قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

پاسور مطرح لیگ برتری، حالا شاگرد عنایتی

محسن آذرباد در تصمیمی غافلگیرکننده راهی لیگ دسته اول شد.
 پاسور مطرح لیگ برتری، حالا شاگرد عنایتی

به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال پالایش نفت بندرعباس که با انتخاب رضا عنایتی برای فصل 06-1405 آماده می‌شود، یارگیری خود در نقل و انتقالات تابستانی را آغاز کرده و در اقدامی مهم، یکی از بهترین پاسورهای فصول اخیر لیگ برتر را جذب کرده است.

با اعلام رسمی رسانه پالایش نفت، محسن آذرباد ستاره باتجربه لیگ برتر بعد از آنکه مورد توجه رضا عنایتی قرار گرفت، مذاکراتش با مدیران باشگاه بندرعباسی را آغاز کرد و بعد از توافق نهایی به این تیم پیوست.

آذرباد در حالی راهی این تیم لیگ یکی شده که تابستان سال گذشته در همین روزها در آستانه پیوستن به استقلال قرار گرفته بود. او سابقه حضور در مس رفسنجان، ذوب آهن و پیکان را دارد و در رزومه‌اش سابقه صعود با گل‌گهر سیرجان و مس رفسنجان نیز دیده می‌شود. این هافبک 36 ساله رکورددار پاس گل در لیگ یک نیز محسوب می‌شود و از حالا به بعد شاگرد رضا عنایتی خواهد بود.

عنایتی بعد از نتایج خوبی که فصل پیش در سایپا گرفت، از اواسط فصل به عنوان سرمربی نساجی انتخاب شد و توانست این تیم را با قهرمانی به لیگ برتر برساند. او حالا در بندرعباس نیز برنامه‌هایش برای ثبت سومین صعود دوران مربیگری خود طراحی کرده است.



۹ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

نتیجه‌گیری معکوس در نمایندگان لیگ آزادگان/ طلسم نساجی کی می‌شکند؟ - پارس فوتبال

 در هفته دوم، مس شهر بابک اولین امتیاز تاریخ خود در لیگ برتر را گرفت. آن هم با کامبک و یک سولو گل تماشایی، صنعت نفت همان هفته اول امتیاز گرفته بود و این هفته هم مساوی کرد، به این ترتیب فقط نساجی از جمع سه تیم صعود کننده از لیگ آزادگان تا الان امتیاز ندارد!

 با نیمه کاره ماندن لیگ ۲۵ تصمیم بر آن شد که فصل ۲۶ با ۱۸ تیم برگزار و حکم به صعود سه تیم از لیگ آزادگان داده شد. نساجی به عنوان قهرمان و مس شهر بابک به عنوان نایب قهرمان، اتوماتیک و به روال همیشه جواز صعود گرفتند و قرار شد بین تیم سوم لیگ ۱ یعنی صنعت نفت، با تیم انتهای جدول لیگ ۲۵ یعنی مس رفسنجان، پلی آف برگزار شود اما مس شرکت نکرد و این سهمیه به آبادان رسید.

 اما حالا در پایان هفته دوم لیگ بیست و ششم، تیم‌های تازه صعود کرده از لیگ یک آزادگان برعکس جایگاه جدولی فصل قبل خود نتیجه گرفته اند. صنعت نفت آبادان که تیم سوم فصل قبل لیگ آزادگان بود در همان هفته اول امتیازی از ملوان گرفت در حالی که نساجی در سیرجان و مس شهر بابک در تهران به ترتیب مغلوب گل گهر و استقلال شدند.

 در هفته دوم مس شهر بابک در خانه اولین امتیاز فصل را از خیبر گرفت اما نساجی در قائمشهر مغلوب استقلال شد. این شانس آبی‌ها بود که در دو هفته اول با دو تیم تازه صعود کرده روبرو شدند، تیم‌هایی که بنا به تجربه تاریخی لیگ برتر، معمولا کاندیداهای اصلی سقوط و بازگشت به سطح پایین‌تر هستند. آنها که اگر امتیازات آسان‌تر ابتدای فصل را از دست بدهند، دور برگشت با هر تغییر و تحول و هر میزان هزینه ، کار سختی برای بقا دارند.

