قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

نساجی -استقلال: دیداری که بوی خاطره می‌دهد

استقلال و نساجی امروز دوباره در وطنی به هم می‌رسند، ورزشگاهی که برای فوتبال قائمشهر فراتر از یک زمین فوتبال است و خاطرات زیادی از این تقابل در خود دارد.
 نساجی -استقلال: دیداری که بوی خاطره می‌دهد

به گزارش ورزش سه، برای آن دسته از هواداران باشگا هايي که سابقه بیش از نیم قرن را  دارند، تقابل این تیم‌ها چیزی فراتر از یک مسابقه و حتی فراتر از حساسیت‌های معمول فوتبال است، چرا که این تیم‌ها خشی از حافظه تاریخی یک مردم یک شهر یا یک استان هستند.

سال‌ها و نسل‌ها می‌گذرند، اما خاطرات این تقابل‌ها در ذهن‌ها باقی می‌ماند، کافی است نام دو تیم کنار هم قرار بگیرد تا مجموعه‌ای از تصاویر، روایت‌ها و احساسات قدیمی دوباره زنده شود.

وطنی، فراتر از یک ورزشگاه

استقلال و نساجی در تاریخچه فوتبال باشگاهی در ایران از همین جنس‌ هستند، دو باشگاه قدیمی فوتبال ایران که هر کدام مسیر متفاوتی را پشت سر گذاشته‌اند، اما تقابلشان در قائمشهر همیشه حال‌وهوای خاص خودش را داشته است.

نساجی برای اهالی قائمشهر  صرفا یک باشگاه فوتبال نیست. این تیم سال‌هاست با هویت شهر گره خورده و علاقه به آن هم محدود به یک نسل یا حتی یک شهر نمانده است. در سکوهای وطنی حتی می‌توان هواداران متعصبی از قائمشهر، ساری، بابل، آمل و دیگر نقاط مازندران را دید، کسانی که نساجی برایشان بخشی از خاطرات فوتبالی و هویت اجتماعی‌شان است.

نساجی؛ یک علاقه قدیمی

شاید یکی از نشانه‌های این علاقه را بتوان در تعداد هوادارانی دید که حتی برای تماشای تمرین نساجی خودشان را به محل تمرین تیم می‌رسانند، فرصتی که طی سالیان اخیر به علت برگزلری تمرینات نساجی در تهران از  هواداران این تیم سلب شده بود، اما طی این دو فصل اخیر با افتتاح کمپ زمین تمرین در اطرف شهر، این تیم دوباره به خاستگاه همیشگی‌اش برگشته است تا آنها بیش از این تاوان این تصمیم اشتباه و خودخواهانه را ندهد.

نساجی برای بخش بزرگی از مردم قائمشهر و مازندران که دیگر میانه‌ای با اطلاق شهر خسته ندارند و معنایی فراتر از یک تیم فوتبال دارد.

این پیوند البته فقط به فوتبال محدود نیست. نام نساجی با تاریخ اجتماعی قائمشهر و کارخانه نساجی هم گره خورده، مجموعه‌ای که برای سال‌ها بخشی از زندگی اقتصادی و اجتماعی مردم شهر را شکل داده بود.

روزی که استقلال برای نادر آمد

در میان خاطرات متعدد استقلال و نساجی، یک مسابقه اما جایگاه متفاوتی دارد، دیداری که صرفا برای یک نتیجه فوتبالی برگزار نشده بود.

در خرداد ۱۳۷۸، تیم جوان شده استقلال با تمامی نفراتش با رهبری سوکومورخف فقید به قائمشهر رفت تا در مراسم خداحافظی نادر دست‌نشان از فوتبال حضور داشته باشد، بازیکنی که برای فوتبال قائمشهر، فقط یک نام معمولی نیست و پربیراه نیست اگر او را در زمره شناخته‌شده‌ترین چهره‌های فوتبال خطه مازندران قرار دهیم.

آن روز، استقلال با ترکیبی از بازیکنان شناخته‌شده فوتبال ایران راهی قائمشهر شد. نام‌هایی چون، جواد زرینچه،محمود فکری، محمد خرمگاه، محمد نوازی، سیروس دین محمدی، علی موسوی ، فرد ملکیان و فرهادی که در اوایل دوران بازی در استقلال بود که این بازيکنان به احترام شمایل فوتبال شهر کاملا فوتبالی مثل قائمشهر با اتوبوس خودشان را به تهران رسانده بودند تا در اخرین بازی شماره هفت ملی پوش نساجی  کنارش باشند، از ان دست بازی هایی که معمولا در فوتبال ابران چندان رسم نیست.

