قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

جود بلینگام از همین حالا شیفته مورینیو است!

جود بلینگام در بازگشت به تمرینات رئال مادرید از هیجانش برای کار کردن زیر نظر ژوزه مورینیو گفت.
 جود بلینگام از همین حالا شیفته مورینیو است!

به گزارش ورزش سه، جود بلینگام، ستاره 23 ساله رئال مادرید، که بعد از جام جهانی به تعطیلات رفته و تا امروز مشغول استراحت بود، آخرین بازیکنی بود که به اردوی این تیم بازگشت تا کارش را برای فصل جدید آغاز کند. او در گفت‌وگو با تلویزیون رسمی باشگاه رئال مادرید، از بازگشت به تمرینات و شروع همکاری با کادر فنی جدید ابراز خوشحالی کرد.

بلینگام گفت: "خیلی خوشحالم که دوباره هم‌تیمی‌هایم را می‌بینم و در کنار سرمربی جدید هستم. جام جهانی تجربه خیلی خوبی برای من و هم‌تیمی‌هایم در تیم ملی انگلیس بود، اما حالا آماده‌ام که برگردم و در کنار هم‌تیمی‌هایم در رئال مادرید رقابت کنم. امیدوارم بتوانیم قهرمان شویم."

بلینگام: کار کردن با مورینیو رویای من است

ستاره انگلیسی رئال مادرید در ادامه درباره ژوزه مورینیو صحبت کرد و از هیجان خود برای کار کردن با این مربی سرشناس گفت.

او درباره سرمربی جدید رئال گفت: "من از همین حالا احساس می‌کنم با او ارتباطی شکل گرفته و کار کردن با مربی‌ای مثل مورینیو برای من مثل یک رویا است. فقط یک بار فرصت دیدنش را داشته‌ام، اما واقعاً هیجان‌زده هستم که ببینم او چطور آدم و چطور مربی‌ای است ."

بلینگام همچنین درباره پیش‌فصل و کارهایی که در هفته‌های آینده پیش روی او و رئال مادرید قرار دارد صحبت کرد و در پایان بر تعهد خود به این باشگاه تأکید کرد.

بلینگام گفت: "بازی کردن برای این باشگاه برای من افتخار و باعث غرور است. امیدوارم سال‌های خیلی زیادی اینجا بمانم."



۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رئال مادرید حتی با خروج قرضی اندریک هم موافقت نکرد

پایگاه خبری فوتبالی - لیورپول در مقطعی شرایط جذب اندریک را بررسی کرده بود و حتی امکان انتقال قرضی این مهاجم برزیلی با بند خرید دائمی را در نظر داشت؛ پیشنهادی که از نظر مالی نیز برای رئال مادرید قابل توجه بود.

به گزارش فوتبالی، با این حال، رئال مادرید تصمیم گرفت اندریک را در اختیار ژوزه مورینیو نگه دارد و با جدایی او موافقت نکند. گزارش‌ها نشان می‌دهند که رئال مادرید در روزهای اخیر پیشنهادهایی برای انتقال قرضی این بازیکن، از جمله از سوی باشگاه‌های دیگری مانند رم و استون‌ویلا، داشته اما در نهایت تصمیم به حفظ او گرفته است.

لیورپول نیز در شرایطی وضعیت اندریک را زیر نظر داشت که به دنبال تقویت خط حمله خود در بازار نقل‌وانتقالات است، اما موضع رئال مادرید در حال حاضر روشن است و اندریک قرار نیست از جمع شاگردان ژوزه مورینیو جدا شود. حتی با وجود رقابت شدید برای حضور در خط حمله رئال مادرید، سرمربی پرتغالی روی ادامه حضور این مهاجم جوان حساب باز کرده است.به این ترتیب، تلاش لیورپول برای اضافه کردن اندریک به ترکیب خود فعلاً به نتیجه نرسیده و رئال مادرید ترجیح داده است این استعداد برزیلی را حفظ کند.


۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

فدریکو والورده: امیدوارم فصل فراموش‌نشدنی برای هواداران رئال مادرید داشته باشیم

پایگاه خبری فوتبالی - فدریکو والورده، هافبک اروگوئه‌ای و کاپیتان رئال مادرید، در آستانه آغاز فصل جدید درباره شرایط تیم، پیش‌فصل و کار کردن با ژوزه مورینیو صحبت کرد و ابراز امیدواری کرد که سفیدپوشان بتوانند در پایان فصل جام‌های مختلفی را به دست آورند.

به گزارش فوتبالی، والورده درباره شروع فصل گفت: “خیلی خوشحالم و واقعاً مشتاق شروع لیگ و فصل جدید هستم. می‌خواهم در کنار تمام تیم برای کسب عناوین قهرمانی تلاش کنیم. امیدوارم سالی فراموش‌نشدنی برای همه هواداران مادرید باشد.”

او درباره وضعیت تیم در پیش‌فصل نیز اظهار داشت: “پیش‌فصل بسیار خوبی داشتیم. واقعاً به تمام هم‌تیمی‌هایم افتخار می‌کنم؛ آنها از ابتدا تا انتها فوق‌العاده سخت کار کردند. همه کار شگفت‌انگیزی انجام داده‌اند و ما توانستیم خودمان را با خواسته‌های مربی و ایده‌های او وفق دهیم. هنوز مواردی وجود دارد که باید بهترشان کنیم، اما تیم در شرایط بسیار خوبی قرار دارد و من از آغاز این مرحله جدید خوشحالم.”

