قیمت طلا امروز




 سایت انصاف نیوز / ۲ ساعت قبل

«میبد در زمینه‌ی پارکینگ خودروهای سنگین کمبود جدی دارد» | انصاف نیوز

رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان میبد با تشریح وضعیت مجتمع‌های خدمات رفاهی، پایانه بار، پارکینگ خودروهای سنگین و زیرساخت‌های جاده‌ای گفت: مواجه است.
 «میبد در زمینه‌ی پارکینگ خودروهای سنگین کمبود جدی دارد» |  انصاف نیوز

رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان میبد با تشریح وضعیت مجتمع‌های خدمات رفاهی، پایانه بار، پارکینگ خودروهای سنگین و زیرساخت‌های جاده‌ای گفت: مواجه است.

به گزارش سایت یزد رسا، حامد افتخاری با اشاره به وضعیت مجتمع‌های خدمات رفاهی شهرستان میبد اظهار کرد: در حال حاضر مجتمع خدمات رفاهی که به‌صورت رسمی از سازمان راهداری مجوز گرفته و تحت نظارت این سازمان فعالیت کند، در شهرستان نداریم.

وی افزود: البته مجتمع‌های خدماتی و رفاهی در شهرستان فعال هستند که از اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مجوز گرفته‌اند؛ از جمله مجتمع خدمات رفاهی سومیا در کنارگذر غربی میبد که در حال طی مراحل لازم برای دریافت مجوز از اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان است.

رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان میبد ادامه داد: بر اساس دستورالعمل‌های موجود و مذاکرات انجام‌شده میان اداره‌کل میراث فرهنگی و اداره‌کل راهداری استان، مقرر شده است این مجتمع برای دریافت پروانه بهره‌برداری، ضوابط سازمان راهداری را رعایت کند.

مجتمع سومیا نیازمند تطبیق با استانداردهای راهداری

وی گفت: برای قرار گرفتن مجتمع سومیا در مجموعه مجتمع‌های تحت نظارت سازمان راهداری، برخی اصلاحات در فضاهای پیرامونی و رعایت ضوابط و استانداردهای مربوط ضروری است و این موضوع در حال پیگیری و رایزنی است.

رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان میبد درباره وضعیت پارکینگ خودروهای سنگین نیز اظهار کرد: در سطح شهرستان میبد در حال حاضر پارکینگ مصوب خودروهای سنگین نداریم؛ هرچند مقرر شده بود بخشی از فضای پایانه بار خصوصی شهرستان به پارکینگ خودروهای سنگین اختصاص یابد، اما به دلیل مشکلات موجود در پایانه بار، این موضوع هنوز به نتیجه نرسیده است.

افتخاری این مسئله را یکی از چالش‌های مزمن چندین‌ساله شهرستان دانست و افزود: تأمین پارکینگ مناسب برای خودروهای سنگین از مطالبات مهمی است که همچنان نیازمند پیگیری و تعیین تکلیف است.

درخواست سرمایه‌گذاران برای احداث مجتمع‌های خدمات رفاهی

وی از ورود سرمایه‌گذاران جدید برای احداث مجتمع‌های خدمات رفاهی بین‌راهی در میبد خبر داد و گفت: دو تا سه سرمایه‌گذار برای دریافت زمین و احداث مجتمع خدمات رفاهی بین‌راهی اعلام آمادگی کرده‌اند و نقاط …



 ۳ هزار طرح گردشگری در کشور
۶ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

۳ هزار طرح گردشگری در کشور

رئیس مرکز سرمایه‌گذاری وزارت میراث‌فرهنگی از اجرای ۳۰۱۷ طرح گردشگری با سرمایه‌گذاری ۱۳۰۰ همت بخش خصوصی در سراسر کشور خبر داد.

 پرونده جدید شرارت توسط پلیس کشف شد + تصاویر و جزئیات
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پرونده جدید شرارت توسط پلیس کشف شد + تصاویر و جزئیات

دعوا، درگیری و قدرت‌نمایی اراذل و اوباش آرامش مردم را خدشه‌دار کرده؛ پلیس می‌گوید که یک پرونده جدید شرارت را کشف کرده است.

