قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۲ ساعت قبل

تهیه فهرست نام‌آوران خارج‌نشین برای بازگشت به ایران

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر اینکه ایرانیان خارج از کشور در شرایط سخت اخیر در کنار وطن ایستادند، تاکید کرد: جایگاه همه ایرانیان محترم است، مگر کسانی...
 تهیه فهرست نام‌آوران خارج‌نشین برای بازگشت به ایران

به گزارش تابناک، سیدعباس صالحی در گفت‌وگویی در استودیو خبرگزاری ایسنا، با اشاره به نقش و همراهی برخی ایرانیان خارج از کشور در جریان جنگ تحمیلی ۱۲روزه و جنگ تحمیلی رمضان، اظهار کرد: ایرانیان خارج از کشور در هر دو مقطع، همراهی‌های قابل توجهی نشان دادند که بیانگر این واقعیت بود که ایران و ایرانی در شرایط سخت، در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند.

او افزود: با همین نگاه، پس از جنگ تحمیلی ۱۲روزه، رویکرد دولت بر این قرار گرفت که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در حوزه‌های مختلف، نسبت به ایرانیان خارج از کشور تعلق و توجه مضاعفی داشته باشد. این رویکرد در نهایت به قانونی درباره حمایت از ایرانیان خارج از کشور که در آبان‌ماه در مجلس مطرح و ابلاغ شد، نیز منتهی شد.

گردآوری فهرست نام‌آوران خارج‌نشین

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: در همین چارچوب، فهرست‌های متعددی تهیه شد تا اگر ایرانیان خارج از کشور، حتی به فرض، با مشکلی مواجه هستند، این مشکلات برطرف شود. در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، افرادی که مسائل معمولی‌تری داشتند و طبیعتا مشکلشان قابل حل بود، در این مسیر مورد توجه قرار گرفتند، اما درباره افراد شاخص و نام‌آور در حوزه‌های مختلف نیز بیش از ۱۰۰ اسم را به جلسات و فرآیندهایی که برای این موضوع در نظر گرفته شده بود، منتقل کردیم و مقدمات آن به‌خوبی داشت پیش‌ می‌رفت. 

او با تأکید بر اینکه منظور از بازگشت ایرانیان خارج از کشور، الزاما اقامت دائمی در ایران نیست، اظهار کرد: تلاش ما این بود که شرایط برای انواع حضور و بازگشت فراهم شود؛ ممکن است کسی بخواهد برای یک سفر چندروزه به ایران بیاید و برگردد، فرد دیگری بخواهد یک برنامه کوتاه‌مدت در ایران داشته باشد و پس از آن بازگردد یا شخصی تصمیم بگیرد در ایران اقامت کند. برای هر یک از این شکل‌های حضور، تلاش شد مقدمات و شرایط لازم فراهم شود.

صالحی ادامه داد: این مراحل به خوبی در حال طی شدن بود، اما در اسفندماه با جنگ تحمیلی رمضان مواجه شدیم. طبیعتا شرایط جنگ وضعیت خاص خود را داشت و ممکن بود حتی خود ایرانیان و هنرمندان خارج از کشور نیز به دلیل شرایط و فضای سفر، آمادگی لازم برای آمدن به ایران را نداشته باشند.

شرایط آرام شود کار را از سر می‌گیریم

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه همان مسیر پیشین با آرام‌تر …



 رزمایش «پیامبر اعظم (ص)» با محوریت خدمت و اقتدار در تهران اجرا می‌شود
۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

رزمایش «پیامبر اعظم (ص)» با محوریت خدمت و اقتدار در تهران اجرا می‌شود

فرمانده سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران از اجرای رزمایش «پیامبر اعظم (ص)» با محوریت خدمت، وحدت و اقتدار در محلات و رده‌های مختلف بسیج استان تهران خبر داد.

 روایت وارونه جروزالم‌پست از تنگه هرمز و ایران
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

روایت وارونه جروزالم‌پست از تنگه هرمز و ایران

یادداشت جروزالم‌پست با تلاش برای انحراف از اهمیت هرمز و ارائه آمارهای بحث‌برانگیز، روایت وارونه از واقعیت می‌دهد.

