قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

رباط صلیبی خرید ۳۲ میلیون یورویی الاتحاد پاره شد

آزمایش‌های پزشکی پارگی رباط صلیبی قدامی زانوی چپ راجر فرناندز را تأیید کرد تا الاتحاد در آستانه دیدار سرنوشت‌ساز برابر الجزیره امارات، یکی از بازیکنان جوان و مهم خود را از دست بدهد.
 رباط صلیبی خرید ۳۲ میلیون یورویی الاتحاد پاره شد

به گزارش "ورزش سه"، راجر فرناندز در تمرین روز شنبه الاتحاد از ناحیه زانو آسیب دید و بررسی‌های انجام‌شده نشان داد که رباط صلیبی قدامی زانوی چپ این وینگر پرتغالی پاره شده است. مصدومیتی سنگین که او را برای چند ماه از میادین دور خواهد کرد.

کادر پزشکی الاتحاد در حال انجام هماهنگی‌های لازم برای جراحی این بازیکن در روزهای آینده است. برنامه درمانی و توان‌بخشی فرناندز پس از انجام عمل مشخص خواهد شد و باشگاه هنوز زمان دقیقی برای بازگشت او به تمرینات و مسابقات اعلام نکرده است.

نخستین پیامد این مصدومیت، غیبت قطعی فرناندز در دیدار روز سه‌شنبه ۲۰ مرداد برابر الجزیره امارات خواهد بود. الاتحاد برای برگزاری این مسابقه با پروازی اختصاصی راهی ابوظبی می‌شود و پیش از بازی دو جلسه تمرینی در پایتخت امارات برگزار خواهد کرد.

این دیدار در ورزشگاه محمد بن زاید و به‌صورت تک‌بازی برگزار می‌شود. تیم برنده به مرحله لیگ رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا راه پیدا می‌کند و تیم بازنده باید فصل آسیایی خود را در سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا ادامه دهد. به همین دلیل غیبت فرناندز در فاصله کوتاه تا شروع مسابقات، دست سرجیو کونسیسائو را برای انتخاب بازیکنان کناری محدودتر کرده است.

فرناندز ۲۰ ساله در شهریور سال قبل از براگا به الاتحاد پیوست. مبلغ ثابت این انتقال ۳۲ میلیون یورو بود و ۲.۵ میلیون یورو نیز به‌عنوان پاداش‌های وابسته به عملکرد فردی و تیمی در قرارداد گنجانده شد. او با قراردادی پنج‌ساله به نماینده جده ملحق شد و یکی از سرمایه‌گذاری‌های بلندمدت باشگاه برای خط حمله به شمار می‌رفت.

این وینگر چپ‌پا در فصل گذشته ۱۵ بار در لیگ عربستان به میدان رفت و دو گل و دو پاس گل ثبت کرد. فرناندز با حضور در دو سمت خط حمله، یکی از گزینه‌های جوان کونسیسائو بود و قرار داشت در فصل جدید نقش پررنگ‌تری در ترکیب الاتحاد داشته باشد.

برخی گزارش‌ها مدت دوری او را حدود شش ماه برآورد کرده‌اند، اما زمان بازگشت فرناندز به نتیجه جراحی و روند توان‌بخشی او بستگی خواهد داشت. الاتحاد پس از مسابقه با الجزیره باید برای ادامه فصل راهکاری برای جبران غیبت طولانی‌مدت خرید گران‌قیمت خود پیدا کند.



۹ ساعت قبل / سایت فوتبالی

شکست سنگین کلبا در حضور نوراللهی و قدوس

پایگاه خبری فوتبالی- اتحاد کلبا در حضور دو بازیکن ایرانی‌اش، شکست سنگینی را در لیگ امارات تجربه کرد.

به گزارش فوتبالی، اتحاد کلبا که رقابتهای فصل جدید لیگ امارات را با تساوی 2-2 مقابل النصر شروع کرده بود، امروز و در هفته دوم این رقابتها، به مصاف الوصل رفت که با 3 گل از حریفش شکست خورد.

احمد نوراللهی و سامان قدوس به عنوان دو بازیکن ایرانی اتحاد کلبا، در ترکیب اصلی تیمشان بودند و نتوانستند مانع شکست به الوصل شوند.

هر دو بازیکن نمره 6.3 را از سایت fotmob دریافت کردند و البته که بالاترین نمره در بین بازیکنان اتحاد کلبا نصیب مدافع میانی و مدافع راست این تیم شد.


۱۰ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

خداحافظی مونیر؛ پایان ماجراجویی یک مراکشی دیگر در فوتبال ایران

مونیر الحدادی با انتشار یک استوری اینستاگرامی به حضور یک‌ساله‌اش در استقلال پایان داد؛ بازیکنی که با سابقه بازی در بارسلونا به فوتبال ایران آمد و حالا به سومین مراکشی تاریخ لیگ برتر تبدیل شده که تجربه حضور در فوتبال ایران را پشت سر گذاشته است.

