قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

ایران را مدعی قهرمانی جهان بدانید

سرمربی تیم ملی والیبال زیر ۱۷ سال پسر ایران گفت: برای نمره بیست و قهرمانی تمرین کرده‌ایم و تمام تلاش کادر فنی و بازیکنان این است که با تمام توان برای کسب بهترین نتیجه در این مسابقات بجنگیم.
 ایران را مدعی قهرمانی جهان بدانید
به گزارش "ورزش سه"، آخرین تمرین تیم ملی والیبال زیر ۱۷ سال پسر ایران پیش از اعزام به رقابت‌های قهرمانی جهان، امروز (سه‌شنبه ۲۰ مرداد) با حضور اصحاب رسانه در سالن زنده‌یاد محمدرضا یزدانی خرم برگزار شد.

آرش صادقیانی درباره آخرین شرایط این تیم پیش از اعزام به قطر اظهار داشت: برنامه‌هایی که برای آماده‌سازی تیم ملی در نظر گرفته بودیم، به‌خوبی پیگیری شد و اکنون در آخرین ایستگاه آماده‌سازی قرار داریم. بازیکنان از نظر آمادگی جسمانی، روانی و تاکتیکی در شرایط خوب و مطلوبی قرار دارند و آماده‌ایم تا با تمام توان در مسابقات شرکت کنیم.

وی افزود: این نسلی که طی دو سال اخیر با آن‌ها کار کرده‌ایم، برای ما اهمیت زیادی دارد. پیش‌بینی و هدف ما این است که تعداد بیشتری از بازیکنان شایسته را به والیبال کشور معرفی کنیم؛ نه فقط بازیکنانی که اکنون در ترکیب تیم ملی قرار گرفته‌اند، بلکه بازیکنانی که در اردوها و برنامه‌های ما حضور داشتند و این مسیر را دنبال کردند.

سرمربی تیم ملی زیر ۱۷ سال ایران ادامه داد: هدف نخست ما این است که یک نسل خوب و شایسته را آماده کنیم و بازیکنان را به رده‌های بالاتر معرفی کنیم. در کنار آن، تلاش داریم در مسابقات قهرمانی جهان نیز بهترین نتیجه ممکن را به دست آوریم.

صادقیانی با اشاره به برنامه‌ریزی دو ساله برای آماده‌سازی این تیم گفت: بازیکنان در مسابقات مختلف از جمله رقابت‌های کاوا، مسابقات قهرمانی آسیا و مسابقات جهانی دانش‌آموزی شرکت کردند. همچنین با هماهنگی فدراسیون، در مسابقات زیرگروهی باشگاه‌های کشور به صورت رفت و برگشت حضور داشتند و در مسابقات نوجوانان لیگ برتر کشور نیز بازی کردند.

وی تصریح کرد: همه این مسابقات کمک می‌کند بازیکنان ۱۵ و ۱۶ ساله ما در فضای رقابت و بازی قرار بگیرند و با تجربه بیشتری به مسابقات جهانی برسند.

سرمربی تیم ملی زیر ۱۷ سال درباره قوانین جدیدی که در این رده سنی مورد آزمایش و اجرا قرار می‌گیرد، گفت: طبق روال دوره‌های گذشته، برخی قوانین جدید در این مسابقات نیز مورد توجه قرار گرفته است. برای مثال در دوره قبل دریافت با پنجره را نداشتیم و در این دوره نیز قوانین جدیدی در حال بررسی است که در صورت تأیید، می‌تواند در مسابقات دیگر هم مورد استفاده قرار گیرد.

صادقیانی ادامه داد: در این دوره موضوعاتی مانند استفاده از هشت تعویض، ادامه داشتن بازی در صورت برخورد توپ با سقف و همچنین سخت‌گیری بیشتر در حمله با دو دست و حالت پوش و حمله توپ مورد توجه قرار گرفته است. در بخش داوری نیز نکات و موارد جدیدی وجود دارد که باید بازیکنان نسبت به آن‌ها آگاهی داشته باشند.

