قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

آینده دروازه‌بانی ایران در این عکس!

شاید از این قاب، چهار دروازه‌بان برای آینده فوتبال ایران خارج شود. مسیری که آغاز شده و ادامه دارد.
 آینده دروازه‌بانی ایران در این عکس!
به گزارش “ورزش سه” چهار دروازه‌بان جوان فوتبال ایران که هرکدام مسیر متفاوتی را تا رسیدن به تیم ملی جوانان طی کرده‌اند، حالا وارد مرحله تازه‌ای از دوران فوتبال خود شده‌اند؛ امیرمهدی مقصودی، ابوالفضل خلیلیان، یاسین زارع و محمدعلی(ماهان) مشابه که در اردوی اخیر تیم جوانان، تمرینات خود را زیر نظر اشکان نامداری دنبال کردند.

نامداری، مربی باتجربه فوتبال ایران، با تصمیم قاسم حدادی‌فر به کادرفنی تیم جوانان اضافه شده و از این پس مسئولیت تمرین و آماده‌سازی دروازه‌بان‌های این تیم را برعهده خواهد داشت؛ تغییری که برای چهار گلر جوان حاضر در اردو، آغاز یک دوره جدید محسوب می‌شود. مربی‌ای که سال‌ها در سطح لیگ برتر حضور داشته و سابقه مربیگری در تیم‌هایی مثل استقلال، سایپا، نساجی، آلومینیوم، شهرخودرو و ذوب‌آهن را دارد.

پیش از انتخاب نامداری، این چهار دروازه‌بان در دوره‌ای که حامد پاک‌سیما مربی دروازه‌بان‌های تیم جوانان بود، زیر نظر این مربی کار می‌کردند. پاک‌سیما سابقه مربیگری دروازه‌بان‌های تیم‌های نوجوانان و بانوان را در کارنامه دارد. او در اردوهای داخلی تیم ملی پیش از اعزام به آنتالیا و در غیاب دینکا آلین، همراه با امیر قلعه‌نویی وظیفه آماده‌سازی دروازه‌بان‌های تیم ملی را در کنار مسعود مرادخانی برعهده داشت.

مقصودی ۱۸ ساله، دروازه‌بان تهرانی که از آکادمی کیا به فوتبال ایران اضافه شد، پس از حضور به عنوان یار کمکی با تیم جوانان سپاهان در تورنمنت کافا ۲۰۲۵ و کسب عنوان قهرمانی این رقابت‌ها، مورد توجه سپاهان قرار گرفت و قراردادش با این باشگاه قطعی شد. او سال گذشته نیز پس از مصدومیت محمدرضا اخباری به دروازه‌بان دوم تیم محرم نویدکیا تبدیل شد و همراه تیم ملی امید در جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا نیز حضور داشت. مقصودی حالا یکی از کاپیتان‌های تیم ملی جوانان در جمع شاگردان قاسم حدادی‌فر است.

در کنار او، ابوالفضل خلیلیان قرار دارد. دروازه‌بان ۱۸ ساله‌ای که از رده نونهالان سابقه حضور در تیم را دارد و محصول آکادمی سپاهان است. خلیلیان با وجود نمایش ضعیف تیم نوجوانان در جام ملت‌های ۲۰۲۵ عربستان سعودی، یکی از معدود نفرات قابل اتکای تیم تحت هدایت عباس چمنیان بود و سه واکنش او در جریان مرحله گروهی این مسابقات، از نگاه سایت AFC در جمع ۱۰ سیو برتر آن مرحله قرار گرفت.

خلیلیان سال گذشته علاوه بر حضور در تیم‌های پایه، به فهرست بزرگسالان سپاهان نیز اضافه شد و در بسیاری از مسابقات یکی از دو گزینه ذخیره سیدحسین حسینی روی نیمکت بود.

