قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

هری کین دومین کفش طلایش را گرفت (عکس)

مهاجم بایرن مونیخ جایزه بهترین گلزن لیگوهای اروپایی در فصل ۲۶-۲۰۲۵ را دریافت کرد.
 هری کین دومین کفش طلایش را گرفت (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، هری کین بعدازظهر امروز در مونیخ کفش طلایی را که او را به عنوان بهترین گلزن لیگوهای اروپایی در فصل ۲۶-۲۰۲۵ معرفی می‌کند، دریافت کرد. او این جایزه را به لطف به ثمر رساندن ۳۶ گل در ۳۱ بازی بوندسلیگا برای بایرن، قهرمان لیگ، به دست آورد.

این مراسم در موزه باشگاه واقع در ورزشگاه آلیانز آرنا برگزار شد. این مهاجم انگلیسی توسط کریستین دریسن (مدیرعامل بایرن)، مارک لنس (رئیس بوندسلیگا)، و لوکا تونی (برنده کفش طلا و نماینده ای‌اس‌ام) که پشتیبانی از این جایزه را بر عهده دارد، همراهی شد.

کین پس از دریافت جایزه خود گفت: «می‌خواهم از بایرن مونیخ، کادر فنی، مربیان و هم‌تیمی‌هایم تشکر کنم. بدون آن‌ها من اینجا نبودم. زحمات زیادی پشت چنین جایزه‌ای نهفته است. من تلاش می‌کنم به بهترین شکل ممکن به تیم کمک کنم. فصل گذشته فوق‌العاده بود و من بسیار افتخار می‌کنم. این بهترین فصل دوران حرفه‌ای من تا به امروز بود. من در بایرن مونیخ و کنار این تیم احساس بسیار راحتی دارم. ما همیشه اهداف بزرگی داریم و می‌خواهیم این فصل دوباره به آن‌ها دست یابیم.»

این دومین کفش طلایی است که هری کین پس از افتخاری که در فصل ۲۴-۲۰۲۳ یعنی زمانی که در تاتنهام حضور داشت به دست آورد، دریافت کرده است،

هری در ۳۳ سالگی تمایل خود را برای کسب سومین کفش طلا ابراز کرد، موضوعی که او را در سکوی سه‌تایی از منتخبین واقعی قرار می‌دهد، چرا که تنها دو فوتبالیست در تاریخ این جایزه موفق به کسب بیش از دو جام شده‌اند که کسانی نیستند جز لیونل مسی (شش جایزه) و کریستیانو رونالدو (چهار کفش طلا). پس از آن‌ها ۱۱ فوتبالیست دیگر (از جمله کین) با دو جایزه قرار دارند.

از فصل ۹۷-۱۹۹۶، کفش طلا برای هر گلی که در لیگ‌های بزرگ اروپایی به ثمر می‌رسد دو امتیاز در نظر می‌گیرد و سختی این لیگ‌ها را بالاتر از سایر لیگ‌ها می‌داند که هر گل در آن‌ها ۱.۵ یا حتی یک امتیاز ارزش دارد.

در فصل ۲۶-۲۰۲۵، هری با آن ۳۶ گل، بالاتر از ارلینگ هالند (۲۶ گل با منچسترسیتی) و کیلیان امباپه (۲۵ گل با رئال مادرید) قرار گرفت که به ترتیب برنده کفش نقره و کفش برنز شدند.



۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

آرسنال 3-0 کاونتری: وحشت از قهرمان در انگلیس

به گزارش ورزش سه، فصل جدید لیگ برتر با حضور مدافع عنوان قهرمانی در امارات آغاز شد. آرسنال در اولین بازی خود که بازی افتتاحیه فصل به شمار می‌آمد میزبان کاونتری بود، تیمی که فصل گذشته قهرمان چمپیونشیپ شده و بعد از سال‌ها دوباره به سطح اول فوتبال انگلیس برگشته بود و جالب اینکه کسی که این تیم را راهی لیگ برتر کرد و امشب روی نیمکتش نشسته بود اسطوره چلسی فرانکی لمپارد بود. پیش از شروع مسابقه، از ازری کنسا، خرید جدید آرسنال، در مقابل هواداران رونمایی شد.

آرسنال خیلی زود نشان داد که قرار نیست در نخستین بازی فصل، فرصت زیادی برای نفس کشیدن به حریف تازه‌واردش بدهد. در دقیقه 5، کریستوس تزولیس که اولین بازی لیگ برتری‌اش را تجربه می‌کرد، با زدن به داخل اولین شوت به سمت دروازه را امتحان کرد، اما ضربه‌اش خطری برای دروازه کاونتری ایجاد نکرد. تزولیس فصل گذشته در کلوب بروژ 51 مشارکت مستقیم در گل داشت و امشب از همان ابتدا نشانه‌هایی از تأثیرگذاری‌اش در بازی آرسنال دیده می‌شد.

