قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

یک تیم دیگر مدعی کسب سهمیه آسیا شد

سرمربی جدید گل‌گهر با اشاره به اعتراض باشگاه سابقش نسبت به حضور مائورو کابایرو در ترکیب چادرملو، مدعی شد خیبر خرم‌آباد نیز در صورت پیگیری شکایت خود می‌توانست یکی از تیم‌های حاضر در تورنمنت تعیین سهمیه آسیایی باشد.
 یک تیم دیگر مدعی کسب سهمیه آسیا شد

به گزارش "ورزش سه"، ابهام‌های مربوط به تعیین سومین نماینده ایران در سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا همچنان ادامه دارد و حالا مهدی رحمتی، سرمربی جدید گل‌گهر، نام باشگاه دیگری را نیز به جمع تیم‌هایی اضافه کرده که می‌توانستند درباره این سهمیه ادعا داشته باشند.

رحمتی فصل گذشته هدایت خیبر خرم‌آباد را برعهده داشت و آخرین مسابقه تیمش در لیگ مقابل چادرملو برگزار شد. سرمربی سابق خیبر می‌گوید باشگاه خرم‌آبادی نسبت به استفاده چادرملو از مائورو کابایرو اعتراض داشت، اما آغاز جنگ در روز بعد از مسابقه باعث شد مراحل مالی و اداری شکایت تکمیل نشود.

سرمربی گل‌گهر در خصوص جنجال‌ها پیرامون سهمیه سوم گفت: «من زمانی که این اتفاقات رخ داد، هنوز به عنوان سرمربی گل‌گهر انتخاب نشده بودم و بهتر است باشگاه درباره این موضوع صحبت کند. با این حال نکته جالب این است که آخرین بازی ما در لیگ با خیبر مقابل چادرملو بود و ما هم روی یک بازیکن اعتراض داشتیم.»

او ادامه داد: «به خاطر شرایط جنگی، چون فردای آن روز جنگ شروع شد، همه درگیر مسائل دیگری شدند و مبلغ لازم برای پیگیری شکایت واریز نشد. چه بسا اگر آن مبلغ واریز می‌شد، آن سه امتیاز به خیبر تعلق می‌گرفت و خیبر خرم‌آباد که واقعاً تیم شایسته‌ای بود، در رتبه ششم جدول قرار می‌گرفت و حتی می‌توانستیم در آن تورنمنت چندجانبه حضور پیدا کنیم.»

این اظهارات به معنای صدور رأی به سود خیبر نیست و رحمتی از یک سناریوی احتمالی صحبت می‌کند. با این حال، صحبت‌های او نشان می‌دهد پرونده مائورو کابایرو و تأثیر احتمالی آن بر جدول، از نگاه باشگاه خرم‌آبادی نیز قابل پیگیری بوده است. شکایتی که به گفته رحمتی به دلیل پرداخت نشدن مبلغ مورد نیاز، به مرحله نهایی نرسید.

رحمتی در بخش دیگری از صحبت‌هایش، توقف جام حذفی را ریشه اصلی بسیاری از اختلافات مربوط به سهمیه دانست. خیبر پیش از نیمه‌تمام ماندن مسابقات، سپاهان را شکست داده و به جمع هشت تیم پایانی جام حذفی رسیده بود.

او گفت: «ما در جام حذفی سپاهان را شکست دادیم و به جمع هشت تیم رسیده بودیم. به نظرم خیلی بهتر بود اگر جام حذفی برگزار می‌شد. احساس می‌کنم در رأس مجموعه تصمیمات خوبی گرفته نشد و همین باعث شد این حواشی و مشکلات پیش بیاید.»

رحمتی افزود: «فرصت برگزاری جام حذفی وجود داشت، چون بازی‌ها را با فاصله دو، سه روز برگزار می‌کردند. اگر جام حذفی انجام می‌شد، این حرف و حدیث‌ها به وجود نمی‌آمد و حق واقعی تیم‌ها مشخص می‌شد و سهمیه به تیمی می‌رسید که در جام حذفی قهرمان می‌شد.»

با طرح این ادعا، خیبر نیز به حاشیه‌های پرونده‌ای اضافه شده که پیش از این میان چادرملو، گل‌گهر و پرسپولیس جریان داشت. چادرملو تورنمنت تعیین سهمیه را با پیروزی برابر دو رقیب به پایان رساند، اما اکنون رحمتی معتقد است در صورت پیگیری شکایت باشگاه سابقش، شاید ترکیب تیم‌های حاضر در آن رقابت نیز متفاوت می‌شد.



۲۲ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

تاجرنیا: جام قهرمانی را ندهند به CAS شکایت می‌کنیم

پایگاه خبری فوتبالی- سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال همچنان به دنبال معرفی این تیم از سوی فدراسیون فوتبال به عنوان قهرمان فصل گذشته است.

