قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

غافلگیر شدم! هیچکس خبر ژاوی را باور نداشت

جیوانی فن برونکهورست که چهار فصل در بارسا با سرمربی جدید هلند هم‌بازی بود، اعتراف کرد انتظار نداشت فدراسیون فوتبال کشورش روی مربی کاتالان حساب کند.
 غافلگیر شدم! هیچکس خبر ژاوی را باور نداشت

به گزارش "ورزش سه"، ورود ژاوی هرناندس 46 ساله به نیمکت تیم ملی هلند حتی کسانی را که سرمربی سابق بارسلونا را از همه بهتر می‌شناسند، غافلگیر کرد. یکی از آن‌ها جیووانی فن برونکهورست 51 ساله است که چهار فصل در نیوکمپ با این مرد کاتالان هم‌اتفاقی بود و اکنون از روی نیمکت فاینورد به صورت عمومی اعتراف کرده است که هیچ‌کس او را از برنامه‌های فدراسیون فوتبال هلند مطلع نکرده بود.

فن برونکهورست روز جمعه در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی فاینورد مقابل گو اهد ایگلز توضیح داد: «غافلگیر شدم. هیچ‌کس انتصاب ژاوی را پیش‌بینی نمی‌کرد.»

سرمربی فعلی تیم روتردامی اذعان کرد که انتصاب ژاوی حتی در داخل فوتبال هلند نیز غیرمنتظره بود. فدراسیون فوتبال هلند تصمیم گرفت برای هدایت تیم ملی کشورش که تاریخی وابسته به سرمربیان بومی دارد، روی یک سرمربی خارجی سرمایه‌گذاری کند؛ موضوعی که انتخاب این چهره سابق آبی‌واناری را عجیب‌تر کرد: «معمولاً قبل از هر چیز مطالبی در روزنامه‌ها می‌خوانید. این بار هیچ‌کس انتصاب او را پیش‌بینی نمی‌کرد. غافلگیر شدم، اما این هم قشنگ است که یک هم‌بازی قدیمی اکنون سرمربی هلند شده است.»

با وجود غافلگیری اولیه، فن برونکهورست رابطه نزدیکی با ژاوی حفظ کرده است و هر دو پس از دوران حضور در بارسلونا همچنان با هم در ارتباط هستند: «ما همیشه ارتباطمان را حفظ کرده‌ایم. او بسیار خوشحال است و از دریافت این مسئولیت احساس افتخار می‌کند.» مدافع کناری سابق بارسلونا همچنین خواستار ارزش‌گذاری برای شخصیت ژاوی به عنوان سرمربی شد و برخی از ویژگی‌هایی را که او در دوران بازیگری داشت یادآوری کرد.

فن برونکهورست ۱۲۰ بازی در کنار ژاوی در بارسا انجام داد و از نزدیک نحوه درک او از فوتبال را می‌شناسد : «بازیکنانی که در پست او بازی می‌کنند همیشه حواسشان به تیم است. ژاوی این ویژگی را داشت.» 

این چهره هلندی اعتراف می‌کند که در دوران هم‌بازی بودن نمی‌توانست تصور کند ژاوی روزی هدایت یک تیم ملی را بر عهده بگیرد، اما ویژگی خاصی را به یاد می‌آورد که در نهایت به یکی از نشانه‌های بزرگ او در مربیگری تبدیل شد: «او همیشه روی تیم، تعادل و ساختار پوزیشنی بازیکنان تمرکز داشت. ژاوی و بعدها فیلیپ کوکو چنین ویژگی خاصی داشتند.»

انتخاب ژاوی علاوه بر این، پیوند آشکاری با تاریخ فوتبالی میان هلند و باشگاه بارسلونا دارد. این سرمربی متولد اگارا از نظر فوتبالی در لاماسیا رشد کرد؛ آکادمی و مکتبی که به شدت تحت تاثیر ژوهان کرویف و رینوس میشل بود. بعدها او به عنوان بازیکن و سرمربی تحت تاثیر مربیانی چون لوئیس فن خال و فرانک رایکارد نیز قرار گرفت.

فن برونکهورست معتقد است این پیوند می‌تواند به درک علت انتخاب فدراسیون کمک کند: «ما به فوتبال هلند و مربیان هلندی که در خارج از کشور کار می‌کنند افتخار می‌کنیم. یوهان کرویف، لوئیس فن خال و فرانک ریکارد نام‌هایی هستند که به ذهن می‌رسند. اما باید این اعتماد را به ژاوی بدهیم که این امر امکان‌پذیر است.»

