قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۴۲ ساعت قبل

غیررسمی: مقصد غیرمنتظره طارمی مشخص شد!

چندین رسانه یونانی مدعی شده‌اند که مهدی طارمی با هم‌تیمی‌هایش خداحافظی کرده تا پس از هفت سال به فوتبال آسیا بازگشته و لباس الوصل را بر تن کند.
 غیررسمی: مقصد غیرمنتظره طارمی مشخص شد!

به گزارش "ورزش سه"، مسیر هفت‌ساله طارمی در فوتبال اروپا به پایان نزدیک شده است. مهاجم تیم ملی ایران که در تابستان ۲۰۱۹ از الغرافه قطر راهی ریو آوه شد، پس از حضور در پورتو، اینتر و المپیاکوس حالا در آستانه بازگشت به فوتبال آسیا قرار دارد.

 

اسپورت ۲۴ یونان خبر داد طارمی روز پنجشنبه برای آخرین بار در مجموعه تمرینی رنتی حاضر شد و با بازیکنان، اعضای کادر فنی و دیگر اعضای المپیاکوس خداحافظی کرد. او قرار است راهی دبی شود تا مراحل نهایی انتقالش به الوصل را پشت سر بگذارد.

 

اسپورتال نیز نوشته است که طارمی چند پیشنهاد در اختیار داشت، اما الوصل توانسته نظر مهاجم ایرانی را جلب کند و در آستانه دریافت امضای او قرار دارد. این باشگاه فصل گذشته رتبه سوم لیگ امارات را به دست آورد و هدایتش برعهده روی ویتوریا، سرمربی پیشین بنفیکا، النصر عربستان، مصر و پاناتینایکوس است.

 

جدایی طارمی همزمان با تغییرات خط حمله المپیاکوس انجام می‌شود. آرماندو گونزالس در آستانه پیوستن به این تیم قرار دارد و خوزه لوئیس مندیلیبار نیز قصد دارد از ژوتا سیلوا در پست مهاجم استفاده کند. به این ترتیب، ایوب الکعبی، گونزالس و ژوتا گزینه‌های خط حمله المپیاکوس در فصل جدید خواهند بود.

 

طارمی در تنها فصل حضورش در المپیاکوس، ۳۹ بار در رقابت‌های مختلف به میدان رفت و ۱۶ گل به ثمر رساند و شش پاس گل داد. با وجود این آمار، مهاجم ۳۴ ساله جایی در برنامه‌های فصل جدید مندیلیبار نداشت و تصمیم گرفت از این باشگاه جدا شود.

 

بسیاری از فوتبال‌دوستان ایرانی، الوصل را با نام فرهاد مجیدی می‌شناسند. ستاره سابق استقلال بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۶ در چند مقطع برای این تیم بازی کرد و با ۶۸ گل در لیگ امارات، به یکی از مهاجمان محبوب تاریخ باشگاه تبدیل شد. پیش از طارمی پنج ایرانی پیراهن الوصل را پوشیده‌اند. حامد کاویانپور، علیرضا نیکبخت‌واحدی، ایمان مبعلی و محمدرضا خلعتبری دیگر ایرانی‌های این باشگاه هستند. به این ترتیب، طارمی در صورت امضای قرارداد ششمین بازیکن ایرانی تاریخ الوصل خواهد شد.

 

براساس برنامه مرحله لیگی لیگ نخبگان آسیا، الوصل روز دوم آذر و پیش از جام ملت‌های آسیا به مصاف تراکتور می‌رود و روز ۲۶ بهمن، پس از پایان جام ملت‌ها، برابر استقلال قرار می‌گیرد. نمایندگان ایران در هر دو مسابقه میزبان محسوب می‌شوند و الوصل روی کاغذ میهمان است، هرچند بازی تراکتور در ورزشگاه سلطان قابوس مسقط برگزار خواهد شد و استقلال نیز باید خارج از ایران از حریف اماراتی پذیرایی کند. پنج بازی دیگر الوصل برابر غول‌های عربستان شامل الهلال، الاهلی، الاتحاد، النصر و القادسیه است و نیرو هوایی عراق دیگر حریف این تیم خواهد بود.



۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

۵ جواهر بارسلونا که این فصل می‌درخشند

به گزارش ورزش سه، بارسلونا امسال تابستان دست به جیب شده و با شرایط مالی بهتر نسبت به سال‌های گذشته، چند بازیکن سرشناس را به خدمت گرفته است، اما در کنار خریدهایی مثل آنتونی گوردون، کریم آدیمی و به‌خصوص رودری، هانسی فلیک همچنان نگاه ویژه‌ای به استعدادهای لاماسیا دارد؛ بازیکنانی که قرار است در فصل پیش رو فرصت بیشتری برای حضور در تیم اصلی پیدا کنند.

قهرمان اسپانیا علاوه بر این نفرات، در آستانه بازگرداندن ژائو کانسلو قرار دارد و دکو همچنان به دنبال اضافه کردن یک مهره هجومی دیگر به تیم است. در حال حاضر لائوتارو مارتینز، مهاجم اینتر، هدف شماره یک بارسلونا محسوب می‌شود؛ چرا که پرونده جذب خولین آلوارز به طور کامل منتفی شده است.

بارسلونا همچنین تلاش دارد از همین حالا برای تابستان ۲۰۲۷ برنامه‌ریزی کند؛ تابستانی که به دلیل کاهش درآمدهای باشگاه در پی ادامه بازسازی نوکمپ و بازگشت دوباره تیم به ورزشگاه مونتجوئیک، دست مدیران برای خرید بازیکن بسته‌تر خواهد بود. با این حال، DNA بارسلونا همچنان به لاماسیا گره خورده است و به نظر می‌رسد فصل جدید نیز فرصت مهمی برای چند استعداد جوان این باشگاه باشد.

آلوارو کورتس، مدافعی به سبک اصیل بارسا

آلوارو کورتس، ۲۱ ساله، فصل گذشته کاپیتان تیم دوم بارسلونا بود و با جدایی رونالد آرائوخو، فرصت خوبی برای حضور در تیم اصلی پیدا کرده است. نکته مهم اینکه بارسا قصد ندارد برای پر کردن جای خالی مدافع اروگوئه‌ای بازیکن جدیدی جذب کند و همین می‌تواند مسیر کورتس را برای رسیدن به تیم اول هموارتر کند.

این مدافع چپ‌پا، از نظر سبک بازی شباهت زیادی به مدافعان سنتی بارسلونا دارد. او در جای‌گیری و خواندن بازی بسیار هوشمندانه عمل می‌کند و در کار با توپ کیفیت بالایی دارد.

کورتس از نظر فیزیکی هم بازیکن قدرتمندی است و همین ویژگی به او اجازه می‌دهد در دوئل‌ها موفق باشد. رسانه‌هایی که شرایط بارسلونا را از نزدیک دنبال می‌کنند، همچنین از شخصیت قدرتمند این بازیکن به عنوان یکی دیگر از نقاط قوتش یاد کرده‌اند.

ژاوی اسپارت، محبوب ویژه فلیک

اگر قرار باشد از بین استعدادهای لاماسیا یک بازیکن بیش از بقیه فرصت بازی پیدا کند، ژاوی اسپارت، ۱۹ ساله، یکی از جدی‌ترین گزینه‌هاست.

فلیک علاقه بسیار زیادی به این بازیکن دارد و بارها به صورت علنی از کیفیت او تمجید کرده است. سرمربی بارسلونا فصل گذشته چندین بار از اسپارت استفاده کرد. فلیک اخیراً درباره او گفته بود: «او بازیکنی در سطح بالاست.»

اسپارت بازیکنی است که در پست دفاع راست بازی می‌کند، اما توانایی حضور در خط میانی را هم دارد. چندپسته بودن، در کنار بلوغ فوق‌العاده او در بازی، باعث شده اسپارت به گزینه‌ای جدی برای خط میانی بارسلونا تبدیل شود.

ابریما تونکارا، جواهری ۱۶ ساله

وقتی از استعداد ناب صحبت می‌کنیم، ابرِیما تونکارای ۱۶ ساله، بازیکنی است که می‌تواند هواداران بارسلونا را در نوکمپ نیم‌خیز کند.

این هافبک هجومی بازیکنی بسیار کامل است و از نظر ویژگی‌های فنی و سبک بازی، تفاوت‌هایی با محصولاتی دارد که معمولا از لاماسیا بیرون می‌آیند.

