قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

رسمی: مگنس آکلیوش به پاری‌سن‌ژرمن پیوست

مگنس آکلیوش با قراردادی دائمی از موناکو به پاری‌سن‌ژرمن پیوست.
 رسمی: مگنس آکلیوش به پاری‌سن‌ژرمن پیوست

به گزارش "ورزش سه"، انتقالی که مدت‌ها انتظارش می‌رفت، حالا رسمی شده است و مگنس آکلیوش ۲۴ ساله به‌طور رسمی به پاری‌سن‌ژرمن پیوست.

هافبک هجومی فرانسوی که تابستان گذشته نیز تا آستانه پیوستن به پی‌اس‌جی پیش رفته بود، این بار انتقالش را نهایی کرد و با قراردادی که ارزش آن حدود ۵۰ میلیون یورو برآورد می‌شود، موناکو را ترک کرد.

آکلیوش که محصول آکادمی موناکو است، طی سال‌های اخیر به یکی از مهره‌های کلیدی خط حمله این تیم تبدیل شد و عملکرد درخشانش باعث شد دیدیه دشان او را برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ به تیم ملی فرانسه دعوت کند.

او پس از انجام ۱۳۹ بازی برای موناکو، با آمار ۲۳ گل و ۲۸ پاس گل، به حضورش در این باشگاه شاهزاده‌نشین پایان داد.

از سوی دیگر، پاری‌سن‌ژرمن پس از جدایی لی کانگ این و گونچالو راموس و همچنین احتمال جدایی بردلی بارکولا، به‌دنبال تقویت خط حمله خود بود و با جذب آکلیوش این هدف را دنبال کرد. همچنین اعلام شده است که مگنس آکلیوش در پاری‌سن‌ژرمن پیراهن شماره ۱۱ را بر تن خواهد کرد.



۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

لیورپول برای جذب ابراهیم امبایه وارد مذاکره مستقیم با پاری‌سن‌ژرمن شد

پایگاه خبری فوتبالی- لیورپول مذاکرات خود با پاری‌سن‌ژرمن برای جذب ابراهیم امبایه را آغاز کرده و این پرونده در روزهای اخیر وارد مرحله جدی‌تری شده است. 

به گزارش فوتبالی، طبق گزارش RMC Sport، امبایه با پیشنهاد لیورپول موافقت کرده و دو طرف بر سر جزئیات شخصی یک قرارداد احتمالی به توافق رسیده‌اند؛ قراردادی که طبق گزارش‌ها می‌تواند پنج‌ساله باشد. 

امبایه، وینگر ۱۸ ساله پاری‌سن‌ژرمن، یکی از استعدادهای جوان فوتبال فرانسه محسوب می‌شود و لیورپول او را گزینه‌ای مناسب برای تقویت خط حمله در نظر گرفته است. با این حال، مشکل اصلی حالا مذاکره با خود پاری‌سن‌ژرمن بر سر مبلغ انتقال است. 

پاری‌سن‌ژرمن برای جدایی این بازیکن رقم قابل توجهی می‌خواهد و لیورپول در شرایط فعلی حاضر نیست مبلغ درخواستی پاریسی‌ها را پرداخت کند. برخی گزارش‌ها رقم مورد نظر PSG را حدود ۶۰ میلیون یورو عنوان کرده‌اند. 

امبایه در تابستان امسال مورد توجه چند باشگاه اروپایی قرار گرفته بود و حتی بایرلورکوزن نیز شرایط او را بررسی می‌کرد، اما طبق گزارش RMC Sport، این بازیکن ترجیح داده راهی آنفیلد شود. با این حال، توافق شخصی به‌تنهایی برای نهایی شدن انتقال کافی نیست و دو باشگاه باید بر سر رقم نهایی به توافق برسند. 

نکته مهم اینکه امبایه تنها بازیکن پاری‌سن‌ژرمن نیست که لیورپول در این پنجره به دنبال اوست. بردلی بارکولا همچنان هدف اصلی قرمزها در مذاکرات با پاریسی‌ها محسوب می‌شود. لیورپول تلاش می‌کند خط حمله خود را پس از جدایی محمد صلاح تقویت کند و بارکولا گزینه اصلی این باشگاه برای حضور در جناح هجومی است. 

با این حال، قیمت بالای بارکولا باعث شده لیورپول هم‌زمان گزینه امبایه را نیز جدی دنبال کند. گزارش‌ها نشان می‌دهد پاری‌سن‌ژرمن در مورد فروش هر دو بازیکن انعطاف بیشتری نسبت به هفته‌های گذشته پیدا کرده، اما همچنان قصد ندارد آنها را با مبلغی پایین از دست بدهد. 

در نتیجه، لیورپول و امبایه برای قرارداد شخصی به توافق رسیده‌اند، اما هنوز توافقی بین لیورپول و پاری‌سن‌ژرمن وجود ندارد. مذاکرات ادامه دارد و سرنوشت این انتقال به میزان انعطاف پاریسی‌ها در تعیین مبلغ نهایی بستگی خواهد داشت.


۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

افزایش ۱۰ برابری: بارسلونا ارزش استعدادش را فهمید

به گزارش "ورزش سه"، این بازیکن چه در تیم جوانان و چه در دوران آماده‌سازی پیش‌فصل در تیم اصلی، نمایش‌های قابل توجهی داشته است. باشگاه کاتالان قصد دارد قرارداد این بازیکن را که در حال حاضر تا سال ۲۰۲۹ اعتبار دارد، به شکل قابل توجهی بهبود دهد. همچنین قرار است مبلغ بند فسخ قرارداد او به میزان چشمگیری افزایش پیدا کند و همزمان دستمزدش نیز متناسب با جایگاه جدیدش در تیم بالا برود.

طبق گزارش روزنامه اسپورت کاتالونیا، بارسلونا قصد دارد مبلغ بند فسخ قرارداد حمزه عبدالکریم را از ۱۵ میلیون یورو به ۱۵۰ میلیون یورو افزایش دهد که نشان‌دهنده تمایل باشگاه برای محافظت از یکی از استعدادهای آینده‌دار خود است.

انتظار می‌رود افزایش بند فسخ با افزایش دستمزد مهاجم مصری نیز همراه باشد تا قرارداد جدید او با اعتماد بارسلونا به توانایی‌اش برای تبدیل شدن به یکی از بازیکنان تیم اصلی در حال و آینده تناسب داشته باشد.

عبدالکریم تنها ۱۸ سال دارد، اما ویژگی‌های یک مهاجم نوک کلاسیک، یعنی شماره ۹، را از خود نشان داده است. پتانسیل گلزنی بالا و توانایی‌های بدنی مناسب نیز باعث شده کادرفنی و مدیران ورزشی بارسلونا توجه ویژه‌ای به او داشته باشند.


۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اولین صحبت‌های خرید جدید میلان: آدم ساده‌ای هستم

به گزارش "ورزش سه"، وینگر پرتغالی در گفت‌وگو با رسانه‌های رسمی میلان، اعتراف کرد که بزرگی این انتقال برایش کمی زمان برده تا به آن عادت کند.

او گفت:«کمی شوکه شده بودم، چون بازی کردن برای میلان یعنی کسب جام و عضویت در باشگاهی با تاریخی پرافتخار که قهرمانان بزرگی در آن بازی کرده‌اند. میلان باشگاه بزرگی است و انتظارات مشخصی از شما دارد و فکر می‌کنم زمان مناسبی برای پیوستن من به این باشگاه است.»

وقتی از موریرا درباره اهدافش برای فصل جدید سؤال شد، او به جای صحبت درباره اهداف شخصی، روی تلاش جمعی تأکید کرد:«هیچ هدفی را نمی‌توان جز با کار تیمی به دست آورد. من در زمین و تمرینات تمام تلاشم را برای هم‌تیمی‌هایم انجام خواهم داد و سعی می‌کنم هوادارانمان را خوشحال کنم. برای من مهم است که خوشحال باشم و تلاش خواهم کرد به تیم کمک کنم تا به اهدافش برسد؛ یعنی قهرمانی در لیگ و هر جام دیگری که امکان کسب آن وجود داشته باشد.»

موریرا سپس درباره شخصیت خود و تفاوت میان تصویری که در شبکه‌های اجتماعی از او دیده می‌شود و ذهنیت حرفه‌ای‌اش صحبت کرد و گفت:«مردم من را در شبکه‌های اجتماعی می‌بینند؛ آنجا همیشه می‌خندم و می‌رقصم، اما این به این معنا نیست که همیشه همین‌طور هستم. خیلی خوب می‌دانم چه زمانی باید کار کنم. می‌دانم از زندگی و دوران حرفه‌ای‌ام چه می‌خواهم و می‌دانم برای موفق شدن و رسیدن به اهدافم چه کارهایی لازم است انجام دهم.

مردم باید بدانند که من آدم خوش‌برخوردی هستم، اما می‌دانم چه زمانی باید تمرکز کنم. می‌دانم چطور تمام توانم را برای هم‌تیمی‌ها و هوادارانم در زمین بگذارم. این موضوع هیچ‌وقت تغییر نخواهد کرد؛ این بخشی از شخصیت من است. می‌دانم چه می‌خواهم و می‌دانم می‌خواهم به کجا برسم. می‌دانم چه کاری باید انجام دهم و آن را انجام خواهم داد.»

او درباره اهمیت انگیزه درونی نیز گفت:«همه‌چیز به خودتان بستگی دارد. مهم است که آن غریزه جنگندگی را درون خودتان پیدا کنید؛ این چیزی است که به شما اجازه می‌دهد رشد کنید. من این ویژگی را درون خودم دارم. اگر خودتان چیزی را نخواهید، می‌توانید از هرکسی کمک بخواهید، اما هیچ چیز تغییر نخواهد کرد.»

