قیمت طلا امروز




 سایت جماران / ۳۵ ساعت قبل

همتی: مشکلات بانکی ایران و عراق طی هفته‌های آینده برطرف می‌شود/ بانک مرکزی محدودیت‌های شدید ارزی و درآمدی را مدیریت می‌کند

عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی گفت: مشکلات بانکی ایران و عراق طی هفته‌های آینده برطرف می‌شود.
 همتی: مشکلات بانکی ایران و عراق طی هفته‌های آینده برطرف می‌شود/ بانک مرکزی محدودیت‌های شدید ارزی و درآمدی را مدیریت می‌کند

به گزارش جماران، عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی در گفت‌وگوی ویژه خبری گفت: در پی گفت‌وگوهای اخیر با مقامات عراقی، موانع موجود در مبادلات بانکی مرتفع گردیده و زمینه بهره‌برداری از این منابع در هفته‌های آتی فراهم شده است.

وی افزود: در همین راستا، در دیدار با نخست‌وزیر عراق موضوع وصول مطالبات و تسریع تعاملات اقتصادی مورد تأکید قرار گرفت.

همتی گفت: از مهم‌ترین دستاوردهای این مذاکرات، موافقت نخست‌وزیر عراق با صدور ضمانت‌نامه برای پیمانکاران ایرانی به پشتوانه دارایی‌های ایران در بانک‌های عراقی است که دستورات اجرایی آن نیز صادر گردید.

وی اضافه کرد: با توجه به رویکرد مثبت و آمادگی تیم مدیریتی جدید عراق، افق‌های تازه‌ای برای توسعه تعاملات اقتصادی و گسترش همکاری‌های تجاری میان دو کشور گشوده شده است.

* دولت اجرای توافق‌های ارزی را مشروط به تأیید رهبری می‌داند

رئیس کل بانک مرکزی در گفت‌وگوی ویژه خبری گفت: درباره تفاهم‌نامه آزادسازی دارایی‌های ارزی ایران، این توافق با تلاش‌های فراوان و در راستای منافع کشور تدوین شده بود و می‌توانست پایه‌ای مناسب برای همکاری‌های بعدی باشد، اما در حال حاضر فرایند اجرای آن متوقف شده است.

وی افزود: بر اساس مواضع رسمی، تمامی اقدامات و مذاکرات اقتصادی باید بر پایه منافع ملی و با تأیید مقام معظم رهبری پیش برود؛ امری که دولت و شورای عالی امنیت ملی بر تحقق کامل آن مصمم هستند.

* بانک مرکزی محدودیت‌های شدید ارزی و درآمدی را مدیریت می‌کند

همتی گفت:‌ محدودیت‌های درآمدی ناشی از کاهش صادرات نفت، موضوعی فراگیر است که برخی کشورهای همسایه مانند قطر و عراق را نیز درگیر کرده است. با این حال، تمایز اصلی ایران با سایر کشورها در عدم دسترسی به ذخایر ارزی به‌دلیل مسدودسازی آن‌ها توسط ایالات متحده آمریکا است.

وی اضفه کرد: با وجود آنکه شرایط فعلی اقتصاد کشور نسبت به سال‌های 1397 تا 1399 پیچیده‌تر شده، اما پیش‌بینی‌ها و تدابیر لازم از سوی دولت و بانک مرکزی برای مدیریت این وضعیت اتخاذ شده است.

رئیس کل بانک مرکزی گفت: اگرچه انتظارات و مطالبات مردم برای بهبود شرایط کاملاً محترم و به‌حق است، اما کاهش هم‌زمان درآمدهای نفتی، مالیاتی و درآمدهای حاصل از حق بیمه تأمین اجتماعی، تمامی ارکان و بخش‌های اقتصادی کشور را تحت تأثیر قرار داده است.

* بانک مرکزی ترمز ابرتورم را کشید و شتاب تورم را نصف کرد

رئیس کل بانک مرکزی در ادامه گفت‌وگوی ویژه خبری گفت:توقف تورم روندی تدریجی است، اما سیاست‌های اخیر موفق شده شتاب رشد آن را نسبت به ماه گذشته به نصف کاهش دهد.به‌رغم برخی پیش‌بینی‌ها مبنی بر وقوع ابرتورم‌های سه‌رقمی، روند فعلی نشان‌دهنده مهار این بحران است.

وی افزود: بانک مرکزی اقدامات قاطعی را برای کنترل ترازنامه بانک‌ها، اصلاح سپرده قانونی و ممنوعیت اضافه برداشت آغاز کرده است.

همتی تاکید کرد: برخورد انضباطی با مدیران متخلف، قطع پاداش و حتی سلب صلاحیت آنان، بخشی از تدابیر جدی برای برقراری انضباط مالی و مهار نهایی تورم به شمار می‌رود.