فشار آرسنال در دقیقه 15 بالاخره جواب داد. تزولیس با فشار روی ون‌اِیویک باعث اشتباه مدافع کاونتری شد و کالافیوری بلافاصله توپ سرگردان را مال خود کرد. مدافع ایتالیایی بدون مکث توپ را به کای هاورتز رساند و مهاجم آلمانی با یک ضربه تک‌ضرب و دقیق با پای چپ، توپ را به گوشه دورتر دروازه فرستاد تا آرسنال 1-0 پیش بیفتد.

این گل برای هاورتز یک رکورد شخصی داشت و او برای اولین بار در دوران حضورش در فوتبال انگلیس، در چهار بازی متوالی به عنوان بازیکن فیکس موفق به گلزنی شد.

هشت دقیقه بعد، نوبت بوکایو ساکا بود. آرسنال با همکاری دکلان رایس و مارتین اودگارد توپ را به تزولیس رساند و ارسال زمینی او پس از دفع ناقص دروازه‌بان کاونتری، مستقیماً مقابل ساکا قرار گرفت. ستاره انگلیسی هم خونسرد و بدون اشتباه توپ را از فاصله‌ای نزدیک به شش قدم وارد دروازه خالی کرد تا اختلاف به دو گل برسد.

کاونتری تلاش کرد واکنش نشان دهد، اما آرسنال کنترل بازی را در اختیار داشت. گابریل در دقیقه 34 به دلیل متوقف کردن الیس سیمز با کارت زرد جریمه شد و چند دقیقه بعد، یک بررسی کوتاه VAR درباره احتمال هند بدون اینکه پنالتی اعلام شود به پایان رسید. خطرناک‌ترین شانس کاونتری در نیمه اول در دقیقه 42 به دست آمد. چائونا پس از کنترل توپ با سینه، ضربه‌ای تماشایی شلیک کرد که توپ با فاصله‌ای بسیار کم از بالای دروازه داوید رایا عبور کرد و آرسنال شانس آورد که دروازه‌اش باز نشد.

در آخرین لحظات نیمه، رایس تا آستانه زدن گل سوم پیش رفت، اما ضربه‌اش با پای چپ از کنار تیر دورتر دروازه عبور کرد. سوت پایان نیمه اول در حالی به صدا درآمد که آرسنال با برتری 2-0، xG معادل 1.29 داشت و xG کاونتری تنها 0.04 بود.

ساکا در پایان نیمه اول در گفت‌وگو با اسکای اسپورتس از نمایش تیمش تمجید کرد و گفت: "خیلی، خیلی خوب بازی کردیم و بازی ما روان بود. این همان آرسنالی است که می‌خواهیم در این فصل ببینیم."

نیمه دوم با همان ریتم آغاز شد و آرسنال خیلی زود به دنبال گل سوم رفت. در دقیقه 49، همکاری ساکا و بن وایت، اودگارد را در موقعیت گل قرار داد و کاپیتان آرسنال با ضربه‌ای نه‌چندان تر و تمیز اما دقیق، توپ را از بالای دست‌های راش‌ورث عبور داد تا نتیجه 3-0 شود.

بعد از آن، آرسنال بازی را مدیریت کرد. رایس در دقیقه 68 جای خود را به مارتین زوبیمندی داد و ساکا با ورود نونی مادوئکه روی نیمکت نشست تا استراحت کند. تزولیس که یکی از بهترین بازیکنان زمین بود، در دقیقه 76 جای خود را به ابرچی ازه داد و در زمان خروج با تشویق شدید هواداران بدرقه شد.

در دقایق پایانی، کاونتری به شکلی جدی به گل نزدیک شد، اما ضربه سر جک رودونی بعد از ارسال تورپ، مستقیماً در دستان رایا قرار گرفت. آرسنال هم فرصت‌هایی برای افزایش اختلاف داشت ولی در نهایت، سوت پایان با پیروزی 3-0 توپچی‌ها به صدا درآمد.

قهرمان فصل گذشته لیگ برتر، دفاع از تاج قهرمانی خود را با سه گل و یک نمایش مقتدرانه آغاز کرد.


۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

پیراهن جنجالی بارسلونا لو رفت (عکس)

به گزارش ورزش سه، طرح اولیه پیراهن اول بارسلونا برای فصل 28-2027 در حالی فاش شده که برخلاف گزارش‌های قبلی، قرار نیست نشان تاریخی این باشگاه متعلق به سال‌های 1899 تا 1910 روی آن قرار بگیرد.

