قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۶ ساعت قبل

مهاجم آلمان نزدیک بود به خاطر میگو بمیرد!

دنیز اونداو فاش کرد که دو بار شرایط بسیار بدی را به خاطر حساسیت به غذاهای دریایی تجربه کرده است.
 مهاجم آلمان نزدیک بود به خاطر میگو بمیرد!

به گزارش "ورزش سه"، دنیز اونداو در گفتگویی در برنامه یوتیوبی «hstrystories» چند نکته شخصی درباره خودش مطرح کرد. این مهاجم ۳۰ ساله همچنین از غذاهای مورد علاقه‌اش نام برد: گوشت و برنج، یک غذای کردی، پِل (برگ مو با مغز برنج)، لاهماجون و دونر کباب.

وقتی صحبت به غذا رسید، بحث در نهایت به سوشی کشیده شد و اونداو فاش کرد که به تمام غذاهای دریایی حساسیت دارد. او گفت: «من اجازه ندارم میگو بخورم. دو بار دچار واکنش آلرژیک شدم و هر دو بار نزدیک بود بمیرم. همه‌ چیز ورم می‌کند و نمی‌توانم نفس بکشم. خودم هم تا قبل از آن اصلاً چنین چیزی نشنیده بودم.»

اونداو به طور کلی عاشق غذاهای بسیار تند است و به‌ خصوص هنگام خوردن دونر کباب، مقدار زیادی پودر فلفل قرمز روی آن می‌ریزد. میزان تندی غذا با واحدی به نام اسکویل اندازه‌گیری می‌شود. برای یک فرد معمولی، احساس درد ناشی از تندی از حدود ۲۵۰۰ واحد اسکویل آغاز می‌شود. با این حال، اونداو به گفته خودش یک بار «دونر کبابی با سه میلیون واحد اسکویل» خورده است.

اکنون اونداو خود را برای فصل جدید همراه با اشتوتگارت آماده می‌کند. نخستین بازی رسمی آنها روز جمعه در جام حذفی آلمان و در زمین هانزا روستوک خواهد بود. سپس جمعه هفته آینده، نوبت به نخستین بازی آنها در بوندس‌لیگا می‌رسد، دیداری خارج از خانه مقابل بایرن مونیخ، قهرمان فصل گذشته بوندس‌لیگا و جام حذفی آلمان. این مسابقه همچنین تکرار فینال جام حذفی آلمان در ماه مه گذشته خواهد بود که بایرن در آن با قدرت ظاهر شد و اشتوتگارت اونداو را ۰-۳ شکست داد.



 منچسترسیتی در فکر اقدام برای جذب مانو کونه
۹ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

منچسترسیتی در فکر اقدام برای جذب مانو کونه

پایگاه خبری فوتبالی - منچسترسیتی پس از جدایی رودری و تیجانی ریندرس، فعالیت خود برای تقویت خط میانی را افزایش داده و مانو کونه، هافبک فرانسوی آاس رم، به یکی از گزینه‌های این باشگاه تبدیل شده است.

به گزارش فوتبالی و به نقل از جک کوگان از دیلی‌میل، سیتی این هفته رودری و ریندرس را در مجموع با رقمی حدود ۱۱۰ میلیون پوند از دست داد و انزو مارسکا تنها چند روز مانده به آغاز فصل جدید لیگ برتر، با کمبود گزینه در خط میانی مواجه شده است. در این شرایط، مانو کونه به فهرست اهداف سیتیزن‌ها اضافه شده است. آاس رم برای فروش هافبک ۲۵ ساله خود حدود ۵۱ میلیون پوند درخواست دارد؛ رقمی تقریباً مشابه مبلغی که القادسیه برای جذب ریندرس پرداخت کرد. منچستریونایتد نیز پیش‌تر شرایط کونه را بررسی کرده بود، اما در نهایت تصمیم گرفت روی جذب کارلوس بالبا تمرکز کند. چلسی هم از دیگر باشگاه‌های انگلیسی علاقه‌مند به این بازیکن بوده است.

کونه طی دو فصل گذشته ۶۳ بار در سری آ برای رم به میدان رفته و چهار گل به ثمر رسانده است. تحرک بالا، قدرت حمل توپ و تأثیرگذاری در فاز بدون توپ از مهم‌ترین ویژگی‌های این هافبک فرانسوی محسوب می‌شوند. کونه تنها گزینه سیتی نیست و این باشگاه همزمان برای نهایی کردن انتقال ۸۵ میلیون پوندی ایوب بوعدی از لیل نیز تلاش می‌کند.

با این حال، انزو فرناندز همچنان هدف اصلی مارسکا برای تقویت خط میانی است. چلسی اکنون بیش از ۱۲۰ میلیون پوند برای فروش هافبک آرژانتینی خود می‌خواهد و هوگو ویانا حاضر نیست در شرایط فعلی چنین رقمی را پرداخت کند. همین مسئله باعث شده منچسترسیتی گزینه‌هایی مانند کونه را با جدیت بیشتری بررسی کند.