هتل تلار؛ شروع یک خاطره

خاطره آن روز برای بسیاری از مردم قائمشهر از ورزشگاه شروع نشد، استقبال کم نظیر هواداران استقلال از محل هتل تلار تا  ورزشگاه شهید وطنی تقریبا شهر را به حالت نیمه تعطیل دراورده بود و آن روز تمام شهر تحت تاثیر این بازی و نادر بود.

این هتل در سال‌هایی که تیم‌های میهمان برای مسابقه به غرب مازندران می‌آمدند، تنها محل اقامت آنها بود و طبیعی بود که حضور استقلال در شهر، جمعیت زیادی را به اطراف هتل بکشاند .

آن روز از تمام شهرهای مجاور قائمشهر خودشان را به قائمشهر رسانده بودند، و جمعیت  غیر قابل وصفی  برای دیدن بازیگمنان استقلال و خداحافظی با نادر وارد شهر شد، شهری که برای یک فوتبالیست، خودش را به خیابان آورده بود.

وطنی در یک روز متفاوت

استقلال از هتل به سمت ورزشگاه وطنی رفت، اما آنچه در ورزشگاه انتظار تیم را می‌کشید، چیزی فراتر از یک استقبال معمولی بود.

جمعیت که از ساعات اولیه صبح خودشان را بخ ورزشگاه رسانده بودند، به ندازه‌ای زیاد بود که حتی اطراف زمین و بخش‌هایی نزدیک به چمن هم در اختیار تماشاگران قرار گرفت. 

هدف مشخص بود، نادر دست‌نشان قرار بود در همان زمینی که سال‌ها برای نساجی بازی کرده بود، با فوتبال خداحافظی کند.

شماره هفت وارد زمین شد

نادر دست‌نشان با همان شماره هفت و پیراهن راه‌راه سفید و مشکی جلوتر از همه در کتار جواد زرینچه وارد زمین شد.

هواداران به محض دیدن او سراپا ایستادند و برای دقایقی طولانی او را تشویق کردند. آن صحنه بیش از آنکه درباره یک بازیکن باشد، درباره رابطه‌ای بود که میان دست‌نشان و مردم قائمشهر در طول سال‌ها شکل گرفته بود.

نادر از بطن همین مردم به نساجی آمده بود و در همین فوتبال رشد کرده بود و در مقطعی از یک تیم شهرستانی به تیم ملی رسیده بود، اتفاقی که در فوتبال دهه شصت، با توجه به شرایط آن دوره، اتفاق کوچکی نبود.

نادر؛ انتخابی که ماندگار شد

دست‌نشان در حالی تمام دوران فوتبالش را در همین شهر سپری کرده بود که پیشنهادات خوبی برای رفتن به استقلال و پرسپوليس داشت، اما مسیرش را با قائمشهر و نساجی ادامه داد، درست مثل سیروس قایقران که لباس شماره ۹ ملوان را به هیچ تیم دیگری ترجیح نداد، اما حیف که فوتبال ایران مدت هاست هر دو را از دست داده است.

همین ماندن، در کنار کیفیت فنی و شخصیت او، باعث شد نامش از یک بازیکن موفق فراتر برود. 

در فوتبال ایران، بازیکنان زیادی از نساجی آمده‌اند و نقش داشته‌اند، از خانواده دست‌نشان گرفته تا بازیکنان دیگری که هرکدام بخشی از تاریخ این باشگاه را ساخته‌اند. اما جایگاه نادر برای هواداران نساجی جنس دیگری داشت و همچنان دارد.

خداحافظی بدون تعارف

یکی از خاطرات جالب آن مسابقه، ماجرای ضربه ایستگاهی بود.

دست‌نشان در زدن ضربات ایستگاهی مهارت داشت و گفته می‌شود بازیکنان استقلال تلاش کردند فرصتی برای این کار در اختیار او قرار دهند. اما نادر این اتفاق را نپذیرفت. او نمی‌خواست مسابقه به یک نمایش تشریفاتی تبدیل شود و ترجیح می‌داد آخرین بازی‌اش هم یک مسابقه واقعی باشد.

در نهایت استقلال با نتیجه دو بر صفر پیروز شد.

بعد از پایان بازی، مراسم خداحافظی در میان اشک برخی از نساجی چی های قدیمی برگزار شد و حلقه‌های گل بر گردن دست‌نشان قرار گرفت و او چهار گوشه زمین وطنی را بوسید،‌تصویری که بعدها، با گذشت سال‌ها و پس از درگذشت او، معنای دیگری پیدا کرد.

