قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

گزارش زنده: نساجی ۰ - استقلال ۰

استقلال برای حفظ صدرنشینی به قائمشهر رفته و نساجی در نخستین مسابقه خانگی خود پس از بازگشت به لیگ برتر، به دنبال جبران شکست هفته اول است.
 گزارش زنده: نساجی ۰ - استقلال ۰

به گزارش "ورزش سه"، دیدار نساجی و استقلال در ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر آغاز شد. آبی‌ها پس از پیروزی پرگل چهار بر صفر برابر مس شهر بابک و قرار گرفتن در صدر جدول، این بار در یکی از سخت‌ترین ورزشگاه‌های لیگ برتر به میدان رفته‌اند و سهراب بختیاری‌زاده امیدوار است تیمش دومین برد متوالی را نیز به دست بیاورد.

نساجی در بازگشت به لیگ برتر، نخستین مسابقه فصل را با شکست یک بر صفر برابر گل‌گهر پشت سر گذاشت. شاگردان مجتبی حسینی اکنون با حمایت هواداران خود به دنبال کسب نخستین امتیاز فصل هستند و می‌خواهند برابر صدرنشین لیگ نتیجه متفاوتی رقم بزنند.

چهار میزبانی اخیر نساجی مقابل استقلال با نتیجه مساوی به پایان رسیده و آبی‌ها مدت‌هاست در ورزشگاه وطنی موفق به شکست این حریف نشده‌اند. حضور حدود هفت هزار تماشاگر نیز فضای پرشوری به مسابقه داده و کار استقلال را برای پایان دادن به این روند دشوارتر کرده است.

گزارش لحظه‌به‌لحظه دیدار تیم‌های نساجی و استقلال را در همین صفحه از "ورزش سه" دنبال کنید:

بازی از هفته دوم – بیست‌وششمین دوره رقابت‌های لیگ برتر

سه‌شنبه: ۲۷/۰۵/۱۴۰۵، ساعت: ۱۹:۱۵

ورزشگاه: شهید وطنی قائمشهر / تماشاگر: حدود ۷ هزار نفر

گروه داوری: بیژن حیدری / کمک‌ها: علیرضا ایلدرم، علی احمدی / داور چهارم: کیوان علی‌محمدی / داور VAR: کوپال ناظمی، کمک: محمدعلی پورمتقی / ناظر: محسن ترکی

ترکیب نساجی:

علیرضا جعفرپور، هومن ربیع‌زاده، بهروز نوروزی‌فرد، ابوالفضل کوهی، محمد حسین‌زاده، صادق بوصبیح، پوریا سرآبادانی، معید ایمری، افشین صادقی، جواد آقایی‌پور و فردین نجفی

سرمربی: مجتبی حسینی

ترکیب استقلال:

حبیب فرعباسی، سامان فلاح، عارف آقاسی، رستم آشورماتوف، صالح حردانی، حسین گودرزی، امیرمحمد رزاقی‌نیا، اسماعیل قلی‌زاده، یاسر آسانی، علیرضا کوشکی و سعید سحرخیزان

سرمربی: سهراب بختیاری‌زاده



۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اعتراض پرسپولیس به داوری: با ابزار جدید!

به گزارش "ورزش سه"، فصل برای پرسپولیس به بهترین شکل ممکن آغاز شده و آنها با کسب دو پیروزی در دو مسابقه ابتدایی، به ثمر رساندن شش گل و دریافت تنها یک گل، با اقتدار در صدر جدول لیگ برتر قرار دارند. آنها در دومین بازی خود در فصل جدید، چهارشنبه شب پذیرای استقلال خوزستان بوده و با ارائه یک نمایش هجومی با ۴ چهار حریف خود را بدرقه کردند. پرسپولیس در همان دقایق ابتدایی دوبار به گل رسیده و در نهایت و با ادامه روند حملات خود در نیمه دوم نیز دوبار دروازه تیم مهمان را باز کرد. اما در پایان مسابقه اعضای مدیریتی باشگاه پرسپولیس علیرغم کسب این پیروزی پرگل، به اعتراض به قضاوت حسن اکرمی داور این مسابقه پرداختند.

محسن خلیلی، سرپرست باشگاه پرسپولیس در این رابطه صحبت کرده و البته این تیم خیلی زود از طریق رسانه رسمی خود مدعی شد که نامه‌ای در خصوص اعتراض به عملکرد داور، به کمیته داوران ارسال کرده است. اما حالا ساعتی قبل باشگاه پرسپولیس با انتشار یک ویدیو، اشتباهات حسن اکرمی را برشمرده و این گونه و دوباره به قضاوت او اعتراض کرده است. البته برخی از صحنه‌های این ویدیو در میانه میدان یا در گوشه زمین بوده و به نظر تاثیر چندانی در نتیجه مسابقه نداشته است. اما مهم‌ترین صحنه اعتراض پرسپولیس در نیمه دوم و روی ارسال علی علیپور برای ایگور سرگیف رخ داد. 