یاسین زارع، دروازه‌بان ۱۸ ساله اهل چمستان، دیگر گلر این جمع است که سابقه حضور در آکادمی‌های پیکان و پرسپولیس و همچنین آلومینیوم اراک را دارد. زارع در سال‌های اخیر پای ثابت اردوهای تیم نوجوانان در دوره عباس چمنیان و تیم جوانان در مقطع کوتاه پیش از حضور حسین عبدی در تیم امید بود و حالا از او به عنوان یکی از گزینه‌های اصلی تراکتور برای جانشینی ادیب زارعی یاد می‌شود. گلری که به شمس‌آذر منتقل شده است.

چهارمین گلر این جمع، محمدعلی مشابه، دروازه‌بان ۱۸ ساله بوشهری است که سابقه حضور در پارس برازجان را دارد. او پس از اینکه به شماره یک تیم نوجوانان در مرحله مقدماتی جام ملت‌های ۲۰۲۵ تبدیل شد، در مرحله نهایی جای خود را به ابوالفضل خلیلیان داد و در ادامه با حضور در آکادمی پیکان و استقلال، بار دیگر در مسیر تیم‌های ملی قرار گرفت.



 سکوت سهراب، صدای استقلال شد!

سکوت سهراب، صدای استقلال شد!

استقلال دو هفته، دو برد و شش امتیاز. آن هم در شرایطی که پنجره بسته نقل‌وانتقالات مهم‌ترین نگرانی هواداران بود. حالا سؤال اصلی این است که آیا تیم سهراب تا هفته پنجم هم همین روند را حفظ می‌کند؟

 علیپور، ستاره میدان با یک گل و دو پاس گل/ موتور آقای گل روشن شد!

علیپور، ستاره میدان با یک گل و دو پاس گل/ موتور آقای گل روشن شد!

علی علیپور در روزی که کل پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان خوب بودند، ستاره مسابقه بود.

 پرونده یاسر آسانی پیچیده‌تر شد؛ سندی که روایت استقلال را زیر سؤال می‌برد

پرونده یاسر آسانی پیچیده‌تر شد؛ سندی که روایت استقلال را زیر سؤال می‌برد

پرونده فسخ قرارداد یاسر آسانی با استقلال با انتشار نامه دوم مشاور حقوقی این بازیکن وارد مرحله تازه‌ای شده است؛ نامه‌ای که در آن فسخ قرارداد، «فوری و دارای اثر حقوقی» اعلام شده و بازگشت آسانی تحت قرارداد قبلی فاقد مبنای حقوقی دانسته شده است.

 ساعت بازی پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان+ پوستر

ساعت بازی پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان+ پوستر

رکنا ورزشی: باشگاه پرسپولیس در آستانه دیدار برابر استقلال خوزستان، پوستر ویژه این مسابقه را منتشر کرد.

 کارشناسی صحنه‌های مشکوک پرسپولیس - اس خوزستان

کارشناسی صحنه‌های مشکوک پرسپولیس - اس خوزستان

تقابل پرسپولیس برابر استقلال خوزستان در هفته دوم لیگ برتر با چهار صحنه جنجالی همراه بود.

 خوشحالی نکردن محمدرضا آزادی ستاره استقلال به احترام هواداران نساجی پس از گلزنی

خوشحالی نکردن محمدرضا آزادی ستاره استقلال به احترام هواداران نساجی پس از گلزنی

محمدرضا آزادی که سابقه حضور در نساجی را دارد، به احترام هواداران این تیم خوشحالی نکرد، اما با حرکات خاصی نشان داد که به‌زودی پدر می‌شود.

 برتری درخشان پرسپولیس، با رفع یک نگرانی بزرگ!

برتری درخشان پرسپولیس، با رفع یک نگرانی بزرگ!

نمایش پرسپولیس در هفته اول مقابل شمس‌آذر یک ایراد محسوس داشت که در مسابقه امروز برابر استقلال خوزستان، مرتفع شد.

 یاسر آسانی پس از پیروزی استقلال مقابل نساجی: توانستیم در صدر بمانیم

یاسر آسانی پس از پیروزی استقلال مقابل نساجی: توانستیم در صدر بمانیم

یاسر آسانی پس از پیروزی استقلال مقابل نساجی، گفت: توانستیم در صدر بمانیم. هواداران فوق‌العاده‌ای داریم و تیم بسیار خوبی هستیم.