یک برد پنج‌گله و یک خاطره دیگردر تاریخ تقابل نساجی و استقلال، فقط خداحافظی دست‌نشان نیست که به یاد مانده است.

برد پنج بر یک نساجی مقابل استقلال نیز یکی از نتایج ماندگار این تقابل است، مسابقه‌ای که در آن دست‌نشان با یک ضربه از فاصله دور دروازه استقلال را باز کرد.

آن نسل نساجی تیمی بود که مقابل تیم‌های بزرگ به سادگی کنار نمی‌کشید. بخشی از بازیکنان آن تیم بعدها وارد مربیگری شدند و نامشان در فوتبال ایران باقی ماند.

قائمشهر، زمین آسان استقلال نبود

استقلال در سال‌های مختلف بارها به قائمشهر آمده، اما وطنی برای این تیم هیچ‌وقت زمین ساده‌ای نبوده است.

یکی از نمونه‌های نزدیک‌تر، دیدار نساجی و استقلال در هفته‌های پایانی لیگ بیست‌وسوم بود؛ جایی که استقلالِ جواد نکونام برای قهرمانی به هر امتیاز بازی نیاز داشت، اما تساوی بدون گل در قائمشهر باعث شد مسیر قهرمانی به شکل عجیبی سود پرسپولیس تمام شود.

گاهی اهمیت یک ورزشگاه را نه با تعداد بازی‌ها، بلکه با خاطراتی که از آن ساخته شده می‌توان سنجید.

امروز؛ همان ورزشگاه، یک بازی تازه

حالا سال‌ها بعد از آن خداحافظی، استقلال دوباره به وطنی آمده است، این بار برای هفته دوم لیگ بیست‌وششم.

نساجی بعد از یک فصل حضور در لیگ یک به سطح اول فوتبال ایران برگشته و دوباره مقابل هوادارانش در خانه بازی می‌کند. در سوی دیگر، استقلال با برد مقابل مس شهر بابک وارد این مسابقه شده و سهراب بختیاری‌زاده می‌داند گرفتن امتیاز در قائمشهر می‌تواند شروع فصلش را محکم‌تر کند

اما از طرفی مجتبی حسینی که بازی اول را در سیرجان واگذار کرد به خوبی از انتظار مردم قائمشهر در اولين دیدار خاگی آگاه است و به نوعی محکوم است که به چیزی غیر از سه امتیاز حتی فکر نکند و همین انگیزه دو سرمربی که اتفاقا رابطه خوبی هم با هم دارند، نوید ثبت یک بازی ماندگار دیگر در حافظه تمام نشدنی ورزشگاه پیر وطنی می‌دهد.



۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تارتار، سهراب و نکونام؛ کدامیک 9 امتیازی می‌شوند؟

پایگاه خبری فوتبالی- در هفته سوم لیگ برتر سه مربی فرصت کسب تمامی امتیازات ممکن از سه بازی را دارند.

به گزارش فوتبالی، پس از انجام دو هفته از بازی‌های لیگ برتر، سه تیم با کسب دو برد و حداکثر امتیازات در رده‌های بالای جدول قرار گرفتند. پرسپولیس، استقلال و تراکتور سه تیم بالای جدول، در هفته سوم نیز به دنبال کسب سومین پیروزی خود هستند. البته به دلیل تقابل مستقیم پرسپولیس و تراکتور، این امکان برای هر سه تیم وجود ندارد تا بتوانند به طور همزمان امتیازات خود را به عدد 9 افزایش دهند.

پرسپولیس

تیم تارتار فراتر از حد انتظار ظاهر شد و در هر دو بازی نخست، به نتایجی دست یافت که بهترین شروع این تیم در 23 فصل اخیر است. پرسپولیس در هشت دوره مختلف لیگ برتر توانسته لیگ را با دو برد در ابتدای فصل آغاز کند اما تنها در سه دوره و با سه مربی مختلف این روند را تا هفته سوم هم ادامه داد.

در لیگ برتر سوم، وینگو بگوویچ در پایان هفته سوم توانست به سومین برد خود دست یابد. در لیگ هفتم هم افشین قطبی همین روند را تکرار کرد و در سه بازی اول 9 امتیازی شد. در لیگ برتر هفدهم هم برانکو توانست در سه بازی نخست پرسپولیس در لیگ به سه برد دست یابد و به روند خوب تیمش ادامه دهد. اکنون تارتار به دنبال آن است تا پس از ده سال، روند سه برد متوالی در سه هفته ابتدایی فصل را تکرار کند.

