قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

سهراب فاش کرد: رامین تحفیف نداد و نیامد

سرمربی استقلال ضمن تشریح جزئیات تلاش‌های خود برای حفظ رامین رضاییان، گفت آخرین فردی بوده که برای کاهش رقم درخواستی این بازیکن با مدیر برنامه‌های او مذاکره کرده است.
 سهراب فاش کرد: رامین تحفیف نداد و نیامد
به گزارش "ورزش سه"، جدایی رامین رضاییان از استقلال پس از هفته‌ها مذاکره و گمانه‌زنی نهایی شد. مدافع فصل گذشته آبی‌ها که با این باشگاه قرارداد داشت، پس از توافق برای فسخ راهی فولاد شد تا یکی از مهم‌ترین خروجی‌های استقلال پیش از آغاز فصل جدید لقب بگیرد.

رضاییان پس از جدایی از استقلال در برنامه فوتبال برتر درباره اتفاقات هفته‌های اخیر و مذاکرات خود با باشگاه صحبت کرد. او در بخشی از اظهاراتش مدعی شد سهراب بختیاری‌زاده با بازیکنان مورد نظر خود تماس گرفته، اما تماسی با او نداشته است؛ موضوعی که باعث شد ابهاماتی درباره تمایل سرمربی استقلال به ادامه همکاری با این بازیکن ایجاد شود.

بختیاری‌زاده در نخستین نشست خبری خود پیش از دیدار با مس شهربابک به این صحبت‌ها پاسخ داد و تأکید کرد از ابتدا نام رضاییان را در فهرست بازیکنانی قرار داده بود که باشگاه باید برای حفظ آنها تلاش کند. او همچنین گفت برخلاف ادعای مطرح‌شده، با هیچ‌کدام از بازیکنان تماس نگرفته و پیگیری‌هایش از طریق باشگاه انجام شده است.

بختیاری‌زاده درباره جدایی تعدادی از بازیکنان استقلال و تلاش برای حفظ رامین رضاییان گفت: «هیچ تصمیمی در فوتبال و زندگی نمی‌تواند قطعی و کامل باشد، اما سعی می‌کنید بهترین تصمیم را بگیرید. در شروع فصل با تعدادی از بازیکنان خارجی و چند بازیکن داخلی مانند عارف غلامی، آرمین سهرابیان و ابوالفضل جلالی قطع همکاری کردم. دلایل خاص خودم را داشتم. آنها هیچ مشکل انضباطی نداشتند و همین‌جا به خاطر زحماتی که برای استقلال کشیدند، از آنها تشکر می‌کنم.»

او ادامه داد: «دنبال تیمی بودم که همه بازیکنانش به طور کامل در خدمت یکدیگر باشند و احساس کردم این نفرات نمی‌توانند در این مسیر به من کمک کنند. به همین دلیل تصمیم گرفتم همکاری‌مان ادامه پیدا نکند، اما شرایط رامین متفاوت بود. از همان روزهای ابتدایی به دنبال حفظ اسکلت تیم بودم و نام روزبه چشمی، علیرضا کوشکی، محمدحسین اسلامی، یاسر آسانی و رامین رضاییان را به باشگاه دادم. هر روز نیز با مسئولان باشگاه در ارتباط بودم و پیگیری می‌کردم که آیا با آنها توافق شده است یا خیر.»

سرمربی استقلال درباره صحبت‌های رضاییان در برنامه فوتبال برتر گفت: «رامین برای من قابل احترام است، اما او گفته بود سهراب با همه بازیکنان تماس گرفت. به شما قول می‌دهم با هیچ بازیکنی تماس نگرفتم، ولی از طریق باشگاه پیگیر وضعیت آنها بودم، چون حضور رامین، روزبه، یاسر، کوشکی و اسلامی برایم اهمیت داشت و برای حفظ آنها اصرار داشتم.»

او اضافه کرد: «تمام این بازیکنان به‌جز رامین رضاییان با من تماس گرفتند. کوشکی، اسلامی و روزبه با من صحبت کردند و گفتند در حال هماهنگی با مدیر برنامه‌هایشان هستند تا زودتر به تمرینات برگردند. این موضوع برای من بسیار ارزشمند بود.»

