قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

فشار خردکننده روی کیلیان امباپه!

کیلیان امباپه در بازگشت به ترکیب رئال مادرید نمایش درخشانی مقابل شالکه داشت، اما رسانه‌های اسپانیایی یک پیام روشن برای ستاره فرانسوی داشتند: فصل سوم حضورش در مادرید باید با جام به پایان برسد.
 فشار خردکننده روی کیلیان امباپه!

به گزارش ورزش سه، رئال مادرید یکشنبه شب در آخرین دیدار تدارکاتی خود پیش از آغاز فصل جدید لالیگا، مقابل شالکه قرار گرفت و با نتیجه ۳-۰ به پیروزی رسید. مادریدی‌ها به دلیل حضور تعداد زیادی از بازیکنانشان در جام جهانی، در هفته نخست لالیگا استراحت بیشتری داشتند و به همین دلیل اولین بازی رسمی آنها مقابل اسپانیول در شنبه آینده خواهد بود.

مسابقه دیشب رئال مادردی مقابل شالکه یک اتفاق ویژه داشت؛ بازگشت کیلیان امباپه به ترکیب رئال مادرید و اولین بازی او زیر نظر ژوزه مورینیو.

ستاره فرانسوی که تا پیش از این در دیدارهای پیش‌فصل به میدان نرفته بود، از ابتدا در ترکیب ژوزه مورینیو قرار گرفت و خیلی زود خودنمایی کرد. امباپه تنها چند دقیقه پس از آغاز بازی، از اشتباه مدافع شالکه و پاس رو به عقب ضعیف او استفاده کرد، توپ را گرفت و در موقعیت تک‌به‌تک لوریس کاریوس را مغلوب کرد.

او در ادامه بارها با فرارهایش پشت مدافعان شالکه خطرساز شد و علاوه بر عملکرد هجومی، در کارهای دفاعی و تلاش برای بازپس‌گیری توپ هم بسیار فعال بود. مورینیو در آغاز نیمه دوم تصمیم گرفت امباپه را تعویض کند تا او پس از ۴۵ دقیقه درخشان، زمین بازی را ترک کند.

مادرید از امباپه جام می‌خواهد

همین ۴۵ دقیقه برای رسانه‌های مادریدی کافی بود تا بار دیگر انتظارات سنگین از امباپه را یادآوری کنند.

روزنامه "آ اس" با تیتر "رئیس همچنان امباپه است" به تمجید از ستاره فرانسوی پرداخت و نوشت: "امباپه رئیس واقعی در زمین این پروژه‌ای است که برای بازگشت به مسیر قهرمانی ساخته شده است."

مارکا هم در گزارشی تأکید کرده که اگر امباپه می‌خواهد به جایگاه یک اسطوره در تاریخ رئال مادرید برسد، بخش مهمی از این مسیر باید تا پایان فصل طی شود.

این رسانه همچنین تأکید کرده که شرایط برای امباپه مهیاست، چرا که رئال مادرید بهترین هم‌تیمی‌های ممکن را در کنار او قرار داده و در رأس این مجموعه هم مورینیو حضور دارد. "سومین تلاش باید تلاش موفق باشد"، رویکردی است که مارکا درباره فصل جدید مطرح کرده است.

انتظار قهرمانی در فصل سوم

در رادیو "کادنا سر" هم همین نگاه دیده می‌شود. توماس رونکرو، روزنامه‌نگار و تحلیلگر سرشناس اسپانیایی، انتظار دارد امباپه در سومین فصل حضورش در رئال مادرید یک جام مهم را بالای سر ببرد.

او گفت: "فکر می‌کنم امسال سال موفقیت خواهد بود. از نظر آماری، امباپه بازیکنی منحصربه‌فرد است، اما چیزی که کم دارد جام است. فکر می‌کنم این جام امسال از راه خواهد رسید."

بازگشت امباپه با ۴۵ دقیقه درخشان مقابل شالکه، هم هواداران رئال مادرید را امیدوار کرده و هم انتظارات را از او افزایش داده است.

