قیمت طلا امروز




 سایت جماران / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

آتش سوزی و انفجار مهیب سلندرهای گاز در نیشابور+ جزییات

ابوالفضل اسدی مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی نیشابور جزئیات آتش‌سوزی و انفجار مهیب روز سه‌شنبه در این شهرستان را تشریح کرد و نسبت به استفاده از سیلندرهای فرسوده و فاقد تست دوره‌ای هشدار داد.
 آتش سوزی و انفجار مهیب سلندرهای گاز در نیشابور+ جزییات

به گزارش جماران، ابوالفضل اسدی اظهار کرد: امروز (سه‌شنبه ۲۰ مرداد) پس از وقوع یک آتش‌سوزی و شنیده شدن صدای انفجار مهیب و اعلام آن به آتش‌نشانی، بلافاصله نیروهای عملیاتی ایستگاه آتش نشانی شهید صدیقی به محل حادثه اعزام شدند. بلافاصله ایمن‌سازی محل انجام شد و با اعمال محدودیت‌های تردد، از فاصله ۲۰۰ متری هیچ دستگاه یا فردی به‌ جز نیروهای آتش‌نشانی اجازه نزدیک شدن به محل حادثه را نداشت.

اسدی در تشریح جزئیات این حادثه گفت: یک خودروی وانت پیکان که بیش از ۳۰ عدد کپسول ۱۱ کیلویی را در قسمت عقب خودرو همراه داشت، به دلایل نامعلومی دچار آتش‌سوزی در موتور شد.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی نیشابور بیان کرد: راننده وانت پیکان خاموش‌ کننده همراه نداشت و تلاش کرد به هر طریق ممکن با خاک و امکانات مشابه حریق را خاموش کند؛ اما از آنجا که موفق نشد، حریق با سرعت بسیار گسترش یافت و به کپسول‌های ۱۱ کیلویی سرایت کرد.

وی گفت: شعله‌های آتش بسیار زیاد بود و سیلندرها شروع به آتش گرفتن کرد؛ از سوی دیگر به دلیل اینکه استانداردهای لازم را نداشتند، سال ساخت آن‌ها بالا بود و سوپاپ سیلندرها نیز عمل نمی‌کرد، حدود ۵ تا ۶ سیلندر از قسمت کناری خودرو دچار انفجار شد.

اسدی با بیان اینکه وقوع این انفجارها موجب شد حجم حریق بسیار زیاد شود، افزود: راننده ۶۵ ساله وانت پیکان هرچند تلاش کرد حریق را اطفا کند اما موفق نشد و به دلیل سوختگی شدید از ناحیه هر دو دست توسط نیروهای اورژانس بلافاصله به بیمارستان منتقل شد.

وی با اشاره به اینکه این حادثه هیچ فوتی نداشته است، بیان کرد: متأسفانه شاهد استفاده از سیلندرهایی با عمر بالا هستیم، در حالی که تمامی سیلندرهای تحت فشار باید پس از گذشت پنج سال تست هیدرواستاتیک شوند؛ این تست سلامت وضعیت بدنه سیلندر را نشان می‌دهد.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی نیشابور تصریح کرد: در بسیاری از مواقع این تست‌ها انجام نمی‌شود و از سوی دیگر به دلیل افزایش عمر سیلندرها، آن‌ها دچار فرسودگی و پوسیدگی شده و همین امر موجب وقوع حوادث ناگوار می‌شود.

وی با اعلام اینکه پوسیدگی‌ها با چشم غیرمسلح دیده نمی‌شود و سیلندر …



 آتش به جان زاگرس افتاد؛ هشدار جدی درباره جنگل‌های ایران
۱ ساعت قبل / سایت اقتصاد ۲۴

آتش به جان زاگرس افتاد؛ هشدار جدی درباره جنگل‌های ایران

اقتصاد۲۴- آتش در زاگرس کانون‌های تازه‌ای پیدا کرده است. فارس که سال گذشته پس از کرمانشاه در رتبه دوم آتش‌سوزی مناطق چهارگانه قرار داشت، امسال با ثبت هزارو ۳۸۲ هکتار حریق، صدرنشین شده و ۸۴ درصد آتش‌سوزی‌های این مناطق را به خود اختصاص داده است. هم‌زمان منابع طبیعی اعلام کرده ۹۵ درصد آتش‌سوزی‌های جنگلی عامل انسانی دارد و کمبود تجهیزات و نیرو‌های آموزش‌دیده همچنان یکی از چالش‌های اصلی مهار حریق است. آمار‌های سازمان حفاظت محیط زیست نشان می‌دهد کانون آتش‌سوزی در مناطق چهارگانه کشور طی یک سال جابه‌جا شده و در حالی که کرمانشاه سال گذشته در صدر استان‌های درگیر حریق قرار داشت، امسال فارس با فاصله‌ای چشمگیر، رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.

