قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

قطعی: ولاهوویچ در یک تیم سفید و سیاه دیگر

ولاهوویچ به بشیکتاش بله گفت. او با امضای قراردادی سه ساله در ترکیه بیش از 30 میلیون یورو دستمزد خواهد گرفت.
 قطعی: ولاهوویچ در یک تیم سفید و سیاه دیگر

به گزارش ورزش سه، دوشان ولاهوویج، مهاجم سابق یوونتوس پیشنهاد بشیکتاش را پذیرفت و حالا تنها تأیید حقوقی قرارداد باقی مانده است؛ قراردادی سه‌ساله با دستمزد سالانه 10 میلیون یورو به علاوه پاداش.

به گزارش فابریتزیو رومانو، طرفین امروز به توافق شفاهی بر سر قراردادی سه‌ساله با ارزش 10 میلیون یورو در هر فصل به علاوه پاداش رسیده‌اند و حالا تنها بررسی و تأیید مدارک از سوی وکلای بازیکن باقی مانده است.

در صورت نهایی شدن این مرحله، ولاهوویچ می‌تواند ظرف 48 ساعت آینده راهی استانبول شود تا انتقالش به بشیکتاش را تکمیل کند.

از یک تیم سیاه‌وسفید به سیاه‌وسفید دیگر

بازگشت به یوونتوس دیگر در کار نخواهد بود و ولاهوویچ قرار است پیراهن سیاه‌وسفید دیگری را به تن کند، این بار در ترکیه.

مهاجم متولد سال 2000 که از اول ژوئیه و پس از چهار سال حضور در یوونتوس بازیکن آزاد شده، پیشنهاد بهبودیافته بشیکتاش را پذیرفته و چراغ سبز نهایی خود را برای این انتقال نشان داده است.

ابهام درباره آینده ولاهوویچ حالا تقریباً به پایان رسیده و مهاجم سابق یووه و فیورنتینا انتخابش را انجام داده است. پیشنهاد جدید و بهتر بشیکتاش نقش تعیین‌کننده‌ای در تغییر شرایط داشت و توانست موافقت نهایی این بازیکن را جلب کند.

قرارداد 30 میلیون یورویی در انتظار امضا

توافق صورت‌گرفته بر پایه قراردادی سه‌ساله است که برای ولاهوویچ سالانه 10 میلیون یورو دستمزد به همراه پاداش در نظر می‌گیرد. علاوه بر این، یک رقم قابل توجه نیز به‌عنوان پاداش امضای قرارداد به مهاجم صربستانی پرداخت خواهد شد.

دو طرف با احتیاط در انتظار تأیید نهایی قراردادها از سوی وکلا هستند. اگر این مرحله بدون مشکل سپری شود، ولاهوویچ آماده سفر به ترکیه خواهد بود و انتقال او به بشیکتاش رسماً اعلام می‌شود.

مهاجمی که چهار سال گذشته را در یوونتوس سپری کرد، به جای بازگشت به تورین، راهی استانبول خواهد شد تا فصل جدید دوران حرفه‌ای خود را در فوتبال ترکیه آغاز کند.



۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اولین صحبت‌های خرید جدید میلان: آدم ساده‌ای هستم

به گزارش "ورزش سه"، وینگر پرتغالی در گفت‌وگو با رسانه‌های رسمی میلان، اعتراف کرد که بزرگی این انتقال برایش کمی زمان برده تا به آن عادت کند.

او گفت:«کمی شوکه شده بودم، چون بازی کردن برای میلان یعنی کسب جام و عضویت در باشگاهی با تاریخی پرافتخار که قهرمانان بزرگی در آن بازی کرده‌اند. میلان باشگاه بزرگی است و انتظارات مشخصی از شما دارد و فکر می‌کنم زمان مناسبی برای پیوستن من به این باشگاه است.»