بختیاری‌زاده با تقدیر از کاپیتان استقلال گفت: «جا دارد از روزبه چشمی تشکر کنم. زمانی که مصاحبه کردم، از بازیکنان بزرگی مانند روزبه و رامین خواستم در این فصل سخت که دست باشگاه بسته است، شرایط تیم را بیشتر در نظر بگیرند. منظورم این نبود که پول نگیرند؛ شرایط مالی و آینده آنها برای من نیز مهم است. انتظار داشتم به عشق تیم و هواداران، زودتر به توافق برسند و به تمرینات اضافه شوند.»

او ادامه داد: «روزبه فردای آن مصاحبه خیلی سریع با من تماس گرفت. حقیقتاً تنها بازیکنی بود که پیش از رسیدن به توافق مالی، همان روز به تمرین آمد و کارش را شروع کرد. این رفتار برایم بسیار باارزش بود و از او تشکر می‌کنم.»

سرمربی استقلال درباره روند مذاکرات با رضاییان توضیح داد: «من هیچ‌وقت با رامین تماس نگرفتم و مدیر برنامه‌های او مدام با باشگاه در ارتباط بود. یک کد دقیق به شما بدهم؛ آخرین فردی که با مدیر برنامه‌های رامین مذاکره و از او درخواست کرد شرایط مالی منطقی‌تری به باشگاه اعلام کند تا بتوانیم در کنار هم باشیم، خود من بودم.»

بختیاری‌زاده افزود: «این جلسه در هتل المپیک با امیر نامی، مدیر برنامه‌های رامین، برگزار شد. او خودش فوتبالی بوده و اتفاقاً آدم بسیار خوبی است. در آن جلسه توضیح دادم که رامین در چه بخش‌هایی می‌تواند به ما کمک کند و در چه مسائلی ممکن است شرایط برای من دشوار شود. گفتم رامین و شرایط روحی او را می‌شناسم و می‌توانم مدیریتش کنم. تمام اتفاقی که در این مدت رخ داد همین بود و از صحبت‌هایی که در آن برنامه مطرح شد، کمی تعجب کردم.»

او درباره حفظ بازیکنان اصلی استقلال عنوان کرد: «تمام توانم را گذاشتم تا اسکلت تیم حفظ شود. خوشحالم که یاسر با وجود پیشنهادهای مالی خوب از تیم‌های دیگر گفت دوست دارد به استقلال بیاید و کمک کند. کوشکی، اسلامی و روزبه نیز همین کار را انجام دادند و خوشحالم که تقریباً اسکلت تیم حفظ شده است.»

بختیاری‌زاده ادامه داد: «در خط دفاعی رستم آشورماتوف را داریم. عارف آقاسی نیز نسبت به فصل گذشته باانگیزه‌تر است و می‌دانم چقدر می‌تواند به ساختار دفاعی ما کمک کند. سامان فلاح بازیکن جوانی است که شک ندارم فاصله کمی تا تیم ملی دارد و می‌تواند آینده بسیار خوبی داشته باشد. اسماعیل قلی‌زاده، حسین گودرزی، سامان تورانیان و صالح حردانی نیز در تیم حضور دارند. صالح یک بازیکن واقعی است.»

سرمربی استقلال بار دیگر به موضوع رضاییان پرداخت و گفت: «طبیعتاً نداشتن رامین آماده دشوار است. شاید درباره نیامدن او در آن برنامه تلویزیونی به شکل دیگری صحبت شد، اما آنچه من گفتم قطعی است و در آن شک نکنید. اگر رامین می‌آمد، بسیار خوشحال می‌شدم.»

او در پایان گفت: «فوتبال زندگی من است، اما ملتمسانه از بازیکنی که دوستش دارم نمی‌خواهم به تیم بیاید. دوست دارم حد و مرزها رعایت شود. اگر رامین می‌آمد خوشحال می‌شدم و حالا که در تیم نیست، برایش آرزوی موفقیت می‌کنم. ای‌کاش مبلغ درخواستی‌اش را کمی کاهش می‌داد تا می‌توانستیم در خدمت او باشیم.»