تونکارا به لطف قدرت بدنی و قدرت دوندگی انفجاری بالای خود، به‌سادگی می‌تواند در نبردهای یک مقابل یک تفاوت ایجاد کند. او از آن دسته بازیکنانی است که می‌تواند به تنهایی یک خط دفاعی را به دردسر بیندازد و در رده سنی خود، یکی از بهترین دریبل‌زن‌های فوتبال جهان به شمار می‌رود.

حمزه عبدالکریم، پدیده‌ای که زودتر از انتظار رسید

حمزه عبدالکریم، ۱۸ ساله، فصل گذشته در میانه راه به بارسلونا اضافه شد، اما خیلی زود توانست همه را تحت تاثیر قرار دهد.

او امسال تابستان در پیش‌فصل بارسا بارها گلزنی کرد و ویژگی‌های یک مهاجم فرصت‌طلب و به قول کاتالان‌ها «روباه محوطه جریمه» را به نمایش گذاشت؛ خصوصیاتی که می‌تواند به او اجازه دهد در کنار تیم اصلی باقی بماند و به مرور فرصت‌هایی برای حضور در مسابقات به دست بیاورد.

جسی بیسیوو، گزینه‌ای برای روزهای شلوغ

در کنار این چهار بازیکن، جسی بیسیوو، ۱۸ ساله، هم شایسته توجه است. این بازیکن به تازگی از بروژ به بارسلونا پیوسته و اگرچه در پست‌های کناری با رقابت بسیار بیشتری نسبت به سایر استعدادهای این فهرست مواجه است، اما در همین مدت کوتاه توانایی‌هایش را نشان داده است.

بیسیوو ثابت کرده که در صورت مصدومیت بازیکنان اصلی یا نیاز فلیک به چرخش در ترکیب، می‌تواند پاسخ اعتماد کادر فنی را بدهد.


۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

آقای گل، لالیگا را به آتش می‌کشد!

به گزارش "ورزش سه"، کیلیان تنها به شش دقیقه زمان نیاز داشت تا در دیدار برابر شالکه گلزنی کند و آغازی طوفانی داشته باشد. امباپه 27 ساله که در دو فصل اول حضورش در رئال مادرید ۸۶ گل به ثمر رسانده است، حالا در مسیر رسیدن به ۱۰۰ گل با پیراهن این تیم قرار دارد؛ هدفی که به احتمال فراوان در نیم‌فصل نخست به آن دست خواهد یافت.

چالش سومین ال‌پیچیچی متوالی

هدف بزرگ و اصلی امباپه در این فصل کسب سومین عنوان متوالی آقای گلی لالیگا است. او در فصل اول با ۳۱ گل و در فصل دوم با ۲۵ گل برنده این جایزه شد. کسب سه عنوان پیاپی آقای گلی دستاوردی تاریخی است که هیچ بازیکنی در رئال مادرید از زمان هوگو سانچز در دهه هشتاد میلادی موفق به انجام آن نشده است. در تاریخ طولانی لالیگا تنها آلفردو دی استفانو و هوگو سانچز توانسته‌اند حداقل سه بار متوالی با پیراهن رئال مادرید برنده جایزه ال‌پیچیچی شوند. کریستیانو رونالدو نیز اگرچه سه بار برنده این عنوان شد، اما هرگز نتوانست آن را در سه فصل پیاپی به دست آورد.

رکوردشکنی‌ها و افتخارات فردی

امباپه رکوردهای چشمگیری را به نام خود ثبت کرده است. او سال ۲۰۲۵ را با ۵۹ گل زده به پایان رساند و با رکورد الگوی خود، کریستیانو رونالدو، در ثبت بیشترین گل زده در یک سال میلادی برای رئال مادرید برابر شد. او همچنین کفش طلای جام جهانی را به دست آورد و با عبور از لیونل مسی، به بهترین گلزن تاریخ جام‌های جهانی تبدیل شد. علاوه بر این، او فصل گذشته با ثبت ۱۵ گل، عنوان بهترین گلزن لیگ قهرمانان اروپا را نیز به دست آورد.

