امروز جانلوئیجی بوفون، دروازهبان افسانهای سابق یوونتوس و تیم ملی ایتالیا، در مصاحبهای مفصل با «گاتزتا دلو اسپورت» درباره احتمال حضور این مربی کاتالان روی نیمکت آتزوری صحبت کرد.
بوفون که از آوریل گذشته دیگر در فدراسیون فوتبال ایتالیا مسؤولیتی ندارد، گفت: «تنها نام پپ به ما انگیزه و شوک مثبتی میداد، چیزی که به آن نیاز داشتیم. اما حتی با حضور او نیز هیچ تضمینی برای کسب نتیجه وجود نداشت؛ او بهترین مربی سی سال اخیر است، اما همواره در سطح باشگاهی مربیگری کرده است. تیم ملی داستان دیگری دارد.»
همچنین از بوفون درباره جنجالهای اطراف جیانی اینفانتینو پرسیده شد؛ رئیس فیفا که حامیان خود را از دست داده و ممکن است دستکم روزهای پایانی حضورش در فیفا را سپری کند: «من اینفانتینوی روزهای اول را شناختم، زمانی که نامزد شده بود و مرا تحت تاثیر قرار داد. جام جهانی عالی بود، اما نتوانستم برخی مسائل را تحمل کنم. موضوع ورود سرمایهگذاران خصوصی به جام جهانی مرا میترساند. اگر از خطوط قرمز عبور شود، به تصمیمات قاطع نیاز است؛ تنها از این طریق است که جهان میتواند جای بهتری باشد.»









