قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

یک نام غافلگیرکننده در لیست مازاد میلان

جری کاردیناله با بالگرد وارد مرکز تمرینی روسونری شد تا در جلسه‌ای سرنوشت‌ساز با سرمربی و مدیران باشگاه درباره نقل‌وانتقالات هفته‌های پایانی پنجره تابستانی گفتگو کند.
 یک نام غافلگیرکننده در لیست مازاد میلان

به گزارش "ورزش سه"، جری کاردیناله، مالک میلان، برای برگزاری جلسه‌ای حیاتی با روبن آموریم 43 سالخ به میلانو بازگشت تا استراتژی‌ها و نیازهای باشگاه را برای هفته‌های پایانی بازار نقل‌وانتقالات هماهنگ کند. 

طبق گزارش روزنامه گاتزتا دلو اسپورت، این دیدار با سرمربی و کادر مدیریتی با هدف بستن ترکیب نهایی آث میلان برای فصل ۲۰۲۶/۲۷ انجام شد. آخرین بازدید کاردیناله از این مرکز ورزشی بین ۲۳ و ۲۴ جولای انجام شده بود.

مالک مجموعه ردبرد هنگام ناهار با بالگرد وارد شد، همان‌طور که دقیقاً یک ماه پیش در روز تجمع تیم انجام داده بود، و با روبن آموریم ناهار خورد. در جریان این ناهار کاری، موضوعات کلیدی متعددی برای آینده نزدیک روسونری مورد بحث قرار گرفت.

محور اصلی این جلسه موضوع نقل‌وانتقالات بود. باشگاه هنوز خریدهای خود را به پایان نرسانده است و آموریم نیازهای مشخصی دارد، اگرچه در علن رفتاری محافظه‌کارانه‌تر و سازمانی پیش گرفته است. این سرمربی پرتغالی خواسته‌های خود برای تقویت تیم را تشریح کرده و بازیکنانی را که نیازی به آن‌ها ندارد مشخص ساخته است.

یکی دیگر از محورهای اصلی بحث، دشواری باشگاه در نهایی کردن فروش بازیکنان بود. علاوه بر این، موضوع وضعیت مانیان و رابیو نیز مطرح شد؛ مسئله‌ای که می‌تواند به منبع بی‌ثباتی تبدیل شود و کاردیناله و اموریم قصد دارند آن را هرچه سریع‌تر حل‌وفصل کنند.بازیکنان در مسیر خروج

به گزارش شبکه اسکای، توموری، فوفانا و ادوگو از جمله بازیکنانی هستند که میلان در صورت دریافت پیشنهاد مناسب، آماده فروش آن‌ها است. در کنار این اسامی، نام انکونکو نیز به شکلی غافلگیرکننده به چشم می‌خورد. با این حال، لیست خروجی‌های احتمالی به این چهار بازیکن ختم نمی‌شود؛ وضعیت تراچانو، استوپینیان و سانتیاگو خیمنز نیز که مد نظر پورتو قرار دارد، به دقت توسط مدیریت باشگاه روسونری در حال بررسی است.



۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اولین صحبت‌های خرید جدید میلان: آدم ساده‌ای هستم

به گزارش "ورزش سه"، وینگر پرتغالی در گفت‌وگو با رسانه‌های رسمی میلان، اعتراف کرد که بزرگی این انتقال برایش کمی زمان برده تا به آن عادت کند.

او گفت:«کمی شوکه شده بودم، چون بازی کردن برای میلان یعنی کسب جام و عضویت در باشگاهی با تاریخی پرافتخار که قهرمانان بزرگی در آن بازی کرده‌اند. میلان باشگاه بزرگی است و انتظارات مشخصی از شما دارد و فکر می‌کنم زمان مناسبی برای پیوستن من به این باشگاه است.»

