قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

کاپیتان افسانه‌ای استقلال: پنجره بسته خوب است!

پیشکسوت تیم استقلال اعتقاد دارد با حمایت مدیران استقلال از سهراب بختیاری‌زاده، اتفاقات خوبی در انتظار این تیم خواهد بود.
 کاپیتان افسانه‌ای استقلال: پنجره بسته خوب است!

به گزارش ورزش سه، استقلال شروع خوبی در لیگ بیست‌وششم داشت و با برتری چهار گله مقابل مس شهر بابک، نشانه‌های یک تیم آماده را به نمایش گذاشت. شاهرخ بیانی امروز در گفتگویی ضمن تمجید از این نمایش، جوان‌گرایی و حفظ انسجام تیم را نقطه قوت استقلال دانست و تأکید کرد این تیم برای بازی‌های بزرگ‌تری مثل پرسپولیس و تراکتور باید در فاز دفاعی با قدرت بیشتری ظاهر شود. او همچنین گفت جدایی رامین رضاییان به سود استقلال بوده و تمدید قرارداد او، جو تیم را به هم می‌ریخت.

شاهرخ بیانی در گفت وگو با همشهری آنلاین با اشاره به برد چهار بر صفر استقلال مقابل مس شهر بابک تاکید کرد: الحمدالله تیم جوان شده است و آن شلوغی سال های قبل را نداریم. این و آن را از کشورهای مختلف خارجی می آوردیم. اکثرا هم به درد نخور بودند. حالا این جوانان کنار هم جمع شدند. خوشبختانه سهراب بختیاری زاده توانسته جوانان را کنار هم جمع کند. بازیکنان با تجربه مثل آسانی، حردانی و چشمی کنار بازیکنان جوان قرار گرفته و تیم خوبی را تشکیل داده اند. تغییری هم در فوتبال ما ایجاد نشده است. بازیکنان خارجی خیلی معدود مثل یاسر آسانی خوب باشند. در تیم های دیگر هم مثل آسانی خیلی کم است.

او ادامه داد: همین جوانان استقلال بازی به بازی بهتر می‌شوند و آینده استقلال را برای ۱۰ سال آینده تامین می‌کنند. به شرط اینکه تغییرات زیادی نداشته باشیم. در کل شروع خوبی در لیگ برای استقلال اتفاق افتاد. نمی توانیم هم بگویم حریف ضعیف بود. شرایط بازی طوری شد بازیکنان جوان در کنار با تجربه های مثل آسانی و حردانی خیلی خوب کار کردند. تیم یک دست بود و بازیکنان یکی از یکی بهتر بودند. همه برای تیم بازی می کردند کسی برای خودش بازی نمی کرد. از خود گذشتگی داشتند. حتی شاهد بودیم بازیکنی که خودش می توانست گلزنی کند اما پاس داد. این ها خیلی مهم است. شکل تیم خوب بود. البته تیم جوان است خیلی باید مراقب باشند غرور آنها را نگیرد. بازی ها در آینده سخت تر می شود. کار تیمی و همبستگی بازیکنان عالی بود. از هم حمایت می کردند. به یک دیگر پاس می دادند. از خود گذشتگی داشتند. این ها نکات مثبت است. ولی سال گذشته آن همه اسم های بزرگ از بازیکنان خارجی حذب شدند که بیشتر نیمکت نشین بودند. آن همه هم هزینه آنها شد و فقط نیمکت نشین بودند. هیچ حرکت مثبتی برای تیم نداشتند. …



 نامه جنجالی آسانی علیه استقلال خبرساز شد
۳ دقیقه قبل / سایت روزنو

نامه جنجالی آسانی علیه استقلال خبرساز شد

 این باشگاه مدعی است مشاور حقوقی آسانی فسخ قرارداد را در سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال ثبت نکرده و به همین دلیل مشکلی برای بازی کردن او وجود ندارد.

با این وجود نامه جدیدی که در اختیار ما قرار گرفته، بخش مهمی از ابهامات پرونده فسخ قرارداد آسانی با استقلال را روشن می‌کند؛ سندی که نشان می‌دهد برخلاف برخی صحبت‌های مطرح‌شده از سوی مدیران استقلال، فسخ این بازیکن صرفاً یک تهدید یا نامه بدون اثر نبوده و مشاور حقوقی آسانی به‌صورت مکتوب بر وقوع فسخ و اثر فوری آن تأکید کرده است.