به گزارش فوتبالی، بعد از آن که لیگ بیست و پنجم به دلیل شروع جنگ متوقف شد فدراسیون فوتبال ایران باید اسامی نمایند‌ه‌های ایران برای حضور در مسابقات لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان آسیا دو را به  AFC  اعلام می‌کرد.

در نهایت تصمیم گرفته شد جدول لیگ برتر فریز شود. در روزی که جدول فریز شد استقلال در صدر جدول بود و تیم‌های تراکتور، سپاهان و گل گهر در رده‌های دوم تا چهارم قرار داشتند.

با اعلام سازمان لیگ استقلال و تراکتور نماینده ایران در لیگ نخبگان شدند و سپاهان به لیگ قهرمانان آسیا دو معرفی شد. اما پس از عدم صدور مجوز حرفه‌ای سپاهان و طی اتفاقاتی عجیب و غریب گل گهر سیرجان نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا دو شد.

بعد از این اتفاق فدراسیون و سازمان لیگ قصد داشتند ادامه مسابقات لیگ را برگزار کنند اما شرایط به قدری نابسامان و زمان به قدری کم بود که در نهایت تصمیم بر این شد که لیگ نیمه کاره به پایان برسد.

حالا اما باشگاه استقلال مدعی است که چون در جدول فریز شده در صدر قرار داشته باید به عنوان قهرمان لیگ برتر هم معرفی شود. موضوعی که با مخالفت باشگاه‌هایی مثل پرسپولیس، سپاهان و تراکتور مواجه شده است.

علی تاجرنیا سرپرست مدیرعاملی استقلال ساعتی پیش در یک گفت‌وگوی تلویزیونی در این باره گفت: «ما مستندات را ارائه کرده‌ایم اما متاسفانه طبق ضرب المثل «چیزی که برای من نفعی ندارد برای دیگران هم نداشته باشد» استراتژی بعضی‌ها این است. اگر اصراری در این باره از سوی فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ وجود داشته باشد کم کم این مساله را به ذهن متبادر می‌کند که رفتارها با تیم‌های مختلف عادلانه نیست و ما شاهد یک نوع تبعیض هستیم. این که افراد و جامعه فوتبال بگویند که اگر تیم دیگری در صدر جدول بود جام قهرمانی به آن تیم داده می‌شد نکته جالبی نیست.»

تاجرنیا درباره تصمیم نهایی استقلال در این باره گفت: «این موضوعی نیست که ما بخواهیم با آن کنار بیاییم و اگر ابزار قانونی وجود داشته باشد طبیعتا آن را دنبال می‌کنیم. البته شکل دنبال کردن ما طبیعتا مثل سایر تیم‌ها با لابی‌های سیاسی نیست. ما سعی می‌کنیم مسیرهای قانونی را دنبال کنیم.»


۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

جدال هفت بازیکن سابق در دیدار سپاهان و استقلال

پایگاه خبری فوتبالی- در دیدار سپاهان و استقلال در هفته سوم لیگ برتر، هفت بازیکن با تیم سابق خود روبرو می‌شوند.

به گزارش فوتبالی، یکی از جذابیت‌های مهم دیدار سپاهان و استقلال تقابل بازیکنانی است که سابقه پوشیدن پیراهن تیم رقیب را در کارنامه دارند و حالا با انگیزه‌های مضاعفی در این دیدار به میدان خواهند رفت.

در ادامه بازیکنان این فصل دو تیم که سابقه حضور در تیم رقیب را دارند، مرور خواهیم کرد.

استقلال

در بین بازیکنان این فصل استقلال، تنها نام دو بازیکن دیده می‌شود که سابقه پوشیدن پیراهن سپاهان را دارند. صالح حردانی کاپیتان دوم استقلال در این فصل، در پایان راردادش با استقلال در فصل بیست و سوم، راهی سپاهان شد اما فقط نیم فصل در این تیم حضور داشت. با وجودی که صالح در اکثر بازیها در ترکیب ثابت حضور داشت، اما در نیم فصل با توافقی دو طرفه از این تیم جدا شد و بار دیگر به استقلال پیوست.

حسین گودرزی پس از درخشش در شمس آذر قزوین، در لیگ بیست و چهارم به سپاهان پیوست. بازی‌های خوب او در جمع زردپوشان باعث شد تا مسئولان استقلال او را به خدمت بگیرند.

سپاهان

در ترکیب سپاهان در فصل بیست و ششم، نام پنج استقلالی سابق مشاهده می‌شود. آرمین سهرابیان که در فصل هفدهم با جدایی از سپاهان به استقلال پیوست، در پایان فصل گذشته از جمع آبی‌پوشان جدا شد و بار دیگر به سپاهان رفت. آرش رضاوند نیز 6 فصل در استقلال حضور داشت و 5 بار برای این تیم گلزنی کرد. این بازیکن در ابتدای فصل بیست و پنجم از استقلال به سپاهان رفت. امید نورافکن بازیکنی بود که فوتبالش را از تیم پایه‌های استقلال شروع کرد و چهار فصل هم در لیگ برتر برای این تیم به میدان رفت. اما در فصل نوزدهم پیراهن سپاهان را برتن کرد و اکنون هفتمین فصل حضورش در این تیم را سپری می‌کند.