 مورینیو: بارسلونا را دوست دارم اما یامال را نمی‌خواهم!
۹ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

مورینیو: بارسلونا را دوست دارم اما یامال را نمی‌خواهم!

پایگاه خبری فوتبالی - ژوزه مورینیو ضمن تمجید از بارسلونا و لامین یامال، تأکید کرد رئال مادرید برای موفقیت نیازی به اضافه کردن ستاره‌های رقیب به ترکیب خود ندارد.

به گزارش فوتبالی، با آغاز فصل جدید فوتبال اسپانیا، بارسلونا به‌عنوان مدافع عنوان قهرمانی و رئال مادرید با ترکیبی متحول‌شده وارد رقابت‌ها می‌شوند. بازگشت مورینیو به نیمکت رئال نیز یکی از مهم‌ترین اتفاقات فصل جدید لالیگا محسوب می‌شود. مورینیو در گفت‌وگو با ال چیرینگیتو درباره شرایط بارسلونا و نقش هانسی فلیک و دکو در موفقیت این تیم گفت:

«من از این بارسا خوشم می‌آید، واقعاً دوستش دارم. آن‌ها در مسیر ساختن چنین تیمی عالی کار کرده‌اند؛ فلیک، دکو و البته بازیکنان. من این تیم را دوست دارم.»

سرمربی پرتغالی که سابقه همکاری با دکو در پورتو را دارد، در ادامه درباره لامین یامال نیز صحبت کرد. با وجود تمجید از استعداد ستاره جوان بارسلونا، مورینیو تأکید کرد علاقه‌ای به اضافه کردن او به ترکیب رئال مادرید ندارد:

«نه، او را نمی‌خواهم. بدون شک بازیکن جوانی با پتانسیل فوق‌العاده است. اینکه بازیکنی در ۱۹ سالگی قهرمان اروپا و جهان شده باشد، اتفاق معمولی نیست.»

مورینیو در ادامه دلیل موضع خود را اعتماد کامل به بازیکنان فعلی رئال دانست:

«ما ترکیب فوق‌العاده‌ای داریم و در حال حاضر برای هیچ‌کس جا باز نمی‌کنم. این‌ها بازیکنان من هستند و بازیکنان من بهترین هستند.»

مورینیو به این ترتیب در آستانه شروع فصل، ضمن احترام به کیفیت بارسلونا و ستاره جوانش، بر اعتماد کامل خود به ترکیب رئال مادرید تأکید کرد.



 طارمی در سه راه نزدیک خلیج فارس گیر کرد - پارس فوتبال
۲۱ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

طارمی در سه راه نزدیک خلیج فارس گیر کرد - پارس فوتبال

به گزارش مشرق ، مهدی طارمی، کاپیتان تیم ملی کشورمان از «یک باشگاه دبی» پیشنهاد دارد در همین رابطه سایت novasports امروز(پنجشنبه) از ۳ مقصد احتمالی ستاره ایرانی در شهر دبی پرده برداشت.

شباب الاهلی، النصر و الوصل ۳ باشگاه شهر دبی هستند که می‌توانند میزبان طارمی باشند.

روز گذشته بود که اکثر رسانه‌های یونان از رسیدن یک پیشنهاد اماراتی از شهر دبی به باشگاه المپیاکوس برای جذب طارمی خبر دادند.

حالا سایت novasports می‌نویسد که شباب الاهلی متمول‌ترین باشگاه فوتبال شهر دبی به شمار می‌آید و می‌تواند نزدیک‌ترین مقصد برای طارمی باشد.

اما النصر و الوصل هم تیم‌های ریشه‌داری در شهر دبی به شمار می‌آیند و پروژه جذب طارمی برای این دو باشگاه هم می‌تواند جذاب باشد.



 بازیکن سابق استقلال دوباره لالیگایی شد
۳۳ دقیقه قبل / سایت اینتیتر

بازیکن سابق استقلال دوباره لالیگایی شد

به گزارش اینتیتر به نقل از  فوتبالی، مونیر الحدادی سرشناس‌ترین خارجی فصل گذشته استقلال و یکی از معروفترین خارجی‌های شاغل در لیگ برتر بود که عملکرد خوبی با پیراهن استقلال داشت اما بعد از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، مونیر ایران را ترک کرد و به خاطر شرایط منطقه و البته مشکلات خانوادگی، به ایران برنگشت و اصرار استقلالی‌ها برای بازگشت او هم به جایی نرسید.

بازیکن اسبق بارسلونا در طی ماههای گذشته به تیمهای مختلفی لینک شده بود که هیچکدام از آنها به نتیجه نرسید اما حالا به نظر می‌رسد که این بازیکن تصمیم گرفته فوتبالش را دوباره در اسپانیا ادامه دهد.

