قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

با انگیزه مثل لیموچی، بازگشت به روزهای دوست داشتنی

مهدی لیموچی پس از تمدید قراردادش با سپاهان، با آمادگی کامل در تمرینات پیش‌فصل حضور دارد و تلاش می‌کند بعد از یک دوره طولانی مصدومیت، دوباره به مهره تعیین‌کننده خط حمله طلایی‌پوشان تبدیل شود.
 با انگیزه مثل لیموچی، بازگشت به روزهای دوست داشتنی

به گزارش "ورزش سه"، یکی از چهره‌های پرانگیزه تمرینات این روزهای سپاهان مهدی لیموچی است. وینگر ۲۶ ساله طلایی‌پوشان بدون محدودیت در تمرینات گروهی شرکت می‌کند و برخلاف تابستان گذشته که بخش عمده برنامه‌هایش به درمان و بازتوانی اختصاص داشت، این بار فرصت دارد یک دوره آماده‌سازی کامل را زیر نظر محرم نویدکیا پشت سر بگذارد.

 

لیموچی پس از دیدار دوستانه با گل‌گهر نیز شرایط بدنی خود و تیم را ایده‌آل توصیف کرد و گفت سپاهان در دوره بدنسازی قرار دارد. او از جو مناسب تمرینات و همکاری با نویدکیا ابراز رضایت کرد و تأکید داشت تمام تمرکزش روی موفقیت سپاهان در لیگ برتر و جام حذفی است.

 

مصدومیت سنگین، روند درخشان لیموچی در نخستین فصل حضورش در سپاهان را متوقف کرد. او روز ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ در دیدار مقابل استقلال خوزستان از ناحیه زانو آسیب دید و پس از مشخص شدن پارگی رباط صلیبی، ماه‌ها از فوتبال دور ماند. این اتفاق زمانی رخ داد که لیموچی با ۹ گل در لیگ برتر، یک گل در رقابت‌های آسیایی و پنج پاس گل، یکی از مؤثرترین بازیکنان هجومی سپاهان بود.

 

این وینگر پس از جراحی و پشت سر گذاشتن دوره طولانی بازتوانی، فصل گذشته به مسابقات برگشت و ۳۴۹ روز بعد از آخرین حضورش دوباره در دیدار مقابل الاهلی دوحه در ترکیب اصلی سپاهان قرار گرفت. او در حال نزدیک شدن به شرایط مطلوب مسابقه بود که توقف لیگ اجازه نداد روند …



 اسامی داوران هفته سوم لیگ برتر اعلام شد
۱۷ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

اسامی داوران هفته سوم لیگ برتر اعلام شد

اسامی داوران هفته سوم لیگ برتر فوتبال ایران در فصل 1405-1406 اعلام شد و پیام حیدری دیدار حساس استقلال تهران و سپاهان اصفهان را قضاوت می‌کند؛ امیر عرب‌براقی نیز داور بازی تراکتور و پرسپولیس خواهد بود.

 داوران هفته سوم لیگ برتر مشخص شدند/ پیام حیدری قاضی نبرد بزرگ استقلال - سپاهان - پارس فوتبال
۲۰ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

داوران هفته سوم لیگ برتر مشخص شدند/ پیام حیدری قاضی نبرد بزرگ استقلال - سپاهان - پارس فوتبال

اسامی داوران و تیم داوری دیدارهای هفته سوم لیگ برتر فوتبال ایران در فصل ۱۴۰۵-۱۴۰۶ اعلام شد و پیام حیدری قضاوت دیدار حساس استقلال و سپاهان را بر عهده خواهد داشت.

 سپاهان دست روی وینگر پرسپولیس گذاشت
۳۸ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

سپاهان دست روی وینگر پرسپولیس گذاشت

باشگاه سپاهان برای جذب وینگر جوان پرسپولیس، وارد عمل شده و پیشنهاد قراردادی چهار ساله به این بازیکن ارائه کرده است.

 اعلام داوران دیدارهای استقلال-سپاهان و تراکتور-پرسپولیس
۵۴ دقیقه قبل / سایت مشرق

اعلام داوران دیدارهای استقلال-سپاهان و تراکتور-پرسپولیس

داوران مسابقات هفته سوم لیگ برتر فوتبال کشور مشخص شدند.

 استقلال با ۴ تغییر به مصاف سپاهان می‌رود +عکس - پارس فوتبال
۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

استقلال با ۴ تغییر به مصاف سپاهان می‌رود +عکس - پارس فوتبال

از آخرین دیداری که تیم‌های استقلال و سپاهان رودرروی هم به میدان رفتند بیش از ۷ ماه سپری شده است.