استقلال تهران

آبی‌پوشان تا کنون در شش دوره مختلف لیگ برتر کار خود را با دو برد آغاز کرده، اما تنها در دو دوره توانستند هفته سوم را با برد پشت سرگذاشته و به 9 امتیاز دست یابند و سهراب می‌تواند سومین مربی لقب بگیرد که در پایان هفته سوم، تیمش به حداکثر امتیازات دست یافته است.

در لیگ برتر ششم که هدایت استقلال برعهده صمد مرفاوی بود، استقلال پس از پشت سرگذاشتن ذوب آهن و مس کرمان، در هفته سوم نیز فجرسپاسی را مغلوب کرد و به امتیاز ممکن دست یافت. در لیگ برتر بیست و یکم، فرهاد مجیدی فصل را با دو برد مقابل هوادار و ذوب آهن، در هفته سوم در مصاف با تراکتور هم به برتری رسید. در این فصل هم بختیاری‌زاده این فرصت را دارد تا نام خود را در کنار مرفاوی و مجیدی قرار دهد.

تراکتور

داستان تراکتور و جواد نکونام متفاوت از دو تیم و مربی قبلی است. تراکتور تاکنون در هیچ دوره‌ای حتی نتوانسته بود در دو بازی ابتدایی به دو برد دست یابد اما پرشورها با حضور جواد نکونام توانستند به این مهم دست یابند. در صورتی که جواد نکونام هفته سوم را با برد سپری کند، برای اولین بار در تاریخ باشگاه و همچنین در دوران مربیگری خودش به چنین عملکردی دست پیدا خواهد کرد و این شروع رؤیایی را برای خود رقم خواهد زد.


۹ ساعت قبل / سایت فوتبالی

جدال هفت بازیکن سابق در دیدار سپاهان و استقلال

پایگاه خبری فوتبالی- در دیدار سپاهان و استقلال در هفته سوم لیگ برتر، هفت بازیکن با تیم سابق خود روبرو می‌شوند.

به گزارش فوتبالی، یکی از جذابیت‌های مهم دیدار سپاهان و استقلال تقابل بازیکنانی است که سابقه پوشیدن پیراهن تیم رقیب را در کارنامه دارند و حالا با انگیزه‌های مضاعفی در این دیدار به میدان خواهند رفت.

در ادامه بازیکنان این فصل دو تیم که سابقه حضور در تیم رقیب را دارند، مرور خواهیم کرد.

استقلال

در بین بازیکنان این فصل استقلال، تنها نام دو بازیکن دیده می‌شود که سابقه پوشیدن پیراهن سپاهان را دارند. صالح حردانی کاپیتان دوم استقلال در این فصل، در پایان راردادش با استقلال در فصل بیست و سوم، راهی سپاهان شد اما فقط نیم فصل در این تیم حضور داشت. با وجودی که صالح در اکثر بازیها در ترکیب ثابت حضور داشت، اما در نیم فصل با توافقی دو طرفه از این تیم جدا شد و بار دیگر به استقلال پیوست.

حسین گودرزی پس از درخشش در شمس آذر قزوین، در لیگ بیست و چهارم به سپاهان پیوست. بازی‌های خوب او در جمع زردپوشان باعث شد تا مسئولان استقلال او را به خدمت بگیرند.

سپاهان

در ترکیب سپاهان در فصل بیست و ششم، نام پنج استقلالی سابق مشاهده می‌شود. آرمین سهرابیان که در فصل هفدهم با جدایی از سپاهان به استقلال پیوست، در پایان فصل گذشته از جمع آبی‌پوشان جدا شد و بار دیگر به سپاهان رفت. آرش رضاوند نیز 6 فصل در استقلال حضور داشت و 5 بار برای این تیم گلزنی کرد. این بازیکن در ابتدای فصل بیست و پنجم از استقلال به سپاهان رفت. امید نورافکن بازیکنی بود که فوتبالش را از تیم پایه‌های استقلال شروع کرد و چهار فصل هم در لیگ برتر برای این تیم به میدان رفت. اما در فصل نوزدهم پیراهن سپاهان را برتن کرد و اکنون هفتمین فصل حضورش در این تیم را سپری می‌کند.

