قیمت طلا امروز




 سایت جماران / ۲ ساعت قبل

تاثیر چای دارچین و زنجبیل بر قند خون

برخی مطالعات نشان می‌دهند دارچین و زنجبیل ممکن است به تنظیم قند خون، به‌ویژه قند خون ناشتا و بعد از غذا، کمک کنند؛ با این حال، شواهد درباره تأثیر خودِ چای دارچین و زنجبیل هنوز محدود است و نمی‌توان آن را جایگزین درمان‌های پزشکی دانست.
 تاثیر چای دارچین و زنجبیل بر قند خون

به گزارش جماران، به نقل از verywellhealth، چای دارچین و زنجبیل، نوشیدنی ساده‌ای است که از دم کردن زنجبیل تازه و چوب دارچین در آب تهیه می‌شود و به دلیل فواید احتمالی آن برای سلامت دستگاه گوارش و تنظیم قند خون مورد توجه قرار گرفته است.

سلامت نیوز نوشت، برخی پژوهش‌ها نشان می‌دهند دارچین و زنجبیل ممکن است به تنظیم قند خون قبل و بعد از وعده‌های غذایی کمک کنند. این دو ماده همچنین حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی هستند که می‌توانند فواید دیگری برای سلامت داشته باشند.

با این حال، متخصصان تأکید می‌کنند که شواهد علمی درباره اثر مستقیم چای دارچین و زنجبیل بر قند خون هنوز محدود است. تحقیقات درباره دارچین و زنجبیل چه می‌گویند؟

به گفته متخصصان، بخش قابل توجهی از مطالعات انجام‌شده درباره دارچین و زنجبیل، به جای چای، روی پودر، عصاره یا مکمل‌های این مواد انجام شده است. بنابراین نمی‌توان نتایج این مطالعات را به‌طور مستقیم به یک فنجان چای دارچین و زنجبیل تعمیم داد.

در یک مطالعه کوچک، تأثیر مصرف روزانه دارچین آسیاب‌شده بر قند خون افراد سالم بررسی شد. محققان دریافتند مصرف روزانه ۳ تا ۶ گرم دارچین، معادل حدود یک تا یک‌ونیم قاشق چای‌خوری، با بهبود سطح قند خون پس از وعده غذایی همراه بود.

یکی از نکات قابل توجه این مطالعه این بود که مقدار دارچین استفاده‌شده، تقریباً مشابه مقداری بود که افراد ممکن است در خانه مصرف کنند. زنجبیل هم ممکن است بر قند خون اثر بگذارد

در یک بررسی گسترده‌تر، پژوهشگران نتایج ۱۰۹ مطالعه درباره اثرات زنجبیل بر سلامت انسان را بررسی کردند که تنظیم قند خون نیز یکی از موضوعات مورد مطالعه بود.

سه مطالعه از میان پژوهش‌های بررسی‌شده نشان دادند که مصرف زنجبیل می‌تواند سطح قند خون ناشتا را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

با این حال، پژوهشگران تأکید دارند که این یافته‌ها بیشتر درباره مصرف زنجبیل به شکل مکمل یا فرآورده‌های غلیظ است و شواهد درباره تأثیر نوشیدن چای زنجبیل همچنان محدود است. چای دارچین و زنجبیل واقعاً قند خون را کنترل می‌کند؟

در یک مطالعه روی افراد مبتلا به دیابت …



 آغاز مسیر مهاجرت شبکه بانکی ایران به رمزنگاری پسا‌کوانتومی
۳۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

آغاز مسیر مهاجرت شبکه بانکی ایران به رمزنگاری پسا‌کوانتومی

معاون علمی رئیس‌جمهور با اشاره به تهدیدهای احتمالی رایانش کوانتومی برای روش‌های فعلی رمزنگاری گفت: بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با امضای تفاهم‌نامه همکاری با معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، هم‌راستا با کشورهای پیشرو، مسیر مهاجرت شبکه بانکی به رمزنگاری پسا‌کوانتومی را آغاز کرده است؛ مسیری که قرار است با توسعه زیرساخت‌های آزمایشگاهی، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و تربیت نیروی متخصص دنبال شود.

 ترامپ: دیشب ۲۰ قایق ایرانی را منهدم کردیم | به زودی در ایران پیروزی بزرگی خواهیم داشت
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ترامپ: دیشب ۲۰ قایق ایرانی را منهدم کردیم | به زودی در ایران پیروزی بزرگی خواهیم داشت

رئیس جمهور آمریکا در تازه ترین ادعاهای خود در مصاحبه با شبکه الجزیره مدعی شد که ارتش آمریکا دیشب ۲۰ قایق ایرانی را منهدم کرده است.

