
به گزارش "ورزش سه"، بازی در نیمه دوم با تساوی ۱ بر ۱ در جریان بود که لیورپول صاحب یک پرتاب اوت شد، اما تابلوی داور چهارم برای انجام تعویض سهگانه قرمزها آماده نبود. این اتفاق در حالی رخ داد که هر سه بازیکن تعویضی آماده ورود به زمین بودند و با گیجی به اطراف نگاه میکردند؛ امری که خشم آشکار ایرائولا را به همراه داشت. ایرائولا 43 ساله میخواست تعویضهای خود را درست چند لحظه پس از تعویض فارست انجام دهد.
تنها چند دقیقه پس از ورود لیام دلاپ به خط حمله مهمان، آن هم تنها چند روز پس از انتقال ۵۰ میلیون پوندیاش از چلسی، او به پیش افتادن تیمش کمک کرد. چند ثانیه پس از آنکه لیورپول نتوانست روی پرتاب اوت خود تعویضهایش را انجام دهد، فارست صاحب یک پرتاب اوت در فاز هجومی سمت چپ شد.
لیام دلاپ با هوشمندی و سرعت عمل، توپ را سریع به بازی بازگرداند و به درون محوطه جریمه فرستاد؛ جایی که آلیسون پس از شوت نکو ویلیامز، روی او مرتکب خطا شد. مورگان گیبس وایت پشت ضربه ایستاد و بدون اشتباه گلزنی کرد تا دوباره تیم اولیور گلاسنر را پیش بیندازد.
در ادامه سیمیکاس، رایان گراونبرخ و ریو انگوموها بالاخره به جای ژرمی فریمپونگ، میلوس کرکز و کودی خاکپو وارد …