ژاوی از هم‌اکنون خود را برای ماجراجویی جدیدش آماده می‌کند و این شانس را خواهد داشت تا فلسفه‌ای را در تیم ملی هلند پیاده کند که بخش عمده‌ای از آن دقیقاً از پیوند میان فوتبال هلند و بارسلونا متولد شده است.



۴۳ دقیقه قبل / سایت ورزش ۳

۵ جواهر بارسلونا که این فصل می‌درخشند

به گزارش ورزش سه، بارسلونا امسال تابستان دست به جیب شده و با شرایط مالی بهتر نسبت به سال‌های گذشته، چند بازیکن سرشناس را به خدمت گرفته است، اما در کنار خریدهایی مثل آنتونی گوردون، کریم آدیمی و به‌خصوص رودری، هانسی فلیک همچنان نگاه ویژه‌ای به استعدادهای لاماسیا دارد؛ بازیکنانی که قرار است در فصل پیش رو فرصت بیشتری برای حضور در تیم اصلی پیدا کنند.

قهرمان اسپانیا علاوه بر این نفرات، در آستانه بازگرداندن ژائو کانسلو قرار دارد و دکو همچنان به دنبال اضافه کردن یک مهره هجومی دیگر به تیم است. در حال حاضر لائوتارو مارتینز، مهاجم اینتر، هدف شماره یک بارسلونا محسوب می‌شود؛ چرا که پرونده جذب خولین آلوارز به طور کامل منتفی شده است.

بارسلونا همچنین تلاش دارد از همین حالا برای تابستان ۲۰۲۷ برنامه‌ریزی کند؛ تابستانی که به دلیل کاهش درآمدهای باشگاه در پی ادامه بازسازی نوکمپ و بازگشت دوباره تیم به ورزشگاه مونتجوئیک، دست مدیران برای خرید بازیکن بسته‌تر خواهد بود. با این حال، DNA بارسلونا همچنان به لاماسیا گره خورده است و به نظر می‌رسد فصل جدید نیز فرصت مهمی برای چند استعداد جوان این باشگاه باشد.

آلوارو کورتس، مدافعی به سبک اصیل بارسا

آلوارو کورتس، ۲۱ ساله، فصل گذشته کاپیتان تیم دوم بارسلونا بود و با جدایی رونالد آرائوخو، فرصت خوبی برای حضور در تیم اصلی پیدا کرده است. نکته مهم اینکه بارسا قصد ندارد برای پر کردن جای خالی مدافع اروگوئه‌ای بازیکن جدیدی جذب کند و همین می‌تواند مسیر کورتس را برای رسیدن به تیم اول هموارتر کند.

این مدافع چپ‌پا، از نظر سبک بازی شباهت زیادی به مدافعان سنتی بارسلونا دارد. او در جای‌گیری و خواندن بازی بسیار هوشمندانه عمل می‌کند و در کار با توپ کیفیت بالایی دارد.

کورتس از نظر فیزیکی هم بازیکن قدرتمندی است و همین ویژگی به او اجازه می‌دهد در دوئل‌ها موفق باشد. رسانه‌هایی که شرایط بارسلونا را از نزدیک دنبال می‌کنند، همچنین از شخصیت قدرتمند این بازیکن به عنوان یکی دیگر از نقاط قوتش یاد کرده‌اند.

ژاوی اسپارت، محبوب ویژه فلیک

اگر قرار باشد از بین استعدادهای لاماسیا یک بازیکن بیش از بقیه فرصت بازی پیدا کند، ژاوی اسپارت، ۱۹ ساله، یکی از جدی‌ترین گزینه‌هاست.

فلیک علاقه بسیار زیادی به این بازیکن دارد و بارها به صورت علنی از کیفیت او تمجید کرده است. سرمربی بارسلونا فصل گذشته چندین بار از اسپارت استفاده کرد. فلیک اخیراً درباره او گفته بود: «او بازیکنی در سطح بالاست.»

اسپارت بازیکنی است که در پست دفاع راست بازی می‌کند، اما توانایی حضور در خط میانی را هم دارد. چندپسته بودن، در کنار بلوغ فوق‌العاده او در بازی، باعث شده اسپارت به گزینه‌ای جدی برای خط میانی بارسلونا تبدیل شود.

ابریما تونکارا، جواهری ۱۶ ساله

وقتی از استعداد ناب صحبت می‌کنیم، ابرِیما تونکارای ۱۶ ساله، بازیکنی است که می‌تواند هواداران بارسلونا را در نوکمپ نیم‌خیز کند.