آمار گلزنی و چالش‌های پیش رو

از مجموع ۸۶ گل امباپه برای رئال مادرید، ۵۶ گل در لالیگا، ۲۲ گل در لیگ قهرمانان اروپا، ۴ گل در جام حذفی و مابقی در سوپرجام‌ها و جام جهانی باشگاه‌ها به ثمر رسیده است. او همچنین در لالیگا با ۲۲ تیم روبه‌رو شده و به تمام آنها به جز الچه گلزنی کرده است. بیشترین قربانیان او در لیگ، رئال سوسیداد با ۵ گل و بارسلونا با ۴ گل بوده‌اند. امباپه در تلاش است تا با تداوم این آمار خیره‌کننده، علاوه بر ثبت رکوردهای جدید فردی، به اولین قهرمانی خود در لالیگا همراه با رئال مادرید نیز دست یابد.


۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

تلاش‌ لحظه آخری لیورپول برای خرید اندریک!

به گزذارش "ورزش سه"، این بازیکن ۲۰ ساله در نیم‌فصل دوم سال گذشته به دلیل نداشتن فرصت کافی برای بازی در رئال مادرید، به صورت قرضی به تیم فرانسوی لیون منتقل شد.

اندریک در طول حضورش در لیگ یک فرانسه عملکرد درخشانی داشت و در ۲۱ بازی خود در تمامی رقابت‌ها، ۸ گل به ثمر رساند و ۸ پاس گل ارسال کرد.

طبق گزارش تایمز، لیورپول با رئال مادرید ارتباط برقرار کرده تا درباره وضعیت در دسترس بودن این مهاجم جوان جویا شود. با این حال، گزارش‌های متعددی نشان می‌دهد که غول‌های اسپانیایی تمایلی به واگذاری اندریک در این تابستان ندارند و مایل هستند فرصت‌های بیشتری در تیم اصلی به او بدهند.

لیورپول به دنبال افزایش عمق خط حمله‌اش پیش از پایان پنجره نقل‌وانتقالات است و اخیراً پیشنهاد ۶۰ میلیون پوندی آنها برای یانکوبا مینته بازیکن برایتون رد شده است.




 اعلام مکان میزبانی استقلال از رقبای آسیایی
۱۴ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اعلام مکان میزبانی استقلال از رقبای آسیایی

رئیس هیئت‌مدیره استقلال اعلام کرد فدراسیون فوتبال عراق قرارداد مربوط به میزبانی آبی‌ها در بصره را امضا کرده و نامه ورزشگاه پیشنهادی نیز برای کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال شده است.

 یاغی استقلال دربی را ازدست داد/ مصدومیت حقیقت دارد؟
۱۸ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

یاغی استقلال دربی را ازدست داد/ مصدومیت حقیقت دارد؟

مدافع چپ تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل مصدومیت، دربی پایتخت را از دست داد.

 پیام معنادار یاسر آسانی در اینستاگرام: بدون توجه، فقط نتایج؛ صدای سکوت بلندتر است
۲۰ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

پیام معنادار یاسر آسانی در اینستاگرام: بدون توجه، فقط نتایج؛ صدای سکوت بلندتر است

بالا گرفتن فضایی که درباره وضعیت قرارداد یاسر آسانی و حضورش در مسابقات اخیر به راه افتاده، او در صفحه شخصی خود به حواشی واکنش نشان داد.

 دختران والیبالیست ایران تاریخ‌ساز شدند
۲۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

دختران والیبالیست ایران تاریخ‌ساز شدند

تیم ملی والیبال زنان ایران مسابقات قهرمانی آسیا را با برد مقابل چین تایپه آغاز کرد و برای اولین بار در تاریخ به جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی جهان وارد شد.

 جانشین بیرانوند در تراکتور مشخص شد + عکس | بازی با پرسپولیس آخرین دیدار؟
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جانشین بیرانوند در تراکتور مشخص شد + عکس | بازی با پرسپولیس آخرین دیدار؟

در صورت نهایی شدن مشمولیت بیرانوند، تراکتور بدون نیاز به جذب گلر جدید، یک دروازه‌بان آماده در اختیار دارد.

 آمار درخشان ستاره‌ای که قلعه‌نویی او را خط زد!
۱۴ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آمار درخشان ستاره‌ای که قلعه‌نویی او را خط زد!

اللهیار صیادمنش این روزها عملکرد بسیار خوبی در ترکیب تیم لخ‌پوزنان دارد.