قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

ژابی ستاره دوپینگی چلسی را کنار گذاشت

وینگر اوکراینی پس از ۲۰ ماه محرومیت به دلیل دوپینگ، در بازگشت به فوتبال به دنبال مقصدی جدید برای احیای دوران حرفه‌ای خود است.
 ژابی ستاره دوپینگی چلسی را کنار گذاشت

به گزارش "ورزش سه"، دوران حرفه‌ای مودریک 25 ساله را می‌توان در چند ماه اخیر که از فوتبال دور بود خلاصه کرد. مهاجم اوکراینی که به عنوان یکی از بزرگ‌ترین پدیده‌های جهان و آینده‌دارترین بازیکنان اروپای شرقی به چلسی آمد، در لندن به آنچه انتظار داشت نرسید. باشگاه او نیز به همین ترتیب عمل نکرد و پس از یک محرومیت دوپینگ که او را از زمین مسابقه دور نگه داشت، به نظر می‌رسد قصد دارد از طریق انتقال قرضی یک راه خروج به او نشان دهد.

از همین رو رقابت برای جذب این وینگر آغاز شده است؛ بازیکنی که با ظاهری متفاوت و خالکوبی‌هایش حالا روشنایی را برای حس دوباره فوتبالیست بودن می‌بیند. در واقع او این حس را در دقایقی که در بازی دوستانه چلسی مقابل یوونتوس به زمین رفت تجربه کرد؛ مسابقه‌ای که فرصت دوباره پا گذاشتن به زمین چمن را به او داد و این احساس در دیدار برابر میلان و جوهور نیز تقویت شد.

اگرچه دقایق حضور او بسیار کم و در مجموع ۱۶ دقیقه بود، اما آخرین بازی رسمی مودریک در نوامبر ۲۰۲۴ ثبت شده بود. پس از آن بازی‌ها، دوران حرفه‌ای او با مثبت شدن تست دوپینگ زیر سایه تاریکی رفت؛ وضعیتی که در ابتدا محرومیتی چهار ساله از بازی و حتی تمرین در سطح حرفه‌ای را برایش به همراه داشت.

با این حال مودریک در نقشی که مانع بازگشتش به بالاترین سطح شود باقی نماند. او به تنهایی در زمین یک باشگاه غیرحرفه‌ای در لندن تمرین کرد و با وجود اینکه نامش از حواشی دور نماند، تمرکز او در تابستان ۲۰۲۶ به ثمر نشست.

با ترکیبی شلوغ و پرتعداد که در بخش هجومی نیاز به تغییراتی دارد، ژابی آلونسو می‌خواهد برخی مهره‌ها را کنار بگذارد تا به تیمی که دچار مشکلات برنامه‌ریزی است نفس تازه‌ای بدهد. مودریک در میان بازیکنانی قرار دارد که قصد دارند او را به صورت قرضی در بازار اروپا واگذار کنند. نام او برای کاونتری سیتی (تیم تازه صعودکرده از چمپیونشیپ با مربیگری لمپارد) مطرح شد، اما گزینه استراسبورگ نیز برای ادامه دوران بازی او در فرانسه شانس زیادی دارد.

نفوذ مالکیت شرکت بلوكو می‌تواند این مهاجم را به لیگ یک فرانسه ببرد، هرچند رسانه‌های انگلیس نظیر بی‌بی‌سی تأکید می‌کنند که ترجیح و تمایل این بازیکن ۲۵ ساله اوکراینی، ماندن در انگلیس و حضور در یک باشگاه حاضر در لیگ برتر است. با وجود مشتریان دیگری در ایتالیا، قرارداد او تا سال ۲۰۳۱ به چلسی این دلیل را می‌دهد که همچنان به آینده حرفه‌ای او امیدوار باشد.



۷ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

ستاره دوپینگی در آستانه بازگشت به لیگ برتر - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ میخایلو مودریک پس از نزدیک به دو سال دوری از فوتبال، یک فرصت تازه برای بازگشت به سطح اول فوتبال انگلیس پیدا کرده است؛ لیدز یونایتد برای جذب قرضی ستاره اوکراینی چلسی وارد مذاکره شده، هرچند اولین پیشنهاد این باشگاه از سوی آبی‌های لندن رد شده است.

به گزارش ورزش سه، چلسی در پاسخ به پیشنهاد لیدز برای انتقال قرضی مودریک مخالفت کرده، اما مذاکرات دو باشگاه همچنان ادامه دارد و احتمال تغییر شرایط این انتقال وجود دارد.