 بیان حقایق به معنای «گرا» دادن به دشمن نیست | باید مردم را در جریان مسائل داخلی و خارجی کشور قرار داد
۳۹ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بیان حقایق به معنای «گرا» دادن به دشمن نیست | باید مردم را در جریان مسائل داخلی و خارجی کشور قرار داد

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: باید با مردم شفاف و با صداقت صحبت کرد و آن‌ها را در جریان مسائل داخلی و خارجی کشور قرار داد.

 تقدیر زلنسکی از نامه ضدایرانی نتانیاهو!
۱۹ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

تقدیر زلنسکی از نامه ضدایرانی نتانیاهو!

رئیس‌جمهور اوکراین نامه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به مناسبت استقلال اوکراین را که در آن محتویات بی‌اساس و ضدایرانی نوشته، منتشر کرد.

 انتقاد سخنگوی نیروهای مسلح از جریان رسانه‌ای غرب
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

انتقاد سخنگوی نیروهای مسلح از جریان رسانه‌ای غرب

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح ضمن انتقاد از عملکرد رسانه‌های خارجی، آن‌ها را بازوهای اطلاعاتی دشمن دانست و بر ضرورت تقویت ارتباطات رسانه‌ای کشور برای روشنگری افکار عمومی جهان تأکید کرد.

 رایزنی‌های بین‌المللی پیرامون توسعه کشاورزی و حفظ محیط‌زیست
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

رایزنی‌های بین‌المللی پیرامون توسعه کشاورزی و حفظ محیط‌زیست

وزیر جهاد کشاورزی جمهوری اسلامی ایران در حاشیه هفدهمین کنفرانس اعضای کنوانسیون مقابله با بیابان‌زایی، با وزیر محیط زیست سریلانکا دیدار و درباره راه‌های توسعه همکاری‌های مشترک در حوزه‌های کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست گفت‌وگو کرد.



ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید
سایت اکوایران

ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید

​ابرتورم یکی از شدیدترین و مخرب‌ترین اشکال تورم است؛ وضعیتی که در آن سطح عمومی قیمت‌ها با سرعتی بسیار بالا افزایش پیدا می‌کند و ارزش پول به‌سرعت کاهش می‌یابد. با توجه به افزایش تورم در ایران، در ماه‌های اخیر بحث‌هایی درباره احتمال حرکت اقتصاد کشور به سمت ابرتورم مطرح شده است. اما ابرتورم دقیقا چه زمانی رخ می‌دهد و چه عواملی می‌توانند اقتصاد را به این نقطه برسانند؟
روزنامه هفت صبح

سخنگوی دولت: چرا که نه؟ معین هم شهروند ایران است

روزنامه هفت صبح

جوانان جویای کار در دام کلاهبرداران کیونت

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ
روزنامه هفت صبح

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ

شورای عالی شهرسازی درباره تعداد پلاک‌ها، میزان تراکم و محل مصرف درآمدهای حاصل از واگذاری توضیح می‌خواهد
نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی
روزنامه عصر اقتصاد

نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی

نجات تولید و تبدیل رشد اقتصادی از یک وعده آماری به واقعیتی پایدار، از مسیر افزایش بی‌هدف تسهیلات یا تزریق نقدینگی عبور نمی‌کند، بلکه به تخصصی شدن بانک ها گره می‌خورد. هنگامی که همه بانک ها با یک الگوی مشابه برای جذب سپرده، پرداخت اعتبار و حضور در بازار دارایی ها رقابت می‌کنند، منابع به
از تورم مزمن تا تورم ساختاری
روزنامه عصر اقتصاد

از تورم مزمن تا تورم ساختاری

احمد بختیاری؛ دکترای اقتصاد پولی دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس صنعت بیمه تحولات اقتصادی ایران از فروردین ۱۴۰۳ تا شهریور ۱۴۰۵ حاصل یک عامل واحد نبود. در این دوره مجموعه‌ای از شوک‌های سیاسی، امنیتی، ارزی و زیرساختی به‌صورت زنجیره‌ای بر اقتصاد اثر گذاشتند. هر شوک، بخشی از تعادل قبلی اقتصاد را برهم زد و سطح