قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

پشت پرده جدایی رامین از استقلال

سهراب حاضر شد از کیفیت فنی رامین صرف‌نظر کند تا به تصور خودش ساختار رختکن را حفظ کند، تصمیمی که اگر نتیجه ندهد، اولین کسی که هزینه‌اش را می‌دهد خود او خواهد بود.
 پشت پرده جدایی رامین از استقلال

به گزارش "ورزش سه"، سال گذشته در همین روزها، رامین رضاییان در صفحه اینستاگرام یاسر آسانی مشغول نوشتن کامنت‌های ترغیب‌کننده برای پیوستن این بازیکن آلبانیایی به استقلال بود. تابستانی که استقلال به‌عنوان مهم‌ترین خریدار بازار نقل‌وانتقالات لیگ برتر، مشغول ریخت‌وپاش با بودجه عظیمی بود که در هلدینگ خلیج فارس تصویب شده بود و قرار بود تیمی سوپرکهکشانی را برای آبی‌ها به ارمغان بیاورد.

این تابستانی بود که استقلالی‌ها نام‌های بسیاری را پیرامون باشگاهشان شنیدند. تصمیمات توسط دو چهره اسم‌ورسم‌دار فوتبال جهان، کلارنس سیدورف و ریکاردو ساپینتو، گرفته می‌شد. اخبار مربوط به این جلسات به‌مرور از شوروشوق اولیه نسبت به خریدهای احتمالی استقلال کم می‌کرد، اما اصرارهایی هم وجود داشت که در نهایت نتیجه مثبتی برای آبی‌ها به ارمغان آورد، از جمله اصرار بر خرید یاسر آسانی با وجود هزینه گزاف رضایت‌نامه‌اش.

وینگر آلبانیایی به‌محض پیوستن به استقلال، درخشش را آغاز کرد و در پایان فصلی که به آخر نرسید، عنوان بهترین بازیکن آبی‌ها را در مجموع مسابقات از آن خود کرد. البته این درخشش برای استقلال به جامی منجر نشد، اما در فصل ناتمام لیگ برتر، آبی‌پوشان خود را قهرمان لیگ نیمه‌کاره فرض می‌کنند.

*رامین و استقلال و قطع همکاری

جالب اینجاست که آن‌ها در نیم‌فصل دوم لیگ بدون یکی از مهم‌ترین خریدهای یکی دو سال گذشته به کار خود ادامه دادند. رامین رضاییان که در نیم‌فصل دوم رضایت‌نامه‌اش را از استقلال گرفت، به فولاد رفت تا در آنجا بدرخشد، به تیم ملی برگردد و بهترین بازیکن فصل فوتبال ایران شود. این در حالی بود که احتمالاً با ادامه حضور در استقلال نه به تیم ملی می‌رفت و نه می‌توانست امروز با همان روحیه و اعتمادبه‌نفس همیشگی، مدیران استقلال را به دلیل نپذیرفتن شرایطش برای مذاکره و تمدید قرارداد به چالش بکشد.

جدایی یا تمدید رامین رضاییان یکی از مهم‌ترین مسائل روزهای اخیر هواداران استقلال بود که امسال در فصل نقل‌وانتقالات هیچ خبری کاسب نشده‌اند. هوادارانی که اغلب‌شان دوست داشتند رامین را در جمع نفرات تیم خود داشته باشند، اگرچه رضاییان در یک‌ونیم فصل حضور در استقلال، با وجود تلاش زیاد و میل به موفقیت، نتوانست بازیکن گره‌گشا و فوق‌ستاره تیم باشد. حالا باشگاه با انتشار اطلاعیه‌ای …



 سینا خلیلی قهرمان کشتی آزاد جوانان شد
۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

سینا خلیلی قهرمان کشتی آزاد جوانان شد

آزادکار وزن ۷۰ کیلوگرم ایران اولین مدال طلای تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های قهرمانی جوانان جهان را در آخرین شب این رقابت‌ها از آن خود کرد.

 حرکت عجیب پیروز پس از برد حیثیتی (عکس)
۱۰ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

حرکت عجیب پیروز پس از برد حیثیتی (عکس)

پیروز قربانی یک مربی متفاوت و جذاب است و نمی‌شود از رفتار خاص و منحصر به فردش به سادگی گذشت. او به اصطلاح ژورنالیستی، روی خودش فوکوس می‌کشد.

 گل دوم استقلال به سپاهان توسط قلی‌زاده
۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

گل دوم استقلال به سپاهان توسط قلی‌زاده

گل دوم استقلال به سپاهان توسط قلی‌زاده - دقیقه 10اینترنت داخلی نیم بها

 اعتراض وحید رضایی سرمربی شمس‌آذر: بازیکن آدم آهنی نیست
۱۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

اعتراض وحید رضایی سرمربی شمس‌آذر: بازیکن آدم آهنی نیست

وحید رضایی سرمربی تیم فوتبال شمس‌آذر قزوین ابراز امیدواری کرد تیمش مقابل آلومینیوم اراک نمایش خوبی داشته باشد.

 استقلال و گل شماره 1100 در تاریخ لیگ برتر؛ کار «آسانی» بود
۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

استقلال و گل شماره 1100 در تاریخ لیگ برتر؛ کار «آسانی» بود

پایگاه خبری فوتبالی- قصه عبور از مرز گلهای زده در تاریخ لیگ برتر، باز همان قهرمانی همیشگی را داشت: استقلال. آبی‌ها درست مانند گلهای رند قبلی، این بار هم زودتر از بقیه رقبا به گل شماره 1100 رسیدند. به گزارش فوتبالی، 3 سال و 5 روز بعد از ضربه سر مهرداد محمدی که استقلال را تبدیل به اولین تیم تاریخ لیگ برتر با تعداد گلهای 4رقمی کرد، آنها به گل 110 هم رسیدند آنهم در دیدار با رقیب مستقیم‌شان برای رسیدن به این مرز. پیش از شروع بازی این هفته، استقلال 1099 و سپاهان 1098 گل در تاریخ لیگ برتر زده بودند. ا ...,استقلال,لیگ برتر ایران,گزارش آماری,یاسر آسانی,پیشنهاد سردبیر

 فیلم ؛ هوادار استقلال: کادرفنی فعلی دانش کافی برای لیگ نخبگان ندارد
۷ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

فیلم ؛ هوادار استقلال: کادرفنی فعلی دانش کافی برای لیگ نخبگان ندارد

هوادار تیم فوتبال استقلال در آستانه بازی با سپاهان گفت: به نظر من کادرفنی فعلی استقلال دانش لازم را برای لیگ نخبگان ندارد.