 اکرم عفیف در کمین بیرو؛ یک تقابل دیگر در راه است

اکرم عفیف در کمین بیرو؛ یک تقابل دیگر در راه است

پایگاه خبری فوتبالی- علی بیرانوند به زودی یک بار دیگر طعم بازی مقابل اکرم عفیف را خواهد چشید.به گزارش فوتبالی، مدتی پیش ویدیویی از حضور علیرضا بیرانوند در یکی از برنامه‌های اینترنتی منتشر شد که حاشیه‌های زیادی برای او ایجاد کرد؛ از جمله اقرار دخترش به علاقه او به استقلال و تمایلش به بازی در این تیم!اما یکی دیگر از لحظات بامزه و فان این مصاحبه، جایی بود که او به شوخی پسرش اشاره کرد. بیرانوند گفت که پسرش گاهی به شوخی می‌گوید که دو اکرم او را دیوانه کرده‌اند: یکی همسرش و دیگری اکرم عفیف!درباره همسر ...,علیرضا بیرانوند,اکرم عفیف,تراکتور,السد,لیگ نخبگان آسیا,پیشنهاد سردبیر

 ساعت بازی پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان+ پوستر

ساعت بازی پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان+ پوستر

رکنا ورزشی: باشگاه پرسپولیس در آستانه دیدار برابر استقلال خوزستان، پوستر ویژه این مسابقه را منتشر کرد.

 پرسپولیس سه استقلال خوزستان یک

پرسپولیس سه استقلال خوزستان یک

برنا - گروه ورزشی: در ادامه بازی های هفته دوم لیگ برتر پرسپولیس در دیداری خانگی به مصاف استقلال خوزستان رفت.

 قرعه جهنمی پاختاکور در لیگ نخبگان؛ تقابل با 5 غول عربستانی!

قرعه جهنمی پاختاکور در لیگ نخبگان؛ تقابل با 5 غول عربستانی!

پایگاه خبری فوتبالی- در قرعه‌ای به شدت دشوار، پاختاکور باید در لیگ نخبگان آسیا با هر 5 تیم عربستانی حاضر در این مسابقات روبرو شود.به گزارش فوتبالی، سه‌شنبه صبح، مراسم قرعه‌کشی رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا و لیگ قهرمانان آسیای دو برگزار شد و تیم‌های ایرانی رقبای خود را شناختند. استقلال و تراکتور در قرعه‌ای تقریبا ایده‌آل، با هیچکدام از تیم‌های قدرتمند عربستانی روبرو نخواهند شد و می‌توانند با سه پیروزی شانس زیادی برای صعود به مرحله بعد داشته باشند.اما به جز تیم‌های ایرانی، قرعه یک تیم ازبکستانی هم بر ...,لیگ نخبگان آسیا,پاختاکور,مرتضی پورعلی‌گنجی,بشار رسن,پیشنهاد سردبیر

 عقد قرارداد الکساندر سدلار با آی‌ام‌تی بلگراد پس از یک فصل حضور در تراکتور

عقد قرارداد الکساندر سدلار با آی‌ام‌تی بلگراد پس از یک فصل حضور در تراکتور

الکساندر سدلار، مدافع فصل گذشته تراکتور، با عقد قراردادی به آی‌ام‌تی بلگراد، تیم نهم فصل گذشته لیگ صربستان، پیوست.

 برنامه جدید لیگ برتر اعلام شد؛ دربی استقلال و پرسپولیس ۱۱ شهریور

برنامه جدید لیگ برتر اعلام شد؛ دربی استقلال و پرسپولیس ۱۱ شهریور

سازمان لیگ برنامه دیدارهای هفته‌های چهارم تا هفتم لیگ برتر فوتبال را اعلام کرد؛ بر این اساس، این مسابقات از ۶ تا ۲۲ شهریور برگزار می‌شود و استقلال و پرسپولیس نیز ۱۱ شهریور در ورزشگاه نقش جهان اصفهان به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

 عکس؛ حسین ابرقویی و دانیال ایری دو مدافع ذخیره پرسپولیس محسوب می‌شوند

عکس؛ حسین ابرقویی و دانیال ایری دو مدافع ذخیره پرسپولیس محسوب می‌شوند

پرسپولیس به دنبال دومین کلین‌شیت مقابل استقلال خوزستان است. زوج دفاعی فعلی کنعانی و زارع هستند و ابرقویی و ایری گزینه‌های جایگزین هستند.

 عکس؛ پوستر ویژه استقلال خوزستان برای دیدار حساس با پرسپولیس

عکس؛ پوستر ویژه استقلال خوزستان برای دیدار حساس با پرسپولیس

استقلال خوزستان در آستانه دیدار حساس برابر پرسپولیس، از پوستر ویژه این مسابقه رونمایی کرد.