قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

کنعانی به مدیر استقلالی: برگرد بازی کن! (عکس)

کاپیتان پرسپولیس درخواست جالبی از عضو سرشناس هیئت مدیره باشگاه آلومینیوم داشت.
 کنعانی به مدیر استقلالی: برگرد بازی کن! (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، آخرین مسابقه تدارکاتی پیش‌فصل آلومینیوم اراک در حالی دو روز قبل (شنبه) در زمین شماره سه مجموعه ورزشی آزادی مقابل پرسپولیس برگزار شد و دو تیم به تساوی یک بر یک رسیدند که قبل و بعد از شروع مسابقه برخوردهای گرمی بین مدیران و بازیکنان دو تیم اتفاق افتاد و کاپیتان قرمزها هم در این جمع بود.

محمدحسین کنعانی‌زادگان پیش از شروع این مسابقه، پس از خوش‌وبش با پیروز قربانی، سرمربی و محمد محمدی، مدیرعامل باشگاه آلومینیوم اراک که هر دو ازجمله ستاره‌های سابق فوتبال ایران بودند، به سمت میثم مجیدی، عضو هیئت مدیره این باشگاه رفت.

کنعانی در آغوش میثم مجیدی قرار گرفت و گپ و گفت کوتاه و صمیمانه‌ای بین آنها رد و بدل شد که کاپیتان پرسپولیس خطاب به این عضو جوان هیئت مدیره باشگاه آلومینیوم و مدافع چپ سابق استقلال گفت: «تو باید الان داخل زمین باشی و بازی کنی، نه کنار زمین.»

میثم مجیدی سه سال و نیم قبل در دیدار آلومینیوم اراک و گل‌گهر سیرجان از فوتبال خداحافظی کرد و طی سه فصل اخیر در هیئت مدیره باشگاه شهرش حضور دارد و امسال هم در این سمت ابقا شده است.



۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تارتار، سهراب و نکونام؛ کدامیک 9 امتیازی می‌شوند؟

پایگاه خبری فوتبالی- در هفته سوم لیگ برتر سه مربی فرصت کسب تمامی امتیازات ممکن از سه بازی را دارند.

به گزارش فوتبالی، پس از انجام دو هفته از بازی‌های لیگ برتر، سه تیم با کسب دو برد و حداکثر امتیازات در رده‌های بالای جدول قرار گرفتند. پرسپولیس، استقلال و تراکتور سه تیم بالای جدول، در هفته سوم نیز به دنبال کسب سومین پیروزی خود هستند. البته به دلیل تقابل مستقیم پرسپولیس و تراکتور، این امکان برای هر سه تیم وجود ندارد تا بتوانند به طور همزمان امتیازات خود را به عدد 9 افزایش دهند.

پرسپولیس

تیم تارتار فراتر از حد انتظار ظاهر شد و در هر دو بازی نخست، به نتایجی دست یافت که بهترین شروع این تیم در 23 فصل اخیر است. پرسپولیس در هشت دوره مختلف لیگ برتر توانسته لیگ را با دو برد در ابتدای فصل آغاز کند اما تنها در سه دوره و با سه مربی مختلف این روند را تا هفته سوم هم ادامه داد.

در لیگ برتر سوم، وینگو بگوویچ در پایان هفته سوم توانست به سومین برد خود دست یابد. در لیگ هفتم هم افشین قطبی همین روند را تکرار کرد و در سه بازی اول 9 امتیازی شد. در لیگ برتر هفدهم هم برانکو توانست در سه بازی نخست پرسپولیس در لیگ به سه برد دست یابد و به روند خوب تیمش ادامه دهد. اکنون تارتار به دنبال آن است تا پس از ده سال، روند سه برد متوالی در سه هفته ابتدایی فصل را تکرار کند.

استقلال تهران

آبی‌پوشان تا کنون در شش دوره مختلف لیگ برتر کار خود را با دو برد آغاز کرده، اما تنها در دو دوره توانستند هفته سوم را با برد پشت سرگذاشته و به 9 امتیاز دست یابند و سهراب می‌تواند سومین مربی لقب بگیرد که در پایان هفته سوم، تیمش به حداکثر امتیازات دست یافته است.

در لیگ برتر ششم که هدایت استقلال برعهده صمد مرفاوی بود، استقلال پس از پشت سرگذاشتن ذوب آهن و مس کرمان، در هفته سوم نیز فجرسپاسی را مغلوب کرد و به امتیاز ممکن دست یافت. در لیگ برتر بیست و یکم، فرهاد مجیدی فصل را با دو برد مقابل هوادار و ذوب آهن، در هفته سوم در مصاف با تراکتور هم به برتری رسید. در این فصل هم بختیاری‌زاده این فرصت را دارد تا نام خود را در کنار مرفاوی و مجیدی قرار دهد.