وقتی از موریرا درباره اهدافش برای فصل جدید سؤال شد، او به جای صحبت درباره اهداف شخصی، روی تلاش جمعی تأکید کرد:«هیچ هدفی را نمی‌توان جز با کار تیمی به دست آورد. من در زمین و تمرینات تمام تلاشم را برای هم‌تیمی‌هایم انجام خواهم داد و سعی می‌کنم هوادارانمان را خوشحال کنم. برای من مهم است که خوشحال باشم و تلاش خواهم کرد به تیم کمک کنم تا به اهدافش برسد؛ یعنی قهرمانی در لیگ و هر جام دیگری که امکان کسب آن وجود داشته باشد.»

موریرا سپس درباره شخصیت خود و تفاوت میان تصویری که در شبکه‌های اجتماعی از او دیده می‌شود و ذهنیت حرفه‌ای‌اش صحبت کرد و گفت:«مردم من را در شبکه‌های اجتماعی می‌بینند؛ آنجا همیشه می‌خندم و می‌رقصم، اما این به این معنا نیست که همیشه همین‌طور هستم. خیلی خوب می‌دانم چه زمانی باید کار کنم. می‌دانم از زندگی و دوران حرفه‌ای‌ام چه می‌خواهم و می‌دانم برای موفق شدن و رسیدن به اهدافم چه کارهایی لازم است انجام دهم.

مردم باید بدانند که من آدم خوش‌برخوردی هستم، اما می‌دانم چه زمانی باید تمرکز کنم. می‌دانم چطور تمام توانم را برای هم‌تیمی‌ها و هوادارانم در زمین بگذارم. این موضوع هیچ‌وقت تغییر نخواهد کرد؛ این بخشی از شخصیت من است. می‌دانم چه می‌خواهم و می‌دانم می‌خواهم به کجا برسم. می‌دانم چه کاری باید انجام دهم و آن را انجام خواهم داد.»

او درباره اهمیت انگیزه درونی نیز گفت:«همه‌چیز به خودتان بستگی دارد. مهم است که آن غریزه جنگندگی را درون خودتان پیدا کنید؛ این چیزی است که به شما اجازه می‌دهد رشد کنید. من این ویژگی را درون خودم دارم. اگر خودتان چیزی را نخواهید، می‌توانید از هرکسی کمک بخواهید، اما هیچ چیز تغییر نخواهد کرد.»

وقتی از موریرا خواسته شد خودش را تنها با یک کلمه توصیف کند، پاسخ داد:«من همیشه لبخند می‌زنم، همیشه خوشحالم و سعی می‌کنم دیگران را هم شاد کنم. شادی بهترین کلمه برای توصیف من است. ترکیبی از فرهنگ‌ها و ریشه‌های من است که شخصیت امروزم را ساخته است.»

مورِیرا همچنین با گرمی درباره نقش خانواده‌اش در مسیر حرفه‌ای خود صحبت و از مادرش تمجید کرد:«خانواده‌ام همیشه به من می‌گویند که من با یک توپ به دنیا آمده‌ام. از این بابت خوشحالم، اما نه پدرم و نه پدربزرگم هیچ‌وقت من را مجبور نکردند فوتبال بازی کنم. هیچ‌کس من را مجبور نکرد و هیچ‌کس به من نگفت چه کاری انجام دهم. تنها کاری که انجام می‌دهم این است که فوتبال بازی کنم و از آن لذت ببرم.

پدرم هم فوتبال بازی می‌کرد. او دوران حرفه‌ای خودش را داشت و اثری از خودش به جا گذاشت. مادرم برای من بسیار مهم است و نقشی در زندگی‌ام دارد که هیچ‌کس نمی‌تواند آن را پر کند. او همه‌چیز را به من می‌دهد و همیشه برای من هر کاری که از دستش برمی‌آمده انجام داده است.»

