قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

قدردانی محسن رضایی از رهبرانقلاب/تمام توانم را برای افزایش قدرت ایران به کار خواهم گرفت

دبیر شورای‌عالی امنیت ملی در قدردانی از رهبر انقلاب اسلامی در پیامی تأکید کرد: تمام توانم را برای افزایش قدرت ایران به کار خواهم گرفت.
 قدردانی محسن رضایی از رهبرانقلاب/تمام توانم را برای افزایش قدرت ایران به کار خواهم گرفت

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ سرلشکر محسن رضایی دبیر شورای‌عالی امنیت ملی در قدردانی از رهبر انقلاب اسلامی در پیامی تأکید کرد: تمام توانم را برای افزایش قدرت ایران به کار خواهم گرفت.

متن پیام بدین شرح است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ

ملت غیور و سرافراز ایران

نخست لازم می‌دانم از حسن اعتماد و عنایت رهبر معظم و مقتدر انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای، و نیز از حسن نظر ریاست محترم جمهور متواضعانه قدردانی کنم.

امروز جمهوری اسلامی ایران در یکی از مقاطع حساس و تعیین کننده تاریخ معاصر خود قرار دارد؛ ملت ایران در یک قیام و انقلاب بزرگ برای احیای مجد و شکوه تاریخی خود به پا خاسته است.

در چنین شرایطی حقیر به عنوان سربازی کوچک این مسئولیت را امانتی سنگین در برابر ملت ایران، شهدای گرانقدر، نظام مقدس جمهوری اسلامی و تاریخ ایران می‌دانم.

لازم است بار دیگر تاکید شود که جمهوری اسلامی ایران در برابر هیچ تهدیدی از حقوق و منافع ملت خود عقب‌نشینی نخواهد کرد و در همین راستا تصمیمات در این حوزه باید قوی‌تر از گذشته با شناخت دقیق صحنه و با تدبیر و شجاعت اتخاذ گردد.

هدف صرفاً عبور از یک مقطع حساس و خطیر نیست بلکه هدف آن است که ایران این مرحله را امن‌تر، منسجم‌تر، مقتدرتر و با ظرفیت‌های بیشتر برای پیشرفت و بالندگی پشت سر بگذارد.

بدیهی است نظام مقدس جمهوری اسلامی، امنیت ملی را جدا از آرامش، رفاه و معیشت مردم، ثبات اقتصادی، …



 شباهت اظهارات محسن رضایی به سخنان رهبر انقلاب کمونیستی چین درباره تولید فولاد در حیاط خانه
۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

شباهت اظهارات محسن رضایی به سخنان رهبر انقلاب کمونیستی چین درباره تولید فولاد در حیاط خانه

سردبیر هفته‌نامه تجارت فردا اظهارات اخیر محسن رضایی را به سخنان مائو، رهبر انقلاب چین درباره تولید فولاد در حیاط خانه تشبیه کرد.

 حذف عجیب بخش‌هایی از سخنان پزشکیان و سیدحسن خمینی از خبر تلویزیون
۱۸ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

حذف عجیب بخش‌هایی از سخنان پزشکیان و سیدحسن خمینی از خبر تلویزیون

ظاهرا صداوسیما تشخیص داده انعکاس کلمات «تفاهم» و «صلح» پزشکیان یا نواده رهبر انقلاب به صلاح نیست.

 شرط جدید ایران: امنیت ما را تا ۵۰ سال تضمین کنید |  انصاف نیوز
۱ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

شرط جدید ایران: امنیت ما را تا ۵۰ سال تضمین کنید | انصاف نیوز

ایرنا: سرلشکر محسن رضایی گفت: ایران باید تا ۵۰ سال آینده در امنیت باشد و تمام جنگ‌های غرب آسیا پایان یابد.

 محسن رضایی: مردم در خانه‌های خود شروع به تولید محصولات مورد نیاز جامعه کنند/ هر خانه‌ای می‌تواند تبدیل به یک لانچر جنگ اقتصادی شود؛ هر محله‌ای می‌تواند تبدیل به یک پایگاه موشکی جنگ اقتصادی شود
۳ ساعت قبل / سایت انتخاب

محسن رضایی: مردم در خانه‌های خود شروع به تولید محصولات مورد نیاز جامعه کنند/ هر خانه‌ای می‌تواند تبدیل به یک لانچر جنگ اقتصادی شود؛ هر محله‌ای می‌تواند تبدیل به یک پایگاه موشکی جنگ اقتصادی شود

محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: جوانان کشور بیایند و وارد اقتصاد شوند. این جهاد اقتصادی را ما در ایران راه‌اندازی کنیم. مانند همین الان که مردم در...