 اجرای طرح جامع مقابله با آسیب‌های اجتماعی پس از نشست اصفهان
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

اجرای طرح جامع مقابله با آسیب‌های اجتماعی پس از نشست اصفهان

معاون وزیر و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور گفت: طرح کلان و جامع مقابله با آسیب‌های اجتماعی پس از نهایی شدن در نشست تخصصی مدیران کل دفاتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری‌های کشور در اصفهان، وارد مرحله اجرا خواهد شد.

 بازگشت طلا به کانال ۲۰ میلیونی بعید است
۵۴ دقیقه قبل / سایت عصرایران

بازگشت طلا به کانال ۲۰ میلیونی بعید است

در حال حاضر رویکرد مردم بیشتر به سمت سرمایه‌گذاری در بازار طلا رفته و خریداران تلاش می‌کنند با کمترین هزینه و اجرت، طلا با هدف سرمایه‌گذاری خریداری کنند.

 رسانه‌های معاند در بانک اهداف نظامی ما جای می‌گیرند
۵۲ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

رسانه‌های معاند در بانک اهداف نظامی ما جای می‌گیرند

سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح گفت: رسانه‌های معاند سربازان صهیونیست و آمریکا هستند و در بانک اهداف نظامی ما جای می‌گیرند.

 رایزنی وزرای خارجه ژاپن و کویت درباره بازگشایی تنگه هرمز
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

رایزنی وزرای خارجه ژاپن و کویت درباره بازگشایی تنگه هرمز

وزیر خارجه ژاپن و وزیر خارجه کویت در توکیو دیدار و درباره بازگشایی تنگه هرمز گفتگو کردند.



ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید
سایت اکوایران

ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید

​ابرتورم یکی از شدیدترین و مخرب‌ترین اشکال تورم است؛ وضعیتی که در آن سطح عمومی قیمت‌ها با سرعتی بسیار بالا افزایش پیدا می‌کند و ارزش پول به‌سرعت کاهش می‌یابد. با توجه به افزایش تورم در ایران، در ماه‌های اخیر بحث‌هایی درباره احتمال حرکت اقتصاد کشور به سمت ابرتورم مطرح شده است. اما ابرتورم دقیقا چه زمانی رخ می‌دهد و چه عواملی می‌توانند اقتصاد را به این نقطه برسانند؟
روزنامه هفت صبح

سخنگوی دولت: چرا که نه؟ معین هم شهروند ایران است

روزنامه هفت صبح

جوانان جویای کار در دام کلاهبرداران کیونت

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ
روزنامه هفت صبح

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ

شورای عالی شهرسازی درباره تعداد پلاک‌ها، میزان تراکم و محل مصرف درآمدهای حاصل از واگذاری توضیح می‌خواهد
نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی
روزنامه عصر اقتصاد

نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی

نجات تولید و تبدیل رشد اقتصادی از یک وعده آماری به واقعیتی پایدار، از مسیر افزایش بی‌هدف تسهیلات یا تزریق نقدینگی عبور نمی‌کند، بلکه به تخصصی شدن بانک ها گره می‌خورد. هنگامی که همه بانک ها با یک الگوی مشابه برای جذب سپرده، پرداخت اعتبار و حضور در بازار دارایی ها رقابت می‌کنند، منابع به
از تورم مزمن تا تورم ساختاری
روزنامه عصر اقتصاد

از تورم مزمن تا تورم ساختاری

احمد بختیاری؛ دکترای اقتصاد پولی دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس صنعت بیمه تحولات اقتصادی ایران از فروردین ۱۴۰۳ تا شهریور ۱۴۰۵ حاصل یک عامل واحد نبود. در این دوره مجموعه‌ای از شوک‌های سیاسی، امنیتی، ارزی و زیرساختی به‌صورت زنجیره‌ای بر اقتصاد اثر گذاشتند. هر شوک، بخشی از تعادل قبلی اقتصاد را برهم زد و سطح