قیمت طلا امروز




 سایت انصاف نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

ماجرای ویدئوی گریه‌ی سحر دولتشاهی برای وطن چه بود؟ | انصاف نیوز

ویدئویی از بغض و گریه‌ی سحر دولتشاهی هنگام صحبت درباره‌ی «وطن» و «دیار» در شبکه‌های اجتماعی مورد توجه قرار گرفته است؛ ویدئویی که همزمان با برخی حواشی اخیر پیرامون این بازیگر بار دیگر بازنشر و وایرال شده است.
 ماجرای ویدئوی گریه‌ی سحر دولتشاهی برای وطن چه بود؟ |  انصاف نیوز
ویدئویی از بغض و گریه‌ی سحر دولتشاهی هنگام صحبت درباره‌ی «وطن» و «دیار» در شبکه‌های اجتماعی مورد توجه قرار گرفته است؛ ویدئویی که همزمان با برخی حواشی اخیر پیرامون این بازیگر بار دیگر بازنشر و وایرال شده است.

این تصاویر مربوط به حضور سحر دولتشاهی در نهمین رویداد «روایت شب» گارنت است؛ رویدادی فرهنگی که پنجشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۵ با موضوع «دیار» در تهران برگزار شد.

«دیار» موضوع اصلی این دوره از «روایت شب» بود؛ مفهومی که برگزارکنندگان آن را فراتر از یک نقطه روی نقشه تعریف کرده و از آن به‌عنوان مجموعه‌ای از آدم‌ها، صداها، خاطره‌ها، خیابان‌ها و تجربه‌هایی یاد کرده‌اند که بخشی از هویت انسان را شکل می‌دهند.

سحر دولتشاهی یکی از راویان این برنامه بود و قرار بوده در کنار چهره‌های دیگری مانند محمود دولت‌آبادی، شمس لنگرودی، منصور ضابطیان و سردار سرمست درباره‌ی «دیار» روایت خود را ارائه کرد. غزل شاکری نیز میزبانی این رویداد را بر عهده داشت.

ویدئوی منتشرشده از دولتشاهی نیز برای همین رویداد است؛ او در جریان روایت خود درباره‌ی «دیار» و نسبت انسان با سرزمین و خاطراتش، احساساتی می‌شود و به گریه می‌افتد. همین بخش از صحبت‌های او حالا به‌صورت جداگانه در شبکه‌های اجتماعی دست‌به‌دست می‌شود و با عنوان‌هایی مانند «گریه‌ی سحر دولتشاهی برای وطن» مورد توجه قرار گرفته است.

اهمیت موضوع «دیار» در این رویداد نیز از همین زاویه است. برگزارکنندگان «روایت شب» تأکید کرده بودند که این واژه برای هرکس معنای متفاوتی دارد؛ برای یک نفر می‌تواند زادگاه باشد، برای دیگری خانه‌ای که ترک کرده، شهری که از آن دور شده یا خاطره‌ای که همچنان با شنیدن نامش زنده می‌شود.

به این ترتیب، ویدئوی مورد توجه کاربران، بخشی از روایت سحر دولتشاهی در یک برنامه‌ی فرهنگی با محوریت «دیار» است؛ نه ویدئویی که در واکنش به حاشیه‌های اخیر او ضبط شده باشد.

بازنشر این تصاویر در ساعات اخیر نیز باعث شده این بخش از حضور دولتشاهی در «روایت شب» دوباره مورد توجه قرار بگیرد و واکنش کاربران را در پی داشته باشد.

انتهای پیام



 قیمت یورو امروز در بازار آزاد

قیمت یورو امروز در بازار آزاد

یورو امروز با افزایش ۰٫۰۰ درصدی، از ۲۱۶٬۳۶۰ (دویست و شانزده هزار و سیصد و شصت ) تومان به ۲۱۶٬۳۶۰تومان رسید.

 پالایشگاه لاوان به مدار تولید تا روز دیگر

پالایشگاه لاوان به مدار تولید تا روز دیگر

آرمان امروز : دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت کشور با اشاره به آسیب‌های واردشده به پالایشگاه لاوان در حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی اعلام کرد: با تلاش شبانه روزی، تمامی واحد‌های این پالایشگاه حداکثر تا ۱۵ شهریور به مدار تولید بازمی گردند. ناصر عاشوری قلعه رودخانی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه پالایشگاه‌های [ ]

 یک عادت محبوب که خاصیت آنتی اکسیدانی چای را کاهش می دهد

یک عادت محبوب که خاصیت آنتی اکسیدانی چای را کاهش می دهد

چای یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های دنیاست و بسیاری از افراد برای ملایم‌تر شدن طعم آن، شیر اضافه می‌کنند؛ اما اگر هدف شما بهره‌مندی از آنتی‌اکسیدان‌های چای باشد، این عادت ممکن است بخشی از اثر این ترکیبات مفید را کاهش دهد.

 مذاکرات ایران و آمریکا

مذاکرات ایران و آمریکا


 پاک‌کردن صورت‌مسئله «نفوذ»

پاک‌کردن صورت‌مسئله «نفوذ»

در شرایطی که کشور با مجموعه‌ای از چالش‌های متعدد دست‌وپنجه نرم می‌کند، هر طرح و لایحه تازه‌ای باید پیش از تصویب‌ نه‌فقط با معیار نیت و هدف اعلامی، بلکه با سنجه پیامدهای واقعی آن در وضعیت فعلی ایران ارزیابی شود.

 هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری با هوش مصنوعی و شبیه‌سازی صدا

هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری با هوش مصنوعی و شبیه‌سازی صدا

به گزارش فرکانس، در این شیوه کلاهبرداری، مجرمان با استفاده از فناوری هوش مصنوعی صدای فردی آشنا را شبیه‌سازی کرده و با ایجاد شرایطی اضطراری، از قربانی درخواست پول می‌کنند. پلیس فتا تأکید کرده است که شنیدن صدای آشنا به‌تنهایی برای تأیید هویت کافی نیست. در صورت دریافت چنین تماس‌هایی، باید تماس قطع شده و [ ]

 پیشنهاد وزارت کار برای بازگشت هیات‌های سازش برای حل اختلافات کارگری و کارفرمایی

پیشنهاد وزارت کار برای بازگشت هیات‌های سازش برای حل اختلافات کارگری و کارفرمایی

علی اصلانی، فعال حوزه کارگری، با استقبال مشروط از پیشنهاد تشکیل هیات‌های سازش برای حل اختلافات کارگری و کارفرمایی، گفت: این هیات‌ها می‌توانند از ارجاع پرونده‌های ساده به اداره کار و تحمیل زمان و هزینه به کارگران جلوگیری کنند، اما تشکیل آنها باید با تعیین سازوکار مشخص و در چارچوب قانون انجام شود.

 ایران به امارات حمله کرد؟ | نخستین واکنش ایران به اتهام امارات

ایران به امارات حمله کرد؟ | نخستین واکنش ایران به اتهام امارات

سخنگوی وزارت خارجه هرگونه شلیک موشک از سوی ایران به امارات را تکذیب کرد.