قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۶ ساعت قبل

تلاش جدی یوونتوس برای فروش مهاجم ناکام

یوونتوس به صورت جدی به دنبال فروش جاناتان دیوید در پنجره تابستانی است.
 تلاش جدی یوونتوس برای فروش مهاجم ناکام

به گزارش "ورزش سه"، تا حدی، شرایط جاناتان دیوید شبیه وضعیت تون کوپماینرس است. هر دو در حاشیه برنامه‌های لوچانو اسپالتی قرار دارند و با توجه به دستمزدهایشان، عملاً به بازیکنان ذخیره لوکس تبدیل شده‌اند، کوپماینرس سالانه ۴.۵ میلیون یورو و این مهاجم کانادایی شش میلیون یورو دریافت می‌کند. هر دو همچنین فصل ناامیدکننده‌ای را با پیراهن یوونتوس پشت سر گذاشته‌اند، البته در مورد کوپماینرس، این ناکامی در واقع مربوط به دو فصل است.

مانند این هافبک، این مهاجم نوک یوونتوس نیز در بازار نقل‌ و انتقالات قرار دارد و جدایی دیوید می‌تواند به یوونتوس اجازه دهد فضا و منابع مالی لازم برای جذب یک مهاجم جدید را فراهم کند که بیشتر با خواسته‌های اسپالتی همخوانی داشته باشد. تفاوت اصلی میان کوپماینرس و دیوید، که می‌تواند به سود جدایی این مهاجم کانادایی تمام شود، به نحوه انتقال او به کونتیناسا مربوط می‌شود.

کوپماینرس در ازای ۶۱ میلیون یورو از آتالانتا به یوونتوس پیوست، اما دیوید به عنوان بازیکن آزاد و پس از جدایی از لیل به یوونتوس آمد. البته یوونتوس باید ۱۲.۵ میلیون یورو هزینه‌های جانبی را طی سه سال مالی پرداخت کند. این موضوع به یوونتوس اجازه می‌دهد در صورت فروش بازیکن شماره ۳۰ خود، سود سرمایه‌ای به دست آورد، هرچند در حال حاضر هیچ مذاکره جدی و مشخصی در جریان نیست.

در این پنجره نقل‌ و انتقالاتی، باشگاه‌هایی از ترکیه، فرانسه (پاریس اف‌سی و پاری‌سن‌ژرمن) و انگلیس (استون ویلا) به جذب دیوید علاقه نشان داده‌اند، اما هیچ‌کدام از این علاقه‌مندی‌ها به پیشنهاد رسمی برای این بازیکن یا یوونتوس تبدیل نشده است. یوونتوس قیمت دیوید را ۳۰ میلیون یورو تعیین کرده، اما این احتمال هم وجود دارد که این رقم به حدود ۲۰ تا ۲۵ میلیون یورو کاهش پیدا کند. این باشگاه همچنین ممکن است با انتقال قرضی او موافقت کند.

قرارداد دیوید با بانوی پیر تا سال ۲۰۳۰ اعتبار دارد که خود او پس از پایان جام جهانی باشگاه‌ها بر آن تأکید داشت. با این حال، اگر او در یک انتقال قرضی فصل خوبی را پشت سر بگذارد، حتی انتقال دائمی او در سال ۲۰۲۷ نیز می‌تواند برای یوونتوس گزینه مناسبی باشد.



۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آرتور ملو در آستانه جدایی از یوونتوس؛ هافبک برزیلی به دنبال شروعی تازه

پایگاه خبری فوتبالی- آرتور ملو به پایان دوران حضورش در یوونتوس نزدیک شده است. 

به گزارش فوتبالی، طبق آخرین گزارش‌ها، این هافبک برزیلی شخصاً از باشگاه تورینی درخواست جدایی کرده و دو طرف در حال مذاکره برای فسخ توافقی قرارداد هستند. فابریزیو رومانو نیز اعلام کرده مذاکرات ادامه دارد و آرتور امیدوار است هرچه سریع‌تر راهی تیم جدیدی شود. 

آرتور در سال ۲۰۲۰ از بارسلونا به یوونتوس پیوست؛ انتقالی که در قالب معاوضه با میرالم پیانیچ انجام شد و ارزش انتقال او حدود ۷۲ میلیون یورو اعلام شده بود. 

با این حال، حضور او در تورین هیچ‌گاه مطابق انتظارات پیش نرفت. مصدومیت‌ها، مشکلات فنی و رقابت شدید در خط میانی باعث شد آرتور نتواند جایگاه ثابتی در ترکیب یوونتوس پیدا کند. 

این بازیکن برزیلی در سال‌های اخیر چندین بار به صورت قرضی از یوونتوس جدا شد و تجربه حضور در تیم‌هایی مانند لیورپول، فیورنتینا و خیرونا را به دست آورد. آخرین دوره او نیز در فوتبال برزیل و با پیراهن گرمیو سپری شد. با این حال، پس از بازگشت به یوونتوس، همچنان آینده‌ای در برنامه‌های باشگاه برای او دیده نمی‌شد. 

قرارداد فعلی آرتور با یوونتوس تا ژوئن ۲۰۲۷ اعتبار دارد، اما اکنون باشگاه و بازیکن به دنبال راهی هستند تا این همکاری زودتر از موعد پایان پیدا کند. طبق گزارش‌ها، جزئیات مالی توافق در حال بررسی است و اگر طرفین به نتیجه برسند، آرتور می‌تواند به عنوان بازیکن آزاد با باشگاه جدیدی قرارداد امضا کند. 