جایی که توپ به دست مدافع استقلال خوزستان برخورد کرد و از دید هواداران و کادر فنی پرسپولیس، این صحنه پنالتی بود. اما البته اعتراض باشگاه پرسپولیس در شرایطی صورت گرفته که بسیاری از کارشناسان معتقدند دست مدافع استقلال خوزستان بسته بوده و این صحنه پنالتی محسوب نمی‌شود. اما به هر حال پرسپولیس با انتشار یک نامه رسمی و البته یک ویدیو در صفحه خود، به قضاوت حسن اکرمی اعتراض کرده است.


۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

پرانگیزه‌ترین بازیکن سوپرکلاسیکو ایران اینجاست!

به گزارش "ورزش سه"، جدال استقلال و سپاهان در ورزشگاه شهر قدس برای چند بازیکن اهمیت ویژه‌ای دارد، اما شاید هیچ‌کدام به اندازه سیدحسین حسینی با انگیزه‌های شخصی وارد زمین نشود. 

کاپیتان سابق استقلال که سال‌ها پیراهن این تیم را بر تن داشت، تابستان امسال پس از حواشی فراوان از جمع آبی‌پوشان جدا شد و به سپاهان پیوست، جدایی‌ای که با رضایت کامل او همراه نبود و حالا تقابل دوباره با تیم سابقش را به یک مسابقه خاص برای او تبدیل کرده است.

حسینی فصل گذشته نیز یک بار مقابل استقلال قرار گرفت، مسابقه‌ای که در پایان با برتری دو بر یک آبی‌پوشان به پایان رسید و دروازه‌بان آن روز سپاهان نتوانست مانع شکست تیمش شود. حالا او این فرصت را دارد تا در شهر قدس، برابر تیمی که سال‌ها درون دروازه‌اش ایستاد، شرایط را تغییر بدهد.

اشتباه هفته گذشته مقابل تراکتور و گل نخست امیرحسین حسین‌زاده نیز انگیزه‌های حسینی را برای این مسابقه بیشتر کرده است. دروازه‌بان سپاهان البته از حمایت محرم نویدکیا برخوردار شد و سرمربی طلایی‌پوشان تأکید کرد چنین اتفاقاتی برای هر دروازه‌بانی ممکن است رخ بدهد، اما خود حسینی به خوبی می‌داند یک نمایش مطمئن مقابل استقلال می‌تواند بهترین پاسخ به اتفاقات اخیر باشد.

حسینی در تمرینات روزهای اخیر سپاهان با انگیزه زیادی کار کرده و آماده یکی از خاص‌ترین مسابقات فصل است. او حالا به شهر قدس می‌رود تا مقابل تیم سابقش، هم خاطره شکست فصل قبل را جبران کند و هم نشان بدهد هنوز همان دروازه‌بان قابل اتکایی است که سال‌ها در استقلال شماره یک بود.


۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

دروازه‌بان خارجی استقلال به‌زودی در تهران

به گزارش "ورزش سه"، علی تاجرنیا، رئیس هیئت مدیره استقلال درباره آخرین وضعیت آنتونیو آدان گفت: «با توجه به درخواست سهراب بختیاری‌زاده و تجربه‌ای که آدان دارد، به حضور او نیاز داریم. به‌خصوص اینکه شش مسابقه آسیایی ما در نیم‌فصل نخست برگزار می‌شود. با او توافقاتی انجام داده‌ایم و درباره رقم قرارداد نیز صحبت کرده‌ایم و به نتیجه رسیده‌ایم.»

وی درباره آخرین وضعیت دروازه‌بان اسپانیایی استقلال توضیح داد: «آخرین صحبتی که داشتیم این بود که آدان پس از حضور در دبی و تسویه‌حساب فصل گذشته، به اسپانیا رفته است تا آماده بازگشت شود. ما برای جذب دوباره او جدی هستیم.»

رئیس هیئت‌مدیره استقلال در ادامه از دخالت واسطه‌ها در روند مذاکرات با بازیکنان خارجی انتقاد کرد و گفت: «یکی از مشکلاتی که در کشور از آن رنج می‌بریم، مسیرهایی است که برخی رابطان، وکلا یا ایجنت‌ها طی می‌کنند. گاهی بازیکنی ایجنت ایرانی ندارد و یک وکیل خارجی دارد، اما به محض مطرح شدن احتمال حضورش در ایران، چند نفر مدعی می‌شوند که نماینده او هستند و می‌خواهند کار را جلو ببرند.»