وی با اشاره به آماده‌سازی بازیکنان برای اجرای این قوانین اظهار داشت: از زمانی که این قوانین به دست ما رسید، در تمرینات آن‌ها را با بازیکنان کار کردیم تا بچه‌ها به شرایط جدید عادت کنند و بتوانند در مسابقات بدون مشکل با این قوانین کنار بیایند.

سرمربی تیم ملی زیر ۱۷ سال ایران درباره شانس این تیم برای کسب عنوان قهرمانی جهان نیز گفت: ما برای نمره بیست و قهرمانی در این دو سال تمرین کرده‌ایم و خودمان را مدعی می‌دانیم. قول ما این است که کادر فنی و بازیکنان با تمام قوا و تمام تلاش برای کسب بهترین نتیجه بجنگند.

صادقیانی درباره نحوه کار با نسل جدید بازیکنان و تفاوت‌های این نسل با نسل‌های گذشته نیز گفت: نسل به نسل شرایط متفاوت است. امروز فضای مجازی بخش مهمی از زندگی بچه‌هاست و هر روز اتفاقات و موضوعات جدیدی در آن شکل می‌گیرد؛ گاهی حتی پیش از آنکه فرهنگ و شناخت لازم درباره یک موضوع ایجاد شود، خود اتفاق رخ می‌دهد. ما در مدارس نیز با چنین شرایطی مواجه هستیم.

وی افزود: با توجه به این شرایط، تلاش کردیم در اردو محیط مناسبی ایجاد کنیم و مرزهایی داشته باشیم که بازیکنان نیز همکاری خوبی در این زمینه داشتند و آن‌ها را به‌خوبی اجرا کردند. سعی کردیم کمترین آسیب را هم به بازیکنان و هم به تیم وارد کنیم و شرایط مناسبی را در این حوزه به وجود بیاوریم.

سرمربی تیم ملی زیر ۱۷ سال با اشاره به حضور روان‌شناس در کنار این تیم گفت: دکتر صفری از سال گذشته در کنار ما حضور دارد و به تیم کمک می‌کند. نکات و روش‌های به‌روز دنیا که ورزشکاران برای آمادگی ذهنی و روانی استفاده می‌کنند نیز در برنامه‌های ما مورد توجه قرار گرفته است و خوشبختانه بازیکنان از نظر ذهنی و روانی نیز در شرایط خوبی قرار دارند.



 پرسپولیس نفس استقلال خوزستان را گرفت؛ تیم تارتار صدرنشین بی رحم!

پرسپولیس نفس استقلال خوزستان را گرفت؛ تیم تارتار صدرنشین بی رحم!

برنا - گروه ورزشی: در ادامه بازی های هفته دوم لیگ برتر پرسپولیس در دیداری خانگی به مصاف استقلال خوزستان رفت که این دیدار با برتری سرخ پوشان پایتخت همراه شد.

 گزارش زنده؛ پرسپولیس 3-1 استقلال خوزستان

گزارش زنده؛ پرسپولیس 3-1 استقلال خوزستان

پایگاه خبری فوتبالی- دیدار تیم‌های پرسپولیس و استقلال خوزستان از دقایقی قبل شروع شد.به گزارش فوتبالی، پرسپولیس در چهارچوب هفته دوم لیگ برتر باید مقابل استقلال خوزستان قرار بگیرد. قرمزهای تهران در هفته اول لیگ برتر با نتیجه دو بر صفر از سد شمس‌آذر قزوین عبور کردند و حالا به دنبال سه امتیاز مصاف با استقلال خوزستان هستند. شاگردان خلیفه در هفته اول با نتیجه دو بر صفر برابر آلومینیوم اراک شکست خوردند و حالا می‌خواهند در بازی با پرسپولیس، دست پر از زمین مسابقه خارج شوند.اطلاعات بازیبستر مسابقه: هفته د ...,پرسپولیس,گزارش زنده,استقلال خوزستان,پیشنهاد سردبیر

 سناریوی عجیبی که فقط در فوتبال ایران رخ می‌دهد؛ حضور دو بازیکن غیر مجاز در بازی بزرگ هفته سوم!