مونیر الحدادی، مهاجم اسپانیایی-مراکشی استقلال، سرانجام با انتشار یک استوری اینستاگرامی از هواداران این تیم خداحافظی کرد تا پرونده حضورش در جمع آبی‌پوشان پس از یک فصل بسته شود.

الحدادی که ابتدای فصل گذشته با رزومه‌ای قابل توجه و سابقه بازی در بارسلونا راهی استقلال شده بود، یکی از پرسر و صداترین خریدهای خارجی لیگ برتر به شمار می‌رفت. او اگرچه نتوانست همراه استقلال به افتخار بزرگی دست پیدا کند، اما از نظر آماری یکی از مؤثرترین بازیکنان خارجی فصل تیمش بود.

سومین مراکشی تاریخ لیگ برتر

مهاجم ۳۰ ساله استقلال در مجموع ۲۸ مسابقه با پیراهن این تیم به میدان رفت؛ ۱۸ بازی در لیگ برتر، دو دیدار در جام حذفی و هشت مسابقه در لیگ قهرمانان آسیا ۲. حاصل عملکرد او چهار گل و پنج پاس گل در تمامی رقابت‌ها بود؛ آماری که نشان می‌دهد الحدادی روی ۹ گل استقلال نقش مستقیم داشته و در مجموع عملکرد قابل قبولی از خود به جا گذاشته است. با پایان حضور مونیر الحدادی، نام او در کنار دو بازیکن دیگر به عنوان مراکشی‌های تاریخ لیگ برتر ایران ثبت شد؛ دو بازیکنی که تجربه‌های متفاوتی در فوتبال ایران داشتند.

عادل شیحی؛ تجربه‌ای کوتاه در استقلال

پیش از الحدادی، عادل شیحی نخستین بازیکن مراکشی بود که پیراهن استقلال را بر تن کرد. او با سابقه بازی در فولام به فوتبال ایران آمد، اما دوران حضورش چندان دوام نداشت. شیحی تنها در شش مسابقه برای استقلال بازی کرد و بدون ثبت گل یا پاس گل از این تیم جدا شد. مهم‌ترین خاطره او حضور در دربی فروردین ۱۳۹۵ بود؛ مسابقه‌ای که در ترکیب اصلی قرار گرفت اما به دلیل مصدومیت در همان نیمه نخست زمین را ترک کرد.

ایوب العملود؛ یک فصل در پرسپولیس

دیگر مراکشی حاضر در لیگ برتر ایران، ایوب العملود بود که با نظر خوان کارلوس گاریدو به پرسپولیس پیوست. این مدافع راست طی یک فصل حضورش، ۲۴ بار برای سرخپوشان در سه رقابت مختلف به میدان رفت و تنها یک گل به ثمر رساند؛ گلی که در هفته دوم لیگ بیست‌وچهارم مقابل تراکتور زده شد و مانع شکست پرسپولیس شد. حالا با خداحافظی رسمی مونیر الحدادی، حضور یکی از شناخته‌شده‌ترین بازیکنان خارجی فصل گذشته لیگ برتر در استقلال به پایان رسیده است؛ بازیکنی که با وجود شرایط پرنوسان تیم، توانست یکی از مؤثرترین خارجی‌های فصل آبی‌پوشان باشد و نامش را به عنوان موفق‌ترین فوتبالیست مراکشی تاریخ لیگ برتر ایران از نظر اثرگذاری روی گل ثبت کند.


۱۶ دقیقه قبل / سایت مشرق

لیگی که ستاره‌ها را می‌کُشد

به گزارش مشرق ، سایت الوطن امروز(شنبه) از آب شدن ارزش ستارگان فوتبال و از دست دادن اعتبارشان با انتقال به لیگ عربستان خبر داد که نمونه بارز آن را کریم بنزما عنوان کرد.

کریم وقتی به لیگ عربستان آمد ۲۵ میلیون یورو اررزش داشت اما حالا با افت قیمت ٨٠ درصدی تنها ۵ میلیون یورو است.

بنزما در سال ٢٠٢٣ باشگاه رئال مادرید را به عنوان کاپیتان و برنده توپ طلای بهترین بازیکن دنیا به مقصد عربستان ترک کرد و به تیم الاتحاد پیوست.

کریم در عرض کمتر از ٣ سال به خاطر تاثیر لیگ عربستان که جزو لیگ‌های شناخته شده دنیا نیست، به نوعی با انتقال به آن تریبون رسانه‌ای خود را دست داده تا در بازار نقل و انتقالات افت شدید قیمتی را تجربه کند.

طبق آمار سایت ترانسفر مارکت، کریم بنزما تنها ستاره خارجی قربانی لیگ عربستان نیست بلکه رونالدو با ارزش۲۰ میلیون آمد و حالا ١٠ میلیون یورو شده یعنی ۵۰ درصد کاهش.