مودریک که در ژانویه ۲۰۲۳ با قراردادی که ارزش آن می‌توانست به ۸۸ میلیون پوند برسد از شاختار دونتسک به چلسی پیوست، در مدت حضورش در لندن نتوانست انتظارات را برآورده کند. او تاکنون ۷۳ بازی برای چلسی انجام داده و ۱۰ گل به ثمر رسانده است.

البته مشکل اصلی او در دو سال اخیر نه مسائل فنی، بلکه محرومیت چهار ساله‌ای بود که در نوامبر ۲۰۲۴ به دلیل مثبت شدن نمونه آزمایش مربوط به ملدونیوم برایش در نظر گرفته شد. مودریک این تصمیم را به دادگاه حکمیت ورزش (CAS) برد و در نهایت، با توجه به تغییرات انجام‌شده در رویه‌های ضد دوپینگ و توافق او، اتحادیه فوتبال انگلیس و آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ (WADA)، محرومیتش کاهش یافت.

در نتیجه، اتحادیه فوتبال انگلیس ماه گذشته اعلام کرد که مودریک می‌تواند بلافاصله بدون محدودیت به فوتبال برگردد.

او در واکنش به پایان این پرونده تأکید کرد که این دوران، سخت‌ترین مقطع دوران حرفه‌ای‌اش بوده و بار دیگر مدعی شد که هرگز آگاهانه یا عمدی ماده ممنوعه‌ای مصرف نکرده است.

مودریک اخیراً با حضور در دیدار دوستانه چلسی مقابل یوونتوس در هنگ‌کنگ، بعد از مدتها دوباره به میدان رفت. او درباره این دوران گفته بود که عملاً ۱۸ ماه را مثل یک پیش‌فصل طولانی پشت سر گذاشته و در تمام این مدت به تمرین سخت ادامه داده است.

لیدز، فرصت دوباره مودریک

لیدز می‌تواند قایق نجات مودریک باشد. این تیم که فصل گذشته با هدایت دنیل فارکه به لیگ برتر بازگشت، به دنبال تقویت گزینه‌های هجومی خود است و مودریک یکی از بازیکنانی است که در فهرست این باشگاه قرار گرفته است.

چلسی در تابستان امسال تعداد زیادی بازیکن هجومی در اختیار گرفته و مودریک احتمالاً برای رسیدن به دقایق بازی با رقابت سختی مواجه خواهد شد. همین می‌تواند احتمال جدایی قرضی او را افزایش دهد.

لیدز تا رسیدن به توافق نهایی فاصله دارد، اما مذاکرات ادامه دارد و مودریک امیدوار است پس از نزدیک به دو سال، بار دیگر در لیگ برتر انگلیس فرصت نشان دادن توانایی‌هایش را پیدا کند.


۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

مورگان راجرز: هدف چلسی رقابت با همه تیم‌ها و قرار گرفتن در صدر جدول است

پایگاه خبری فوتبالی - مورگان راجرز، ستاره چلسی، در آستانه آغاز فصل جدید درباره شرایط تیم تحت هدایت ژابی آلونسو صحبت کرد و تأکید داشت که آبی‌های لندن با وجود داشتن سرمربی جدید، از همان ابتدای فصل به دنبال ارائه عملکردی قدرتمند هستند.

به گزارش فوتبالی، راجرز درباره روند شکل‌گیری تیم گفت: “یک فرآیند وجود دارد و با توجه به اینکه مربی جدیدی داریم، زمان می‌برد تا همه چیز به خوبی جا بیفتد، اما ما می‌خواهیم از همان ابتدا عملکرد خوبی داشته باشیم. ما باور داریم که توانایی و کیفیت لازم برای انجام این کار را داریم.”

او درباره انتظارات هواداران چلسی نیز اظهار داشت: “هواداران می‌خواهند تیمشان را در سطحی که انتظار دارند ببینند. باشگاه فوتبال چلسی به طور کلی انتظار دارد با تمام تیم‌ها رقابت کند و در صدر جدول قرار بگیرد. این آرزو و هدف ماست.”

راجرز همچنین معتقد است جذابیت فوتبال در این است که هیچ‌کس نمی‌تواند از پیش بداند تیم‌ها دقیقاً چه عملکردی خواهند داشت: “هیچ‌کس نمی‌داند هر تیم چگونه بازی خواهد کرد یا همه تیم‌ها چه عملکردی خواهند داشت و همین موضوع هیجان‌انگیز است. به همین دلیل است که ما فوتبال را تماشا می‌کنیم و چرا این ورزش را دوست داریم.”