پیش از این، نامه اول فسخ قرارداد یاسر آسانی منتشر شده بود؛ نامه‌ای که مشاور حقوقی این بازیکن در تاریخ ۱۴ جولای ۲۰۲۶ (۲۳ تیر) با استناد به ماده ۱۴ مکرر مقررات وضعیت و انتقال بازیکنان فیفا، حاوی نوتیس (اخطار) فسخ قرارداد در پی عمل نکردن استقلال به تعهدات خود بود. باشگاه استقلال در همین روز پاسخ این نامه را می‌دهد و منجر به این می‌شود که مشاور حقوقی هافبک استقلال نامه دیگری در همان روز به باشگاه ارسال کند و ضمن تأکید بر حق این بازیکن بر فسخ یک‌طرفه قرارداد، توضیحات کاملی درباره اتفاقات روی داده و وعده‌های مدیران باشگاه استقلال به این بازیکن که منجر به این فسخ قرارداد شد، ارائه دهد.

اکنون تسنیم به نامه دوم مشاور حقوقی آسانی دست یافته که در همان روز و پس از اعلام فسخ برای استقلال ارسال شده و حاوی نکات قابل توجهی است. در این نامه آمده آخرین مهلت باشگاه برای پرداخت مطالبات ساعت ۱۸ روز ۱۴ جولای (۲۳ تیر) به پایان رسیده و استقلال تا آن زمان موفق به پرداخت مطالبات مورد ادعای بازیکن نشده است.

نکته مهم اما، جایی است که مشاور حقوقی آسانی صراحتاً اعلام می‌کند بازیکن پیش از این قرارداد استخدامی خود را با اثر فوری فسخ کرده و این فسخ اثر حقوقی فوری داشته است. در ادامه نیز درخواست استقلال از آسانی برای بازگشت به باشگاه و ادامه اجرای قرارداد قبلی «فاقد مبنای حقوقی» توصیف شده است.

این سند از آن جهت اهمیت دارد که پس از انتشار خبر فسخ، مسئولان استقلال بار‌ها تأکید داشتند فسخ آسانی مؤثر یا نهایی نشده است. علی تاجرنیا، سرپرست باشگاه استقلال نیز اعلام کرده بود آسانی فسخ خود را در سازمان لیگ ثبت نکرده است و باشگاه این فسخ را قبول ندارد. با این حال، متن مکاتبات مشاور …



 فتح‌الله‌زاده: لازم نبود آسانی مقابل مس شهربابک بازی کند!
۴ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

فتح‌الله‌زاده: لازم نبود آسانی مقابل مس شهربابک بازی کند!

پایگاه خبری فوتبالی- مدیرعامل اسبق استقلال درباره مهم‌ترین سوژه این روزهای باشگاه استقلال صحبت کرد .

به گزارش فوتبالی، دو هفته از لیگ برتر بیست و پنجم گذشت و تیم‌های پرسپولیس، استقلال و تراکتور با شش امتیاز و به دلیل تفاضل گل و گل زده بیشتر در رده‌های اول و دوم و سوم قرار گرفته‌اند .

استقلال در دو هفته اول مقابل تیم‌های تازه لیگ برتری شده قرار گرفت و به دو پیروزی دست پیدا کرد. ابتدا مس شهربابک را با گل شکست داد و سپس با یک گل از سد نساجی مازندران گذشت .

در این مدت اما آنچه بیشتر به آن پرداخته شده ماجرای یاسر آسانی و قراردادش با استقلال است. مدارکی وجود دارد که نشان می‌دهد که او قراردادش را با استقلال فسخ کرده و بعد از مدتی دوباره قرارداد جدیدی با استقلال بسته است اما این کار در زمانی رخ داده که پنجره نقل و انتقالاتی این باشگاه بسته بوده و استقلال مجاز به عقد قرارداد با آسانی نبوده است .

همین مساله باعث شده رقبای استقلال خودشان را برای شکایت از این باشگاه آماده کنند. مس شهر بابک که بلافاصله بعد از پایان بازی با استقلال از این تیم شکایت کرد. فعلا البته خبری از شکایت نساجی نیست اما شنیده می‌شود تیم‌های سپاهان، فولاد و پرسپولیس از همین حالا آماده شکایت هستند .