 ۱۴۰۴ تا میانه تیرماه کرمانشاه با ثبت پنج‌هزارو ۴۱۹ هکتار آتش‌سوزی در مناطق چهارگانه، بیشترین وسعت حریق را داشت و پس از آن فارس با سه‌هزارو ۳۶۸ هکتار، لرستان با سه‌هزارو ۱۱۲ هکتار و خوزستان با هزارو سه هکتار قرار گرفتند. به ترتیب ۴۰.۷، ۲۵.۳، ۲۳.۴ و ۷.۵ درصد آتش‌سوزی‌های مناطق چهارگانه در این چهار استان رخ داده است. اما در سال جاری نقشه حریق تغییر کرده است؛ فارس با هزارو ۳۸۲ هکتار در صدر قرار دارد، کهگیلویه‌و‌بویراحمد با ۱۹۰ هکتار دوم است و کرمانشاه با ۵۱ هکتار و چهارمحال‌و‌بختیاری با ۲۱ هکتار در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

به این ترتیب، ۸۴ درصد آتش‌سوزی‌های ثبت‌شده در مناطق چهارگانه در فارس رخ داده است. در سه‌ماهه نخست سال جاری نیز از ۶۲ نقطه آتش شناسایی‌شده، محدوده حریق ۱۴ منطقه و عرصه سوخته هزارو ۳۶۶ هکتار بوده است. داده‌های ماهواره‌ای فارس را با هزارو ۱۱۲ هکتار در رتبه نخست، کهگیلویه‌و‌بویراحمد را با ۱۹۰ هکتار در رتبه دوم و کرمانشاه و چهارمحال‌و‌بختیاری را به ترتیب با ۴۳ و ۲۱ هکتار در رتبه‌های بعدی نشان می‌دهد. در میان مناطق حفاظت‌شده، «ماله‌گاله» فارس با ۷۵۷ هکتار بیشترین وسعت حریق را از ابتدای سال تا ۱۵ تیر داشته است. پس از آن «ارژن و پریشان» فارس با ۴۶۴ هکتار و «کوه دیل» کهگیلویه‌و‌بویراحمد با ۱۷۲ هکتار قرار گرفته‌اند. زاگرس؛ در معرض بیشترین خطر

بر‌اساس ارزیابی‌های انجام‌شده، ایلام با احتمال ۹۸ درصد وقوع آتش‌سوزی در وضعیت بسیار پرخطر قرار دارد. برخی مناطق کرمانشاه و لرستان نیز خطر بالایی دارند و …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 تغییر معیارهای انتخاب همسر
روزنامه هفت صبح

تغییر معیارهای انتخاب همسر

سفرها، موفقیت‌ها، مهمانی‌ها و روزهای خوب بیشتر دیده می‌شوند. درمقابل شکست، خستگی، اختلاف و نگرانی معمولاً جایی در صفحات مجازی ندارند
 مجید انصاری: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است
سایت دیدارنیوز

مجید انصاری: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است

مجید انصاری، معاون حقوقی رئیس‌جمهور گفت: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است.
 دفترچه سوالات کنکور تجربی منتشر شد
سایت ایران آنلاین

دفترچه سوالات کنکور تجربی منتشر شد

دفترچه سوالات گروه علوم تجربی آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد.
 دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک
سایت پارس فوتبال

دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک

محمد محمدی امروز حکم مدیرعاملی باشگاه آلومینیوم اراک را دریافت کرد. او پیش‌تر به عنوان سرپرست فعالیت می‌کرد.
 خبر جدید از مذاکرات ایران و عمان/ چه چیزی ترامپ را عصبانی کرد؟
سایت اکوایران

خبر جدید از مذاکرات ایران و عمان/ چه چیزی ترامپ را عصبانی کرد؟

دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.
 ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست ناتالی‌ هارپ، دستیار ۳۵ساله دونالد ترامپ، این روزها به یکی از مرموزترین و بانفوذترین چهره‌های کاخ سفید تبدیل شده است. او هیچ‌گاه مرخصی نمی‌گیرد، حتی یکشنبه‌ها از دفتر بیضی کار می‌کند و صندلی ثابتی در بالگرد
 محاصره اقتصادی؛ وقتی مذاکره از روی میز کنار می‌رود
سایت اکوایران

محاصره اقتصادی؛ وقتی مذاکره از روی میز کنار می‌رود

ماه‌ها بود که کارشناسان و رسانه‌ها درباره این سناریو هشدار می‌دادند: اگر مسیر مذاکره میان ایران و آمریکا متوقف شود، فشار واشنگتن از تحریم‌های معمول فراتر خواهد رفت و تلاش برای بستن مسیرهای تنفس اقتصادی ایران آغاز می‌شود. اکنون نشانه‌های این سناریو آشکارتر از گذشته است.
 فیلم / غار قلعه کرد آوج، محل کشف بقایای اسکلت انسانی پیش از انسان نئاندرتال
سایت رکنا

فیلم / غار قلعه کرد آوج، محل کشف بقایای اسکلت انسانی پیش از انسان نئاندرتال

k: غار