
به گزارش "ورزش سه"، منچسترسیتی به صورت رسمی خرونیمو رولی را به عنوان جانشین ارزانقیمت جیمز ترافورد به خدمت گرفت. این دروازهبان آرژانتینی با مبلغ ۱.۷ میلیون پوند از مارسی راهی سیتی شده است، انتقالی که پس از فروش ترافورد به لیدز با مبلغی که میتواند به ۴۵ میلیون پوند برسد، انجام شد.
رولی که در این فصل ذخیره جانلوئیجی دوناروما خواهد بود، قراردادی دو ساله امضا کرده و به ورزشگاه اتحاد بازگشته است. این دروازهبان ۳۴ ساله نخستین بار در سال ۲۰۱۶ توسط سیتی خریداری شد اما هرگز برای این تیم به میدان نرفت، چرا که ابتدا به صورت قرضی راهی رئال سوسیداد شد و سپس انتقالش به این باشگاه دائمی شد.
رولی که سابقه بازی برای آژاکس و مونپلیه را نیز دارد، در سال ۲۰۲۱ همراه با ویارئال قهرمان لیگ اروپا شد و در ضربات پنالتی فینال مقابل منچستریونایتد، پنالتی سرنوشتساز را به ثمر رساند. او از بازگشت به سیتی استقبال کرد و گفت: «این یک فرصت فوقالعاده برای من است؛ فرصتی که باید از آن استفاده میکردم.»
رولی پیش از این انتقال با همتیمیاش در تیم ملی آرژانتین، خولیان آلوارز، مهاجم سابق سیتی، مشورت کرده بود. او اضافه …