 حالا در آستانه شروع هفته سوم، از جمع سه تیم تازه صعود کرده صنعت نفت با دو مساوی ۲ امتیاز دارد، مس شهربابک یک امتیاز و نساجی با شکست در هر دو بازی، تنها تیم بدون امتیاز این جمع است. تیمی که با قاطعیت فصل قبل قهرمان لیگ آزادگان شد و قبل از اقامت یک ساله در لیگ آزادگان، ۶ فصل در سطح اول فوتبال و لیگ برتر حضور داشت.

 آژیر خطر برای نماینده مازندران به صدا درآمده است!


۱۴ دقیقه قبل / سایت مشرق

لیگی که ستاره‌ها را می‌کُشد

به گزارش مشرق ، سایت الوطن امروز(شنبه) از آب شدن ارزش ستارگان فوتبال و از دست دادن اعتبارشان با انتقال به لیگ عربستان خبر داد که نمونه بارز آن را کریم بنزما عنوان کرد.

کریم وقتی به لیگ عربستان آمد ۲۵ میلیون یورو اررزش داشت اما حالا با افت قیمت ٨٠ درصدی تنها ۵ میلیون یورو است.

بنزما در سال ٢٠٢٣ باشگاه رئال مادرید را به عنوان کاپیتان و برنده توپ طلای بهترین بازیکن دنیا به مقصد عربستان ترک کرد و به تیم الاتحاد پیوست.

کریم در عرض کمتر از ٣ سال به خاطر تاثیر لیگ عربستان که جزو لیگ‌های شناخته شده دنیا نیست، به نوعی با انتقال به آن تریبون رسانه‌ای خود را دست داده تا در بازار نقل و انتقالات افت شدید قیمتی را تجربه کند.

طبق آمار سایت ترانسفر مارکت، کریم بنزما تنها ستاره خارجی قربانی لیگ عربستان نیست بلکه رونالدو با ارزش۲۰ میلیون آمد و حالا ١٠ میلیون یورو شده یعنی ۵۰ درصد کاهش.

ریاض محرز با ارزش ٢۰ میلیون یورو به الاهلی آمد ولی اکنون با افت قیمت ۷۵ درصدی تنها ۵ میلیون یورو قیمت دارد.

سادیو مانه با ارزش ۲۵ میلیون یورو به النصر آمد اما حالا تنها ۶ میلیون یورو است یعنی ۷۶ درصد کاهش.

الوطن می‌نویسد که لیگ عربستان به نوعی برای فوتبالیست‌های سرشناس به معنای «خط پایان» فوتبالشان شناخته می‌شود.


۲۱ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

خداحافظی مونیر؛ پایان ماجراجویی یک مراکشی دیگر در فوتبال ایران - پارس فوتبال

ایمان گودرزی؛ مونیر الحدادی با انتشار یک استوری اینستاگرامی به حضور یک‌ساله‌اش در استقلال پایان داد؛ بازیکنی که با سابقه بازی در بارسلونا به فوتبال ایران آمد و حالا به سومین مراکشی تاریخ لیگ برتر تبدیل شده که تجربه حضور در فوتبال ایران را پشت سر گذاشته است.

مونیر الحدادی، مهاجم اسپانیایی-مراکشی استقلال، سرانجام با انتشار یک استوری اینستاگرامی از هواداران این تیم خداحافظی کرد تا پرونده حضورش در جمع آبی‌پوشان پس از یک فصل بسته شود.

الحدادی که ابتدای فصل گذشته با رزومه‌ای قابل توجه و سابقه بازی در بارسلونا راهی استقلال شده بود، یکی از پرسر و صداترین خریدهای خارجی لیگ برتر به شمار می‌رفت. او اگرچه نتوانست همراه استقلال به افتخار بزرگی دست پیدا کند، اما از نظر آماری یکی از مؤثرترین بازیکنان خارجی فصل تیمش بود.

سومین مراکشی تاریخ لیگ برتر

مهاجم ۳۰ ساله استقلال در مجموع ۲۸ مسابقه با پیراهن این تیم به میدان رفت؛ ۱۸ بازی در لیگ برتر، دو دیدار در جام حذفی و هشت مسابقه در لیگ قهرمانان آسیا ۲. حاصل عملکرد او چهار گل و پنج پاس گل در تمامی رقابت‌ها بود؛ آماری که نشان می‌دهد الحدادی روی ۹ گل استقلال نقش مستقیم داشته و در مجموع عملکرد قابل قبولی از خود به جا گذاشته است. با پایان حضور مونیر الحدادی، نام او در کنار دو بازیکن دیگر به عنوان مراکشی‌های تاریخ لیگ برتر ایران ثبت شد؛ دو بازیکنی که تجربه‌های متفاوتی در فوتبال ایران داشتند.