روز گذشته علی فتح الله زاده مدیر عامل اسبق استقلال در گفت‌وگو با برنامه «پشت خط» پایگاه خبری فوتبالی در این باره گفت: «مقابل تیم تازه از لیگ یک به لیگ برتر آمده مس شهر بابک اصلاً احتیاجی به استفاده از آسانی نبود و استقلال ریسک کرد. می‌توانستند او را بیرون بگذارند و اگر می‌دیدند از نظر استعلام و اینها خطری ایجاد نمی‌شود از آسانی استفاده کنند. این‌ها ریسک است و مدیریت را به چالش می‌کشاند .»

آسانی دو روز قبل هم مقابل نساجی بازی کرد و ظاهرا استقلالی‌ها نگرانی از این بابت ندارند. به همین دلیل هم سهراب بختیاری‌زاده بدون هیچ ترسی از این بازیکن استفاده می‌کند.



 جزئیات فوری میزبانی آسیایی استقلال | باشگاه استقلال دیگر هیچ نقشی در انتخاب محل برگزاری ۴ بازی خانگی خود ندارد؛ AFC هر کشوری را میتواند به عنوان میزبان انتخاب کند / کنفدراسیون فوتبال آسیا با ارسال نامه رسمی اعلام کرد که خودش تکلیف استادیوم میزبان مسابقات آبیپوشان را روشن خواهد کرد
۶ دقیقه قبل / سایت اندیشه معاصر

جزئیات فوری میزبانی آسیایی استقلال | باشگاه استقلال دیگر هیچ نقشی در انتخاب محل برگزاری ۴ بازی خانگی خود ندارد؛ AFC هر کشوری را میتواند به عنوان میزبان انتخاب کند / کنفدراسیون فوتبال آسیا با ارسال نامه رسمی اعلام کرد که خودش تکلیف استادیوم میزبان مسابقات آبیپوشان را روشن خواهد کرد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ با توجه به تحریم‌های بانکی، پول‌های متعلق به تیم ملی و نمایندگان باشگاهی ایران در فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا بلوکه هستند و امکان انتقال آن به سیستم بانکی داخل کشور وجود ندارد.

این قضیه سال‌هاست که فوتبال ما را آزار می‌دهد اما استقلال از حدوداً دو سال قبل راهکار موقتی برای استفاده از درآمدهای بلوکه شده خود پیدا کرده که امسال می‌خواهد آن را به صورت گسترده‌تری مد نظر قرار بدهد. استقلالی‌ها طی دو فصل گذشته هنگام حضور در رقابت‌های آسیایی، با باشگاه‌هایی که قرار بود مهمان آنها شوند، مکاتبه کرده و می‌خواستند تمام هزینه‌های هتل و پذیرایی آنها را متقبل شوند و به ازای آن، این پول را برای کنفدراسیون فوتبال آسیا فاکتور کنند تا از میزان درآمدهای بلوکه شده نماینده ایران کم شود. روشی که گاهی اوقات رقبای استقلال آن را می‌پذیرفتند و چون مشکل تحریم نداشتند، استقلال عملاً به این صورت از پول‌های ذخیره شده خود استفاده می‌کرد.

حالا قرار شده با توجه به محرومیت نماینده ایران از میزبانی، با قطری‌ها هماهنگ شود تا در صورت قطعی شدن برگزاری دیدارهای خانگی استقلال در دوحه، قسمتی از هزینه‌های میزبانی آبی پوشان در چهار مسابقه خانگی که در دوحه برگزار می‌کنند، با استفاده از همین روش تامین شود و پول‌های بلوکه شده استقلال به این شکل هزینه گردد. قطری‌ها در سال ۱۴۰۳ از این بابت و با همین شیوه به استقلال برای آزادسازی قسمتی از درآمدهای خود در کنفدراسیون کمک کرده بودند.

 



 پنجمین نایب‌رئیس فیفا علیه جیانی اینفانتینو!
۱۲ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

پنجمین نایب‌رئیس فیفا علیه جیانی اینفانتینو!

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بر اساس اعلام نشریه گاردین ساندور چانی، رئیس فدراسیون فوتبال مجارستان و یکی از ۸ نایب‌رئیس شورای فیفا، رسماً حمایت خود را از اینفانتینو پس گرفت.

اینفانتینو در عرض تنها دو هفته اعتماد 5 نفر از 8 معاون خود را در شورای فیفا ازدست‌داده است تا دست راست و چپ خود را برای اعمال‌نفوذ از دست دهد.یعنی جیانی اینفانتینو عملاً دو سوم قدرت خود را در شورای فیفا از دست داد.

