قیمت طلا امروز




 سایت جماران / ۱ ساعت قبل

چهلمین کنفرانس وحدت اسلامی با حضور ۱۴۰ مهمان خارجی برگزار می‌شود

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی اعلام کرد: بیش از ۲۰۰۰ دعوتنامه برای شرکت در چهلمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی ارسال شده است. نزدیک به ۱۴۰ مهمان خارجی از ۳۰ کشور جهان حضور خواهند یافت و حدود ۸۰ نفر از این مهمانان به صورت حضوری در کنفرانس شرکت می‌کنند.
 چهلمین کنفرانس وحدت اسلامی با حضور ۱۴۰ مهمان خارجی برگزار می‌شود

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به حضور ۱۴۰ مهمان خارجی در چهلمین کنفرانس وحدت اسلامی، گفت: کنفرانس اصلی از صبح پنجشنبه(۵ شهریور) با سخنرانی رئیس جمهور آغاز می‌شود و مراسم اختتامیه نیز صبح یکشنبه (۸ شهریور) در مشهد مقدس برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار جماران، حجت‌الاسلام و المسلمین حمید شهریاری در نشست خبری چهلمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی، با تسلیت و ابراز تأسف عمیق از فقدان رهبر فقید انقلاب اسلامی، گفت: این دوره از کنفرانس برای اولین بار در غیاب آن شخصیت بزرگوار برگزار می‌شود. لذا عنوان کنفرانس امسال «وحدت اسلامی در اندیشه امام شهید» نامگذاری شده است. ایشان «جذابترین شخصیت ایران اسلامی طی هزار سال اخیر» بودند؛ که این جذابیت از ترکیب ویژگی‌های نادری سرچشمه می‌گرفت.

وی زهد و دنیاگریزی را از جمله بارزترین صفات امام شهید عنوان کرد و افزود:  فیلم لحظه انتصاب ایشان به رهبری، به خوبی نشان می‌دهد که ایشان چندین بار نسبت به پذیرش این مسئولیت سنگین اعتراض کردند و با چهره‌ای پر از غصه و درد در آن جلسه حضور داشتند. این رفتار ناشی از زهد ایشان نسبت به مناصب، مال، جاه، مقام و شهرت است.

شهریاری همچنین با اشاره به دانش دینی عمیق امام شهید، اظهار داشت: دانش ایشان صرفاً مبتنی بر متن نبود، بلکه از صحنه عمل دینی، وقایع تاریخی و میدان تحولات اسلام سرچشمه می‌گرفت. ایشان از جمله نوادر شخصیت‌هایی بودند که علم دینی خود را برآمده از تلفیق «متن و میدان» می‌دانستند.

وی از دیگر ویژگی‌های برجسته امام شهید را «دانش معاصر» و شناخت عمیق از جهان امروز برشمرد و گفت: ایشان روند آینده جهانی را به خوبی پیش‌بینی می‌کردند. مخالفت‌های صریح ایشان با برقراری روابط دوستانه با آمریکا برخاسته از مطالعه تاریخی و پیش‌بینی‌های دقیق ایشان بود. که علی‌رغم این پیش‌بینی‌ها، ایشان به دولت‌ها فرصت تجربه کردن این مسیر را دادند تا آنها نیز از نزدیک به این نتیجه برسند که این نوع رابطه میسر نخواهد بود. این رویکرد دوگانه یکی از ویژگی‌های کم‌نظیر منش ایشان است.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب …



 مرادی که مرید نداشت
۴ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

مرادی که مرید نداشت

سخنان حسین معصومی‌همدانی درباره ابوالحسن نجفی

 واکنش قالیباف به عملیات روانی ترامپ درباره جمله «اگر گرسنه باشیم دوام نمی‌آوریم»
۲ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

واکنش قالیباف به عملیات روانی ترامپ درباره جمله «اگر گرسنه باشیم دوام نمی‌آوریم»

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در واکنش به تقطیع سخنانش توسط ترامپ و انتشار در فضای مجازی، با انتشار آماری از بحران فقر در آمریکا، تأکید کرد: «شکست‌های آمریکا با ادعاهای دروغین پنهان‌شدنی نیست.»

 عراقچی: ایران و چین دوست دوران سختی یکدیگر هستند - سلام نو
۴ ساعت قبل / سایت سلام نو

عراقچی: ایران و چین دوست دوران سختی یکدیگر هستند - سلام نو

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران در یادداشتی با عنوان «چشم انداز نوین در افق مشارکت راهبردی ایران و چین» در روزنامه اطلاعات نوشت: همکاری‌های سازنده دو کشور در عرصه تقویت صلح و امنیت منطقه‌ای، گویای عزم راسخ و دیدگاه مشترک در قبال ثبات و امنیت پایدار است.

 سپاه: «نادر سارانی سخی»، بسیجی اهل سنت در پی حمله افراد شرور به شهادت رسید
۴ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

سپاه: «نادر سارانی سخی»، بسیجی اهل سنت در پی حمله افراد شرور به شهادت رسید

یک بسیجی اهل سنت به نام «نادر سارانی سخی» توسط افراد مسلح در شهر زاهدان ترور و به شهادت رسید.

 واکنش بقایی به ادعا‌های وزیر خزانه‌داری آمریکا: ناشی از استیصال واشنگتن است
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

واکنش بقایی به ادعا‌های وزیر خزانه‌داری آمریکا: ناشی از استیصال واشنگتن است

نشست خبری اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه امروز ۲ شهریور ۱۴۰۵ با حضور اصحاب رسانه و خبرنگاران برگزار شد.

 مقتدایی، نماینده مجلس: هر اقدامی درباره بنزین باید با لحاظ منافع ملی و صلاح کشور باشد
۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

مقتدایی، نماینده مجلس: هر اقدامی درباره بنزین باید با لحاظ منافع ملی و صلاح کشور باشد

عباس مقتدایی نایب‌رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس می‌گوید که موضوع سوخت از اهمیت بالایی برخوردار است و اگر قرار باشد تصمیمی در این زمینه اتخاذ شود،...