کاپیتان رئال مادرید در پایان درباره همکاری با مورینیو گفت: “کار کردن با مورینیو لذت‌بخش است. سعی می‌کنم هر روز بیشترین استفاده را از این فرصت ببرم و از هر نظر یاد بگیرم؛ چه به عنوان یک انسان، چه بازیکن، کاپیتان و هم‌تیمی. امیدوارم سال خوبی برای همه ما و کادر مربیگری باشد.”


۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازگشت سامبای برزیلی به ترکیب رئال: خیلی زود!

به گزارش "ورزش سه"، صبح‌های طولانی در والدبباس برای رودریگو و میلیتائو کم‌ کم قابل‌تحمل‌تر می‌شود. ساعت‌هایی که صرف روند ریکاوری می‌کنند، دیگر به سنگینی گذشته نیست. برای این مدافع میانی، دلیلش این است که حالا می‌تواند پایان مسیر بازگشتش را ببیند و این کار را به انگیزه‌بخش‌ترین شکل ممکن برای یک فوتبالیست انجام می‌دهد: این که بتواند توپ را لمس کند. برای این مهاجم هم دلیلش این است که شاید از نیمه مسیر ریکاوری عبور کرده باشد: این هفته پنج ماه از آغاز روندی گذشت که این باشگاه تخمین می‌زند دست‌کم ۱۰ ماه طول بکشد و تا اینجا، روند پیشرفت او بسیار خوب بوده است.

منابعی در والدبباس می‌گویند: «حالا که فعالیت‌ها بعد از تعطیلات دوباره شروع شده، به نظر می‌رسد روحیه‌شان هم بهتر شده است.» تمام اعضای تیم برگشته‌اند، روحیه رقابت کاملاً احساس می‌شود و دیگر در کمپ رئال مادرید آن‌قدر تنها نیستند. جام جهانی از نظر روانی برای هر دوی آنها مقطع بسیار حساسی بود، دوره‌ای که افت روحی می‌توانست به تهدیدی جدی تبدیل شود.

هر دوی آنها از بازیکنان کلیدی تیم آنچلوتی بودند. آنها برای تغییر حال‌ و هوا در طول این رقابت‌ها به آمریکا رفتند. در کنار اسطوره‌هایی مانند روبرتو کارلوس و مارسلو، دیدار برزیل و اسکاتلند را تماشا کردند و در حالی که هدف اصلی‌شان را فراموش نکرده بودند، کمی هم از فضای ریکاوری فاصله گرفتند.

در والدبباس، آنها متخصصان مخصوص خودشان را در زمینه بازتوانی دارند که عضو کادر فیزیوتراپی رئال مادرید هستند. داویده ویولاتی، فیزیوتراپیست ایتالیایی، دست راست رودریگو است، در حالی که روبن سیپریانو، یکی از متخصصان بسیار مورد اعتماد این باشگاه که نزدیک به یک دهه در رئال مادرید فعالیت کرده است، همین نقش را برای میلیتائو ایفا می‌کند. آنها روند پیشرفت هر دو بازیکن برزیلی را زیر نظر دارند.

برنامه بازتوانی رودریگو همچنان روی تقویت زانوی آسیب‌دیده‌اش متمرکز است. او سوم مارس رباط صلیبی و منیسک خارجی زانوی راستش را پاره کرد و تحت عمل جراحی دکتر مانوئل لیس قرار گرفت. با این حال، تمرینات به شکلی انجام می‌شود که فشار و ضربه وارد شده به زانو به حداقل برسد. روزهای ابتدایی که او مجبور بود برای سرگرم کردن خودش هر کاری انجام دهد، از جمله نواختن یوکللی که یکی از سرگرمی‌هایش است، حالا دیگر گذشته‌اند. برنامه فعلی او شامل آب‌ درمانی و دویدن روی دستگاه‌های ضدجاذبه، در کنار تمرینات پلایومتریک و وزنه‌زدن است. ساعت‌ها تمرین، پشت سر هم. هدف او سال ۲۰۲۷ است اما در مقطع ابتدایی آن سال، یعنی ژانویه، زمانی که انتظار می‌رود او به میادین بازگردد.




 ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد
۱۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس درخواست جدایی از سرخپوشان را نداده است.

 ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل
۱۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل

فرزین گروسیان در شروع فصل جدید خیلی زود نشان داد که قصد دارد برای حضور در ترکیب اصلی گل‌گهر به سادگی جای خود را به رقیب نامدارش ندهد.

 بدرود آتن! شهری که طارمی دوستش نداشت
۱۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بدرود آتن! شهری که طارمی دوستش نداشت

مهدی طارمی امروز برای آخرین بار به کمپ رنتی رفت، با هم‌تیمی‌هایش خداحافظی کرد . یک سال پیش از پایان قرارداد و بعد از فصلی که احتمالا در میان تمام سال‌های حضورش در فوتبال اروپا، کمترین علاقه را به ادامه‌اش داشت.

 دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند
۱۶ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند

ایجنت ایرانی یاسر آسانی بازیکن آلبانیایی استقلال از پیشنهاد سنگین پرسپولیس به این بازیکن خبر داد؛ پیشنهادی که می‌تواند سرخ‌پوشان تهرانی را با دردسر مواجه کند.

 جابه‌جایی‌های غول‌آسا | آغاز لیگ جذاب
۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جابه‌جایی‌های غول‌آسا | آغاز لیگ جذاب

همه‌چیز از فصل جدید سری‌آ؛ کدام تیم‌ها شانس قهرمانی‌اند و کدام کاندیدای سقوط؟

 پیروزی جوانان ایران مقابل تایلند در دیداری تدارکاتی
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

پیروزی جوانان ایران مقابل تایلند در دیداری تدارکاتی

تیم فوتبال جوانان ایران در ادامه اردوی آماده‌سازی خود در تایلند، تیم زیر ۲۰ سال میزبان را با دو گل شکست داد.