وقتی از موریرا درباره اهدافش برای فصل جدید سؤال شد، او به جای صحبت درباره اهداف شخصی، روی تلاش جمعی تأکید کرد:«هیچ هدفی را نمی‌توان جز با کار تیمی به دست آورد. من در زمین و تمرینات تمام تلاشم را برای هم‌تیمی‌هایم انجام خواهم داد و سعی می‌کنم هوادارانمان را خوشحال کنم. برای من مهم است که خوشحال باشم و تلاش خواهم کرد به تیم کمک کنم تا به اهدافش برسد؛ یعنی قهرمانی در لیگ و هر جام دیگری که امکان کسب آن وجود داشته باشد.»

موریرا سپس درباره شخصیت خود و تفاوت میان تصویری که در شبکه‌های اجتماعی از او دیده می‌شود و ذهنیت حرفه‌ای‌اش صحبت کرد و گفت:«مردم من را در شبکه‌های اجتماعی می‌بینند؛ آنجا همیشه می‌خندم و می‌رقصم، اما این به این معنا نیست که همیشه همین‌طور هستم. خیلی خوب می‌دانم چه زمانی باید کار کنم. می‌دانم از زندگی و دوران حرفه‌ای‌ام چه می‌خواهم و می‌دانم برای موفق شدن و رسیدن به اهدافم چه کارهایی لازم است انجام دهم.

مردم باید بدانند که من آدم خوش‌برخوردی هستم، اما می‌دانم چه زمانی باید تمرکز کنم. می‌دانم چطور تمام توانم را برای هم‌تیمی‌ها و هوادارانم در زمین بگذارم. این موضوع هیچ‌وقت تغییر نخواهد کرد؛ این بخشی از شخصیت من است. می‌دانم چه می‌خواهم و می‌دانم می‌خواهم به کجا برسم. می‌دانم چه کاری باید انجام دهم و آن را انجام خواهم داد.»

او درباره اهمیت انگیزه درونی نیز گفت:«همه‌چیز به خودتان بستگی دارد. مهم است که آن غریزه جنگندگی را درون خودتان پیدا کنید؛ این چیزی است که به شما اجازه می‌دهد رشد کنید. من این ویژگی را درون خودم دارم. اگر خودتان چیزی را نخواهید، می‌توانید از هرکسی کمک بخواهید، اما هیچ چیز تغییر نخواهد کرد.»

وقتی از موریرا خواسته شد خودش را تنها با یک کلمه توصیف کند، پاسخ داد:«من همیشه لبخند می‌زنم، همیشه خوشحالم و سعی می‌کنم دیگران را هم شاد کنم. شادی بهترین کلمه برای توصیف من است. ترکیبی از فرهنگ‌ها و ریشه‌های من است که شخصیت امروزم را ساخته است.»

مورِیرا همچنین با گرمی درباره نقش خانواده‌اش در مسیر حرفه‌ای خود صحبت و از مادرش تمجید کرد:«خانواده‌ام همیشه به من می‌گویند که من با یک توپ به دنیا آمده‌ام. از این بابت خوشحالم، اما نه پدرم و نه پدربزرگم هیچ‌وقت من را مجبور نکردند فوتبال بازی کنم. هیچ‌کس من را مجبور نکرد و هیچ‌کس به من نگفت چه کاری انجام دهم. تنها کاری که انجام می‌دهم این است که فوتبال بازی کنم و از آن لذت ببرم.

پدرم هم فوتبال بازی می‌کرد. او دوران حرفه‌ای خودش را داشت و اثری از خودش به جا گذاشت. مادرم برای من بسیار مهم است و نقشی در زندگی‌ام دارد که هیچ‌کس نمی‌تواند آن را پر کند. او همه‌چیز را به من می‌دهد و همیشه برای من هر کاری که از دستش برمی‌آمده انجام داده است.»

موریرا در پایان درباره علاقه‌اش به فشن و استایل شخصی‌اش نیز گفت:«میلان پایتخت فشن است. اگر برای شام یا خرید بیرون بروم، دوست دارم خوب لباس بپوشم و هم احساس راحتی داشته باشم و هم خوش‌پوش باشم. برای من مهم است که لباس مناسبی بپوشم. من آدم ساده‌ای هستم.»


۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

پیراهن جنجالی بارسلونا لو رفت (عکس)

به گزارش ورزش سه، طرح اولیه پیراهن اول بارسلونا برای فصل 28-2027 در حالی فاش شده که برخلاف گزارش‌های قبلی، قرار نیست نشان تاریخی این باشگاه متعلق به سال‌های 1899 تا 1910 روی آن قرار بگیرد.