تراکتور

داستان تراکتور و جواد نکونام متفاوت از دو تیم و مربی قبلی است. تراکتور تاکنون در هیچ دوره‌ای حتی نتوانسته بود در دو بازی ابتدایی به دو برد دست یابد اما پرشورها با حضور جواد نکونام توانستند به این مهم دست یابند. در صورتی که جواد نکونام هفته سوم را با برد سپری کند، برای اولین بار در تاریخ باشگاه و همچنین در دوران مربیگری خودش به چنین عملکردی دست پیدا خواهد کرد و این شروع رؤیایی را برای خود رقم خواهد زد.


۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

رامین رضاییان بی چشم و رو است که اینطور حرف می زند!

با اشاره به پیروزی تیم استقلال مقابل نساجی مازندران اظهار داشت: به نظر من استقلال مالکیت بازی را در دست داشت و بر بازی مسلط بود. شرایط استقلال خیلی بهتر از حریف بود. با توجه به کسب سه امتیاز در بازی اول مقابل مس روحیه خوبی هم داشتند. لازم بود استقلال با دو برد و کسب ۶ امتیاز در هفته سوم به مصاف سپاهان برود. در خصوص ارزیابی فنی هم باید بگویم در خط دفاعی خوب کار کردند. در خط هافبک بازیکنان دارند جای خود را در ترکیب تیم پیدا می کنند. به طور کلی از نظر ریتم تیمی به مرور آماده می شوند. البته تعویض طلایی سهراب بختیاری زاده هم برای به زمین فرستادن محمدرضا آزادی باعث شد سه امتیاز کسب شود. خیلی برای گلزنی آزادی خوشحالم. چراکه بعد از مدت ها گلزنی می کرد و در این مدت زیر هجمه شدید انتقادات بود. این گلی که زد خیلی به او کمک می کند تا روحیه خوبی داشته باشد.

او افزود: کل تیم مقابل نساجی خوب بودند. ۳ امتیاز برای بیرون را خانه را از آن خود کردند امیدوارم این روند در بازی های آینده هم ادامه دار باشد. ضمن اینکه میانگین سنی بچه ها عالی است. پنجره بسته نقل و انتقالاتی باعث شده فرصت به جوانان داده شود. این بازیکنان جوان با توجه به شرایط تیم این فرصت را دارند در تیم بزرگ استقلال جایگاه مناسبی را برای خود مهیا کنند و جانشین مناسبی برای کسانی باشند که پیراهن استقلال را به پول فروختند. شک نداشته باشید این بازیکنان جوان در اینده بسیار نزدیک شرایط به مراتب بهتر را پیدا خواهند کرد. بازیکنانی نظیر رزاقی نیا، سحرخیزان، قلی زاده، آشورماتوف، یاسر آسانی و حتی خود صالح حردانی خوب بودند. تا حدی که نمی توان گفت این بازیکن از آن بازیکن دیگر بهتر بود. تیم یک دست و تمام بازیکنان عالی عمل کردند. در طول بازی بازیکنان مکمل هم هستند. کسی برتر از دیگری نیست.

وی اضافه کرد: ان شاءالله روند خوب استقلال در بازی های آینده هم ادامه داشته باشد. تداوم در بردها خیلی مهم است. به خصوص اگر ۴-۵ بازی اول را با برد زمین راترک کنیم خیلی می تواند درادامه لیگ به ما کمک کند.


۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

بهمنی: امکان برگزاری زودتر بازی‌ها وجود ندارد

زمان برگزاری مسابقات فوتبال و به‌خصوص انتخاب ساعت انجام بازی‌ها، همواره یکی از موضوعات مورد توجه هواداران بوده است. حجت‌الله بهمنی، مسئول سازمان لیگ، درخصوص دلایل برگزاری بسیاری از مسابقات در ساعات شب به «ایران ورزشی» گفت: «یکی از موضوعاتی که درباره زمان برگزاری مسابقات مطرح است، ساعت انجام بازی‌هاست. اینکه مسابقات را در ساعت هفت شب برگزار می‌کنیم، چند دلیل دارد. بخشی از این موضوع به شرایط آب‌وهوایی و استانداردهای برگزاری مسابقات برمی‌گردد و مطمئن باشید اگر ساعت دیگری بازی را برگزار کنیم، قطعاً تیم‌ها اعتراض می‌کنند.»

وی افزود: «در ساعات ابتدایی روز و حتی عصر، گرمای هوا بسیار زیاد است و برگزاری مسابقه در این شرایط می‌تواند برای بازیکنان و هواداران دشوار باشد. بنابراین یکی از دلایل انتخاب ساعات شب، همین مسأله گرما و رعایت استانداردهای برگزاری مسابقات است.»