ریاض محرز با ارزش ٢۰ میلیون یورو به الاهلی آمد ولی اکنون با افت قیمت ۷۵ درصدی تنها ۵ میلیون یورو قیمت دارد.

سادیو مانه با ارزش ۲۵ میلیون یورو به النصر آمد اما حالا تنها ۶ میلیون یورو است یعنی ۷۶ درصد کاهش.

الوطن می‌نویسد که لیگ عربستان به نوعی برای فوتبالیست‌های سرشناس به معنای «خط پایان» فوتبالشان شناخته می‌شود.




 تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم
۲۰ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم

پایگاه خبری فوتبالی- تراکتور در این فصل لیگ نخبگان با 3 رقیب قطری، 3 حریف اماراتی و 2 نماینده ازبکستان دیدار خواهد کرد.به گزارش فوتبالی، آنها در حضور قبلی‌شان موفق به صعود از مرحله گروهی شدند ولی در همان راند اول حذفی شکست خورده و از گردونه بازیها کنار رفتند.عملکرد کلی تراکتور برابر این 3-8 رقیب اصلا خوب نبوده و آنها در نیمی از مصاف‌های‌شان شکست خورده‌اند. تراکتور فقط برابر 2 تا از حریفان سابقه برد دارد، به طور متوسط در هر بازی یک گل زده و تفاضل گلش 9- است.* السد قطرتراکتور برابر این رقیب متحمل ...,تراکتور,پیشنهاد سردبیر,گزارش آماری,لیگ نخبگان آسیا

 توافق انجام شد؛ یک بازیکن به استقلال برمی‌گردد
۵۴ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

توافق انجام شد؛ یک بازیکن به استقلال برمی‌گردد

رئیس هیئت‌مدیره استقلال از توافق این باشگاه با آنتونیو آدان بر سر مسائل مالی خبر داد و اعلام کرد این دروازه‌بان اسپانیایی برای آماده شدن جهت بازگشت به جمع آبی‌ها راهی کشورش شده است.

 دختران والیبالیست ایران تاریخ‌ساز شدند
۲۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

دختران والیبالیست ایران تاریخ‌ساز شدند

تیم ملی والیبال زنان ایران مسابقات قهرمانی آسیا را با برد مقابل چین تایپه آغاز کرد و برای اولین بار در تاریخ به جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی جهان وارد شد.

 مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی
۹ ساعت قبل / سایت فوتبالی

مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی

پایگاه خبری فوتبالی- رکورد حضور بازیکنان ایرانی در یک تیم خارجی شکسته شد.به گزارش فوتبالی، فصل جدید لیگ ستارگان قطر از دیشب با برگزاری دو بازی آغاز شد. در اولین بازی که برای فوتبالدوستان ایرانی اهمیتی نداشت تیم‌های الوکره و القطر به تساوی دو بر دو رسیدند اما بازی دوم به دلیل خاصی برای علاقمندان به فوتبال ایران جالب بود.در این بازی الریان قطر میزبان تیم تازه وارد لوسیل بود و با یک گل میهمانش را شکست داد. دلیل اهمیت این بازی برای ایرانی‌ها، حضور چند بازیکن ایرانی در ترکیب لوسیل بود.آرشا شکوری، علی ...,امید ابراهیمی,علی نعمتی,پیشنهاد سردبیر,آرشا شکوری,لوسیل,لژیونر,لیگ ستارگان قطر

 پیشنهاد بزرگ آرسنال برای خولیان آلوارز؛ گیوکرش بخشی از معامله
۱۹ ساعت قبل / سایت فوتبالی

پیشنهاد بزرگ آرسنال برای خولیان آلوارز؛ گیوکرش بخشی از معامله

پایگاه خبری فوتبالی- آرسنال همچنان برای جذب ژولیان آلوارز دست‌بردار نیست و طبق گزارش جدید اسپورت، توپچی‌ها در حال بررسی پیشنهادی هستند که می‌تواند شامل ۶۹ میلیون پوند به‌علاوه ویکتور گیوکرش باشد. به گزارش فوتبالی، این گزارش در شرایطی منتشر شده که آینده آلوارز در اتلتیکومادرید همچنان مبهم است و احتمال جدایی او بیش از گذشته مورد بحث قرار گرفته است.آلوارز که در سال ۲۰۲۴ از منچسترسیتی به اتلتیکومادرید پیوست، خیلی زود به یکی از مهم‌ترین بازیکنان تیم دیگو سیمئونه تبدیل شد. با این حال، در هفته‌های اخیر ...,آرسنال,اتلتیکو مادرید,خولیان آلوارز,ویکتور گیوکرس,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 ترفند تازه بیرانوند برای سربازی نرفتن!
۱۹ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

ترفند تازه بیرانوند برای سربازی نرفتن!

حضور بیرانوند در بازی‌های آسیایی اتفاقی خواهد بود که این بازیکن را از ماجرای سربازی رها می‌کند!