موریرا در پایان درباره علاقه‌اش به فشن و استایل شخصی‌اش نیز گفت:«میلان پایتخت فشن است. اگر برای شام یا خرید بیرون بروم، دوست دارم خوب لباس بپوشم و هم احساس راحتی داشته باشم و هم خوش‌پوش باشم. برای من مهم است که لباس مناسبی بپوشم. من آدم ساده‌ای هستم.»


۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

نیوکاسل و لایپزیگ برای جذب مهاجم ناکام میلان وارد رقابت شدند

پایگاه خبری فوتبالی- پرونده آینده کریستوفر انکونکو در روزهای پایانی نقل‌وانتقالات به یکی از سوژه‌های داغ بازار تبدیل شده است. 

به گزارش فوتبالی، طبق آخرین گزارش فابریزیو رومانو، هر دو باشگاه نیوکاسل یونایتد و لایپزیش تماس مستقیم خود را با میلان آغاز کرده‌اند و درباره شرایط انتقال این مهاجم فرانسوی اطلاعات و جزئیات اولیه را بررسی می‌کنند. با این حال، در حال حاضر هیچ توافقی میان طرفین حاصل نشده است. 

انکونکو تنها یک سال پس از انتقال به میلان، در آستانه جدایی از روسونری قرار گرفته است. این بازیکن تابستان گذشته از چلسی به میلان پیوست و قراردادی تا ژوئن ۲۰۳۰ امضا کرد. میلان در بیانیه رسمی خود هنگام جذب او، سابقه درخشانش در لایپزیش و قهرمانی در جام حذفی آلمان و کسب عنوان آقای گل بوندس‌لیگا را مورد تأکید قرار داده بود. 

با این حال، انکونکو در نخستین فصل حضورش در سن‌سیرو نتوانست جایگاه کاملاً ثابتی در برنامه‌های فنی میلان پیدا کند. گزارش‌های اخیر نشان می‌دهند باشگاه ایتالیایی آماده بررسی پیشنهادهای مناسب برای فروش یا حتی انتقال قرضی اوست. 

لایپزیش برای انکونکو یک گزینه کاملاً ویژه محسوب می‌شود. این مهاجم فرانسوی بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ در این باشگاه بازی کرد و در ۱۷۲ مسابقه، ۷۰ گل به ثمر رساند. اوج دورانش در آلمان نیز فصل ۲۳-۲۰۲۲ بود که با ۱۶ گل در بوندس‌لیگا، عنوان آقای گل رقابت‌ها را به دست آورد. 

در طرف مقابل، نیوکاسل نیز شرایط انکونکو را جدی دنبال می‌کند و حتی برخی گزارش‌ها از پیشنهاد بهتر این باشگاه نسبت به سایر رقبا حکایت دارند. با این حال، علاقه شخصی بازیکن می‌تواند در تصمیم نهایی تأثیرگذار باشد و طبق برخی گزارش‌های ایتالیایی، انکونکو نسبت به بازگشت به لایپزیگ بی‌میل نیست. 

بنابراین رقابت برای جذب انکونکو وارد مرحله تازه‌ای شده است؛ میلان آماده شنیدن پیشنهادهاست، نیوکاسل و لایپزیش تماس گرفته‌اند، اما هنوز هیچ توافق نهایی وجود ندارد. ساعات آینده می‌تواند سرنوشت ستاره فرانسوی را مشخص کند.


۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

افزایش ۱۰ برابری: بارسلونا ارزش استعدادش را فهمید

به گزارش "ورزش سه"، این بازیکن چه در تیم جوانان و چه در دوران آماده‌سازی پیش‌فصل در تیم اصلی، نمایش‌های قابل توجهی داشته است. باشگاه کاتالان قصد دارد قرارداد این بازیکن را که در حال حاضر تا سال ۲۰۲۹ اعتبار دارد، به شکل قابل توجهی بهبود دهد. همچنین قرار است مبلغ بند فسخ قرارداد او به میزان چشمگیری افزایش پیدا کند و همزمان دستمزدش نیز متناسب با جایگاه جدیدش در تیم بالا برود.