عادل شیحی؛ تجربه‌ای کوتاه در استقلال

پیش از الحدادی، عادل شیحی نخستین بازیکن مراکشی بود که پیراهن استقلال را بر تن کرد. او با سابقه بازی در فولام به فوتبال ایران آمد، اما دوران حضورش چندان دوام نداشت. شیحی تنها در شش مسابقه برای استقلال بازی کرد و بدون ثبت گل یا پاس گل از این تیم جدا شد. مهم‌ترین خاطره او حضور در دربی فروردین ۱۳۹۵ بود؛ مسابقه‌ای که در ترکیب اصلی قرار گرفت اما به دلیل مصدومیت در همان نیمه نخست زمین را ترک کرد.

ایوب العملود؛ یک فصل در پرسپولیس

دیگر مراکشی حاضر در لیگ برتر ایران، ایوب العملود بود که با نظر خوان کارلوس گاریدو به پرسپولیس پیوست. این مدافع راست طی یک فصل حضورش، ۲۴ بار برای سرخپوشان در سه رقابت مختلف به میدان رفت و تنها یک گل به ثمر رساند؛ گلی که در هفته دوم لیگ بیست‌وچهارم مقابل تراکتور زده شد و مانع شکست پرسپولیس شد. حالا با خداحافظی رسمی مونیر الحدادی، حضور یکی از شناخته‌شده‌ترین بازیکنان خارجی فصل گذشته لیگ برتر در استقلال به پایان رسیده است؛ بازیکنی که با وجود شرایط پرنوسان تیم، توانست یکی از مؤثرترین خارجی‌های فصل آبی‌پوشان باشد و نامش را به عنوان موفق‌ترین فوتبالیست مراکشی تاریخ لیگ برتر ایران از نظر اثرگذاری روی گل ثبت کند.




 شوک به پرسپولیس برای تراکتور و دربی!
۲۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شوک به پرسپولیس برای تراکتور و دربی!

خرید پرسروصدای پرسپولیس در نقل و انتقالات تابستانی بعید است شرایط حضور در دربی را داشته باشد.

 اشتیاق مورینیو برای شروع دوباره با رئال‌مادرید؛ بازی‌های دوستانه را دوست نداریم و منتظر شروع فصل هستیم
۱۷ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

اشتیاق مورینیو برای شروع دوباره با رئال‌مادرید؛ بازی‌های دوستانه را دوست نداریم و منتظر شروع فصل هستیم

ژوزه مورینیو در اولین نشست خبری خود، از تعهد، رقابت و اولویت داشتن تیم بر منافع فردی گفت و درباره امباپه، وینیسیوس، بلینگام و حاشیه‌های رختکن رئال توضیح داد.

 ورود استثنایی شهاب زاهدی به JDT: گل و قهرمانی
۱۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

ورود استثنایی شهاب زاهدی به JDT: گل و قهرمانی

ستاره ایرانی جوهور در شروع کارش در این تیم، نخستین گل رسمی‌اش را به ثمر رساند تا شروعی شیرین و امیدوارکننده در فوتبال مالزی داشته باشد.

 دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند
۱۹ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند

ایجنت ایرانی یاسر آسانی بازیکن آلبانیایی استقلال از پیشنهاد سنگین پرسپولیس به این بازیکن خبر داد؛ پیشنهادی که می‌تواند سرخ‌پوشان تهرانی را با دردسر مواجه کند.

 توافق انجام شد؛ یک بازیکن به استقلال برمی‌گردد
۵۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

توافق انجام شد؛ یک بازیکن به استقلال برمی‌گردد

رئیس هیئت‌مدیره استقلال از توافق این باشگاه با آنتونیو آدان بر سر مسائل مالی خبر داد و اعلام کرد این دروازه‌بان اسپانیایی برای آماده شدن جهت بازگشت به جمع آبی‌ها راهی کشورش شده است.

 فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی
۲۰ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی

برنامه «سلام‌تهران» شبکه تهران با حضور کارشناسان داوری به بررسی قوانین جدیدی پرداخت که از فصل بیست‌وششم لیگ برتر فوتبال ایران اجرایی شد.