قیمت طلا امروز




 سایت انصاف نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

اتحاد ملی و رسانه؛ ضرورت بازنگری در کارکرد صدا و سیما | انصاف نیوز

دکتر رحمن پاداش، فعال اجتماعی در یادداشتی با عنوان «اتحاد ملی و رسانه؛ ضرورت بازنگری در کارکرد صدا و سیما» که در اختیار انصاف نیوز قرار داده، نوشت:
 اتحاد ملی و رسانه؛ ضرورت بازنگری در کارکرد صدا و سیما |  انصاف نیوز

دکتر رحمن پاداش، فعال اجتماعی در یادداشتی با عنوان «اتحاد ملی و رسانه؛ ضرورت بازنگری در کارکرد صدا و سیما» که در اختیار انصاف نیوز قرار داده، نوشت:

بعد از جنگ ۱۲ روزه تقریبا سخنرانی‌ای از رهبر شهید نبود که به ضرورت اتحاد، انسجام ملی، حمایت از ارکان حاکمیت و … پرداخته نشده باشد. رهبری جدید نیز اگر چه به توصیه و تأکید نیروهای امنیتی تاکنون سخنرانی‌ای نداشتند ولی تقریباً در تمامی پیام‌های مکتوب به این امر مهم تاکید کرده و در جایی اشاره کردند که «… اختلافات غیرموجّه و حتی موجّه را، به تنازع و تفرقه تبدیل نکنند…». بنابراین اگر چه نقد می‌تواند سازنده، راهگشا و بن‌بست شکن باشد ولی در مواردی دیده شده است که نقد کننده صرفا عقده‌های سیاسی خود را در قالب کلماتی به زبان آورده که محصول آن پراکندن بذر کینه و نفاق در جامعه، بر هم زدن اتحاد و انسجام کشور و ایجاد «دوقطبی» های کاذب می‌باشد.

اخیرا آقای خاتمی، رییس جمهور اسبق کشورمان، در جمعی از «صلح شرافتمندانه» صحبت کرده است. صرف نظر از اینکه ایشان به عنوان یک شخص حق اظهار نظر دارد به عنوان رییس اسبق شورای عالی امنیت ملی نظر خود را بیان کرده است و اگر ایشان نتواند نظرات خود را بیان کند دیگر حق اظهار نظر آزادانه برای چه کسی میتواند وجود داشته باشد؟ به همین بهانه بکر از کارشناسان صدا و سیما که به صورت متکلم وحده و یک‌طرفه صحبت می‌کرد دو رییس جمهور اسبق، که هر دو ملبس به لباس روحانیت هستند، را متهم به «منافق» بودن می‌کند. اینکه با چه متر و معیاری هر کسی که نگاهی مخالف یا متفاوت با جریان رسمی صدا و سیما داشته باشد را در تریبون رسانه ملی «منافق» بنامیم را صرفاً در بین بعضی از کارشناسان صدا و سیما می‌توان دید.

بنابر گزارش رسانه‌ها، فرد دیگری از این افراد، آقای روحانی، دیگر رییس‌جمهور اسبق، را …



 بازتاب پیامدهای جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان
۱ ساعت قبل / سایت مشرق

بازتاب پیامدهای جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان

از آغاز تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، نه‌تنها اهداف اعلامی این عملیات محقق نشد، بلکه به اذعان مقامات غربی و رسانه های آمریکایی، شکست راهبردی به متجاوزان تحمیل شده است.

 حمله پیش‌دستانه، بهترین راهبرد در برابر فشار اقتصادی / ترامپ از جنگ می‌ترسد / محاصره دریایی اگر با مذاکره نشکست، شاید با جنگ بشکند
۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

حمله پیش‌دستانه، بهترین راهبرد در برابر فشار اقتصادی / ترامپ از جنگ می‌ترسد / محاصره دریایی اگر با مذاکره نشکست، شاید با جنگ بشکند

رسانه‌های آمریکایی می‌گویند، آمریکا روز دوشنبه تحریم‌های اقتصادی شدیدی را علیه ایران و شرکای تجاری‌اش اعمال خواهد کرد. در برابر این اقدام چه باید کرد؟

 پوستر معنی‌دار رسانه رهبر انقلاب با طرح جمجمه ترامپ
۲ ساعت قبل / سایت برترینها

پوستر معنی‌دار رسانه رهبر انقلاب با طرح جمجمه ترامپ

پوستر معنی‌دار رسانه رهبر انقلاب با طرح جمجمه ترامپ جلب توجه کرد.