در روزهای گذشته گمانه‌زنی‌های زیادی درباره استفاده از نخستین نشان تاریخ بارسلونا روی پیراهن فصل آینده مطرح شده بود، اما رسانه کاتالان موندو دپورتیوو به نقل از منابع نزدیک به باشگاه می‌گوید این ایده در نهایت کنار گذاشته شده است.

اما امروز Footy Headlines که پیش‌تر اطلاعاتی درباره استفاده از نشان قدیمی بارسلونا منتشر کرده بود، با استناد به این خبر موندو دپورتیوو از غافلگیر شدن خود نوشته است. این رسانه احتمال می‌دهد طرحی که پیش‌تر در اختیارش قرار گرفته بود، مربوط به یک نمونه اولیه بوده باشد.

بازگشت راه‌راه‌های باریک

ولی فوتی هدلاینز طرح جدید پیراهن فصل آینده بارسلونا که به دستش رسیده را منتشر کرد. طرح جدید بارسلونا بار دیگر به سراغ الگوی کلاسیک راه‌راه‌های عمودی رفته است. در این طراحی، تعداد زیادی نوار باریک قرمز تیره و آبی تیره در قسمت اصلی پیراهن دیده می‌شود؛ طرحی که از نظر ظاهری با برخی مدل‌های سنتی لباس بارسا تفاوت محسوسی دارد.

بر اساس اطلاعات منتشرشده، این پیراهن از ترکیب دو رنگ اصلی "Blue Void" و "Deep Garnet" استفاده خواهد کرد؛ دو رنگ بسیار تیره از طیف‌های آبی و قرمز سنتی بارسلونا.

نکته جالب اینکه رنگ‌های انتخاب‌شده برای پیراهن فصل 28-2027، در واقع از تیره‌ترین تون‌های طیف‌هایی هستند که در لباس فصل 27-2026 مورد استفاده قرار گرفته‌ است. در پیراهن فصل جاری، سه طیف متفاوت از آبی و قرمز به کار رفته است، اما برای لباس فصل آینده ظاهراً نسخه‌های تیره‌تر این رنگ‌ها انتخاب شده‌اند.

در کنار این ترکیب سنتی، نایک از رنگ "Mineral Yellow" برای لوگوی خود، جزئیات و برخی بخش‌های تزئینی پیراهن استفاده خواهد کرد؛ ترکیبی که تضاد محسوسی با زمینه تیره لباس ایجاد می‌کند.

یک تغییر مهم در طرح تاریخی

با وجود استفاده از راه‌راه‌های کلاسیک، مهم‌ترین نکته درباره این طراحی به نشان باشگاه مربوط می‌شود. برخلاف انتظارهای قبلی، بارسلونا قرار نیست از نشان نخستین خود، متعلق به دوره 1899 تا 1910، روی این پیراهن استفاده کند.

آن نشان تاریخی شامل سپر چهارقسمتی شهر بارسلون بود که در قسمت بالایی آن تاج و خفاش قرار داشت. استفاده از چنین نشانی می‌توانست یکی از متفاوت‌ترین تصمیم‌های طراحی بارسا در سال‌های اخیر باشد، اما امروز مشخص شد که این خبر درست نیست.

پیراهن جدید بارسلونا قرار است برای فصل 28-2027 عرضه شود و زمان برنامه‌ریزی‌شده برای رونمایی رسمی آن، اوایل تابستان 2027 خواهد بود.


۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

ستاره درخشان آرسنال: می‌خواستند بفروشندش!

مایلز لوئیس-اسکلی در نیمه اول بازی افتتاحیه فصل جدید لیگ برتر آرسنال مقابل کاونتری، یکی از چهره‌های درخشان خط میانی توپچی‌ها بود؛ نمایشی که با توجه به شایعات اخیر درباره آینده این بازیکن جوان، اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

آرسنال در پایان نیمه اول با گل‌های کای هاورتز و بوکایو ساکا 2-0 از کاونتری پیش افتاده و لوئیس-اسکلی در مرکز زمین یکی از مهره‌های اصلی ترکیب تیم میکل آرتتا بوده است. برای اینکه متوجه بشوید چرا از نمایش درخشان مایلز حرف می‌‌زنیم به آمار او توجه کنید:

لوئیس-اسکلی در 45 دقیقه اول 92 درصد پاس‌هایش را به مقصد رساند و در مجموع 12 پاس صحیح از 13 پاس به نامش ثبت شد.  او در جریان مسابقه پنج بار از حریف توپ‌گیری کرد.

