قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

۷ دستگاه VAR جدید در ایران و استفاده در ادامه لیگ

با اعلام مهدی تاج بعضی بازی‌های حساس لیگ برتر در نیم فصل دوم با استفاده از کمک داور ویدیویی برگزار خواهد شد. به گزارش تابناک ورزشی؛ رئیس فدراسیون فوتبال در خ...
 ۷ دستگاه VAR جدید در ایران و استفاده در ادامه لیگ

با اعلام مهدی تاج بعضی بازی‌های حساس لیگ برتر در نیم فصل دوم با استفاده از کمک داور ویدیویی برگزار خواهد شد. 

به گزارش تابناک ورزشی؛ رئیس فدراسیون فوتبال در خصوص آخرین وضعیت استفاده از VAR در لیگ برتر گفت: آوردن VAR در همه جای دنیا سخت است. در حال حاضر، دولت، وزیر ورزش و جوانان و فدراسیون فوتبال می‌خواهند VAR در فوتبال باشد. 5 دستگاه VAR تا 20 روز آینده وارد ایران می‌شود. دو دستگاه داریم و تلاش می‌کنیم 5 دستگاه دیگر تا 20 روز آینده بیاوریم. اگر از VAR به خوبی استفاده شود اعتراض به داوری‌ها به «هیچ» می‌رسد و حاشیه‌ها کمتر می‌شود. شاید در صورتی که پول تأمین شود بیش از 7 دستگاه داشته باشیم تا نیم فصل دوم را با VAR برگزار کنیم. مجوز آن را از فیفا گرفته‌ایم و هفت داور الیت ما لاینسس گرفته‌اند. فقط اتاق VAR کم داریم ولی آموزش داوران را از 25 فروردین آغاز می‌کنیم. تلاش می‌کنیم در 9 هفته پایانی لیگ، برخی دیدارهای مهم را با VAR برگزار کنیم.

تاج با اشاره به اهمیت حضور VAR در مسابقات لیگ یادآور شد: چون در کمیته مسابقات AFC هستم می‌دانیم مصوبه‌ای داریم که قرار است به فیفا داده شده و سپس ابلاغ و اجرا شود. در این مصوبه، در مسابقاتی که با VAR برگزار می‌شود فقط کاپیتان‌ها می‌توانند با داور صحبت کنند و هر کسی به داور اعتراض کند، اخراج می‌شود. این اتفاق باید مثل پیراهن درآوردن باشد که بازیکن می‌داند هر وقت پیراهن در بیاورد، اخطار می‌گیرد. اگر این قانون ابلاغ شود هر کسی با داور تحت هر شرایطی صحبت کند اخراج خواهد شد. کسی در محوطه VAR وارد شود اخطار می‌گیرد و اگر اصرار به دیدن صحنه VAR کند، اخراج خواهد شد.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا مسابقات فصل آینده لیگ برتر با VAR برگزار می‌شود، گفت: بپذیرید درباره چیزی که همه آن دست ما نیست، نمی‌توانیم صحبت کنیم. یک بار تا آستانه ورود چند دستگاه VAR پیش رفتیم و قرار بود این دستگاه‌ها به دبی بیایند و سپس از محل دیگری وارد کشور شود. با توجه به اینکه ایران تحریم است به بخش حقوقی شرکتی ایمیل زده شد که ایران چطور می‌خواهد 7 دستگاه بیاورد، در صورتی که ما اینها را از واسطه می‌خریدیم. می‌دانیم از چه جایی ایمیل زده شد. ما با چنین مشکلاتی روبه‌رو هستیم. دو دستگاه آورده‌ایم و دنبال خریداری 5 دستگاه دیگر هستیم.





 چرا علی‌بابا بخش بازی‌های ویدئویی خود را فروخت؟
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چرا علی‌بابا بخش بازی‌های ویدئویی خود را فروخت؟

دنیای اقتصاد: گروه علی‌بابا در حال فروش بخش بازی‌های ویدئویی خود در معامله‌ای به ارزش حداقل 1.5‌میلیارد دلار است، چرا که این شرکت چینی تمرکز خود را به هوش مصنوعی معطوف کرده است. به نوشته وال‌استریت ژورنال، بر اساس یک یادداشت داخلی که توسط وال‌استریت ژورنال مشاهده شد،

 اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر با اظهارات متناقض درباره ایران که دیگر در افکار عمومی جهان و محافل دیپلماتیک غیر قابل باور تلقی می شود ، ادعا کرد: «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.»

 فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند

نمایش «ماهی بلژیکی» به کارگردانی آروند دشت‌آرای از جمله آثاری بود که اجرای آن در زمستان سال گذشته به دلیل شرایط خاص آن مقطع، نیمه‌کاره ماند. حالا این نمایش ادامه اجراهای خود را از سر گرفته است. آروند دشت‌آرای به انگیزه اجرای دوباره این نمایش، از شرایط دشوار اقتصادی تئاتر گفت و از سختی متفاوت ماندن در وضعیتی که تئاتر ایران به تکرار الگوهای امتحان‌پس‌داده می‌پردازد.

 راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | تصمیماتی که زمینه انفجار اجتماعی ایجاد کنند بسیار پرهزینه است
۶ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | تصمیماتی که زمینه انفجار اجتماعی ایجاد کنند بسیار پرهزینه است

حسین راغفر معتقد است اعلام چنین رقمی با هدف ایجاد شوک روانی و آماده کردن افکار عمومی برای پذیرش نرخ‌هایی مانند ۴۰ هزار تومان انجام شده است، اما حتی چنین عملیات روانی نیز نمی‌تواند آثار منفی افزایش قیمت بنزین را از بین ببرد.

 نمی‌دانم کجا ایستاده‌ام و چه باید بگویم
۲۸ دقیقه قبل / روزنامه شرق

نمی‌دانم کجا ایستاده‌ام و چه باید بگویم

«دایی وانیا» برای حسن معجونی فقط بازخوانی و اجرای یکی از شناخته‌شده‌ترین متن‌های چخوف نیست؛ مواجهه‌ای دوباره با آدم‌هایی است که در میانه ملال، ناکامی، عشق‌های نافرجام و رؤیاهای ازدست‌رفته، همچنان به زندگی چنگ می‌زنند. معجونی که سال‌هاست نامش با تئاتر و تجربه‌های متفاوت اجرائی گره خورده، این‌ بار به سراغ جهانی رفته که شاید بیش از همیشه به زمانه ما نزدیک است.

 بقائی: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است
۵۳ دقیقه قبل / خبرگزاری مهر

بقائی: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اعلام تحریم‌های جدید اقتصادی علیه ایران در حساب کاربری خود نوشت: اعلام تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است.