وقتی از موریرا خواسته شد خودش را تنها با یک کلمه توصیف کند، پاسخ داد:«من همیشه لبخند می‌زنم، همیشه خوشحالم و سعی می‌کنم دیگران را هم شاد کنم. شادی بهترین کلمه برای توصیف من است. ترکیبی از فرهنگ‌ها و ریشه‌های من است که شخصیت امروزم را ساخته است.»

مورِیرا همچنین با گرمی درباره نقش خانواده‌اش در مسیر حرفه‌ای خود صحبت و از مادرش تمجید کرد:«خانواده‌ام همیشه به من می‌گویند که من با یک توپ به دنیا آمده‌ام. از این بابت خوشحالم، اما نه پدرم و نه پدربزرگم هیچ‌وقت من را مجبور نکردند فوتبال بازی کنم. هیچ‌کس من را مجبور نکرد و هیچ‌کس به من نگفت چه کاری انجام دهم. تنها کاری که انجام می‌دهم این است که فوتبال بازی کنم و از آن لذت ببرم.

پدرم هم فوتبال بازی می‌کرد. او دوران حرفه‌ای خودش را داشت و اثری از خودش به جا گذاشت. مادرم برای من بسیار مهم است و نقشی در زندگی‌ام دارد که هیچ‌کس نمی‌تواند آن را پر کند. او همه‌چیز را به من می‌دهد و همیشه برای من هر کاری که از دستش برمی‌آمده انجام داده است.»

موریرا در پایان درباره علاقه‌اش به فشن و استایل شخصی‌اش نیز گفت:«میلان پایتخت فشن است. اگر برای شام یا خرید بیرون بروم، دوست دارم خوب لباس بپوشم و هم احساس راحتی داشته باشم و هم خوش‌پوش باشم. برای من مهم است که لباس مناسبی بپوشم. من آدم ساده‌ای هستم.»




 خبر خیلی خوب برای استقلالی‌ها در دربی؛ جا برای پرسپولیسی‌ها کم است!
۱۷ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

خبر خیلی خوب برای استقلالی‌ها در دربی؛ جا برای پرسپولیسی‌ها کم است!

سخنگوی سازمان لیگ با تشریح آخرین وضعیت محرومیت تماشاگران تراکتور و پرسپولیس، درباره سهم هواداران در دربی پایتخت و قیمت بلیت مسابقات لیگ برتر نیز توضیح داد.

 غیبت میلاد زکی‌پور در دیدار حساس تراکتور برابر پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر
۱۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

غیبت میلاد زکی‌پور در دیدار حساس تراکتور برابر پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر

میلاد زکی‌پور هنوز فرصت انجام اولین بازی رسمی خود با پیراهن تراکتور را پیدا نکرده و او دیدار حساس مقابل پرسپولیس را نیز از دست خواهد داد.

 شوک به پرسپولیس برای تراکتور و دربی!
۲۰ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شوک به پرسپولیس برای تراکتور و دربی!

خرید پرسروصدای پرسپولیس در نقل و انتقالات تابستانی بعید است شرایط حضور در دربی را داشته باشد.

 آرتتا خیال رئال مادرید را راحت کرد؛ زوبیمندی فروشی نیست!
۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آرتتا خیال رئال مادرید را راحت کرد؛ زوبیمندی فروشی نیست!

پایگاه خبری فوتبالی- میکل آرتتا سرمربی آرسنال، موضع روشنی درباره آینده مارتین زوبیمندی اتخاذ کرده و تأکید کرده است که این هافبک اسپانیایی در برنامه‌های فصل جدید توپچی‌ها قرار دارد. به گزارش فوتبالی، این موضع در شرایطی مطرح شده که رئال مادرید بار دیگر علاقه خود به جذب زوبیمندی را افزایش داده و شرایط او را زیر نظر گرفته است. زوبیمندی تابستان گذشته پس از مدت‌ها مذاکره، با قراردادی حدود ۶۵ میلیون یورو از رئال سوسیداد به آرسنال پیوست و خیلی زود به یکی از مهره‌های مهم خط میانی آرتتا تبدیل شد. او در نخ ...,رئال مادرید,آرسنال,مارتین زوبیمندی,میکل آرتتا,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 ورزشگاه شهدای لرستان به‌زودی به خیبر واگذار می‌شود
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

ورزشگاه شهدای لرستان به‌زودی به خیبر واگذار می‌شود

استاندار لرستان با تأکید بر نقش اجتماعی باشگاه خیبر خرم‌آباد، از افتتاح قریب‌الوقوع ورزشگاه شهدای لرستان و واگذاری آن به این تیم خبر داد.

 عکس؛ منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست
۱۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

عکس؛ منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست

منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست. او پس از فسخ قرارداد با استقلال، به صورت آزاد به اسپانیا بازگشت.