قیمت طلا امروز




 سایت انصاف نیوز / ۱ ساعت قبل

سعید رضوی فقیه: برخی چهره‌های شاخص اصلاحات از اصلاح‌طلبی عبور کرده‌اند | انصاف نیوز

سعید رضوی فقیه، تحلیلگر سیاسی، با بیان اینکه برخی چهره‌های شاخص اصلاحات از اصلاح‌طلبی عبور کرده‌اند، در گفت‌وگو با انصاف نیوز گفت: اصلاح‌طلبان از همان دوران اوج قدرت، فاقد نگاه آینده‌نگر و برنامه‌ریزی برای تربیت نسل‌های بعدی بودند؛ موضوعی که امروز به یکی از مهم‌ترین علتهای فرسودگی تشکیلاتی و ناتوانی آنان در جذب نیروهای جوان تبدیل شده است. 
 سعید رضوی فقیه: برخی چهره‌های شاخص اصلاحات از اصلاح‌طلبی عبور کرده‌اند |  انصاف نیوز

سعید رضوی فقیه، تحلیلگر سیاسی، با بیان اینکه برخی چهره‌های شاخص اصلاحات از اصلاح‌طلبی عبور کرده‌اند، در گفت‌وگو با انصاف نیوز گفت: اصلاح‌طلبان از همان دوران اوج قدرت، فاقد نگاه آینده‌نگر و برنامه‌ریزی برای تربیت نسل‌های بعدی بودند؛ موضوعی که امروز به یکی از مهم‌ترین علتهای فرسودگی تشکیلاتی و ناتوانی آنان در جذب نیروهای جوان تبدیل شده است. 

او گفت که این انتقاد را سال‌ها پیش نیز، چه در گفت‌وگوهای شفاهی و چه به‌صورت مکتوب، به حزب مشارکت منتقل کرده بود. مهم‌ترین حزب اصلاحات اگرچه از نظر سیاسی در دهه‌های هفتاد و هشتاد اثرگذار بود، اما حزب پس‌فردا نبود و برنامه‌ای برای تربیت کادرهای آینده نداشت. 

رضوی‌فقیه با اشاره به چهره‌های شاخص آن دوره، از جمله مصطفی تاج‌زاده، عباس عبدی، سعید حجاریان و محسن میردامادی، گفت: همواره برای او این پرسش مطرح بود که پس از این نسل، چه کسانی قرار است جریان اصلاحات را ادامه دهند. 

او با انتقاد از عملکرد شاخه‌های جوانان و زنان احزاب اصلاح‌طلب گفت: صرف تشکیل این شاخه‌ها به معنای آینده‌سازی نبود و نیست؛ زیرا اعضا باید آموزش ببینند، تجربه کسب کنند و مسئولیت واقعی به آنان سپرده شود. 

به اعتقاد او حتی همین شاخه‌ها نیز عمدتاً به فرزندان، دامادها، عروس‌ها، خواهران و همسران مدیران احزاب محدود شده بودند و عملاً امکان پرورش نسل دوم و سوم اصلاح‌طلبان فراهم نشد. 

رضوی‌فقیه با تشریح این وضعیت، اصلاحات را به بدنی تشبیه کرد که «سر» و «بدنه اجتماعی» قوی و فربه دارد اما «گردن» ندارد و نسل میانی و کادرهای آیندۀ آن شکل نگرفته است؛ نسلی که باید میان نظریه‌پردازان و بدنه اجتماعی ارتباط برقرار کند. 

او گفت: به همین دلیل امروز در احزاب اصلاح‌طلب از جمله حزب اتحاد ملت به عنوان خلف حزب مشارکت افرادی حضور دارند که سنشان از سن رهبران نسل نخست اصلاحات در آن دوره بسیار بیشتر است، اما از نظر توانایی و اثرگذاری قابل مقایسه با چهره‌هایی مانند عباس عبدی یا محسن میردامادی در دهه‌های ۶۰ و ۷۰ و ۸۰ نیستند. 

