمایش مشترک برگزار می‌کنند/ «سپر شاهین ۲۰۲۶» در سین‌کیانگ به پرواز درمی‌آید
۴۷ دقیقه قبل / سایت اکوایران

چین و امارات رزمایش مشترک برگزار می‌کنند/ «سپر شاهین ۲۰۲۶» در سین‌کیانگ به پرواز درمی‌آید

وزارت دفاع چین اعلام کرد که نیروهای هوایی چین و امارات از اواخر ماه اوت تا اواسط سپتامبر، رزمایش مشترکی را در سین‌کیانگ در شمال‌غرب چین، برگزار خواهند کرد

 قیمت جدید گوشت قرمز امروز ۳۰ مرداد ۱۴۰۵
۵۰ دقیقه قبل / روزنامه تعادل

قیمت جدید گوشت قرمز امروز ۳۰ مرداد ۱۴۰۵

تازه‌ترین قیمت گوشت قرمز در بازار ۳۰ مردادماه ۱۴۰۵ اعلام شد.

 رضاییان بی چشم و رو است که اینطور حرف می زند | جوانان جانشین خوب کسانی هستند که پیراهن استقلال را به پول فروختند
۵۹ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رضاییان بی چشم و رو است که اینطور حرف می زند | جوانان جانشین خوب کسانی هستند که پیراهن استقلال را به پول فروختند

محمد نوری پیشکسوت تیم استقلال اعتقاد دارد؛ اگر به جای استقلال تیم پرسپولیس صدرنشین فصل گذشته بود مسئولان فدراسیون فوتبال جام قهرمانی را در مقابل درب باشگاه به آنها تقدیم می کردند.