قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

بازیکنان ایران ۱۰ درصد با هم تفاوت دارند

پیشکسوت پرسپولیس می‌گوید اصلا نگران پیوستن برخی ستاره‌های نقل و انتقالاتی به تیم‌های رقیب نیست.
 بازیکنان ایران ۱۰ درصد با هم تفاوت دارند
به گزارش "ورزش سه"، فقط 48 ساعت تا آغاز بیست و ششمین دوره لیگ برتر باقی مانده و قد و قامت هر یک از تیم‌ها برای فصل جدید تا حدود زیادی مشخص شده است. پرسپولیس نیز از آنهاست که انتظار قهرمانی را متوجه خود می‌بیند، شاید حتی بیشتر از یکی دو فصل اخیر. آن هم در شرایطی که رقیب سنتی‌اش، استقلال، حال و روز مناسبی ندارد اما تراکتور و سپاهان قدرتمند به نظر می‌رسند.

در چنین شرایطی، قرمزها زیر نظر مهدی تارتار حضوری فعال در نقل و انتقالات داشتند اما بازیکنانی به خدمت گرفتند که چندان پرآوازه نبودند و میانگین سنی را پایین آوردند. حال اینکه چنین رویکردی با توقع قهرمانی همسو هست یا نه، سوالی است که خبرنگار ما از امیرحسین اصلانیان پیشکسوت پرسپولیس پرسیده است.

اصلانیان درباره شرایط تیم محبوبش برای فصل جدید گفت:

«پرسپولیس نیاز مبرمی به پوست‌اندازی داشت. بازیکنانی که جذب شده‌اند، شاید در نگاه اول سطحشان میان‌جدولی به نظر برسد اما مهدی تارتار با شناخت دقیق و کار قبلی که با آنها داشته، این نفرات را انتخاب کرده است. نکته‌ای که این بازیکنان را به سطح مدعی می‌رساند، بزرگی پیراهن پرسپولیس و فرهنگ باشگاه است.»

او در ادامه تاکید کرد همه شرایط برای موفقیت پرسپولیس فراهم نیست: «البته که بخش زیادی از قدرت پرسپولیس گرفته شده؛ یعنی ورزشگاه آزادی و حضور پرشور هواداران. این فعلا از تیم گرفته شده و ضربه بزرگی به ماست. فوتبال بدون تماشاگر معنا ندارد؛ ورزشگاه آزادی حداقل ۲۰ تا ۲۵ درصد به نفع تیم‌های بزرگ است و حیف که همچنان قابل استفاده نیست.»

اصلانیان در واکنش به عدم انتقال رامین رضاییان به پرسپولیس گفت: «تارتار به دنبال بازیکنانی است که از نظر رفتاری قابل‌کنترل و بی‌حاشیه باشند و بیشتر سراغ مهره‌هایی رفته که قبلا با آنها کار کرده است. درباره رامین رضاییان معتقدم با توجه به شرایط فعلی و تجربیات قبلی‌اش در تیم‌های مختلف، بهتر است فوتبالش را خارج از ایران ادامه می‌داد. نباید یک اشتباه را چند بار تکرار کرد.»

او در خصوص پیوستن کسری طاهری به تیم رقیب، یعنی سپاهان نیز تاکید کرد: «پرسپولیس خیلی برای جذبش تلاش کرد اما در نهایت سپاهانی شد. البته ما نگران نیستیم چون سطح بازیکنان لیگ ایران تفاوت چندانی با یکدیگر ندارد و شاید در حد ۷ تا ۱۰ درصد باشد. این مدیریت کادر فنی است که می‌تواند راندمان بازیکن را بالا ببرد و تارتار این چم و خم را خوب بلد است.»

پیشکسوت پرسپولیس در واکنش به اینکه شاید استقلال نتواند در قامت مدعی ظاهر شود گفت: «نام استقلال همیشه بزرگ است و سهراب بختیاری‌زاده حتما ایده‌هایی دارد، اما در حال حاضر تراکتور از نظر امکانات، ورزشگاه، بودجه و کادر فنی شرایط ایده‌آل‌تری نسبت به بقیه دارد. سپاهان هم همیشه وضعیت میزبانی و هواداری خوبی داشته است.»

