قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

اولین سیگنال تیمداری از تنها باشگاه سرگردان لیگ

تمرینات تیم پردیس قزوین زیر نظر مربیان بومی از روز گذشته آغاز شده است تا حضور این تیم در رقابت‌های فصل جدید جدی‌تر شود.
 اولین سیگنال تیمداری از تنها باشگاه سرگردان لیگ

به گزارش ورزش سه، تنها تیم بلاتکلیف لیگ برتر فوتسال، تا پایان وقت اداری امروز فرصت دارد با پرداخت ورودی برای حضور در رقابت های فصل آتی اعلام آمادگی کند. آن‌ها همچنین کمتر از ۷۲ مهلت دارند که فهرست نقل و انتقالاتی خود را تکمیل کنند. 

در شرایطی که به نظر می‌رسید سهمیه لیگ برتری قزوین سقوط کند و احتمال حضور آن‌ها در دوره جدید تقریباً غیرممکن تلقی می‌شد، اما هیات فوتبال استان قزوین زیر نظر مربیان بومی تمرینات تیمی را با تعدادی از بازیکنان تحت قرارداد استارت زده است و طی روزهای آینده از نام جدید باشگاه و همچنین کادرفنی رونمایی می‌شود.

قزوینی ها پس از مخالفت با جدایی تعدادی از بازیکنان جوان، با چندین بازیکن دیگر وارد مذاکره شده‌اند و در یک بازه زمانی بسیار کوتاه باید در پنجره نقل و انتقالات سریع و پُرکار عمل کنند. اگرچه برخی از مربیان از روزهای گذشته به دنبال نیمکت این تیم بوده‌اند و با چندین بازیکن برای تمدید و یا پیوستن به این تیم ارتباط گرفته‌اند.

با وجود آغاز تمرینات، مدیران شرکت پردیس قصدی برای ادامه تیمداری ندارند و انتظار می‌رود به زودی سهمیه تیم به یک بخش خصوصی دیگر منتقل شود. با این حال، احتمال دیگری نیز وجود دارد و ممکن است هیات فوتبال استان با کمک استانداری، بدون تغییرات در نام باشگاه در فصل جدید مسابقات شرکت کنند که یک امتیاز ویژه برای بخش خصوصی پردیس پس از تنها یک سال تیمداری خواهد بود.

لازم به ذکر است تیم پردیس قزوین کمتر از ۱۵ روز دیگر در هفته نخست لیگ برتر مهمان مس سونگون ورزقان خواهد بود.





 23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!
۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!

رونالدو برای 25امین فصل متوالی در دوران حرفه‌ای خود، گلزنی کرد

 فرصت طلایی برای استقلال؛ نویدکیا بازی‌های بزرگ را می‌بازد
۱۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

فرصت طلایی برای استقلال؛ نویدکیا بازی‌های بزرگ را می‌بازد

پایگاه خبری فوتبالی- استقلال فرصت خوبی دارد تا دو بازی کلیدی را با پیروزی پشت سر بگذارد.به گزارش فوتبالی، استقلال در هفته سوم لیگ برتر مقابل سپاهان میزبان است و می‌تواند از حمایت حدود ۸۰۰۰ هوادار خودی بهره ببرد. حتی در دربی رفت هم که قرار شده در اصفهان برگزار شود، استقلال میزبان است و برای اولین بار مقرر شده که ۹۰ درصد ظرفیت حاضران در ورزشگاه متعلق به تیم میزبان یعنی استقلال باشد. این فرصت خوبی برای شاگردان سهراب بختیاری‌زاده است که دو بازی کلیدی خود را ببرند و فرار بزرگی را به سوی قهرمانی نیم ف ...,استقلال,سپاهان,لیگ برتر ایران,سهراب بختیاری‌زاده,محرم نویدکیا

 اشتیاق مورینیو برای شروع دوباره با رئال‌مادرید؛ بازی‌های دوستانه را دوست نداریم و منتظر شروع فصل هستیم
۱۹ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

اشتیاق مورینیو برای شروع دوباره با رئال‌مادرید؛ بازی‌های دوستانه را دوست نداریم و منتظر شروع فصل هستیم

ژوزه مورینیو در اولین نشست خبری خود، از تعهد، رقابت و اولویت داشتن تیم بر منافع فردی گفت و درباره امباپه، وینیسیوس، بلینگام و حاشیه‌های رختکن رئال توضیح داد.

 تراکتور این انتقال ناگهانی را خراب می‌کند!
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

تراکتور این انتقال ناگهانی را خراب می‌کند!

همه چیز برای ادامه حضور گلر شماره یک تیم ملی در تراکتور به یک نامه بستگی دارد و حالا آنها باید ثابت کنند بیرانوند هنوز مشمول نیست.

 تداوم صدرنشینی تیم والیبال زیر ۱۷ سال ایران با شکست پاکستان
۱۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تداوم صدرنشینی تیم والیبال زیر ۱۷ سال ایران با شکست پاکستان

تیم والیبال زیر ۱۷ سال پسر ایران در دومین دیدار خود در قهرمانی جهان دوحه موفق به شکست پاکستان شد و در صدر جدول گروه پنجم مرحله مقدماتی باقی ماند.

 پیام معنادار یاسر آسانی در اینستاگرام: بدون توجه، فقط نتایج؛ صدای سکوت بلندتر است
۲۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

پیام معنادار یاسر آسانی در اینستاگرام: بدون توجه، فقط نتایج؛ صدای سکوت بلندتر است

بالا گرفتن فضایی که درباره وضعیت قرارداد یاسر آسانی و حضورش در مسابقات اخیر به راه افتاده، او در صفحه شخصی خود به حواشی واکنش نشان داد.