 کوری چشم کودک بر اثر بوسه یکی از بستگان مبتلا به تبخال+ عکس ها و سرنوشت تلخ
۱۷ ساعت قبل / سایت رکنا

کوری چشم کودک بر اثر بوسه یکی از بستگان مبتلا به تبخال+ عکس ها و سرنوشت تلخ

حوادث رکنا: یک کودک 16 ماهه بر اثر تماس با ویروس تبخال از طریق بوسه یکی از بستگان، بینایی چشم خود را به طور کامل از دست داد.

 هشدار هواشناسی: فعالیت سامانه بارشی جدید
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

هشدار هواشناسی: فعالیت سامانه بارشی جدید

روز جمعه (۶ شهریور) در سواحل دریای خزر همراه با کاهش دما، منتظر بارندگی‌های نسبتاً قابل ملاحظه‌ای خواهیم بود. این موضوع هشداری برای شالیکاران است تا در برداش...

 دوراهی تازه جهان علم در تشخیص انسان از هوش مصنوعی - مردم سالاری آنلاین
۵ ساعت قبل / روزنامه مردم سالاری

دوراهی تازه جهان علم در تشخیص انسان از هوش مصنوعی - مردم سالاری آنلاین

ابزارهای تشخیص هوش مصنوعی در سال‌های اخیر پیشرفت چشمگیری کرده‌اند و حالا می‌توانند با دقت بالایی نوشته‌های تولیدشده توسط انسان و ماشین را از یکدیگر تفکیک کنند؛ اما ورود هوش مصنوعی به فرایند ویرایش و بازنویسی، مرز میان نوشته انسانی و ماشینی را چنان مبهم کرده که حتی پیشرفته‌ترین ابزارها نیز گاهی دچار خطا می‌شوند.

 درگذشت مسعود حسنخانی
۶ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

درگذشت مسعود حسنخانی

جعفر (مسعود) حسنخانی، نوازنده ویولن و آهنگساز باسابقه و عضو ارکستر گل‌ها، در ۸۸ سالگی درگذشت؛ مراسم تشییع شنبه برگزار می‌شود.



فرمول ایرانی مالچ نفتی، قربانی خصوصی‌سازی پالایشگاه‌ها ‌
روزنامه هفت صبح

فرمول ایرانی مالچ نفتی، قربانی خصوصی‌سازی پالایشگاه‌ها ‌

مالچ نفتی بومی ایران زمانی به مهار شن‌های روان و تثبیت زندگی کویرنشینان کمک می‌کرد؛ حذف نظارت آزمایشگاهی و تغییر فرمول پس از خصوصی‌سازی، آن را به محصولی آلاینده تبدیل کرد
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

دوست صمیمی، طراح گروگانگیری ۵۰ هزار یورویی | تاجر جوان پس از ۷۲ ساعت حبس در اتاق تاریک آزاد شد

سرمقاله سازندگی/ مرز قانون و عدالت | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله سازندگی/ مرز قانون و عدالت | آخرین خبر

روزنامه سازندگی/ «مرز قانون و عدالت» عنوان یادداشت روز در روزنامه سازندگی به قلم عمادالدین باقی است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: با توجه به اینکه راه گفت‌وگوی جامعه مدنی با مسئولان قوه قضائیه هموار نیست و برخلاف فراخوان‌های رئیس قوه برای دریافت نظرات به پیشنهادات ارائه شده و کاملاً قانونی اع
سایت فرارو

کشف یک محموله سنگین مواد مخدر در اتوبان آزادگان تهران

ساختن آینده‌ در جایی دیگر؛ چرا ماندن دشوار شده است؟
سایت فرارو

ساختن آینده‌ در جایی دیگر؛ چرا ماندن دشوار شده است؟

یک جامعه‌شناس گفت: برای یک خانواده، رفتن فقط به معنای دور شدن یک فرزند نیست. آینده‌ای که سال‌ها برای او در کنار خود تصور کرده بودند، حالا باید در جغرافیایی دیگر شکل بگیرد.
شهرداری تماشا کرد تا درختان پارک چیتگر خشک شود و بعداً آن‌ها را قطع کند؟
سایت فرارو

شهرداری تماشا کرد تا درختان پارک چیتگر خشک شود و بعداً آن‌ها را قطع کند؟

متأسفانه فقط چیتگر نیست که هزاران درخت آن خشکیده و سرسبزی‌اش به نابودی کشیده شده است؛ «سرخه‌حصار» در شرق تهران نیز روزگار بهتری ندارد.