قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

وقتی جنازه پیدا نشده چرا مرا قاتل می دانید؟

اواسط سال ۱۴۰۲ زن میانسالی با مراجعه به پلیس از ناپدید شدن پسر ۳۰ ساله‌اش به نام خشایار خبر داد.
 وقتی جنازه پیدا نشده چرا مرا قاتل می دانید؟
به گزارش تابناک؛ روزنامه ایران نوشت: پس از آن مأموران تحقیقاتشان را آغاز کردند، اما سرنخی از او پیدا نشد تا اینکه با گذشت حدود یک ماه از این ماجرا خانواده خشایار بار دیگر با مراجعه به پلیس اعلام کردند که صبح همان روز با تلفن پسرشان تماس گرفته‌اند و برخلاف گذشته که خاموش بود این بار زنی پاسخ داده و گفته تلفن را در حوالی دماوند پیدا کرده، اما وقتی به او گفته‌اند که این تلفن متعلق به پسر گمشده آنهاست او به سرعت تلفن را قطع و گوشی را خاموش کرده است.

پس از این اظهارات مأموران با ردیابی تلفن و خط توانستند به زوج جوانی برسند که گوشی دست آنها بود.

پس از دستگیری گرچه هردو منکر اطلاع از سرنوشت پسر جوان بودند، اما پلیس در بازرسی از خانه آنها کیف پول خشایار را پیدا کرد؛ بنابراین آنها بازداشت شدند و چند روز بعد مرد جوان به قتل خشایار اعتراف کرد و گفت: «من خشایار را به عنوان مسافر سوار کردم و برای سرقت کیف پول و تلفن همراهش او را کشتم و جسدش را در حوالی گرمسار رها کردم.»، اما وقتی مأموران به محل رها کردن جسد که از طرف متهم اعلام شده بود رفتند جسد را پیدا نکردند.

با تکمیل تحقیقات پرونده برای رسیدگی به شعبه ۱۰ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

در دادگاه چه گذشت؟

در ابتدای این جلسه اولیای دم درخواست قصاص کردند.

سپس متهم به جایگاه رفت و گفت: «من اتهام قتل را قبول ندارم. وقتی دستگیر شدیم من به خاطر رهایی همسر و دو فرزندم به ناچار اعتراف کردم، اما من نقشی در قتل نداشتم و کیف و تلفن همراه خشایار را در کنار جاده و از کنار یک جسد که چهره‌اش قابل شناسایی نبود برداشتم.»

قاضی پرسید: «درباره رد خون‌های کشف شده روی صندلی، کف و فرمان خودرو که در آزمایش‌ها مشخص شده متعلق به شما نبوده چه دفاعی دارید؟»

متهم گفت: «چند روز پیش از دستگیری من دعوا کرده بودم و شاید خون همان شخصی است که با او درگیر شدم.»

پس از آن وکیل متهم به جایگاه رفت و گفت: «طبق تحقیقات خشایار با افراد مختلفی اختلافات مالی داشته شاید یکی از همان افراد بلایی سرش آورده باشد. همچنین طبق بررسی‌ها خشایار هم سابقه مصرف مواد داشته هم سابقه خودکشی؛ شاید بر اثر مصرف مواد یا خودکشی فوت کرده باشد.»

در این هنگام مادر مقتول به قضات گفت: «پسرم نه سابقه خودکشی داشته و نه این مواردی که مطرح شده درست است. اینها به دنبال تبرئه متهم هستند و من تنها درخواستم قصاص است.»

بعد از آن متهم در آخرین دفاعیاتش گفت: «وقتی جسدی پیدا نشده چطور می‌خواهید من را به قصاص محکوم کنید. اصلاً اگر من را قصاص کردید و بعداً معلوم شد که خشایار زنده بوده یا خودش را مخفی کرده چه کسی پاسخگوی جان من خواهد بود و چه کسی جواب خانواده‌ام را می‌دهد.»