تاجرنیا اضافه کرد: «بارها با این مشکل مواجه شده‌ایم که فردی بازیکنی را بدون داشتن مجوز نمایندگی یا وکالت معرفی کرده و پس از پیشرفت مذاکرات مدعی شده است چون زودتر این کار را انجام داده، باشگاه نباید با فرد دیگری مذاکره کند. بعضی افراد نیز ایجنت رسمی بازیکن نیستند و از طریق ارتباط با وکیل او، مندیت چندروزه دریافت می‌کنند. سپری شدن این زمان، کار را بسیار دشوار می‌کند.»

وی ادامه داد: «احساس می‌کنم برخی افراد در جریان مذاکرات آدان به دنبال منافع مادی یا حیثیتی خود هستند و گاهی می‌خواهند اختلافاتشان را با یکدیگر حل کنند. در نهایت بازیکن و باشگاه از این اتفاق ضرر می‌کنند.»

تاجرنیا درباره وضعیت حبیب فرعباسی نیز گفت: «حبیب دروازه‌بان شماره یک ماست و فصل گذشته هم در مسابقات زیادی از دروازه استقلال محافظت کرد. او دروازه‌بانی قابل احترام و مطمئن است و در دو بازی اخیر نیز عملکرد بسیار خوبی داشت. از طرف دیگر هر دروازه‌بان جوانی باید کار خود را از جایی آغاز کند.»

رئیس هیئت‌مدیره استقلال در پایان عنوان کرد: «بسته بودن پنجره دست ما را بسته بود و در عین حال استانداردهایی داشتیم که نمی‌خواستیم به دلیل این محدودیت، برخی بازیکنان توقعات نامعقولی از باشگاه داشته باشند. میان مدیریت، سرمربی و کادر فنی تفاهم بسیار خوبی وجود داشت، اما قبول دارم فاصله میان حبیب و دروازه‌بان دوم تیم بزرگسالان زیاد است. امیدواریم فرعباسی همچنان در وضعیت ایده‌آل و سلامتی کامل باشد و با قدرت از دروازه استقلال محافظت کند.»




 تراکتور رقیب پرسپولیس برای خرید بزرگ شد
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

تراکتور رقیب پرسپولیس برای خرید بزرگ شد

رئیس بخش نقل و انتقالات باشگاه الوحده امارات از درخواست باشگاه‌های پرسپولیس و تراکتور برای جذب قربانی خبر داد.

 غیبت میلاد زکی‌پور در دیدار حساس تراکتور برابر پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر
۱۰ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

غیبت میلاد زکی‌پور در دیدار حساس تراکتور برابر پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر

میلاد زکی‌پور هنوز فرصت انجام اولین بازی رسمی خود با پیراهن تراکتور را پیدا نکرده و او دیدار حساس مقابل پرسپولیس را نیز از دست خواهد داد.

 عکس؛ منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست
۱۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

عکس؛ منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست

منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست. او پس از فسخ قرارداد با استقلال، به صورت آزاد به اسپانیا بازگشت.

 دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند
۱۱ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند

ایجنت ایرانی یاسر آسانی بازیکن آلبانیایی استقلال از پیشنهاد سنگین پرسپولیس به این بازیکن خبر داد؛ پیشنهادی که می‌تواند سرخ‌پوشان تهرانی را با دردسر مواجه کند.

 شکست‌ناپذیرترین تیم تاریخ جهان با درخشش مهاجم پرسپولیسی/ گلزنی شهاب زاهدی برای قهرمانی و تاریخ‌سازی جوهور +عکس و ویدیو
۳ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

شکست‌ناپذیرترین تیم تاریخ جهان با درخشش مهاجم پرسپولیسی/ گلزنی شهاب زاهدی برای قهرمانی و تاریخ‌سازی جوهور +عکس و ویدیو

شهاب زاهدی، مهاجم سابق پرسپولیس در نخستین تجربه رسمی با پیراهن جوهور دارالتعظیم، با گلزنی در جریان پیروزی مقابل حریف، ضمن دبل در کسب جام و ثبت گل، سهم بسزایی در شب رکوردشکنی بی‌سابقه این تیم داشت.

 رونمایی از جنگنده نسل ششم چین در نمایشگاه هوایی ژوهای ؛ تحولی فراتر از تصور
۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

رونمایی از جنگنده نسل ششم چین در نمایشگاه هوایی ژوهای ؛ تحولی فراتر از تصور

نمایشگاه هوایی چین امسال سی‌امین سالگرد تاسیس خود را جشن می‌گیرد. این نمایش در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی هوایی ژوهای برگزار می‌شود.