در روزهای گذشته گمانه‌زنی‌های زیادی درباره استفاده از نخستین نشان تاریخ بارسلونا روی پیراهن فصل آینده مطرح شده بود، اما رسانه کاتالان موندو دپورتیوو به نقل از منابع نزدیک به باشگاه می‌گوید این ایده در نهایت کنار گذاشته شده است.

اما امروز Footy Headlines که پیش‌تر اطلاعاتی درباره استفاده از نشان قدیمی بارسلونا منتشر کرده بود، با استناد به این خبر موندو دپورتیوو از غافلگیر شدن خود نوشته است. این رسانه احتمال می‌دهد طرحی که پیش‌تر در اختیارش قرار گرفته بود، مربوط به یک نمونه اولیه بوده باشد.

بازگشت راه‌راه‌های باریک

ولی فوتی هدلاینز طرح جدید پیراهن فصل آینده بارسلونا که به دستش رسیده را منتشر کرد. طرح جدید بارسلونا بار دیگر به سراغ الگوی کلاسیک راه‌راه‌های عمودی رفته است. در این طراحی، تعداد زیادی نوار باریک قرمز تیره و آبی تیره در قسمت اصلی پیراهن دیده می‌شود؛ طرحی که از نظر ظاهری با برخی مدل‌های سنتی لباس بارسا تفاوت محسوسی دارد.

بر اساس اطلاعات منتشرشده، این پیراهن از ترکیب دو رنگ اصلی "Blue Void" و "Deep Garnet" استفاده خواهد کرد؛ دو رنگ بسیار تیره از طیف‌های آبی و قرمز سنتی بارسلونا.

نکته جالب اینکه رنگ‌های انتخاب‌شده برای پیراهن فصل 28-2027، در واقع از تیره‌ترین تون‌های طیف‌هایی هستند که در لباس فصل 27-2026 مورد استفاده قرار گرفته‌ است. در پیراهن فصل جاری، سه طیف متفاوت از آبی و قرمز به کار رفته است، اما برای لباس فصل آینده ظاهراً نسخه‌های تیره‌تر این رنگ‌ها انتخاب شده‌اند.

در کنار این ترکیب سنتی، نایک از رنگ "Mineral Yellow" برای لوگوی خود، جزئیات و برخی بخش‌های تزئینی پیراهن استفاده خواهد کرد؛ ترکیبی که تضاد محسوسی با زمینه تیره لباس ایجاد می‌کند.

یک تغییر مهم در طرح تاریخی

با وجود استفاده از راه‌راه‌های کلاسیک، مهم‌ترین نکته درباره این طراحی به نشان باشگاه مربوط می‌شود. برخلاف انتظارهای قبلی، بارسلونا قرار نیست از نشان نخستین خود، متعلق به دوره 1899 تا 1910، روی این پیراهن استفاده کند.

آن نشان تاریخی شامل سپر چهارقسمتی شهر بارسلون بود که در قسمت بالایی آن تاج و خفاش قرار داشت. استفاده از چنین نشانی می‌توانست یکی از متفاوت‌ترین تصمیم‌های طراحی بارسا در سال‌های اخیر باشد، اما امروز مشخص شد که این خبر درست نیست.

پیراهن جدید بارسلونا قرار است برای فصل 28-2027 عرضه شود و زمان برنامه‌ریزی‌شده برای رونمایی رسمی آن، اوایل تابستان 2027 خواهد بود.


۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

غیررسمی؛ دی‌گرگوریو به بورنموث پیوست

پایگاه خبری فوتبالی - میشله دی‌گرگوریو، دروازه‌بان ایتالیایی یوونتوس، در آستانه جدایی از این باشگاه قرار دارد و طبق اعلام فابریتزیو رومانو، انتقال او به بورنموث وارد مراحل نهایی شده است.