کاوه رضایی با وجودی که یک فصل در استقلال بازی کرد، اما آمار خوبی از خود به جا گذاشت. 7 گل زده و 8 پاس گل حاصل کار او در فصل شانزدهم بود. اکنون کاوه رضایی چهارمین فصل متوالی است که در سپاهان توپ می‌زند.اما مهم‌ترین استقلالی ترکیب سپاهان کسی نیست به جز سیدحسین حسینی. دروازه‌بان و کاپیتان سابق استقلال که 9 فصل در لیگ برتر برای تیم محبوبش بازی کرد اما در ابتدای فصل گذشته به دلیل اختلاف با مدیریت باشگاه و بعدا مشخص شد ساپینتو ، از این تیم جدا شد و به سپاهان رفت.


۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

بصره، میزبان استقلال در لیگ نخبگان آسیا؟

پایگاه خبری فوتبالی- تکلیف محل میزبانی استقلال از حریفانش در لیگ نخبگان آسیا، هنوز به صورت قطعی مشخص نشده است.

به گزارش فوتبالی، بر خلاف تراکتور و گل گهر که محل برگزاری مسابقاتشان در آسیا را انتخاب کردند، استقلال در موعد مقرر نتوانست این کار را انجام دهد تا کنفدراسیون فوتبال آسیا تصمیم بگیرد که خودش محل میزبانی شاگردان سهراب بختیاری‌زاده از حریفانشان را انتخاب کند.

البته که باشگاه استقلال در واکنش به این خبر اعلام کرد که در حال رایزنی با کنفدراسیون فوتبال آسیاست تا تکلیف محل برگزاری مسابقات این تیم مشخص شود اما به نظر می رسد این خبر برای آرام کردن فضای هواداری است چرا که ای اف سی کلا کلا حق انتخاب میزبانی را از استقلال گرفته است.

اگرچه طی روزهای گذشته این خبر منتشر شد که استقلال در قطر از حریفانش میزبانی خواهد کرد، اما گویا قطری ها نپذیرفته اند یا شرایط سختی برای ورود کاروان استقلال وضع کرده اند تا ای اف سی تصمیم دیگری بگیرد و حالا صحبت از عراق شده است.

علی تاجرنیا سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال در گفت و گو با برنامه شب‌های فوتبالی اعلام کرد که کارهای نهایی میزبانی این تیم از حریفانش در شهر بصره عراق انجام شده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، آبی‌ها در این شهر از حریفانشان در لیگ نخبگان آسیا پذیرایی خواهند کرد

.

صحبتهای او را بخوانید:" در حال حاضر فدراسیون عراق قرارداد را امضا کرده و نامه مربوط به ورزشگاه را هم ارسال کرده است. با توجه به تأخیر ایجادشده، همچنان در حال رایزنی هستیم تا بصره به عنوان محل میزبانی استقلال انتخاب شود. اگر این اتفاق بیفتد، معتقدم شرایط میزبانی بسیار خوبی خواهیم داشت."

اولین بازی استقلال در لیگ نخبگان آسیا، 23 شهریور مقابل السد قطر خواهد بود و باید دید آبی‌ها در عراق از حریف قطری‌شان میزبانی خواهند کرد یا کشور دیگری میزبان خواهد شد.




 ورود استثنایی شهاب زاهدی به JDT: گل و قهرمانی
۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

ورود استثنایی شهاب زاهدی به JDT: گل و قهرمانی

ستاره ایرانی جوهور در شروع کارش در این تیم، نخستین گل رسمی‌اش را به ثمر رساند تا شروعی شیرین و امیدوارکننده در فوتبال مالزی داشته باشد.

 شروع رویایی شهاب: رکورد جهان شکست!
۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شروع رویایی شهاب: رکورد جهان شکست!

ستاره ایرانی جوهور در شروع کارش در این تیم، نخستین گل رسمی‌اش را به ثمر رساند تا شروعی شیرین و امیدوارکننده در فوتبال مالزی داشته باشد.

 مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود
۱۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ گفت: دیدار تراکتور و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر برگزار می‌شود.

 جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی
۱۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی

پرسپولیس کوروش اژدهاکش، پدیده ۱۹ ساله، را با قراردادی بلندمدت جذب کرد، اما به دنبال انتقال قرضی او برای کسب تجربه بیشتر است.

 ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل
۱۳ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل

فرزین گروسیان در شروع فصل جدید خیلی زود نشان داد که قصد دارد برای حضور در ترکیب اصلی گل‌گهر به سادگی جای خود را به رقیب نامدارش ندهد.

 حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است
۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ فوتبال ایران گفت : بازی تراکتور پرسپولیس این فصل، هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.