قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

سرنوشت نیمکت تیم ملی آرژانتین مشخص شد

رئیس فدراسیون آرژانتین می‌گوید هیچ برنامه دیگری جز ادامه کار با لیونل اسکالونی ندارند.
 سرنوشت نیمکت تیم ملی آرژانتین مشخص شد

به گزارش "ورزش سه"، این سرمربی 48 ساله هدایت دوره‌ای را بر عهده داشت که بسیاری آن را بهترین دوران تاریخ تیم ملی می‌دانند، همراه با عناوین قهرمانی جام جهانی و فینالیسیما در سال ۲۰۲۲ و جام آمریکا در سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۴.

کلودیو تاپیا، رئیس فدراسیون فوتبال آرژانتین، پس از آنکه سرمربی آرژانتینی در پی شکست در فینال جام جهانی امسال آینده خود را در هاله‌ای از ابهام قرار داد، گفت: «تمام برنامه‌های این نهاد حول محور تمدید قرارداد لیونل اسکالونی می‌چرخد.» آینده سرمربی آرژانتینی از زمان شکست ۱ بر ۰ مقابل اسپانیا در وقت‌های اضافه فینال جام جهانی در تاریخ ۱۹ جولای در ایالت نیوجرسی نامشخص بوده است.

اسکالونی که از سال ۲۰۱۸ هدایت تیم را بر عهده دارد، در آن زمان به خبرنگاران گفت: «ایده من این است که پس از پایان قراردادم در ماه دسامبر مدتی استراحت کنم.» اما تاپیا در مصاحبه‌ای که روز پنجشنبه از شبکه تیک اسپورتس پخش شد تاکید کرد خواهان ماندن این سرمربی ۴۸ ساله روی نیمکت آلبی‌سلسته است، اگرچه تصریح کرد به تصمیم او احترام خواهد گذاشت.

این مدیر گفت: «برنامه اول، برنامه دوم و برنامه سوم من اسکالونی است. می‌خواهم او بماند، همه ما می‌خواهیم او بماند، در واقع قبلاً صحبت کرده بودیم و مذاکرات بسیار پیشرفته بود. من سپاسگزار هستم و به همین دلیل فکر می‌کنم باید اجازه دهیم فکر کند و تصمیمی را که معتقد است درست است بگیرد و ما باید به آن احترام بگذاریم.»

اسکالونی هدایت دوره‌ای را بر عهده داشت که بسیاری آن را بهترین دوران تاریخ تیم ملی آرژانتین می‌دانند؛ با قهرمانی در جام جهانی قطر در سال ۲۰۲۲، فینالیسیما در سال ۲۰۲۲ و جام‌های آمریکا در سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۴. تنها فینالی که او واگذار کرد، شکست در جام جهانی امسال بود که احتمالاً آخرین جام جهانی لیونل مسی بود.

او اضافه کرد: «نمی‌توانم اسکالونی را حبس نگه دارم اگر احساس کند انگیزه لازم یا شاید پتانسیل لازم برای بهبود را ندارد. برعکس، می‌خواهم او حالش خوب باشد و به خاطر تمام چیزهایی که به ما داده است، همه ما باید همین را بخواهیم؛ حتی اگر دردناک باشد و حتی اگر بگوییم: بعد از اسکالونی چه کسی بعدی خواهد بود؟»



۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

کاپیتان ترسناک: دو بازی بهتر از کل فصل قبل!

به گزارش ورزش سه، مارتین اودگارد دوباره همان بازیکنی شده که آرسنال به او نیاز دارد؛ شروع فصل برای کاپیتان نروژی فوق‌العاده بود و آمار گلزنی او در دو بازی ابتدایی فصل ( سوپرجام و بازی امشب در هفته اول لیگ برتر) با کل فصل گذشته قابل مقایسه نیست.  

اودگارد فصل جدید آرسنال را با یک گل در پیروزی ۳-۰ مقابل منچسترسیتی در سوپرجام انگلیس آغاز کرد و در اولین بازی لیگ برتر که امشب مقابل کاونتری در حال برگزاری است هم موفق به گلزنی شد. او در دو مسابقه ابتدایی فصل دو گل زده است.

این شروع برای کاپیتان آرسنال از آن جهت جالب توجه است که فصل گذشته شرایط کاملاً متفاوتی داشت. اودگارد در مجموع ۳۶ بازی برای آرسنال به میدان رفت و تنها یک گل به ثمر رساند؛ هرچند در کنار آن هشت پاس گل به هم‌تیمی‌هایش داد. 

اودگارد در همین دو بازی اول فصل جدید، دو برابر تعداد گل‌های فصل گذشته‌اش گل زده است. بدون اغراق می‌شود گفت اودگارد دوباره ترسناک شده است.

فصل گذشته برای اودگارد با مصدومیت و مشکلات بدنی پشت سر گذاشته شد و او در مقاطع مختلف نتوانست تأثیرگذاری همیشگی را در خط میانی آرسنال داشته باشد. آمار گلزنی و پاس گل او پایین‌تر از استانداردهایی بود که پیش از این از کاپیتان آرسنال انتظار می‌رفت.