طبق گزارش روزنامه اسپورت کاتالونیا، بارسلونا قصد دارد مبلغ بند فسخ قرارداد حمزه عبدالکریم را از ۱۵ میلیون یورو به ۱۵۰ میلیون یورو افزایش دهد که نشان‌دهنده تمایل باشگاه برای محافظت از یکی از استعدادهای آینده‌دار خود است.

انتظار می‌رود افزایش بند فسخ با افزایش دستمزد مهاجم مصری نیز همراه باشد تا قرارداد جدید او با اعتماد بارسلونا به توانایی‌اش برای تبدیل شدن به یکی از بازیکنان تیم اصلی در حال و آینده تناسب داشته باشد.

عبدالکریم تنها ۱۸ سال دارد، اما ویژگی‌های یک مهاجم نوک کلاسیک، یعنی شماره ۹، را از خود نشان داده است. پتانسیل گلزنی بالا و توانایی‌های بدنی مناسب نیز باعث شده کادرفنی و مدیران ورزشی بارسلونا توجه ویژه‌ای به او داشته باشند.




 فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی
۱۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی

برنامه «سلام‌تهران» شبکه تهران با حضور کارشناسان داوری به بررسی قوانین جدیدی پرداخت که از فصل بیست‌وششم لیگ برتر فوتبال ایران اجرایی شد.

 بدرود آتن! شهری که طارمی دوستش نداشت
۱۲ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بدرود آتن! شهری که طارمی دوستش نداشت

مهدی طارمی امروز برای آخرین بار به کمپ رنتی رفت، با هم‌تیمی‌هایش خداحافظی کرد . یک سال پیش از پایان قرارداد و بعد از فصلی که احتمالا در میان تمام سال‌های حضورش در فوتبال اروپا، کمترین علاقه را به ادامه‌اش داشت.

 مهدی تارتار: مدیریت غرور جوانان اولویت اصلی؛ موفقیت زودهنگام تثبیت‌کننده نیست
۱۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مهدی تارتار: مدیریت غرور جوانان اولویت اصلی؛ موفقیت زودهنگام تثبیت‌کننده نیست

پرسپولیس ۲۰ بازیکن زیر ۲۵ سال دارد. مهدی تارتار بر مدیریت «غرور» جوانان تأکید دارد و می‌گوید موفقیت‌های ابتدایی نباید جایگاه را تثبیت کند.

 جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی
۱۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی

پرسپولیس کوروش اژدهاکش، پدیده ۱۹ ساله، را با قراردادی بلندمدت جذب کرد، اما به دنبال انتقال قرضی او برای کسب تجربه بیشتر است.

 ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل
۱۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل

فرزین گروسیان در شروع فصل جدید خیلی زود نشان داد که قصد دارد برای حضور در ترکیب اصلی گل‌گهر به سادگی جای خود را به رقیب نامدارش ندهد.

 مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی
۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی

پایگاه خبری فوتبالی- رکورد حضور بازیکنان ایرانی در یک تیم خارجی شکسته شد.به گزارش فوتبالی، فصل جدید لیگ ستارگان قطر از دیشب با برگزاری دو بازی آغاز شد. در اولین بازی که برای فوتبالدوستان ایرانی اهمیتی نداشت تیم‌های الوکره و القطر به تساوی دو بر دو رسیدند اما بازی دوم به دلیل خاصی برای علاقمندان به فوتبال ایران جالب بود.در این بازی الریان قطر میزبان تیم تازه وارد لوسیل بود و با یک گل میهمانش را شکست داد. دلیل اهمیت این بازی برای ایرانی‌ها، حضور چند بازیکن ایرانی در ترکیب لوسیل بود.آرشا شکوری، علی ...,امید ابراهیمی,علی نعمتی,پیشنهاد سردبیر,آرشا شکوری,لوسیل,لژیونر,لیگ ستارگان قطر