شناسایی سن بیولوژیکی اعضای بدن با یک نمونه خون
سایت جهان صنعت نیوز

شناسایی سن بیولوژیکی اعضای بدن با یک نمونه خون

پژوهشگران می‌گویند یک نمونه خون ساده می‌تواند سن بیولوژیکی هر یک از اعضای بدن شما را آشکار کند.
مراقب زندگی در نزدیکی خشکشویی‌ها باشید!
خبرگزاری ایسنا

مراقب زندگی در نزدیکی خشکشویی‌ها باشید!

یک مطالعه بزرگ در ایالات متحده نشان می‌دهد که زندگی در نزدیکی خشکشویی‌ها با خطر ابتلا به بیماری‌های حاد زوال عقل مرتبط است.
چرا بعضی‌ها با صدای بلند صحبت می‌کنند؟
خبرگزاری ایسنا

چرا بعضی‌ها با صدای بلند صحبت می‌کنند؟

بلند صحبت‌کردن همیشه نشانه ویژگی شخصیتی یا اختلال روانی نیست و می‌تواند از عادت‌های خانوادگی، محیط رشد، فرهنگ و شرایط شنوایی ناشی شود؛ با این حال، تداوم آن در روابط و محیط کار موجب حواس‌پرتی و تخریب ارتباطات می‌شود و در زمان تعارض، اگر با هدف ترساندن یا تهدید طرف مقابل باشد، نوعی آزار روانی محسوب می‌شود.
سناریوی ممتد یک فاجعه
خبرگزاری ایرنا

سناریوی ممتد یک فاجعه

تهران- ایرنا- پیش از آنکه بوی سوختن تن‌ها و فریادهای بلند مردان و زنان از پشت درهای بسته سینمارکس، گوش آبادان را کر کند، این قدرت و سید بودند که روی پرده «گوزن‌ها» نقش آفرینی می‌کردند. فیلمی که به سبب قصه‌اش، حواشی زیادی داشت و سوختنِ تماشاگرانش در آن شب گرم مردادماه در سینما رکس، خود تبدیل شد به هیزمی بزرگ برای اعتراض. جایی که روایت فیلم از پرده بیرون زد و آتش اعتراض مردم را تا انقلاب ۵۷ شعله‌ورتر کرد.
خبرگزاری ایرنا

فیلم| گذری بر کاروانسرای شاه عباسی یزد

آسیب‌شناسی یک چالش هنری؛ آیا تئاتر طبقاتی است؟
خبرگزاری ایرنا

آسیب‌شناسی یک چالش هنری؛ آیا تئاتر طبقاتی است؟

روایتِ رسانه‌ای از وضعیت قیمت بلیت تئاتر، این روزها اغلب با تمرکز بر بالاترین نرخ‌هایِ یک سالنِ خاص، تصویرِ یک فضایِ غیرقابلِ دسترسی را به جامعه مخابره می‌کند. اما با نگاه به تنوعِ بیش از ۹۰ اجرایِ هم‌زمان در پایتخت و تفاوتِ ساختاریِ سالن‌های دولتی و خصوصی، مشخص می‌شود که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نه تنها از نقش حمایتی خود عقب‌نشینی نکرده، بلکه در چارچوبِ قانون، در تلاش برای حفظ توازن میان معیشت هنرمندان و قدرت خرید مخاطبان است؛ توازنی که نباید با تیترهایِ یک‌سویه، فدایِ جنجال‌هایِ رسانه‌ای شود.