اما حالا نشانه‌ها کاملاً امیدوارکننده است. اودگارد ابتدا مقابل منچسترسیتی گل سوم آرسنال را به ثمر رساند و امشب در اولین بازی لیگ برتر، مقابل کاونتری نامش را در فهرست گلزنان قرار داد.


۱۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

امروز، دوئل یحیی و علیمنصور در عراق!

به گزارش ایران ورزشی، در بین لیگ‌های خارجی که در آن بازیکنان ایرانی فعالیت می‌کنند، نام لیگ عراق برای مخاطبان فوتبال ایران تازگی دارد.

پیش از این شاهد حضور مقطعی برخی از بازیکنان ایرانی در فوتبال عراق بودیم اما اکثر این بازیکنان، نزدیکی جغرافیایی و فرهنگی به عراق داشتند و همین موضوع باعث حضور آنها در فوتبال این کشور شده بود اما حالا با حضور سرمربیان و بازیکنان ایرانی در این لیگ، عراق به یکی از مقصدهای ایده‌آل برای بازیکنان ایرانی تبدیل شده است؛ جایی که فوتبال درست مانند ایران در فرهنگ و خون هواداران ریشه دارد و شاهد لیگی هستیم که شاید کیفیت لیگ‌های عربستان، قطر و امارات را نداشته باشد، اما شور و شوق هواداران در آن به مراتب از لیگ‌های قطر و امارات بالاتر است. روند حضور ایرانی‌ها در لیگ فصل گذشته عراق با پیوستن علیرضا منصوریان به باشگاه الطلبه آغاز شد و حالا این روند در فصل جدید سرعت بیشتری پیدا کرده است.

با پیوستن یحیی گل‌محمدی به نیمکت تیم دهوک به‌عنوان سرمربی، حالا دو سرمربی باتجربه سابق سرخابی‌های پایتخت در لیگ عراق فعالیت می‌کنند اما حضور ایرانی‌ها در لیگ عراق تنها محدود به این دو بازیکن سابق تیم ملی ایران در جام‌های جهانی نیست و برخی بازیکنان لیگ برتری نیز با توجه به حضور این دو سرمربی به عراق سفر کرده‌اند. یحیی گل‌محمدی در دهوک سه بازیکن سابق خود یعنی سینا اسدبیگی، محمدرضا سلیمانی و سینا مریدی در فولاد را جذب کرده و الطلبه نیز جعفر سلمانی و سیاوش یزدانی، دو مدافع سابق استقلال را برای علیرضا منصوریان به خدمت گرفته است. حالا امروز در هفته دوم لیگ عراق شاهد یکی از مسابقات خاص این فصل فوتبالی عراق بین دو تیم ایرانیزه هستیم؛ جایی که دهوک در هفته دوم رقابت‌ها در ورزشگاه خانگی خود از تیم الطلبه با هدایت علیرضا منصوریان پذیرایی می‌کند.

الطلبه که فصل گذشته با منصوریان نتایج قابل قبولی کسب کرده بود، در نخستین بازی فصل و در حالی که با یک گل از تیم دیالا پیش بود، در دقایق پایانی پیروزی را از دست داد و به شکل تعجب‌آوری با نتیجه دو بر یک متحمل شکست شد تا فصل را با یک شکست آغاز کرده باشد. یحیی گل‌محمدی اما در اولین بازی خود به‌عنوان سرمربی در لیگ عراق به‌مصاف تیم الغراف رفت و پس از اینکه با یک گل از حریف خود عقب افتاد، با گلزنی ایگور هنریکه، مهاجم برزیلی خود کار را با تساوی آغاز کرد. مسابقه امروز بین دو تیم دهوک و الطلبه، سیزدهمین تقابل بین سرمربیان سابق نفت تهران، تراکتور و ذوب‌آهن خواهد بود که 6پیروزی سهم یحیی گل‌محمدی بوده، 2دیدار با نتیجه تساوی به اتمام رسیده و ۴مسابقه نیز با برتری تیم‌های علیرضا منصوریان به پایان رسیده است.

انتهای پیام/


۳۸ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

نمایشی متفاوت از آرش برهانی؛ نوازنده حرفه‌ای دف و تنبک!

پایگاه خبری فوتبالی- بعد از این که آرش برهانی از فوتبال خداحافظی کرد کم کم مشخص شد او در یک رشته هنری هم سررشته دارد .

به گزارش فوتبالی، اخیرا ویدیویی از برنامه «قصه‌های هومن و جناب‌خان» با اجرای هومن حاجی عبداللهی و همراهی شخصیت معروف جناب‌خان با صداپیشگی محمد بحرانی در فضای مجازی منتشر شده که بسیار مورد توجه قرار گرفته است .