آنطور که سایت eldigitaldealbacete نوشته، بازیکن فصل گذشته استقلال، در روزهای گذشته در کمپ تمرینی تیم آلباسته دیده شده و در تست پزشکی این باشگاه شرکت کرده و حالا همه منتظر هستند ببینند که چه زمانی، آلباسته با الحدادی به توافق نهایی خواهد رسید و از او به عنوان خرید جدیدش رونمایی خواهد کرد. نکه قابل توجه اینکه تصویری از مونیر با لباس آلباسته منتشر شده اما هنوز هیچ چیزی، رسمی نشده است.



 محمدجواد حسین‌نژاد در آستانه پیوستن به ریوآوه پرتغال
۴۰ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

محمدجواد حسین‌نژاد در آستانه پیوستن به ریوآوه پرتغال

رویداد۲۴| محمد جواد حسین نژاد بازیکن ایرانی شاغل در لیگ برتر روسیه با تیم ریو آوه پرتغال به توافق رسید و به زودی از وی رونمایی می‌شود.

حسین نژاد از بازیکنان جوانی بود که تیم‌های ایرانی به ویژه پرسپولیس قصد به خدمت گرفتن این بازیکن را داشتند، اما در نهایت باشگاه روسی با باشگاه پرتغالی به توافق رسیدند و حسین نزاد راهی لیگ پرتغال می‌شود.

ریو آوه پیش از این خاطرات خوبی از مهدی طارمی در تیم خود دارد واین بازیکن با گل‌هایی که برای ریو آوه زد موفق شد به تیم بزرگ پورتو بپیوندد.



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 پرسپولیس۴-۰ استقلال خوزستان
سایت ایران آنلاین

پرسپولیس۴-۰ استقلال خوزستان

تیم فوتبال پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر فوتبال برابر استقلال خوزستان به برتری چهار بر یک رسید تا دومین برد متوالی قرمزها ثبت شود.
 کلیپ تشویق محمد عمری توسط هواداران پرسپولیس پیش از دیدار مقابل استقلال خوزستان
سایت پارس فوتبال

کلیپ تشویق محمد عمری توسط هواداران پرسپولیس پیش از دیدار مقابل استقلال خوزستان

پیش از آغاز دیدار پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان محمد عمری ستاره جوان پرسپولیس مورد تشویق هواداران قرار گرفت.
 ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!
سایت ورزش ۳

ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!

چند گزارش از اسپانیا نشان می‌دهند انتقال منیر الحدادی به آلباسته در آستانه نهایی شدن است و ستاره سابق استقلال حتی با لباس این باشگاه در ورزشگاه کارلوس بلمونته دیده شده است.
 یک ماه پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶؛ فیل آرژانتینی‌ها یاد هندوستان کرد/ علیه ما کارزار تشکیل دادند! +ویدیو
سایت خبر ورزشی

یک ماه پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶؛ فیل آرژانتینی‌ها یاد هندوستان کرد/ علیه ما کارزار تشکیل دادند! +ویدیو

فدراسیون فوتبال آرژانتین با انتشار ویدیویی احساسی، مسیر این تیم تا فینال جام جهانی ۲۰۲۶ را مرور و ادعا کرد که کارزار سازمان‌یافته ضد آرژانتین نتوانست مانع رسیدن آلبی‌سلسته به دیدار نهایی شود.
 بمب آخر تابستان: لائوتارو به بارسا بله گفت!
سایت ورزش ۳

بمب آخر تابستان: لائوتارو به بارسا بله گفت!

بارسلونا به احتمال زیاد در تلاشی غیرمنتظره برای جذب لائوتارو مارتینز اقدام خواهد کرد.
 دختر وزنه‌بردار مدال‌آور ایران در آسیا: می‌دانم راه سختی دارم اما فقط به مدال المپیک فکر می‌کنم
سایت خبرآنلاین

دختر وزنه‌بردار مدال‌آور ایران در آسیا: می‌دانم راه سختی دارم اما فقط به مدال المپیک فکر می‌کنم

ملی پوش وزنه برداری زنان ایران می گوید با وجود آنکه مسیر دشواری برای رسیدن به بالاترین موفقیت ورزشی یعنی مدال المپیک وجود دارد اما تمام تلاش خود را برای رسیدن به این افتخار انجام می‌دهد.
 پایان نیمه اول؛ پرسپولیس باز هم طوفانی آغاز کرد / استقلال خوزستان جان‌سخت نبود
سایت ایران آنلاین

پایان نیمه اول؛ پرسپولیس باز هم طوفانی آغاز کرد / استقلال خوزستان جان‌سخت نبود

تیم فوتبال پرسپولیس در پایان نیمه نخست برابر استقلال خوزستان در هفته دوم لیگ برتر به پیروزی رسید
 یک گل و دو پاس گل؛ شبی فراموش‌نشدنی برای مهاجم پرسپولیس
سایت دیدارنیوز

یک گل و دو پاس گل؛ شبی فراموش‌نشدنی برای مهاجم پرسپولیس

در جریان برتری ۴ بر یک پرسپولیس برابر استقلال خوزستان، علی علیپور خوش درخشید و با یک گل و دو پاس گل، سهم بزرگی در پیروزی مردان تارتار در اولین بازی خانگی در...