ستاره فرانسوی وارد سومین فصل حضورش در سانتیاگو برنابئو می‌شود و پیام رسانه‌های مادریدی کاملاً روشن است: درخشش فردی دیگر کافی نیست؛ امباپه این بار باید رئال مادرید را به جام‌های بزرگ برساند.



۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رئال مادرید حتی با خروج قرضی اندریک هم موافقت نکرد

پایگاه خبری فوتبالی - لیورپول در مقطعی شرایط جذب اندریک را بررسی کرده بود و حتی امکان انتقال قرضی این مهاجم برزیلی با بند خرید دائمی را در نظر داشت؛ پیشنهادی که از نظر مالی نیز برای رئال مادرید قابل توجه بود.

به گزارش فوتبالی، با این حال، رئال مادرید تصمیم گرفت اندریک را در اختیار ژوزه مورینیو نگه دارد و با جدایی او موافقت نکند. گزارش‌ها نشان می‌دهند که رئال مادرید در روزهای اخیر پیشنهادهایی برای انتقال قرضی این بازیکن، از جمله از سوی باشگاه‌های دیگری مانند رم و استون‌ویلا، داشته اما در نهایت تصمیم به حفظ او گرفته است.

لیورپول نیز در شرایطی وضعیت اندریک را زیر نظر داشت که به دنبال تقویت خط حمله خود در بازار نقل‌وانتقالات است، اما موضع رئال مادرید در حال حاضر روشن است و اندریک قرار نیست از جمع شاگردان ژوزه مورینیو جدا شود. حتی با وجود رقابت شدید برای حضور در خط حمله رئال مادرید، سرمربی پرتغالی روی ادامه حضور این مهاجم جوان حساب باز کرده است.به این ترتیب، تلاش لیورپول برای اضافه کردن اندریک به ترکیب خود فعلاً به نتیجه نرسیده و رئال مادرید ترجیح داده است این استعداد برزیلی را حفظ کند.


۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

فدریکو والورده: امیدوارم فصل فراموش‌نشدنی برای هواداران رئال مادرید داشته باشیم

پایگاه خبری فوتبالی - فدریکو والورده، هافبک اروگوئه‌ای و کاپیتان رئال مادرید، در آستانه آغاز فصل جدید درباره شرایط تیم، پیش‌فصل و کار کردن با ژوزه مورینیو صحبت کرد و ابراز امیدواری کرد که سفیدپوشان بتوانند در پایان فصل جام‌های مختلفی را به دست آورند.

به گزارش فوتبالی، والورده درباره شروع فصل گفت: “خیلی خوشحالم و واقعاً مشتاق شروع لیگ و فصل جدید هستم. می‌خواهم در کنار تمام تیم برای کسب عناوین قهرمانی تلاش کنیم. امیدوارم سالی فراموش‌نشدنی برای همه هواداران مادرید باشد.”

او درباره وضعیت تیم در پیش‌فصل نیز اظهار داشت: “پیش‌فصل بسیار خوبی داشتیم. واقعاً به تمام هم‌تیمی‌هایم افتخار می‌کنم؛ آنها از ابتدا تا انتها فوق‌العاده سخت کار کردند. همه کار شگفت‌انگیزی انجام داده‌اند و ما توانستیم خودمان را با خواسته‌های مربی و ایده‌های او وفق دهیم. هنوز مواردی وجود دارد که باید بهترشان کنیم، اما تیم در شرایط بسیار خوبی قرار دارد و من از آغاز این مرحله جدید خوشحالم.”

کاپیتان رئال مادرید در پایان درباره همکاری با مورینیو گفت: “کار کردن با مورینیو لذت‌بخش است. سعی می‌کنم هر روز بیشترین استفاده را از این فرصت ببرم و از هر نظر یاد بگیرم؛ چه به عنوان یک انسان، چه بازیکن، کاپیتان و هم‌تیمی. امیدوارم سال خوبی برای همه ما و کادر مربیگری باشد.”


۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

افزایش ۱۰ برابری: بارسلونا ارزش استعدادش را فهمید

به گزارش "ورزش سه"، این بازیکن چه در تیم جوانان و چه در دوران آماده‌سازی پیش‌فصل در تیم اصلی، نمایش‌های قابل توجهی داشته است. باشگاه کاتالان قصد دارد قرارداد این بازیکن را که در حال حاضر تا سال ۲۰۲۹ اعتبار دارد، به شکل قابل توجهی بهبود دهد. همچنین قرار است مبلغ بند فسخ قرارداد او به میزان چشمگیری افزایش پیدا کند و همزمان دستمزدش نیز متناسب با جایگاه جدیدش در تیم بالا برود.

طبق گزارش روزنامه اسپورت کاتالونیا، بارسلونا قصد دارد مبلغ بند فسخ قرارداد حمزه عبدالکریم را از ۱۵ میلیون یورو به ۱۵۰ میلیون یورو افزایش دهد که نشان‌دهنده تمایل باشگاه برای محافظت از یکی از استعدادهای آینده‌دار خود است.

انتظار می‌رود افزایش بند فسخ با افزایش دستمزد مهاجم مصری نیز همراه باشد تا قرارداد جدید او با اعتماد بارسلونا به توانایی‌اش برای تبدیل شدن به یکی از بازیکنان تیم اصلی در حال و آینده تناسب داشته باشد.

عبدالکریم تنها ۱۸ سال دارد، اما ویژگی‌های یک مهاجم نوک کلاسیک، یعنی شماره ۹، را از خود نشان داده است. پتانسیل گلزنی بالا و توانایی‌های بدنی مناسب نیز باعث شده کادرفنی و مدیران ورزشی بارسلونا توجه ویژه‌ای به او داشته باشند.




 رشفورد مطرود هنوز حرف آخرش را نزده!
۲۲ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رشفورد مطرود هنوز حرف آخرش را نزده!

بارسلونا ناامیدش کرد، اما کریک به او فرصت دوباره داد؛ مارکوس رشفورد می‌خواهد بازگشتی که شبیه یک شکست بزرگ بود را به فرصتی برای فتح دوباره اولدترافورد تبدیل کند.

 رسمی: ازری کنسا به آرسنال پیوست
۱۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رسمی: ازری کنسا به آرسنال پیوست

ازری کنسا، مدافع استون ویلا، با قراردادی ۴+۱ ساله به آرسنال پیوست.

 دختران والیبال ایران رکوردی تاریخی در قهرمانی آسیا ثبت کردند
۱۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دختران والیبال ایران رکوردی تاریخی در قهرمانی آسیا ثبت کردند

تیم ملی والیبال زنان ایران مسابقات قهرمانی آسیا را با برد مقابل چین تایپه آغاز کرد و برای اولین بار در تاریخ به جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی جهان وارد شد.

 تراکتور رقیب پرسپولیس برای خرید بزرگ شد
۲۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

تراکتور رقیب پرسپولیس برای خرید بزرگ شد

رئیس بخش نقل و انتقالات باشگاه الوحده امارات از درخواست باشگاه‌های پرسپولیس و تراکتور برای جذب قربانی خبر داد.

 شکست تابوی قدیمی؛ کمیته فنی دیگر کشک نیست
۱۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شکست تابوی قدیمی؛ کمیته فنی دیگر کشک نیست

اظهارات شجاعانه عضو کمیته فنی باشگاه استقلال بعد از صدرنشینی با سهراب در پایان هفته دوم لیگ برتر؛ در ویدیو کست ورزش سه که این بار به طور اختصاصی به نقاط ضعف و قدرت استقلال در لیگ بیست و ششم پرداخته است

 ترفند تازه بیرانوند برای سربازی نرفتن!
۱۹ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

ترفند تازه بیرانوند برای سربازی نرفتن!

حضور بیرانوند در بازی‌های آسیایی اتفاقی خواهد بود که این بازیکن را از ماجرای سربازی رها می‌کند!