در این فیلم آرش برهانی بازیکن اسبق استقلال و تیم ملی ایران حضور دارد و مشغول نواختن سازهای دف و تنبک است. خود حاجی عبداللهی هم تنبک می‌زند و برادر بزرگ‌تر آرش یعنی سیاوش برهانی تار می‌نوازد .

8 ویدئوی بعدی replay بازپخش نوازندگی آرش برهانی در کنار برادرش

نحوه نوازندگی برهانی در این فیلم نشان می‌دهد که او کاملا در کارش تسلط دارد و یک نوازنده حرفه‌ای است. این در حالی است که فوتبالیست‌ها به دلیل مشغله زیاد فرصت نمی‌کنند به کارهای دیگر مثل هنر بپردازند و برهانی در این زمینه یکی از استثناها به شمار می‌رود .

البته این اولین بار نیست که برهانی تبحرش را در نواختن ساز نشان می‌دهد. او حدود دو سال پیش هم در برنامه «1001» که با اجرای محسن کیایی از شبکه نسیم پخش می‌شد دقایق کوتاهی تنبک نواخت که در حین نوازندگی برهانی، شخصیت جناب‌خان که محمد بحرانی صداپیشگی او را بر عهده داشت آواز خواند .

8 ویدئوی بعدی replay بازپخش تنبک نوازی برهانی در برنامه 1001

از آنجا که هم تنبک و هم دف در دسته سازهای ضربی قرار دارند این طور به نظر می‌رسد که او علاقه و استعداد زیادی در زمینه نواختن سازهای ضربی دارد .

اینکه یک بازیکن فوتبال متولد اواخر دهه ۵۰ و اوایل دهه ۶۰ به موسیقی سنتی و گوش دادن به آن علاقه داشته باشد شاید چندان عجیب نباشد ولی اینکه یک بازیکن با مهارت نوازندگی کند مطمئنا قابل توجه است . 

البته نوازندگی و استعداد هنری در خانواده برهانی ارثی است. سیاوش و آرش برهانی فرزندان زنده‌یاد استاد داریوش برهانی هستند. استاد برهانی از نوازندگان چیره دست و برجسته تار و سه تار در کرمان بود. استادی شریف و خوش اخلاق که شاگردان بسیاری را در کرمان تربیت کرد . 

زنده‌یاد خلیل برهانی عموی آرش برهانی هم نوازنده و استاد تار و هنرمند بود و حتی مهدی برهانی عموی دیگر این دو برادر هم ترانه سرا و ادیب بود و این که آرش با این سبک و سیاق نوازندگی کند و تکنیک‌های ریز دف و تنبک را اجرا کند، نشان می‌دهد که در کودکی و نوجوانی، چقدر خوب آموزش دیده است . 

برهانی البته در اوج دوران فوتبالش هم در چند کنسرت و گرامیداشت عمویش استاد خلیل برهانی در کرمان، تنبک زده که فیلم این اجرا در آرشیوهای اینترنتی موسیقی استان کرمان موجود است.




 گل چهارم النصر به الریاض (رونالدو)
۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

گل چهارم النصر به الریاض (رونالدو)

گل چهارم النصر به الریاض - دقیقه 83

 دوری حداقل سه هفته‌ای مهران احمدی از میادین به دلیل مصدومیت کشاله ران
۱۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

دوری حداقل سه هفته‌ای مهران احمدی از میادین به دلیل مصدومیت کشاله ران

مهران احمدی، هافبک تیم فوتبال استقلال، به دلیل مصدومیت کشاله ران، حداقل تا سه هفته دیگر نمی‌تواند بازی کند.

 شکست تابوی قدیمی؛ کمیته فنی دیگر کشک نیست
۱۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شکست تابوی قدیمی؛ کمیته فنی دیگر کشک نیست

اظهارات شجاعانه عضو کمیته فنی باشگاه استقلال بعد از صدرنشینی با سهراب در پایان هفته دوم لیگ برتر؛ در ویدیو کست ورزش سه که این بار به طور اختصاصی به نقاط ضعف و قدرت استقلال در لیگ بیست و ششم پرداخته است

 عکس؛ منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست
۱۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

عکس؛ منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست

منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست. او پس از فسخ قرارداد با استقلال، به صورت آزاد به اسپانیا بازگشت.

 رشفورد مطرود هنوز حرف آخرش را نزده!
۱۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رشفورد مطرود هنوز حرف آخرش را نزده!

بارسلونا ناامیدش کرد، اما کریک به او فرصت دوباره داد؛ مارکوس رشفورد می‌خواهد بازگشتی که شبیه یک شکست بزرگ بود را به فرصتی برای فتح دوباره اولدترافورد تبدیل کند.

 شکست تیم ملی والیبال ایران در تورنمنت چهارجانبه اوفا
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

شکست تیم ملی والیبال ایران در تورنمنت چهارجانبه اوفا

تیم ملی والیبال ایران در نخستین دیدار خود در تورنمنت چهارجانبه روسیه، با نتیجه سه بر یک مغلوب تیم ملی روسیه شد.