کاوه رضایی با وجودی که یک فصل در استقلال بازی کرد، اما آمار خوبی از خود به جا گذاشت. 7 گل زده و 8 پاس گل حاصل کار او در فصل شانزدهم بود. اکنون کاوه رضایی چهارمین فصل متوالی است که در سپاهان توپ می‌زند.اما مهم‌ترین استقلالی ترکیب سپاهان کسی نیست به جز سیدحسین حسینی. دروازه‌بان و کاپیتان سابق استقلال که 9 فصل در لیگ برتر برای تیم محبوبش بازی کرد اما در ابتدای فصل گذشته به دلیل اختلاف با مدیریت باشگاه و بعدا مشخص شد ساپینتو ، از این تیم جدا شد و به سپاهان رفت.


۱۰ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اعلام مکان میزبانی استقلال از رقبای آسیایی

به گزارش "ورزش سه"، محل برگزاری دیدارهای خانگی استقلال در لیگ قهرمانان آسیا الیت هنوز به صورت رسمی مشخص نشده و آبی‌ها برای انتخاب ورزشگاهی خارج از ایران با محدودیت‌هایی روبه‌رو شده‌اند. علی تاجرنیا در تازه‌ترین صحبت‌های خود از تلاش باشگاه برای گرفتن تأیید ورزشگاه بصره خبر داد.

تاجرنیا ابتدا با اصلاح این برداشت که استقلال کشور تاجیکستان را به عنوان محل میزبانی معرفی کرده بود، گفت: «تاجیکستان گزینه‌ای بود که گل‌گهر معرفی کرده بود. در بررسی‌هایی که انجام دادیم، برای من و سایر اعضای هیئت‌مدیره بسیار مهم بود ورزشگاهی انتخاب شود که هواداران استقلال امکان دسترسی به آن را داشته باشند.»

وی افزود: «به همین دلیل روی بصره اصرار کردیم و توافق لازم را نیز گرفتیم. درباره بغداد هم توافق اولیه انجام شده بود، اما آنچه این موضوع را با مشکل مواجه کرد، تعلل مجموعه فدراسیون فوتبال عراق بود.»

رئیس هیئت‌مدیره استقلال درباره علت این تأخیر توضیح داد: «مسئولان فدراسیون عراق گلایه‌هایی از فدراسیون فوتبال ایران داشتند که بخشی از آنها نیز به‌حق بود. این تأخیر باعث شد مدارک مورد نیاز تا پیش از زمان قرعه‌کشی ارسال نشود.»

تاجرنیا ادامه داد: «پس از ارائه توضیحات، مسئولان مربوطه شرایط را پذیرفتند. ابتدا اعلام شده بود که استقلال دیگر امکان معرفی محل میزبانی ندارد و باید در کشور تیم‌های حریف بازی کند، اما در جدول مسابقات نیز محل برگزاری دیدارهای خانگی ما را مشخص نکردند و فرصت ادامه رایزنی‌ها باقی ماند.»

وی درباره آخرین وضعیت مذاکرات گفت: «روز گذشته فدراسیون فوتبال عراق قرارداد را امضا کرد و نامه مربوط به ورزشگاه بصره را نیز برای کنفدراسیون فوتبال آسیا فرستاد. با توجه به اینکه ارسال این مدارک با کمی تأخیر انجام شده است، اکنون در حال رایزنی هستیم تا AFC با این درخواست موافقت کند.»

به این ترتیب بصره گزینه نهایی استقلال برای برگزاری دیدارهای خانگی آسیایی است، اما قطعی شدن این انتخاب به تأیید کنفدراسیون فوتبال آسیا بستگی دارد. تاجرنیا در پایان ابراز امیدواری کرد این مجوز صادر شود و گفت: «اگر این اتفاق رخ بدهد، از نظر شرایط میزبانی وضعیت بسیار بهتری نسبت به گزینه‌های دیگر خواهیم داشت.»

نزدیکی بصره به ایران و امکان حضور آسان‌تر هواداران استقلال، دلیل اصلی اصرار مدیران باشگاه بر انتخاب این شهر بوده است. اکنون آبی‌ها منتظر پاسخ AFC هستند تا پس از هفته‌ها بلاتکلیفی، ورزشگاه محل برگزاری مسابقات خانگی‌شان در آسیا مشخص شود.




 سعید دقیقی : دوست داشتم سرمربی استقلال بشوم اما نشد و بوژوویچ را انتخاب کردند
۱۶ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

سعید دقیقی : دوست داشتم سرمربی استقلال بشوم اما نشد و بوژوویچ را انتخاب کردند

سعید دقیقی گفت : دو سه مرتبه بحث حضورم در تیم‌های بزرگ جدی شد. در یکی دو سال گذشته نیز مذاکراتی با استقلال انجام شد.

