قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

میلان پیشنهاد لمپارد را رد کرد

باشگاه میلان آخرین پیشنهاد برای لوفتوس چیک را هم رد کرد تا این بازیکن در سری آ ماندنی شود.
 میلان پیشنهاد لمپارد را رد کرد

به گزارش "ورزش سه"، روبن لوفتوس‌چیک با وجود دریافت پیشنهاد از کاونتری سیتی، فصل آینده نیز در میلان خواهد ماند. طبق گزارش توتواسپورت، باشگاه ایتالیایی پیشنهاد ۱۰ میلیون یورویی تیم تازه‌صعودکرده به لیگ برتر انگلیس برای این هافبک ۳۰ ساله را رد کرده است.

فرانک لمپارد که پیش از این در چلسی هدایت لوفتوس‌چیک را بر عهده داشت، علاقه‌مند بود بار دیگر با این بازیکن همکاری کند و او را به کاونتری ببرد. با این حال، حضور روبن آموریم روی نیمکت میلان معادلات مربوط به آینده این بازیکن را تغییر داده است.

سرمربی پرتغالی جدید میلان، لوفتوس‌چیک را بخشی مهم از برنامه‌های خود می‌داند و به همین دلیل با جدایی او مخالفت کرده است. گزارش‌های منتشرشده طی روزهای اخیر نیز حاکی از آن است که آموریم روی توانایی این بازیکن برای حضور در چند پست و حرکت در فضاهای بین خطوط حساب ویژه‌ای باز کرده است.

لوفتوس‌چیک که در تابستان ۲۰۲۳ با قراردادی به ارزش ۱۹ میلیون یورو از چلسی به میلان پیوست، اکنون چهارمین فصل حضورش در سن‌سیرو را آغاز کرده است. او در این مدت به یکی از بازیکنان باتجربه ترکیب میلان تبدیل شده است.

نکته قابل توجه درباره این انتقال، وضعیت قرارداد لوفتوس‌چیک است. قرارداد این هافبک انگلیسی با میلان کمتر از یک سال دیگر اعتبار دارد و به همین دلیل پیشنهاد ۱۰ میلیون یورویی کاونتری می‌توانست باشگاه ایتالیایی را برای فروش او وسوسه کند.

با این حال، آموریم فعلاً چنین تصمیمی ندارد و میلان نیز با رد پیشنهاد کاونتری نشان داده که قصد دارد لوفتوس‌چیک را در پروژه فصل آینده خود حفظ کند. حضور لمپارد در کاونتری نیز نتوانسته این بازیکن را از برنامه‌های سرمربی جدید روسونری خارج کند.



۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

فرانک لمپارد پس از شکست مقابل آرسنال: آنها تقریباً از هر نظر کامل هستند

پایگاه خبری فوتبالی - فرانک لمپارد، سرمربی کاونتری، پس از شکست ۳-۰ تیمش مقابل آرسنال در هفته نخست لیگ برتر انگلیس، به تمجید از عملکرد شاگردان میکل آرتتا پرداخت و اعتراف کرد که تیمش مقابل یکی از قدرتمندترین تیم‌های لیگ قرار گرفته است.

به گزارش فوتبالی، لمپارد درباره فشار و پرس آرسنال گفت: “آرسنال تقریباً از هر نظر کامل است. آنها بدون توپ فوق‌العاده کار می‌کنند و خیلی سریع مسیرهای پاسکاری ما را می‌بستند. ما تا امروز با چنین فشاری مواجه نشده بودیم.”

سرمربی کاونتری ادامه داد: “آنها از نظر فیزیکی هم تیم بسیار قدرتمندی هستند و پرس شدیدی انجام می‌دهند. به نظر من آرسنال بهترین تیم لیگ برتر است و فصل گذشته هم این موضوع را ثابت کردند.”

لمپارد همچنین عملکرد تیمش را در برابر آرسنال ارزیابی کرد و گفت: “آنها حریفی بسیار سرسخت و در سطح بالایی بودند و امشب دقیقاً مثل یک قهرمان بازی کردند. با این حال، شکست در هفته اول، آن هم در خانه آرسنال، قرار نیست فصل ما را تعیین کند.”

آرسنال در این مسابقه با گل‌های کای هاورتز، بوکایو ساکا و مارتین اودگارد به پیروزی ۳-۰ رسید و فصل جدید را با سه امتیاز آغاز کرد. کاونتری نیز که پس از سال‌ها به لیگ برتر بازگشته، حالا باید خود را برای ادامه رقابت و جبران این شکست آماده کند.


۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آرسنال ۳-۰ کاونتری؛ شروع مقتدرانه قهرمان در لیگ برتر انگلیس

پایگاه خبری فوتبالی - آرسنال در نخستین مسابقه فصل جدید لیگ برتر انگلیس، نمایشی قدرتمند ارائه داد و در ورزشگاه امارات با نتیجه ۳-۰ کاونتری را شکست داد تا مدافع عنوان قهرمانی، فصل ۲۰۲۶/۲۷ را با یک پیروزی قاطع آغاز کند. کاونتری که پس از ۲۵ سال به سطح اول فوتبال انگلیس بازگشته، مقابل تیم میکل آرتتا کار دشواری داشت و در بیشتر دقایق مسابقه تحت فشار قرار گرفت.

به گزارش فوتبالی، آرسنال از همان دقایق ابتدایی کنترل مسابقه را در اختیار گرفت و در دقیقه ۱۵ به گل نخست رسید. ریکاردو کالافیوری با نفوذ از سمت چپ و ارسال زمینی خود، توپ را به محوطه جریمه رساند و کای هاورتز با حضوری به‌موقع، توپ را وارد دروازه کاونتری کرد تا توپچی‌ها خیلی زود از حریف خود پیش بیفتند.

فشار آرسنال ادامه پیدا کرد و تنها هشت دقیقه بعد، در دقیقه ۲۳، اختلاف دو برابر شد. بوکایو ساکا در موقعیتی مناسب صاحب توپ شد و پس از واکنش دروازه‌بان کاونتری، کار را تمام کرد تا شاگردان آرتتا با برتری ۲-۰ به بازی مسلط‌تر شوند.

کاونتری تلاش کرد در ادامه نیمه نخست از شدت فشار آرسنال کم کند، اما تیم فرانک لمپارد نتوانست موقعیت‌های خطرناک و مداومی روی دروازه حریف ایجاد کند. آرسنال نیز با کنترل بازی و گردش مناسب توپ، اجازه نداد تیم تازه‌وارد لیگ برتر به مسابقه برگردد.

در نیمه دوم نیز شرایط تغییر چندانی نکرد و آرسنال خیلی زود به گل سوم رسید. در دقیقه ۴۹، مارتین اودگارد روی یک حمله هماهنگ توپچی‌ها در موقعیتی مناسب قرار گرفت و با ضربه‌ای که پس از برخورد و اشتباه دروازه‌بان کاونتری وارد دروازه شد، نتیجه را ۳-۰ کرد.

پس از گل سوم، آرسنال با آرامش بیشتری مسابقه را مدیریت کرد و کاونتری عملاً نتوانست تهدید جدی و مستمری روی دروازه دیوید رایا ایجاد کند. در سوی مقابل، شاگردان آرتتا با در اختیار داشتن توپ و استفاده از سرعت بازیکنان هجومی خود، همچنان تیم برتر میدان بودند و در نهایت بدون دریافت گل، سه امتیاز ارزشمند هفته نخست را به دست آوردند.

با این پیروزی، آرسنال شروعی ایده‌آل در مسیر دفاع از عنوان قهرمانی خود داشت؛ تیمی که تنها چند روز پیش نیز با پیروزی ۳-۰ مقابل منچسترسیتی در جام خیریه فصل را با یک جام آغاز کرده بود و حالا با یک برد سه‌گله در لیگ برتر، پیام روشنی برای رقبای خود ارسال کرده است.


۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

آرتتا: یک شروع عالی، بهتر از این نمی‌شد

به گزارش "ورزش سه"، تیم آرتتا کار را از همان جایی که فصل گذشته تمام کرده بود از سر گرفت و با گل‌های کای هاورتز، بوکایو ساکا و مارتین اودگارد در ورزشگاه امارات، به یک پیروزی راحت برابر کاونتری دست یافت.

توپچی‌ها به عنوان مدعی اصلی قهرمانی شناخته می‌شوند و نمایش پرقدرت آنها نشان داد که رقبایشان در این فصل برای رقابت با آنها کار سختی در پیش خواهند داشت.

آرتتا 44 ساله از نحوه عملکرد بازیکنانش در مغلوب کردن کاونتری تازه صعودکرده با پرس بی‌امان خود خشنود بود و گفت: «تیم از نظر من دقیقاً شبیه به فصل قبل به نظر می‌رسد. آنچه من به بازیکنان منتقل کردم این بود که اشتیاق بیشتری نشان دهند و حق برتر بودن نسبت به دیگران را به دست آورند. نکات مثبت زیادی در این عملکرد وجود داشت. این یک نتیجه عالی بود، اما نحوه شروع بازی توسط ما نیز اهمیت داشت. این یک تسلط کامل، وضوح و درک متقابل بود. بازی و نتیجه واقعاً چشمگیر بود.»

آرتتا هماهنگی میان بازیکنانش را در باز کردن مداوم خط دفاعی کاونتری ستود؛ مسابقه‌ای که در آن کریستوس تزولیس، وینگر جدید تیم که از کلوب بروژ پیوسته است، در اولین بازی لیگی خود درخشان ظاهر شد. او اشاره کرد که بازیکنانش با هدفمندی بالا و تمرکز کامل بازی کردند.

سرمربی آرسنال در پاسخ به این سوال که آیا این پیروزی قاطع هم‌زمان با امضای قرارداد با کنسا مدافع استون ویلا نشان‌دهنده برتری آنها نسبت به سایر مدعیان است، گفت: «خیر، زیرا وقتی به ترکیب تیم‌ها نگاه می‌کنم، برخی از آنها فوق‌العاده و بسیار بزرگ‌تر از ترکیب ما هستند. ما به دنبال پیشرفت هستیم و کاری را انجام می‌دهیم که برایمان درست است. کنسا بازیکنی است که در خط دفاعی بسیار دوستش داریم و یک شخصیت عالی را به خدمت گرفتیم.»

تلاش دوباره برای فتح جام

برونو گیمارش هافبک برزیلی و خرید جدید تابستانی از نیوکسل به دلیل مصدومیت غایب بود، اما آرتتا تاکید کرد: «ما اصلاً انتظار نداریم غیبت او هفته‌ها طول بکشد.»

از سوی دیگر مارتین اودگارد نیز شروع فصل را ستود و گفت: «یک شروع بی‌نقص. سه گل و ثبت کلین‌شیت، بسیار محکم بود. کیفیت تیم باورنکردنی است و همه ما یکدیگر را به جلو می‌رانیم.»

هافبک آرسنال درباره انگیزه تیم برای حفظ عنوان قهرمانی افزود : «ما احساس نمی‌کنیم که باید از چیزی دفاع کنیم. سال گذشته به پایان رسیده است و ما می‌خواهیم دوباره حمله کنیم و برایش بجنگیم.»




 شکست‌ناپذیرترین تیم تاریخ جهان با درخشش مهاجم پرسپولیسی/ گلزنی شهاب زاهدی برای قهرمانی و تاریخ‌سازی جوهور +عکس و ویدیو
۱۰ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

شکست‌ناپذیرترین تیم تاریخ جهان با درخشش مهاجم پرسپولیسی/ گلزنی شهاب زاهدی برای قهرمانی و تاریخ‌سازی جوهور +عکس و ویدیو

شهاب زاهدی، مهاجم سابق پرسپولیس در نخستین تجربه رسمی با پیراهن جوهور دارالتعظیم، با گلزنی در جریان پیروزی مقابل حریف، ضمن دبل در کسب جام و ثبت گل، سهم بسزایی در شب رکوردشکنی بی‌سابقه این تیم داشت.

 حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است
۱۳ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ فوتبال ایران گفت : بازی تراکتور پرسپولیس این فصل، هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.

 دوری حداقل سه هفته‌ای مهران احمدی از میادین به دلیل مصدومیت کشاله ران
۱۷ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

دوری حداقل سه هفته‌ای مهران احمدی از میادین به دلیل مصدومیت کشاله ران

مهران احمدی، هافبک تیم فوتبال استقلال، به دلیل مصدومیت کشاله ران، حداقل تا سه هفته دیگر نمی‌تواند بازی کند.

 تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم
۱۹ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم

پایگاه خبری فوتبالی- تراکتور در این فصل لیگ نخبگان با 3 رقیب قطری، 3 حریف اماراتی و 2 نماینده ازبکستان دیدار خواهد کرد.به گزارش فوتبالی، آنها در حضور قبلی‌شان موفق به صعود از مرحله گروهی شدند ولی در همان راند اول حذفی شکست خورده و از گردونه بازیها کنار رفتند.عملکرد کلی تراکتور برابر این 3-8 رقیب اصلا خوب نبوده و آنها در نیمی از مصاف‌های‌شان شکست خورده‌اند. تراکتور فقط برابر 2 تا از حریفان سابقه برد دارد، به طور متوسط در هر بازی یک گل زده و تفاضل گلش 9- است.* السد قطرتراکتور برابر این رقیب متحمل ...,تراکتور,پیشنهاد سردبیر,گزارش آماری,لیگ نخبگان آسیا

 آرتتا خیال رئال مادرید را راحت کرد؛ زوبیمندی فروشی نیست!
۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آرتتا خیال رئال مادرید را راحت کرد؛ زوبیمندی فروشی نیست!

پایگاه خبری فوتبالی- میکل آرتتا سرمربی آرسنال، موضع روشنی درباره آینده مارتین زوبیمندی اتخاذ کرده و تأکید کرده است که این هافبک اسپانیایی در برنامه‌های فصل جدید توپچی‌ها قرار دارد. به گزارش فوتبالی، این موضع در شرایطی مطرح شده که رئال مادرید بار دیگر علاقه خود به جذب زوبیمندی را افزایش داده و شرایط او را زیر نظر گرفته است. زوبیمندی تابستان گذشته پس از مدت‌ها مذاکره، با قراردادی حدود ۶۵ میلیون یورو از رئال سوسیداد به آرسنال پیوست و خیلی زود به یکی از مهره‌های مهم خط میانی آرتتا تبدیل شد. او در نخ ...,رئال مادرید,آرسنال,مارتین زوبیمندی,میکل آرتتا,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی
۱۹ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی

برنامه «سلام‌تهران» شبکه تهران با حضور کارشناسان داوری به بررسی قوانین جدیدی پرداخت که از فصل بیست‌وششم لیگ برتر فوتبال ایران اجرایی شد.