ستاره چلسی در پایان با ابراز امیدواری نسبت به فصل پیش رو گفت: “امیدواریم خودمان را در جایگاهی هیجان‌انگیز در صدر جدول ببینیم؛ جایی که می‌خواهیم باشیم.”


۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

جان تری: چلسی می‌تواند بعد از پنج بازی در صدر جدول لیگ برتر باشد!

پایگاه خبری فوتبالی - جان تری، اسطوره و کاپیتان سابق چلسی، به آغاز کار ژابی آلونسو روی نیمکت این تیم خوش‌بین است و انتظار دارد آبی‌های لندن فصل ۲۰۲۶/۲۷ را قدرتمند آغاز کنند. تری معتقد است چلسی می‌تواند در پنج مسابقه ابتدایی خود سه یا چهار پیروزی به دست آورد و حتی در پایان این بازه در صدر جدول قرار بگیرد.

به گزارش فوتبالی، تری درباره نخستین بازی آلونسو گفت: “واقعاً می‌خواهم او کارش را با پیروزی آغاز کند. می‌خواهم اولین بازی‌اش را ببرد.”

اسطوره چلسی برای توضیح اهمیت شروع قدرتمند، به بازگشت ژوزه مورینیو در سال‌های گذشته اشاره کرد و گفت در نخستین بازی خارج از خانه مقابل برنلی، چلسی ابتدا یک بر صفر عقب افتاد اما در ادامه با پاس فوق‌العاده سسک فابرگاس و گل آندره شورله، ورق برگشت و تیم به پیروزی رسید. به گفته تری، از همان لحظه می‌شد احساس کرد اتفاق مهمی در حال شکل گرفتن است.

تری در ادامه درباره شرایط چلسی تحت هدایت آلونسو گفت: “به نظرم تنها چیزی که می‌توانید احساس کنید، هیجان است. با نگاهی به پنج بازی اول، انتظار دارم سه یا چهار برد و شاید دو تساوی داشته باشیم. پیش‌بینی من این است که چلسی بعد از پنج بازی در صدر جدول لیگ باشد.”

چلسی فصل جدید را با هدایت آلونسو آغاز می‌کند و نخستین مسابقه این تیم برابر فولام خواهد بود؛ دیداری که نخستین آزمون رسمی سرمربی اسپانیایی روی نیمکت آبی‌ها محسوب می‌شود. تری همچنین پیش‌تر حمایت خود را از انتخاب آلونسو نشان داده و حالا با این پیش‌بینی، انتظارات از سرمربی جدید چلسی را بیش از پیش افزایش داده است.




 ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد
۱۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس درخواست جدایی از سرخپوشان را نداده است.

 ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل
۱۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل

فرزین گروسیان در شروع فصل جدید خیلی زود نشان داد که قصد دارد برای حضور در ترکیب اصلی گل‌گهر به سادگی جای خود را به رقیب نامدارش ندهد.

 بدرود آتن! شهری که طارمی دوستش نداشت
۱۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بدرود آتن! شهری که طارمی دوستش نداشت

مهدی طارمی امروز برای آخرین بار به کمپ رنتی رفت، با هم‌تیمی‌هایش خداحافظی کرد . یک سال پیش از پایان قرارداد و بعد از فصلی که احتمالا در میان تمام سال‌های حضورش در فوتبال اروپا، کمترین علاقه را به ادامه‌اش داشت.

 دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند
۱۶ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند

ایجنت ایرانی یاسر آسانی بازیکن آلبانیایی استقلال از پیشنهاد سنگین پرسپولیس به این بازیکن خبر داد؛ پیشنهادی که می‌تواند سرخ‌پوشان تهرانی را با دردسر مواجه کند.

 جابه‌جایی‌های غول‌آسا | آغاز لیگ جذاب
۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جابه‌جایی‌های غول‌آسا | آغاز لیگ جذاب

همه‌چیز از فصل جدید سری‌آ؛ کدام تیم‌ها شانس قهرمانی‌اند و کدام کاندیدای سقوط؟

 پیروزی جوانان ایران مقابل تایلند در دیداری تدارکاتی
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

پیروزی جوانان ایران مقابل تایلند در دیداری تدارکاتی

تیم فوتبال جوانان ایران در ادامه اردوی آماده‌سازی خود در تایلند، تیم زیر ۲۰ سال میزبان را با دو گل شکست داد.