 بصره، میزبان استقلال در لیگ نخبگان آسیا؟
۱۰ ساعت قبل / سایت فوتبالی

بصره، میزبان استقلال در لیگ نخبگان آسیا؟

پایگاه خبری فوتبالی- تکلیف محل میزبانی استقلال از حریفانش در لیگ نخبگان آسیا، هنوز به صورت قطعی مشخص نشده است.به گزارش فوتبالی، بر خلاف تراکتور و گل گهر که محل برگزاری مسابقاتشان در آسیا را انتخاب کردند، استقلال در موعد مقرر نتوانست این کار را انجام دهد تا کنفدراسیون فوتبال آسیا تصمیم بگیرد که خودش محل میزبانی شاگردان سهراب بختیاری‌زاده از حریفانشان را انتخاب کند.البته که باشگاه استقلال در واکنش به این خبر اعلام کرد که در حال رایزنی با کنفدراسیون فوتبال آسیاست تا تکلیف محل برگزاری مسابقات این تی ...,استقلال,لیگ نخبگان آسیا,پیشنهاد سردبیر,علی تاجرنیا

 فیلم ؛ هومن افاضلی دستیار قلعه نویی : مهدی تارتار مسیر مربیگری را پله‌پله طی کرده است
۳۸ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

فیلم ؛ هومن افاضلی دستیار قلعه نویی : مهدی تارتار مسیر مربیگری را پله‌پله طی کرده است

هومن افاضلی، مربی تیم ملی فوتبال ایران، در برنامه «سکو» با تمجید از مهدی تارتار، او را گزینه‌ای مناسب برای هدایت پرسپولیس دانست.

 ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل
۲۰ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل

فرزین گروسیان در شروع فصل جدید خیلی زود نشان داد که قصد دارد برای حضور در ترکیب اصلی گل‌گهر به سادگی جای خود را به رقیب نامدارش ندهد.

 جدال هفت بازیکن سابق در دیدار سپاهان و استقلال
۹ ساعت قبل / سایت فوتبالی

جدال هفت بازیکن سابق در دیدار سپاهان و استقلال

پایگاه خبری فوتبالی- در دیدار سپاهان و استقلال در هفته سوم لیگ برتر، هفت بازیکن با تیم سابق خود روبرو می‌شوند.به گزارش فوتبالی، یکی از جذابیت‌های مهم دیدار سپاهان و استقلال تقابل بازیکنانی است که سابقه پوشیدن پیراهن تیم رقیب را در کارنامه دارند و حالا با انگیزه‌های مضاعفی در این دیدار به میدان خواهند رفت.در ادامه بازیکنان این فصل دو تیم که سابقه حضور در تیم رقیب را دارند، مرور خواهیم کرد.استقلالدر بین بازیکنان این فصل استقلال، تنها نام دو بازیکن دیده می‌شود که سابقه پوشیدن پیراهن سپاهان را دارند ...,لیگ برتر ایران,استقلال,سپاهان,سید حسین حسینی,صالح حردانی,حسین گودرزی,کاوه رضایی,آرمین سهرابیان,آرش رضاوند,امید نورافکن

 پیشنهاد بزرگ آرسنال برای خولیان آلوارز؛ گیوکرش بخشی از معامله
۲۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

پیشنهاد بزرگ آرسنال برای خولیان آلوارز؛ گیوکرش بخشی از معامله

پایگاه خبری فوتبالی- آرسنال همچنان برای جذب ژولیان آلوارز دست‌بردار نیست و طبق گزارش جدید اسپورت، توپچی‌ها در حال بررسی پیشنهادی هستند که می‌تواند شامل ۶۹ میلیون پوند به‌علاوه ویکتور گیوکرش باشد. به گزارش فوتبالی، این گزارش در شرایطی منتشر شده که آینده آلوارز در اتلتیکومادرید همچنان مبهم است و احتمال جدایی او بیش از گذشته مورد بحث قرار گرفته است.آلوارز که در سال ۲۰۲۴ از منچسترسیتی به اتلتیکومادرید پیوست، خیلی زود به یکی از مهم‌ترین بازیکنان تیم دیگو سیمئونه تبدیل شد. با این حال، در هفته‌های اخیر ...,آرسنال,اتلتیکو مادرید,خولیان آلوارز,ویکتور گیوکرس,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر