قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۹ ساعت قبل

اولین آزمون مورینیو با هفت غایب قطعی

رئال مادرید از همین حالا تمرکز خود را روی نخستین بازی فصل لالیگا مقابل اسپانیول گذاشته است.
 اولین آزمون مورینیو با هفت غایب قطعی

به گزارش "ورزش سه"، ژوزه مورینیو روز جمعه آخرین جلسه تمرینی تیم پیش از نخستین بازی رسمی در دومین دوره حضورش روی نیمکت رئال مادرید را برگزار کرد. در این تمرین شش بازیکن به دلیل ادامه روند درمان و ریکاوری مصدومیت‌های خود غایب بودند: میلیتائو، رودریگو، تیاگو پیتارش، مندی، آسنسیو و اندریک.

اورلین شوامنی در تمرین حاضر شد و همراه با سایر بازیکنان به تمرین پرداخت، اما هنوز برای بازگشت به مسابقات آماده نیست. هافبک فرانسوی در فهرست بازیکنانی که رئال را در سفر به بارسلونا همراهی خواهند کرد، قرار ندارد. این موضوع را خود مورینیو نیز در نشست خبری پیش از بازی تأیید کرد. سرمربی پرتغالی گفت:«شوامنی شرایط خوبی دارد، اما باید در تمام این روزها به همین روند ادامه دهد تا روند بهبودی‌اش سریع‌تر شود، چون برای بازی مقابل اسپانیول آماده نیست.»

باشگاه نیز ترجیح داده درباره بازیکنی که قرار است نقش مهمی در برنامه‌های مورینیو در این فصل داشته باشد، ریسک نکند.

شش بازیکن همچنان خارج از تمرینات گروهی

شرایط برای شش بازیکن دیگر که همچنان در حال ریکاوری هستند، متفاوت است. میلیتائو، رودریگو، تیاگو پیتارش، مندی، آسنسیو و اندریک همچنان برنامه‌های اختصاصی خود را دنبال می‌کنند و در نخستین بازی فصل نیز در دسترس نخواهند بود.

مورینیو درباره شرایط متفاوت بازیکنان در آستانه آغاز فصل گفت:«طبیعی است که بعضی بازیکنان ۳۶ جلسه تمرینی و شش بازی داشته باشند و بعضی دیگر پنج جلسه تمرینی و بخشی از یک بازی را تجربه کرده باشند. اما بازیکنان و کادر فنی فوق‌العاده هستند. توانستم برنامه تمرینی متفاوتی برای همه آن‌ها آماده کنم، حتی برای بازیکنانی که فقط برای یک جلسه تمرین انفرادی به اینجا می‌آمدند.»

مورینیو درباره اندریک نیز فاش کرد که مهاجم برزیلی با «یک مشکل عضلانی جزئی» دست‌وپنجه نرم می‌کند و به همین دلیل نمی‌تواند مقابل اسپانیول به میدان برود. او به فهرست مصدومان رئال اضافه شده و گزینه‌های مورینیو برای تشکیل نخستین فهرست رسمی فصل را کاهش داده است. به این ترتیب، مورینیو بازگشت خود به رقابت‌های رسمی را با تیمی که هنوز کامل نیست، آغاز خواهد کرد.

او درباره مدیریت بازیکنان در نخستین بازی رسمی فصل گفت:«این اولین بار خواهد بود که سرمربی باید انتخاب کند؛ یک بازیکن از ابتدا بازی می‌کند و از این بابت خوشحال می‌شود. همچنین اولین بار خواهد بود که یک بازیکن روی نیمکت می‌نشیند و احساس ناامیدی می‌کند. آن‌ها باید یاد بگیرند این لحظات را چه به صورت فردی و چه به عنوان یک گروه مدیریت کنند.»

تمرین روز جمعه همچنین فرصتی برای بازیکنان آکادمی رئال مادرید بود. ماریو ریواس، سیریا و سسترو بار دیگر در تمرینات تیم اصلی حضور داشتند و برای دیدار مقابل اسپانیول در دسترس خواهند بود.