 



۱ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

همکاری اقتصادی ایران و عراق وارد فاز اجرایی می‌شود

صفحه سیاست-

محمدباقر قالیباف در جمع‌بندی سفر سه‌روزه هیأت پارلمانی ایران به عراق، با اشاره به مذاکرات انجام‌شده با مسئولان این کشور، فضای حاکم بر دیدارها را صمیمانه و برادرانه توصیف کرد. تفاهم امنیتی ایران و عراق

رئیس مجلس با اشاره به گفت‌وگوهای انجام‌شده در حوزه‌های امنیتی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی، اظهار کرد: در این سفر تفاهم‌نامه‌ای مفصل میان ایران و عراق در زمینه مسائل امنیتی و امنیت مرزها به امضا رسید.

قالیباف همچنین گفت درباره مسائل امنیتی و گروه‌های عراقی گفت‌وگوهایی انجام شده است و تأکید کرد ایران در امور داخلی عراق دخالت نمی‌کند و از تصمیماتی که گروه‌ها و مسئولان این کشور در چارچوب قانون اساسی و با حفظ استقلال عراق به اجماع برسند، حمایت خواهد کرد.

وی عراق را کشوری مهم برای همکاری در شکل‌دهی به نظم نوین امنیتی منطقه دانست و بر توسعه همکاری‌های دو کشور در این زمینه تأکید کرد. سفر هیأت اقتصادی عراق به ایران

قالیباف درباره همکاری‌های اقتصادی نیز گفت تحریم‌ها هر دو کشور را تحت فشار قرار داده، اما همین شرایط می‌تواند فرصتی برای توسعه همکاری‌های نزدیک‌تر میان ایران و عراق باشد.

وی افزود: در دو هفته آینده هیأتی از اتاق بازرگانی عراق به ایران سفر خواهد کرد و با کارشناسان اتاق بازرگانی و فعالان اقتصادی کشور دیدار خواهد داشت.

رئیس مجلس تأکید کرد با حضور مسئولان وزارتخانه‌های مرتبط در این نشست‌ها، همکاری اقتصادی ایران و عراق در زمینه‌های مختلف وارد مرحله میدانی و عملیاتی خواهد شد.




 نیویورک تایمز: همسر وزیر جنگ آمریکا به چهره‌ای با نفوذی غیرمعمول در پنتاگون تبدیل شده است
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

نیویورک تایمز: همسر وزیر جنگ آمریکا به چهره‌ای با نفوذی غیرمعمول در پنتاگون تبدیل شده است

نیویورک تایمز نوشت: جنیفر هگست به چهره‌ای با نفوذی غیرمعمول در پنتاگون، در داخل مجموعه تحت مدیریت همسرش، پیت هگست، تبدیل شده است.

 اینستاگرام، صفحهٔ «رواق دارالذکر» مزار نورانی رهبر شهید انقلاب را مسدود کرد
۳۷ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

اینستاگرام، صفحهٔ «رواق دارالذکر» مزار نورانی رهبر شهید انقلاب را مسدود کرد

صفحهٔ اینستاگرام «رواق دارالذکر» ساعتی پیش از سوی این پلتفرم، از دسترس خارج شد.

 این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است
۲۴ دقیقه قبل / روزنامه توسعه ایرانی

این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است

عراقچی به ادعای کمرشکن ترین عملیات اقتصادی تاریخ واکنش نشان داد. وزیر خارجه در توئیتی نوشت:۱۴ سال پیش: فلج کننده ترین تحریم های

 لو رفتن عجیب فیلم تازه جیسون استاتهام؛ آمازون Mutiny را به اشتباه زودتر از موعد منتشر کرد
۳ دقیقه قبل / سایت سلام سینما

لو رفتن عجیب فیلم تازه جیسون استاتهام؛ آمازون Mutiny را به اشتباه زودتر از موعد منتشر کرد

فیلم اکشن جدید جیسون استاتهام با عنوان Mutiny، تنها چند روز پیش از اکران رسمی در سینماها، به‌اشتباه روی پرایم ویدیو قرار گرفت؛ اتفاقی غیرمنتظره که نسخه کامل فیلم را برای مدتی در دسترس کاربران گذاشت.

 اقدامات احتیاطی ناشناخته نیروهای آمریکایی در اربیل؛ بسته شدن ناگهانی همه درهای پایگاه هوایی حریر
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اقدامات احتیاطی ناشناخته نیروهای آمریکایی در اربیل؛ بسته شدن ناگهانی همه درهای پایگاه هوایی حریر

منابع آگاه روز جمعه فاش کردند که همه دروازه‌های پایگاه هوایی حریر در نزدیکی اربیل به دلایل نامعلومی بعدازظهر امروز به طور ناگهانی بسته شدند.

 ببینید| ابلاغ پیام مقام معظم رهبری به مردم عراق در سفر هیات پارلمانی ایران
۵۸ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

ببینید| ابلاغ پیام مقام معظم رهبری به مردم عراق در سفر هیات پارلمانی ایران

قالیباف رئیس مجلس پس از سفر سه روزه به عراق گفت: مراسمی در شهر کربلا شب جمعه مصادف با چهلمین روز مراسم تدفین پیکر رهبر شهید برگزار شد، در این جلسه که مسئولان و مردم حضور داشتند هم با مردم صحبت کردیم و پیام ملت ایران و در رأس آن، پیام مقام معظم رهبری و تشکر بیت امام شهید و رهبر عزیزمان را به مردم عزیز عراق و مسئولان این کشور ابلاغ کردیم.