سناریوی عجیبی که فقط در فوتبال ایران رخ می‌دهد؛ حضور دو بازیکن غیر مجاز در بازی بزرگ هفته سوم!

دیدار حساس استقلال و سپاهان دو پرونده جنجالی در دل خود دارد.

 «سولو گل» غیرمنتظره در شهربابک؛ خودتی زبیر؟ (ویدیو)

«سولو گل» غیرمنتظره در شهربابک؛ خودتی زبیر؟ (ویدیو)

پایگاه خبری فوتبالی- گل تیم مس شهربابک در برابر خیبر خرم‌آباد می‌تواند بهترین گل هفته دوم لیگ برتر باشد.به گزارش فوتبالی، در یکی از بازی‌های هفته دوم لیگ برتر، تیم مس شهر بابک میزبان خیبر خرم‌آباد بود که این بازی با تساوی یک - یک به پایان رسید. این بازی شاید از نظر جدولی یکی از بازی‌هایی بود که توجه چندانی به آن نمی‌شد اما گلی که تیم میزبان زد، یکی از جذاب‌ترین و احتمالا زیباترین گل هفته دوم خواهد بود.جدا از این که کمتر کسی پیش‌‎بینی می‌‎کرد بهترین گل هفته در شهر بابک به ثمر برسد، زننده این گل ه ...,محمدزبیر نیک‌نفس,خیبر خرم آباد,مس شهربابک,لیگ برتر ایران,پیشنهاد سردبیر

 برنامه هفته چهارم تا هفتم لیگ برتر اعلام شد/ دربی استقلال پرسپولیس در هفته پنجم، دربی اصفهان هفته هفتم

برنامه هفته چهارم تا هفتم لیگ برتر اعلام شد/ دربی استقلال پرسپولیس در هفته پنجم، دربی اصفهان هفته هفتم

برنامه مسابقات هفته های چهارم تا هفتم لیگ برتر باشگاه های کشور فصل ۱۴۰۶-۱۴۰۵ اعلام شد.

 پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ وقتی تاریخ مو به مو تکرار می شود/ به دنبال صدر با طعم خوش خاطره!

پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ وقتی تاریخ مو به مو تکرار می شود/ به دنبال صدر با طعم خوش خاطره!

امروز پرسپولیس می‌تواند صدر جدول را از رقیب دیرینه خود بگیرد.

 حتی یک عذرخواهی نکردید! آرژانتین منفجر شد

حتی یک عذرخواهی نکردید! آرژانتین منفجر شد

رئیس فدراسیون فوتبال آرژانتین با انتشار بیانیه‌ای در شبکه‌های اجتماعی به تئوری‌های توطئه مطرح‌شده پس از جام جهانی واکنش تند نشان داد.

 غیرمنتظره از بیفوما؛ چه پاس گل هنرمندانه‌ای داد! (ویدیو)

غیرمنتظره از بیفوما؛ چه پاس گل هنرمندانه‌ای داد! (ویدیو)

پایگاه خبری فوتبالی- وینگر کنگویی پرسپولیس در جریان بازی مقابل تیم سابق خودش کاری کرد که از او بعید بود!به گزارش فوتبالی، در یکی از بازی‌های هفته دوم لیگ برتر امروز پرسپولیس توانست در مسابقه‌‌ای که در ورزشگاه شهدای شهر قدس تهران برگزار شد با نتیجه پرگل 4 بر یک استقلال خوزستان را شکست بدهد.پرسپولیس در نیمه اول و در دقایق 6 و 20 توسط محمد خدا بنده لو و علی علیپور به دو گل رسید تا خیالش از پیروزی در این مسابقه راحت شود. در اوایل نیمه دوم هم ایگور سرگیف گل سوم را زد.در دقیقه 64 و روی یک پرتاب اوت ضر ...,تیوی بیفوما,پرسپولیس,استقلال خوزستان,پیشنهاد سردبیر