مورینیو تأیید کرد که هر سه بازیکن جوان در بازی مقابل اسپانیول روی نیمکت خواهند نشست. سرمربی رئال گفت:«همچنین می‌خواهم به این بچه‌ها انگیزه بدهم و به آن‌ها بفهمانم که درِ تیم اصلی باز است. این هفته نوبت این سه نفر است و در هفته‌های آینده نوبت بسیاری دیگر خواهد رسید. این کاری است که دوست دارم انجام دهم و فکر می‌کنم در لافابریکا هم از آن استقبال می‌شود، چون می‌تواند به این بچه‌ها انگیزه بدهد.»

فهرست بازیکنان رئال مادرید مقابل اسپانیول

دروازه‌بانان:

کورتوا، لونین، سرخیو مستره

مدافعان:

هویسن، ترنت، کوناته، کوکوریا، آلوارو کارراس، رودیگر، دومفریس، ماریو ریواس

هافبک‌ها:

بلینگام، کاماوینگا، والورده، آردا گولر، برناردو، سسترو، الکسیس سیریا

مهاجمان:

وینیسیوس، امباپه، کریستین اسپی، براهیم دیاز، یان دیومانده





 درخواست مهم کریمی برای تماشاگران تراکتور- پرسپولیس
۲۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

درخواست مهم کریمی برای تماشاگران تراکتور- پرسپولیس

مدیرعامل باشگاه تراکتور خواهان لغو محرومیت تماشاگران دو تیم در بازی رفت و برگشت مقابل پرسپولیس شد.

 رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است
۱۹ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اصرار باشگاه تراکتور برای حضور هواداران در بازی با پرسپولیس به نظر می‌رسد این بازی بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.به گزارش فوتبالی، بازی‌های هفته سوم لیگ برتر ایران طی روزهای یکشبه و دوشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد. بازی‌های استقلال با سپاهان و تراکتور با پرسپولیس حساس‌ترین بازی‌های این هفته هستند.طبق رای کمیته انضباطی که فصل گذشته صادر شد بازی‌های رودرروی تراکتور و پرسپولیس در لیگ و بیست و پنجم و لیگ بیست و ششم باید بدون تماشاگر برگزار شود.فصل گذشته بازی رفت د ...,پرسپولیس,تراکتور,لیگ برتر ایران,حجت الله بهمنی,پیشنهاد سردبیر

 فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی
۱۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی

برنامه «سلام‌تهران» شبکه تهران با حضور کارشناسان داوری به بررسی قوانین جدیدی پرداخت که از فصل بیست‌وششم لیگ برتر فوتبال ایران اجرایی شد.

 رونمایی از جنگنده نسل ششم چین در نمایشگاه هوایی ژوهای ؛ تحولی فراتر از تصور
۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

رونمایی از جنگنده نسل ششم چین در نمایشگاه هوایی ژوهای ؛ تحولی فراتر از تصور

نمایشگاه هوایی چین امسال سی‌امین سالگرد تاسیس خود را جشن می‌گیرد. این نمایش در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی هوایی ژوهای برگزار می‌شود.

 غیررسمی؛ پل پوگبا به فورتونا سیتارد هلند پیوست
۲۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

غیررسمی؛ پل پوگبا به فورتونا سیتارد هلند پیوست

پایگاه خبری فوتبالی- پل پوگبا در آستانه آغاز فصل جدید، مقصد جدید خود را پیدا کرده است. به گزارش فوتبالی، طبق گزارش‌های منتشرشده، هافبک فرانسوی پس از جدایی از موناکو به صورت بازیکن آزاد، با فورتونا سیتارد به توافق شفاهی رسیده و انتقال او وارد مراحل نهایی شده است.این انتقال در شرایطی رقم می‌خورد که موناکو و پوگبا روز گذشته رسما به همکاری خود پایان دادند. دو طرف قراردادشان را با توافقی دوجانبه فسخ کردند؛ قراردادی که قرار بود تا ژوئن ۲۰۲۷ ادامه داشته باشد. پل پوگبا در دوران حضورش در موناکو با مشکلات ...,فورتونا سیتارد,لیگ هلند,پل پوگبا,موناکو,پیشنهاد سردبیر,نقل و انتقالات

 یاغی استقلال دربی را ازدست داد/ مصدومیت حقیقت دارد؟
۹ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

یاغی استقلال دربی را ازدست داد/ مصدومیت حقیقت دارد؟

مدافع چپ تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل مصدومیت، دربی پایتخت را از دست داد.