پروژه برکناری اینفانتیو از ریاست فیفا دو هفته پیش با زد و بند او با ترامپ و افشای رسوایی اخلاقی‌اش در زمان حضورش در یوفا آغاز شد.یوفا، AFC و کونکاکاف 3 کنفدراسیون اصلی آغازگر پروژه برکناری اینفانتینو بودند.

روز گذشته خبر اخراج یکی از مدیران ارشد فیفا توسط اینفانتینو به‌خاطر مخالفت با طرح فروش جام جهانی به شرکت برادر داماد ترامپ خبرساز شده بود.

روزنامه گاردین امروز این اتفاق را با تیتر «پنجمین نایب‌رئیس فیفا علیه اینفانتینو» پوشش داد و نوشت: چانی گفته اعتمادش به توانایی اینفانتینو برای رهبری فیفا تضعیف شده و برکناری کوین لامور، مدیر ارشد فیفا، "آخرین قطره" بوده است.

براساس گزارش گاردین، حالا اینفانتینو مقابل خود 5 نایب رئیس اصلی و تأثیرگذار خود یعنی الکساندر چفرین(رئیس یوفا)، ویکتور مونتاگلیانی(رئیس کونکاکاف)، شیخ سلمان(رئیس AFC)، دبی هویت(رئیس فدراسیون بریتانیا) و ساندرو چانی(رئیس فدراسیون مجارستان) را می‌بیند و در مقابل تنها 3 نائب رئیس نه‌چندان تأثیرگذار یعنی آفریقا، آمریکای جنوبی و اقیانوسیه همچنان پشت او هستند.

انتهای پیام/



 کرنری که استقلال از تکرارش نترسید
۱۳ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

کرنری که استقلال از تکرارش نترسید

به گزارش آفتاب نیوز،

بعضی نقشه‌ها وقتی در نخستین اجرا به نتیجه نمی‌رسند کنار گذاشته می‌شوند، اما استقلال در قائمشهر به طرحی که از قبل تمرین کرده بود اعتماد کرد و پاداش این سماجت را گرفت.

در دقیقه ۷۶، یاسر آسانی پشت ضربه کرنر ایستاد و به جای ارسال بلند، توپ را زمینی و سریع به حوالی خط محوطه جریمه فرستاد. اسماعیل قلی‌زاده از عقب به توپ رسید و شوت محکم او با فاصله‌ای اندک از کنار تیرک عبور کرد.

شش دقیقه بعد، همان تصویر دوباره ساخته شد. آسانی باز هم کرنر را کوتاه و زمینی فرستاد و قلی‌زاده در پشت محوطه جریمه ضربه زد. این بار توپ در محوطه باقی ماند و دفع ناقص مدافع نساجی، فرصت را مقابل محمدرضا آزادی قرار داد تا گل پیروزی را به ثمر برساند.

استفاده از ارسال زمینی، مدافعان بلندقد نساجی را از نقطه قوتشان دور کرد. نگاه بازیکنان میزبان به محدوده شش‌قدم بود، در حالی که توپ به منطقه‌ای رسید که قلی‌زاده بدون مزاحمت می‌توانست شوت بزند.

نقش آزادی نیز تکمیل‌کننده طرح بود. او دو دقیقه قبل وارد زمین شده بود و با حضور در محل برگشت توپ، از آشفتگی خط دفاعی میزبان بهره برد. نقشه از آسانی آغاز شد، با حرکت قلی‌زاده ادامه پیدا کرد و مهاجم تازه‌نفس آخرین ضربه را زد.

گل قائمشهر حاصل یک اتفاق کاملاً تصادفی نبود. اشتباه مدافع نساجی در شکل‌گیری آن اثر داشت، اما استقلال پیش از آن نیز دقیقاً با همین مسیر تا آستانه گلزنی رفته بود. تیم سهراب این بار از تکرار یک ایده ناموفق نترسید و همان نسخه دوم، سه امتیاز آورد.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 پسر مشهدی از خانه تا کوچه به پدرش چاقو زد؛‌جزئیات قتل هولناک
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پسر مشهدی از خانه تا کوچه به پدرش چاقو زد؛‌جزئیات قتل هولناک

بامداد روز گذشته در مشهد یک پسر 20 ساله پدر خود را با ضربات چاقو به قتل رساند.
 اولین باشگاه فوتبال که توسط هوش مصنوعی کنترل می‌شود!
سایت ورزش ۳

اولین باشگاه فوتبال که توسط هوش مصنوعی کنترل می‌شود!