او پیش بینی خود از تقابل هفته اول مقابل شمس آذر در قزوین را هم اینطور مطرح کرد: «بازی اول خیلی مهم است. امیدوارم تارتار بتواند نتیجه لازم را از قزوین بگیرد. مساوی اصلا خوب نیست و باید برای برد به زمین برویم. حرفم به این دلیل است که پرسپولیس مسیر دشواری دارد اما اگر شروع خوبی داشته باشد، می‌تواند هفته ‌به‌ هفته شرایطش را بهبود ببخشد و به سمت موفقیت برود وگرنه شاید کار سخت شود.»

اصلانیان در پایان گفت:

«همه می‌دانند و می‌بینند که وضعیت تراکتور و سپاهان از نظر هواداری و زیرساختی مسابقات است، این وسط استقلال و پرسپولیس نسبت به رقبای اصلی خود یتیم مانده‌اند و نداشتن ورزشگاه خانگی کار را برایشان سخت‌تر کرده است.»



 سکوت سهراب، صدای استقلال شد!

سکوت سهراب، صدای استقلال شد!

استقلال دو هفته، دو برد و شش امتیاز. آن هم در شرایطی که پنجره بسته نقل‌وانتقالات مهم‌ترین نگرانی هواداران بود. حالا سؤال اصلی این است که آیا تیم سهراب تا هفته پنجم هم همین روند را حفظ می‌کند؟

 علیپور، ستاره میدان با یک گل و دو پاس گل/ موتور آقای گل روشن شد!

علیپور، ستاره میدان با یک گل و دو پاس گل/ موتور آقای گل روشن شد!

علی علیپور در روزی که کل پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان خوب بودند، ستاره مسابقه بود.

 پرونده یاسر آسانی پیچیده‌تر شد؛ سندی که روایت استقلال را زیر سؤال می‌برد

پرونده یاسر آسانی پیچیده‌تر شد؛ سندی که روایت استقلال را زیر سؤال می‌برد

پرونده فسخ قرارداد یاسر آسانی با استقلال با انتشار نامه دوم مشاور حقوقی این بازیکن وارد مرحله تازه‌ای شده است؛ نامه‌ای که در آن فسخ قرارداد، «فوری و دارای اثر حقوقی» اعلام شده و بازگشت آسانی تحت قرارداد قبلی فاقد مبنای حقوقی دانسته شده است.

 ساعت بازی پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان+ پوستر

ساعت بازی پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان+ پوستر

رکنا ورزشی: باشگاه پرسپولیس در آستانه دیدار برابر استقلال خوزستان، پوستر ویژه این مسابقه را منتشر کرد.

 کارشناسی صحنه‌های مشکوک پرسپولیس - اس خوزستان

کارشناسی صحنه‌های مشکوک پرسپولیس - اس خوزستان

تقابل پرسپولیس برابر استقلال خوزستان در هفته دوم لیگ برتر با چهار صحنه جنجالی همراه بود.

 خوشحالی نکردن محمدرضا آزادی ستاره استقلال به احترام هواداران نساجی پس از گلزنی

خوشحالی نکردن محمدرضا آزادی ستاره استقلال به احترام هواداران نساجی پس از گلزنی

محمدرضا آزادی که سابقه حضور در نساجی را دارد، به احترام هواداران این تیم خوشحالی نکرد، اما با حرکات خاصی نشان داد که به‌زودی پدر می‌شود.

 برتری درخشان پرسپولیس، با رفع یک نگرانی بزرگ!

برتری درخشان پرسپولیس، با رفع یک نگرانی بزرگ!

نمایش پرسپولیس در هفته اول مقابل شمس‌آذر یک ایراد محسوس داشت که در مسابقه امروز برابر استقلال خوزستان، مرتفع شد.

 یاسر آسانی پس از پیروزی استقلال مقابل نساجی: توانستیم در صدر بمانیم

یاسر آسانی پس از پیروزی استقلال مقابل نساجی: توانستیم در صدر بمانیم

یاسر آسانی پس از پیروزی استقلال مقابل نساجی، گفت: توانستیم در صدر بمانیم. هواداران فوق‌العاده‌ای داریم و تیم بسیار خوبی هستیم.