این هافبک هجومی بازیکنی بسیار کامل است و از نظر ویژگی‌های فنی و سبک بازی، تفاوت‌هایی با محصولاتی دارد که معمولا از لاماسیا بیرون می‌آیند.

تونکارا به لطف قدرت بدنی و قدرت دوندگی انفجاری بالای خود، به‌سادگی می‌تواند در نبردهای یک مقابل یک تفاوت ایجاد کند. او از آن دسته بازیکنانی است که می‌تواند به تنهایی یک خط دفاعی را به دردسر بیندازد و در رده سنی خود، یکی از بهترین دریبل‌زن‌های فوتبال جهان به شمار می‌رود.

حمزه عبدالکریم، پدیده‌ای که زودتر از انتظار رسید

حمزه عبدالکریم، ۱۸ ساله، فصل گذشته در میانه راه به بارسلونا اضافه شد، اما خیلی زود توانست همه را تحت تاثیر قرار دهد.

او امسال تابستان در پیش‌فصل بارسا بارها گلزنی کرد و ویژگی‌های یک مهاجم فرصت‌طلب و به قول کاتالان‌ها «روباه محوطه جریمه» را به نمایش گذاشت؛ خصوصیاتی که می‌تواند به او اجازه دهد در کنار تیم اصلی باقی بماند و به مرور فرصت‌هایی برای حضور در مسابقات به دست بیاورد.

جسی بیسیوو، گزینه‌ای برای روزهای شلوغ

در کنار این چهار بازیکن، جسی بیسیوو، ۱۸ ساله، هم شایسته توجه است. این بازیکن به تازگی از بروژ به بارسلونا پیوسته و اگرچه در پست‌های کناری با رقابت بسیار بیشتری نسبت به سایر استعدادهای این فهرست مواجه است، اما در همین مدت کوتاه توانایی‌هایش را نشان داده است.

بیسیوو ثابت کرده که در صورت مصدومیت بازیکنان اصلی یا نیاز فلیک به چرخش در ترکیب، می‌تواند پاسخ اعتماد کادر فنی را بدهد.


۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

امپراطوری فوتبالی مسی؛ از میامی تا اسپانیا - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ لیونل مسی در سال‌های اخیر فعالیت‌های خود را فراتر از زمین فوتبال گسترش داده و در چند کشور به دنیای مالکیت باشگاه‌ها نیز وارد شده است.

مسی در آمریکا برای اینتر میامی بازی می‌کند و طبق گزارش‌های منتشرشده، این امکان را دارد که پس از پایان دوران بازی، به یکی از مالکان باشگاه تبدیل شود.

در آرژانتین نیز خانواده مسی مدیریت باشگاه لئونس د روساریو را بر عهده دارند؛ تیمی که در دسته چهارم فوتبال این کشور فعالیت می‌کند.

در اروگوئه، مسی به همراه لوئیس سوارز مالک مشترک دپورتیوو ال‌اس‌ام است. این تیم در سال ۲۰۲۵ قهرمان دسته چهارم شد و اکنون در دسته سوم حضور دارد.

در اسپانیا نیز نام مسی با باشگاه یوای کرنیا گره خورده است؛ تیمی از دسته پنجم که با خرید آن، پروژه‌هایی برای توسعه امکانات تمرینی و فوتبال زنان دنبال می‌شود.

به این ترتیب، فعالیت‌های فوتبالی مسی دیگر تنها به دوران بازی او محدود نمی‌شود و این ستاره آرژانتینی در حال ساختن یک مجموعه ورزشی و تجاری در کشورهای مختلف است.


۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

افزایش ۱۰ برابری: بارسلونا ارزش استعدادش را فهمید

به گزارش "ورزش سه"، این بازیکن چه در تیم جوانان و چه در دوران آماده‌سازی پیش‌فصل در تیم اصلی، نمایش‌های قابل توجهی داشته است. باشگاه کاتالان قصد دارد قرارداد این بازیکن را که در حال حاضر تا سال ۲۰۲۹ اعتبار دارد، به شکل قابل توجهی بهبود دهد. همچنین قرار است مبلغ بند فسخ قرارداد او به میزان چشمگیری افزایش پیدا کند و همزمان دستمزدش نیز متناسب با جایگاه جدیدش در تیم بالا برود.