شالکه طی دو سال گذشته سرمایه‌گذاری روی هوش مصنوعی را افزایش داده و به شکلی خلاقانه بخش مهمی از فعالیت‌های جدی باشگاه را با هوش مصنوعی مدیریت می‌کند.
 محمد خدابنده‌لو پس از برد پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان: کنعانی گفت مصاحبه نکنید
سایت پارس فوتبال

محمد خدابنده‌لو پس از برد پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان: کنعانی گفت مصاحبه نکنید

محمد خدابنده‌لو پس از برد تیم فوتبال پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان گفت: حسین کنعانی زادگان گفت مصاحبه نکنید.
 تصاویر خاص و دیده‌نشده از شادی پس از گل پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان
سایت پارس فوتبال

تصاویر خاص و دیده‌نشده از شادی پس از گل پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان

تیم فوتبال پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر، با نتیجه ۴ بر یک از سد استقلال خوزستان عبور کرد و با ۶ امتیاز به صدر جدول صعود کرد.
 پرسپولیس 4-1 استقلال خوزستان؛ حال خوب قرمزها با تارتار!
سایت فوتبالی

پرسپولیس 4-1 استقلال خوزستان؛ حال خوب قرمزها با تارتار!

پایگاه خبری فوتبالی- پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر با نتیجه چهار بر یک استقلال خوزستان را شکست داد.به گزارش فوتبالی، پرسپولیس در چهارچوب هفته دوم لیگ برتر باید مقابل استقلال خوزستان قرار گرفت. قرمزهای تهران در هفته اول لیگ برتر با نتیجه دو بر صفر از سد شمس‌آذر قزوین عبور کردند و به دنبال سه امتیاز مصاف با استقلال خوزستان بودند. شاگردان خلیفه در هفته اول با نتیجه دو بر صفر برابر آلومینیوم اراک شکست خوردند و حالا می‌خواستند در بازی با پرسپولیس، دست پر از زمین مسابقه خارج شوند. پرسپولیس در این مساب ...,پرسپولیس,گزارش زنده,استقلال خوزستان,پیشنهاد سردبیر
 جدایی قطعی ستاره استقلال؛ منیر الحدادی در تمرین تیم اسپانیایی +عکس
سایت خبر ورزشی

جدایی قطعی ستاره استقلال؛ منیر الحدادی در تمرین تیم اسپانیایی +عکس

منیر الحدادی، مهاجم سرشناس استقلال در فصل گذشته، در آستانه جدایی قطعی از جمع آبی‌پوشان قرار گرفته و حضورش در تمرینات آلباسته اسپانیا، احتمال انتقال او به این تیم لالیگا ۲ را افزایش داده است.
 علیپور، ستاره میدان با یک گل و دو پاس گل/ موتور آقای گل روشن شد!
سایت خبر ورزشی

علیپور، ستاره میدان با یک گل و دو پاس گل/ موتور آقای گل روشن شد!

علی علیپور در روزی که کل پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان خوب بودند، ستاره مسابقه بود.
 غیرمنتظره از بیفوما؛ چه پاس گل هنرمندانه‌ای داد! (ویدیو)
سایت فوتبالی

غیرمنتظره از بیفوما؛ چه پاس گل هنرمندانه‌ای داد! (ویدیو)

پایگاه خبری فوتبالی- وینگر کنگویی پرسپولیس در جریان بازی مقابل تیم سابق خودش کاری کرد که از او بعید بود!به گزارش فوتبالی، در یکی از بازی‌های هفته دوم لیگ برتر امروز پرسپولیس توانست در مسابقه‌‌ای که در ورزشگاه شهدای شهر قدس تهران برگزار شد با نتیجه پرگل 4 بر یک استقلال خوزستان را شکست بدهد.پرسپولیس در نیمه اول و در دقایق 6 و 20 توسط محمد خدا بنده لو و علی علیپور به دو گل رسید تا خیالش از پیروزی در این مسابقه راحت شود. در اوایل نیمه دوم هم ایگور سرگیف گل سوم را زد.در دقیقه 64 و روی یک پرتاب اوت ضر ...,تیوی بیفوما,پرسپولیس,استقلال خوزستان,پیشنهاد سردبیر