قاضی گفت: «اگر برای ما محرز شود که شما قاتل هستید و حکم قصاص دادیم خودمان پاسخگو هستیم. خانواده شما هم در آن صورت می‌توانند خواسته‌شان را از ما مطالبه کنند.»

با پایان جلسه قضات برای صدور رأی وارد شور شدند.



 «صدام حسین» در کنار پسرانش، عدی و قصی

«صدام حسین» در کنار پسرانش، عدی و قصی

تصویری کمتر دیده شده از صدام حسین را در کنار پسران اش، عدی و قصی و در دهه ۶۰ شمسی می بینید.

 آمریکا در جنگ با ایران با چالش کاهش ذخایر پدافندی مواجه شده است

آمریکا در جنگ با ایران با چالش کاهش ذخایر پدافندی مواجه شده است

برنا - گروه بین الملل: کارشناس مسائل غرب آسیا، با اشاره به پیامدهای جنگ و افزایش هزینه‌های نظامی آمریکا گفت: طولانی شدن درگیری و مصرف بخشی از ذخایر پدافندی و...

 حبس ۶ ماه تا یک‌سال برای مخدوشی پلاک خودرو در تهران

حبس ۶ ماه تا یک‌سال برای مخدوشی پلاک خودرو در تهران

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، هشدار داد: پوشش و مخدوشی پلاک فقط یک تخلف راهنمایی و رانندگی نیست، بلکه در بسیاری از موارد مقدمه‌ای برای ارتکاب جرایم سنگین نظیر سرقت و حتی قتل است و برابر ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی حبس ۶ ماه تا یک سال را در پی دارد.

 خطرات تنها یک بار آفتاب‌سوختگی شدید برای سلامت

خطرات تنها یک بار آفتاب‌سوختگی شدید برای سلامت

تحقیقات نشان می‌دهد که تنها یک بار در معرض آفتاب‌سوختگی شدید قرار گرفتن می‌تواند سلامت بدن را برای همیشه تغییر دهد.

 قتل زن جوان در بابل به دست همسر بی رحمش

قتل زن جوان در بابل به دست همسر بی رحمش

حوادث رکنا: فرمانده انتظامی شهرستان بابل از دستگیری مردی خبر داد که در پی اختلافات شدید خانوادگی، همسر خود را به قتل رسانده و پس از ارتکاب جرم از محل متواری شده بود.

 سقوط مرگبار زن جوان از دفتر کار مرد متاهل در سعادت‌آباد / همسر این مرد با دوربین و کلید ساز پشت در بود

سقوط مرگبار زن جوان از دفتر کار مرد متاهل در سعادت‌آباد / همسر این مرد با دوربین و کلید ساز پشت در بود

حوادث رکنا: بامداد امروز سه‌شنبه ۲۷ مردادماه، سقوط مرگبار زن جوانی از پنجره یک دفترکار در سعادت‌آباد به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش شد؛ در حالی که همسر صاحب دفتر مدعی بود زن جوان هنگام درگیری و برای پنهان شدن پشت پرده پنجره به پایین سقوط کرده است، بازبینی فیلم ضبط‌شده با تلفن همراه، فرضیه وقوع قتل را برای کارآگاهان کمرنگ کرد.

 عامل آتش سوزی عمدی جنگل‌های ایلام دستگیر شد

عامل آتش سوزی عمدی جنگل‌های ایلام دستگیر شد

فرمانده انتظامی شهرستان ایلام از شناسایی و دستگیری عامل آتش سوزی عمدی جنگل های کمربندی شرقی شهرستان ایلام خبر داد.

 پاییز پربارش و خطر سیلاب، سوغات ال‌نینو برای ایران است

پاییز پربارش و خطر سیلاب، سوغات ال‌نینو برای ایران است

اغلب مدل‌های عددی بارش‌های قوی برای پاییز و زمستان آینده، پیش‌بینی می‌کنند