بهمنی ادامه داد: «موضوع دوم، پخش تلویزیونی مسابقات است. کیفیت تصاویر و نحوه پوشش تلویزیونی اهمیت زیادی دارد و برنامه‌ریزی صداوسیما نیز به شکلی است که مسابقات در ساعاتی پخش شوند که مردم بتوانند در کنار کار و زندگی روزمره، آنها را دنبال کنند.»

مسئول سازمان لیگ تصریح کرد: «فوتبال فقط یک مسابقه ورزشی نیست؛ فوتبال می‌تواند شور و نشاط اجتماعی ایجاد کند. به‌خصوص برای جوانان ما که با توجه به شرایط جامعه، تفریحات زیادی در اختیار ندارند، برگزاری مسابقات فوتبال می‌تواند فضای خوبی برای ایجاد نشاط و هیجان مثبت فراهم کند. خود من بعد از بازی اصفهان دیدم که مردم چقدر خوشحال بودند و این نشان می‌دهد فوتبال چه تأثیری در ایجاد نشاط اجتماعی دارد.»

وی با اشاره به اهمیت مسائل تجاری و تبلیغاتی گفت: «از طرف دیگر، برگزاری مسابقات در شب برای تبلیغات محیطی و LEDهای دور زمین هم مزیت دارد. تابلوهای تبلیغاتی در شب وضوح و جلوه بیشتری دارند و بهتر دیده می‌شوند و این موضوع برای باشگاه‌ها و مجموعه‌های تبلیغاتی نیز اهمیت زیادی دارد.»

بهمنی در پایان خاطرنشان کرد: «بنابراین انتخاب ساعت برگزاری مسابقات، مجموعه‌ای از عوامل مختلف را در نظر می‌گیرد؛ از شرایط آب‌وهوایی و استانداردهای مسابقات گرفته تا پخش تلویزیونی، نشاط اجتماعی و مسائل مربوط به تبلیغات محیطی. همه این موارد در کنار یکدیگر بررسی می‌شوند تا بهترین زمان برای برگزاری مسابقات انتخاب شود.»

انتهای پیام/




 ورزشگاه شهدای لرستان به‌زودی به خیبر واگذار می‌شود
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

ورزشگاه شهدای لرستان به‌زودی به خیبر واگذار می‌شود

استاندار لرستان با تأکید بر نقش اجتماعی باشگاه خیبر خرم‌آباد، از افتتاح قریب‌الوقوع ورزشگاه شهدای لرستان و واگذاری آن به این تیم خبر داد.

 گل چهارم النصر به الریاض (رونالدو)
۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

گل چهارم النصر به الریاض (رونالدو)

گل چهارم النصر به الریاض - دقیقه 83

 شوک به تراکتور؛ بیرانوند به زودی سرباز می‌شود
۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

شوک به تراکتور؛ بیرانوند به زودی سرباز می‌شود

پایگاه خبری فوتبالی- ماجرای سربازی علیرضا بیرانوند وارد فاز جدیدی شده است.به گزارش فوتبالی، ماجرای خدمت سربازی علیرضا بیرانوند تبدیل به یک سریال طولانی شده که هر از گاهی، قسمت جدیدی از آن منتشر می‌شود.ماجرا از اظهار نظر عباس لشکری مسئول ورزش دانشگاه آزاد شروع شد که حدود یکماه قبل در مصاحبه خود گفته بود بیرانوند فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد است و در حال حاضر نه دانشجوی دکتری و نه فارغ‌التحصیل دکتری است. اظهارنظری که در ماجرای سربازی بیرانوند، صحبتهای بسیار مهم محسوب می‎شد.18 مرداد، حجت کریمی مدیرعا ...,علیرضا بیرانوند,تراکتور,سربازی,پیشنهاد سردبیر

 فوتبال زیر و رو می‌شود: جام جهانی 96 تیمی و خاص!
۱۲ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فوتبال زیر و رو می‌شود: جام جهانی 96 تیمی و خاص!

یوفا و کونکاکاف مخفیانه در حال مذاکره هستند تا یک لیگ ملتهای مشترک 96 تیمی ایجاد کنند و آسیا هم ممکن است به این تورنمنت بپیوندد.

 خلق یک شاهکار در آسیا توسط زنان والیبال ایران
۲۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

خلق یک شاهکار در آسیا توسط زنان والیبال ایران

تیم ملی والیبال زنان ایران در نخستین دیدار خود در مسابقات قهرمانی آسیا موفق به شکست  حریف قدرتمندش شد. 

 تراکتور رقیب پرسپولیس برای خرید بزرگ شد
۲۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

تراکتور رقیب پرسپولیس برای خرید بزرگ شد

رئیس بخش نقل و انتقالات باشگاه الوحده امارات از درخواست باشگاه‌های پرسپولیس و تراکتور برای جذب قربانی خبر داد.