طبق گزارش روزنامه اسپورت کاتالونیا، بارسلونا قصد دارد مبلغ بند فسخ قرارداد حمزه عبدالکریم را از ۱۵ میلیون یورو به ۱۵۰ میلیون یورو افزایش دهد که نشان‌دهنده تمایل باشگاه برای محافظت از یکی از استعدادهای آینده‌دار خود است.

انتظار می‌رود افزایش بند فسخ با افزایش دستمزد مهاجم مصری نیز همراه باشد تا قرارداد جدید او با اعتماد بارسلونا به توانایی‌اش برای تبدیل شدن به یکی از بازیکنان تیم اصلی در حال و آینده تناسب داشته باشد.

عبدالکریم تنها ۱۸ سال دارد، اما ویژگی‌های یک مهاجم نوک کلاسیک، یعنی شماره ۹، را از خود نشان داده است. پتانسیل گلزنی بالا و توانایی‌های بدنی مناسب نیز باعث شده کادرفنی و مدیران ورزشی بارسلونا توجه ویژه‌ای به او داشته باشند.




 ترفند تازه بیرانوند برای سربازی نرفتن!
۲۰ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

ترفند تازه بیرانوند برای سربازی نرفتن!

حضور بیرانوند در بازی‌های آسیایی اتفاقی خواهد بود که این بازیکن را از ماجرای سربازی رها می‌کند!

 مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی
۹ ساعت قبل / سایت فوتبالی

مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی

پایگاه خبری فوتبالی- رکورد حضور بازیکنان ایرانی در یک تیم خارجی شکسته شد.به گزارش فوتبالی، فصل جدید لیگ ستارگان قطر از دیشب با برگزاری دو بازی آغاز شد. در اولین بازی که برای فوتبالدوستان ایرانی اهمیتی نداشت تیم‌های الوکره و القطر به تساوی دو بر دو رسیدند اما بازی دوم به دلیل خاصی برای علاقمندان به فوتبال ایران جالب بود.در این بازی الریان قطر میزبان تیم تازه وارد لوسیل بود و با یک گل میهمانش را شکست داد. دلیل اهمیت این بازی برای ایرانی‌ها، حضور چند بازیکن ایرانی در ترکیب لوسیل بود.آرشا شکوری، علی ...,امید ابراهیمی,علی نعمتی,پیشنهاد سردبیر,آرشا شکوری,لوسیل,لژیونر,لیگ ستارگان قطر

 خلاصه بازی آرسنال 3 - کاونتری 0
۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

خلاصه بازی آرسنال 3 - کاونتری 0

خلاصه بازی آرسنال 3 - کاونتری 0 - هفته اول لیگ برتر انگلیس

 شکست تابوی قدیمی؛ کمیته فنی دیگر کشک نیست
۱۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شکست تابوی قدیمی؛ کمیته فنی دیگر کشک نیست

اظهارات شجاعانه عضو کمیته فنی باشگاه استقلال بعد از صدرنشینی با سهراب در پایان هفته دوم لیگ برتر؛ در ویدیو کست ورزش سه که این بار به طور اختصاصی به نقاط ضعف و قدرت استقلال در لیگ بیست و ششم پرداخته است

 بصره، میزبان استقلال در لیگ نخبگان آسیا؟
۹ ساعت قبل / سایت فوتبالی

بصره، میزبان استقلال در لیگ نخبگان آسیا؟

پایگاه خبری فوتبالی- تکلیف محل میزبانی استقلال از حریفانش در لیگ نخبگان آسیا، هنوز به صورت قطعی مشخص نشده است.به گزارش فوتبالی، بر خلاف تراکتور و گل گهر که محل برگزاری مسابقاتشان در آسیا را انتخاب کردند، استقلال در موعد مقرر نتوانست این کار را انجام دهد تا کنفدراسیون فوتبال آسیا تصمیم بگیرد که خودش محل میزبانی شاگردان سهراب بختیاری‌زاده از حریفانشان را انتخاب کند.البته که باشگاه استقلال در واکنش به این خبر اعلام کرد که در حال رایزنی با کنفدراسیون فوتبال آسیاست تا تکلیف محل برگزاری مسابقات این تی ...,استقلال,لیگ نخبگان آسیا,پیشنهاد سردبیر,علی تاجرنیا

 دختران والیبالیست ایران تاریخ‌ساز شدند
۲۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

دختران والیبالیست ایران تاریخ‌ساز شدند

تیم ملی والیبال زنان ایران مسابقات قهرمانی آسیا را با برد مقابل چین تایپه آغاز کرد و برای اولین بار در تاریخ به جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی جهان وارد شد.