
به گزارش “ورزش سه” هفته دوم لیگ برتر برای دو تیم اصفهانی با یک اتفاق جالب و البته عجیب همراه بود. اتفاقی که با فاصله یک روز در دو مسابقه جداگانه تکرار شد و تعویضهای محرم نویدکیا و عبدالله ویسی را در کانون توجه قرار داد.
سپاهان سهشنبه شب در حساسترین مسابقه هفته دوم مقابل تراکتور قرار گرفت و در نهایت با دو گل امیرحسین حسینزاده شکست خورد. در این مسابقه، امید نورافکن در دقیقه ۵۶ به دلیل مصدومیت از زمین خارج شد و سعید واسعی جای او را گرفت. واسعی که نخستین بازی خود با پیراهن سپاهان را تجربه میکرد، اما تنها تا دقایق پایانی در زمین ماند و در دقیقه ۸۸ جای خود را به علی خدادادی داد.
یک روز بعد، اتفاقی مشابه برای ذوبآهن هم رخ داد. شاگردان عبدالله ویسی در انزلی برابر ملوان به میدان رفتند و در شرایطی که با یک گل پیش بودند، پویا مختاری در دقیقه ۷۰ به جای محمود قائدرحمتی وارد زمین شد. با این حال، حضور او نیز چندان طولانی نبود و در دقیقه ۸۴ از زمین خارج شد تا شاهین طاهرخانی جایگزینش شود.
نکته جالب ماجرا اینجاست که عبدالله ویسی و محرم نویدکیا، در هفته دوم لیگ برتر تصمیم گرفتند بازیکنی را به عنوان تعویض وارد زمین کنند و کمتر از نیم ساعت بعد، همان بازیکن را دوباره از بازی بیرون بکشند؛ تصمیمی که به فاصله تنها یک روز در دو تیم اصفهانی تکرار شد.