این عملکرد او در شرایطی است که در روزهای اخیر آینده لوئیس-اسکلی در آرسنال به یکی از سوژه‌های مهم بازار نقل‌وانتقالات تبدیل شده بود. گزارش‌هایی درباره علاقه منچستریونایتد و چلسی به این بازیکن 19 ساله منتشر شد و حتی بحث احتمال فروش او نیز مطرح شد. مساله این بود که اکثر رسانه‌های انگلیسی معتقد بودند که مدیران آرسنال هیچ مخالفتی با جدایی لوئیس-اسکلی ندارند.  

ولی سرمربی آرسنال پیش از شروع فصل در پاسخ به این سوال که آیا از ماندن لوئیس-اسکلی در تیمش مطمئن است، پاسخی صریح داد: " صددرصد ." آرتتا تأکید کرد که بازیکنان پرورش‌یافته در آکادمی باشگاه ارتباط و جایگاه ویژه‌ای دارند و باید از آنها مراقبت شود.

لوئیس-اسکلی امروز و همچنین در روزهای اخیر با عملکردش در زمین پاسخ مناسبی به این شایعات داده است. او در پیروزی 3-0 آرسنال مقابل منچسترسیتی در سوپرجام انگلیس هم یکی از بهترین بازیکنان تیمش بود و پاس گل اول مسابقه را برای ریکاردو کالافیوری ارسال کرد؛ گلی که تنها 23 ثانیه بعد از شروع بازی به ثمر رسید.




 جدال هفت بازیکن سابق در دیدار سپاهان و استقلال
۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

جدال هفت بازیکن سابق در دیدار سپاهان و استقلال

پایگاه خبری فوتبالی- در دیدار سپاهان و استقلال در هفته سوم لیگ برتر، هفت بازیکن با تیم سابق خود روبرو می‌شوند.به گزارش فوتبالی، یکی از جذابیت‌های مهم دیدار سپاهان و استقلال تقابل بازیکنانی است که سابقه پوشیدن پیراهن تیم رقیب را در کارنامه دارند و حالا با انگیزه‌های مضاعفی در این دیدار به میدان خواهند رفت.در ادامه بازیکنان این فصل دو تیم که سابقه حضور در تیم رقیب را دارند، مرور خواهیم کرد.استقلالدر بین بازیکنان این فصل استقلال، تنها نام دو بازیکن دیده می‌شود که سابقه پوشیدن پیراهن سپاهان را دارند ...,لیگ برتر ایران,استقلال,سپاهان,سید حسین حسینی,صالح حردانی,حسین گودرزی,کاوه رضایی,آرمین سهرابیان,آرش رضاوند,امید نورافکن

 رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است
۲۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اصرار باشگاه تراکتور برای حضور هواداران در بازی با پرسپولیس به نظر می‌رسد این بازی بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.به گزارش فوتبالی، بازی‌های هفته سوم لیگ برتر ایران طی روزهای یکشبه و دوشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد. بازی‌های استقلال با سپاهان و تراکتور با پرسپولیس حساس‌ترین بازی‌های این هفته هستند.طبق رای کمیته انضباطی که فصل گذشته صادر شد بازی‌های رودرروی تراکتور و پرسپولیس در لیگ و بیست و پنجم و لیگ بیست و ششم باید بدون تماشاگر برگزار شود.فصل گذشته بازی رفت د ...,پرسپولیس,تراکتور,لیگ برتر ایران,حجت الله بهمنی,پیشنهاد سردبیر

 علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست
۱۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست

علیرضا عنایت‌زاده، هافبک ۲۲ ساله پرسپولیس، به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست تا فصل آینده را در این تیم سپری کند.

 بیلان هفته دوم؛ رنگ صدر عوض شد، یک آبی بین دو قرمز!
۱۶ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

بیلان هفته دوم؛ رنگ صدر عوض شد، یک آبی بین دو قرمز!

هفته دوم لیگ ۲۶ برگزار و رقابت انفرادی و تیمی به اوج خود رسید.

 حجت الله بهمنی : بازی های لیگ برتر برای تیم‌ امید تا هفته هفتم برگزار خواهد شد
۹ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

حجت الله بهمنی : بازی های لیگ برتر برای تیم‌ امید تا هفته هفتم برگزار خواهد شد

حجت الله بهمنی گفت : بازی های لیگ برتر تا هفته هفتم برگزار خواهد شد تا تیم امید برای بازی های ناگویا مشکلی نداشته باشد.

 مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود
۱۳ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ گفت: دیدار تراکتور و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر برگزار می‌شود.