به گزارش فوتبالی، دی‌گرگوریو پس از ورود ویکاریو به یوونتوس دیگر جایگاه مطمئنی در پروژه جدید باشگاه نداشت و در روزهای اخیر مذاکرات برای پیدا کردن مقصد جدید او سرعت گرفت. منابع مختلف نیز تأیید کرده بودند که بورنموث مذاکرات پیشرفته‌ای با یوونتوس برای جذب این دروازه‌بان داشته است.

بر اساس گزارش‌های منتشرشده، این انتقال به شکل قرضی با گزینه خرید انجام خواهد شد و بورنموث برای جذب دی‌گرگوریو وارد رقابت نهایی با سایر گزینه‌های احتمالی شده بود.

دی‌گرگوریو که در سال ۲۰۲۴ از مونزا به یوونتوس پیوست، حالا آماده تجربه نخستین حضورش در لیگ برتر انگلیس است و به بورنموث ملحق خواهد شد؛ انتقالی که می‌تواند فرصت تازه‌ای برای این دروازه‌بان ۲۹ ساله باشد. 

این انتقال در حالی انجام می‌شود که دی‌گرگوریو فصل گذشته فرصت زیادی برای اثبات توانایی‌های خود در یوونتوس داشت، اما تغییرات ایجادشده در ترکیب و برنامه‌های فنی باشگاه، مسیر جدایی او را هموار کرد.




 رشفورد مطرود هنوز حرف آخرش را نزده!
۱۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رشفورد مطرود هنوز حرف آخرش را نزده!

بارسلونا ناامیدش کرد، اما کریک به او فرصت دوباره داد؛ مارکوس رشفورد می‌خواهد بازگشتی که شبیه یک شکست بزرگ بود را به فرصتی برای فتح دوباره اولدترافورد تبدیل کند.

 23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!
۲ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!

رونالدو برای 25امین فصل متوالی در دوران حرفه‌ای خود، گلزنی کرد

 یاغی استقلال دربی را ازدست داد/ مصدومیت حقیقت دارد؟
۱۳ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

یاغی استقلال دربی را ازدست داد/ مصدومیت حقیقت دارد؟

مدافع چپ تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل مصدومیت، دربی پایتخت را از دست داد.

 شکست‌ناپذیرترین تیم تاریخ جهان با درخشش مهاجم پرسپولیسی/ گلزنی شهاب زاهدی برای قهرمانی و تاریخ‌سازی جوهور +عکس و ویدیو
۷ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

شکست‌ناپذیرترین تیم تاریخ جهان با درخشش مهاجم پرسپولیسی/ گلزنی شهاب زاهدی برای قهرمانی و تاریخ‌سازی جوهور +عکس و ویدیو

شهاب زاهدی، مهاجم سابق پرسپولیس در نخستین تجربه رسمی با پیراهن جوهور دارالتعظیم، با گلزنی در جریان پیروزی مقابل حریف، ضمن دبل در کسب جام و ثبت گل، سهم بسزایی در شب رکوردشکنی بی‌سابقه این تیم داشت.

 رسمی: ازری کنسا به آرسنال پیوست
۱۲ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رسمی: ازری کنسا به آرسنال پیوست

ازری کنسا، مدافع استون ویلا، با قراردادی ۴+۱ ساله به آرسنال پیوست.

 مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی
۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی

پایگاه خبری فوتبالی- رکورد حضور بازیکنان ایرانی در یک تیم خارجی شکسته شد.به گزارش فوتبالی، فصل جدید لیگ ستارگان قطر از دیشب با برگزاری دو بازی آغاز شد. در اولین بازی که برای فوتبالدوستان ایرانی اهمیتی نداشت تیم‌های الوکره و القطر به تساوی دو بر دو رسیدند اما بازی دوم به دلیل خاصی برای علاقمندان به فوتبال ایران جالب بود.در این بازی الریان قطر میزبان تیم تازه وارد لوسیل بود و با یک گل میهمانش را شکست داد. دلیل اهمیت این بازی برای ایرانی‌ها، حضور چند بازیکن ایرانی در ترکیب لوسیل بود.آرشا شکوری، علی ...,امید ابراهیمی,علی نعمتی,پیشنهاد سردبیر,آرشا شکوری,لوسیل,لژیونر,لیگ ستارگان قطر