او با مقایسه احزاب اصلاح‌طلب با احزاب اروپایی، به حزب کارگر بریتانیا اشاره کرد و گفت: در آنجا چهره‌هایی نظیر دیوید میلیبند در حدود ۳۰ سالگی به رهبری حزب یا وزارت می‌رسند، اما در احزاب اصلاح‌طلب ایران همچنان …



 انتقال سهمیه بنزین از کارت سوخت به کارت بانکی کم هزینه‌تر است
۱۰ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

انتقال سهمیه بنزین از کارت سوخت به کارت بانکی کم هزینه‌تر است

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در موضوع بنزین، انتقال سهمیه از کارت سوخت به کارت بانکی را نمونه‌ای از اصلاحات کم‌هزینه‌تر دانست.



 به اندازه کافی از دردها گفته‌ایم؛ امروز فرصت پیدا کردن درمان‌ها است
۴۲ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

به اندازه کافی از دردها گفته‌ایم؛ امروز فرصت پیدا کردن درمان‌ها است

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده تأکید کرد: حمایت از حقوق زنان می‌تواند به تحکیم خانواده، کاهش خشونت و افزایش اعتماد کمک کند. در بسیاری از پرونده‌های خانوادگی، موفقیت تنها صدور یک رأی نیست؛ بلکه در حفظ کرامت طرفین، حمایت از کودکان، جلوگیری از استمرار آسیب و فراهم کردن زمینه گفت‌وگو و اصلاح رابطه نیز اهمیت دارد.

 سیدحسن خمینی: چه قرار بر جنگ باشد چه صلح و مذاکره، باید کنارهم بایستیم
۲۷ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

سیدحسن خمینی: چه قرار بر جنگ باشد چه صلح و مذاکره، باید کنارهم بایستیم

تولیت مرقد امام راحل با بیان اینکه رمز پیروزی ما در دفاع مقدس کنار هم بودن همه ایرانیان بود، تصریح کرد:‌ در پایان جنگ همه کنار هم بودیم و اینطور نبود عده‌ای...

 رشد ۵۰ درصدی اعطای وام ازدواج و فرزندآوری در بانک صادرات ایران
۴ دقیقه قبل / سایت فراز

رشد ۵۰ درصدی اعطای وام ازدواج و فرزندآوری در بانک صادرات ایران

​بانک صادرات ایران تا پایان مردادماه سال جاری به بیش از ۵۲ هزار نفر وام قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد.

 حفظ کرامت طرفین در پرونده‌های خانوادگی مهم است
۱۳ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

حفظ کرامت طرفین در پرونده‌های خانوادگی مهم است

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانوده گفت: حمایت از حقوق زنان می‌تواند به تحکیم خانواده، کاهش خشونت و افزایش اعتماد کمک کند و در بسیاری از پرونده‌های خانوادگی، موفقیت تنها صدور یک رأی نیست؛ بلکه در حفظ کرامت طرفین، حمایت از کودکان، جلوگیری از استمرار آسیب و فراهم کردن زمینه گفت‌وگو و اصلاح رابطه نیز اهمیت دارد.

 سپاه: احتمال شنیده شدن صدای انفجار کنترل شده در محدوده جنوب اصفهان وجود دارد
۳۴ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

سپاه: احتمال شنیده شدن صدای انفجار کنترل شده در محدوده جنوب اصفهان وجود دارد

روابط‌عمومی سپاه حضرت صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان اعلام کرد: احتمال شنیده شدن صدای انفجار کنترل شده در محدوده صفه، بهارستان و اطراف آن وجود دارد.

 تقدیر عضو شورای شهر تهران برای احداث مجموعه‌های آموزشی پیش دبستانی تا پیش‌دانشگاهی
۱۷ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تقدیر عضو شورای شهر تهران برای احداث مجموعه‌های آموزشی پیش دبستانی تا پیش‌دانشگاهی

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای تهران گفت: احداث مجموعه‌های آموزشی سبب می‌شود که افراد کم‌برخوردار در حیطه آموزشی کمبودی حس نکنند.



معیار سنجش، نتیجه است نه حرف و وعده
روزنامه ستاره صبح

معیار سنجش، نتیجه است نه حرف و وعده

دولت را نمی‌توان با تعداد جلسه‌ها، حجم گزارش‌ها یا فهرست اقدامات ارزیابی کرد. سیاست‌گذاری زمانی معنا پیدا می‌کند که اثر آن در زندگی دیده شود.
اما و اگرها درباره دارایی‌های دیجیتال (رمزارزها)
روزنامه ستاره صبح

اما و اگرها درباره دارایی‌های دیجیتال (رمزارزها)

ظهور دارایی‌های دیجیتال یا رمزارزها، بحث‌های گسترده‌ای را در حوزه‌های اقتصاد، تکنولوژی و به‌ویژه حقوق ایجاد کرده است. رمزارزها، دارایی‌هایی دیجیتال هستند که با استفاده از فناوری رمزنگاری (Cryptography) و شبکه بلاکچین (Blockchain) مدیریت می‌شوند.
چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی | انصاف نیوز

سایت گیل خبر (گیلان) نوشت: «در ماه‌های اخیر، با افزایش نگرانی شهروندان رشت و برخی شهرهای دیگر استان درباره مصرف گل در بعضی از پارک‌ها و کافه‌ها که جزو اماکن عمومی محسوب می‌شوند، روبرو هستیم. مصرف آزادانه و بدون قبح گل توسط برخی جوانان در اماکن عمومی، امنیت روانی و آرامش شهروندان را با چالش‌های مختلفی مواجه کرده و پاتوق و تجمع مصرف‌کنندگان در این مکان‌ها را یک آسیب اجتماعی جدی می‌نامند.
پیامدهای حقوقی طلاق صوری
روزنامه ستاره صبح

پیامدهای حقوقی طلاق صوری

پدیده‌ای به نام «طلاق صوری» در مرز میان حقوق، معیشت و اخلاق اجتماعی، موضوع خانواده ایرانی شده است. در این وضعیت، طلاق نه ناشی از فروپاشی عاطفی یا تصمیم واقعی زوجین برای پایان زندگی مشترک، بلکه گاه به عنوان راهکاری برای دستیابی به حمایت‌ اقتصادی و اجتماعی، از جمله برخورداری از مستمری والدین متوفی و مزایای قانونی، مورد استفاده قرار می‌گیرد.
درس صف‌های طولانی در روسیه برای ایران
روزنامه ستاره صبح

درس صف‌های طولانی در روسیه برای ایران

روسیه دهه‌ها از مهم‌ترین صادرکنندگان انرژی جهان بود؛ کشوری که نه‌فقط نفت خام، بلکه فرآورده‌های نفتی خود را نیز به بازار می‌فرستاد و از انرژی به‌عنوان یکی از پایه‌های قدرت اقتصادی، سیاسی و نظامی خود استفاده می‌کرد. اما امروز جنگ با اوکراین و غرب روسیه را زمین گیر کرده است.
فاجعه‌ی تراستی‌ها | نوشتاری از: رضا رمضانی خورشیددوست
روزنامه ستاره صبح

فاجعه‌ی تراستی‌ها | نوشتاری از: رضا رمضانی خورشیددوست

اشاره: رییس سازمان بازرسی کل کشور روز چهارم مرداد از فساد عزیم تراستی ها پرده برداشت و گفت: 20 هزار و 676 نفر از تراستی ها 94 میلیارد یورو معادل 107 میلیارد دلار را به کشور باز نگردانده اند. رضا رمضانی خورشید دوست، استاد دانشگاه و نماینده دور اول مجلس به این موضوع پرداخته که در ادامه می آید.