این جدایی از نظر اقتصادی نیز برای یوونتوس اهمیت دارد؛ باشگاه ایتالیایی سال‌ها تلاش کرده بود با تمدید قرارداد و انتقال‌های قرضی، هزینه‌های مربوط به قرارداد آرتور را مدیریت کند. حالا فسخ توافقی می‌تواند پرونده یکی از پرهزینه‌ترین خریدهای سال‌های اخیر یوونتوس را ببندد. 

در نتیجه، آرتور ملو در آستانه تبدیل شدن به بازیکن آزاد قرار دارد و باید دید مقصد بعدی این هافبک ۲۹ ساله کجا خواهد بود.


۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

متئو رتگی به یوونتوس پیشنهاد شد؛ مهاجم القادسیه عربستان دوباره در مسیر سری‌آ

پایگاه خبری فوتبالی- متئو رتگی بار دیگر به یکی از نام‌های مطرح در بازار نقل‌وانتقالات فوتبال ایتالیا تبدیل شده است. 

به گزارش فوتبالی، طبق گزارش کوریره دلا اسپورت، برخی مدیران برنامه ایتالیایی این مهاجم را به یوونتوس پیشنهاد داده‌اند؛ موضوعی که می‌تواند در صورت جدی شدن مذاکرات، یکی از پرونده‌های جالب بازار ایتالیا باشد. 

رتگی در سال‌های اخیر مسیر متفاوتی را طی کرده است. این مهاجم ایتالیایی-آرژانتینی پس از درخشش در فوتبال ایتالیا و حضور موفق در آتالانتا، راهی القادسیه عربستان شد. 

با این حال، علاقه او برای بازگشت به فوتبال ایتالیا از مدت‌ها قبل مطرح بوده و در ماه‌های گذشته نام چند باشگاه بزرگ سری‌آ، از جمله یوونتوس و میلان، در ارتباط با او مطرح شده است. 

نکته مهم درباره رتگی این است که او فوتبال ایتالیا را به‌خوبی می‌شناسد و تجربه بازی در سری‌آ و تیم ملی ایتالیا را دارد. همین موضوع باعث می‌شود برای باشگاهی مانند یوونتوس، که به دنبال تقویت خط حمله است، گزینه‌ای قابل بررسی باشد. 

در گزارش‌های قبلی نیز مشخص شده بود که اطرافیان رتگی برای بازگشت او به ایتالیا مسیرهایی را بررسی کرده‌اند و حتی تماس‌هایی با مدیران یوونتوس برقرار شده بود. 

با این حال، پیشنهاد شدن بازیکن به یوونتوس به معنای آغاز مذاکره رسمی یا توافق نیست. مهم‌ترین مسئله در چنین انتقالی شرایط مالی خواهد بود؛ چراکه قرارداد رتگی با القادسیه و دستمزد او می‌تواند مانع بزرگی برای بازگشت به سری‌آ باشد.

از طرف دیگر، یوونتوس در خط حمله گزینه‌های مختلفی را بررسی کرده و طبق گزارش‌های اخیر، کولو موانی و زیرکزی نیز در برنامه این باشگاه قرار داشته‌اند. 

بنابراین فعلاً پرونده رتگی در حد یک گزینه پیشنهادی است، اما تجربه او در سری‌آ، شناخت فوتبال ایتالیا و توانایی گلزنی‌اش می‌تواند باعث شود نامش در صورت تغییر شرایط بازار، دوباره به‌طور جدی روی میز یوونتوس قرار بگیرد.


۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

هراس در سن‌سیرو: پورتو بی‌خیال مهاجم میلان شد؟

به گزارش "ورزش سه"، پرونده سانتیاگو خیمنز در پورتو در حال حاضر متوقف شده است. این مهاجم مکزیکی از مصدومیتی که در جام جهانی متحمل شده بود بهبود پیدا کرده و حالا منتظر است تکلیف آینده‌اش مشخص شود. میلان اولین پیشنهاد پورتو را رد کرده است. این باشگاه پرتغالی قصد داشت این بازیکن را به صورت قرضی و بدون پرداخت هزینه به خدمت بگیرد و بند خرید ۱۵ میلیون یورویی نیز در قرارداد او قرار دهد که در صورت محقق شدن برخی اهداف فردی، این بند به خرید اجباری تبدیل می‌شد.

این پیشنهاد رضایت میلان را جلب نکرده است و از نظر آنها مبلغ پیشنهادی کافی نیست. در عوض، این باشگاه ایتالیایی خواهان انتقال قرضی با مبلغی مشخص است که در کنار آن، گزینه خرید دائمی به ارزش ۲۰ تا ۲۵ میلیون یورو قرار داشته باشد. این فرمول می‌تواند تا حد ممکن ضرر مالی میلان از فروش خیمنز را محدود کند، چرا که این باشگاه او را با مبلغی حدود ۳۲ میلیون یورو از فاینورد به خدمت گرفته بود.

رد پیشنهاد میلان باعث شده علاقه پورتو، دست‌کم در حال حاضر، کاهش پیدا کند. او ژوگو گزارش داده که این باشگاه پرتغالی مذاکرات را متوقف کرده و روز چهارشنبه نیز هیچ تحول جدیدی در رابطه با مهاجم مکزیکی رخ نداده است. آندره ویلاش-بواش و مدیران پورتو از همین حالا بررسی گزینه‌های جایگزین در بازار را آغاز کرده‌اند تا در سریع‌ترین زمان ممکن یک مهاجم نوک جدید برای فرانچسکو فاریولی جذب کنند.

با این حال، توقف موقت مذاکرات احتمالاً اقدامی تاکتیکی از سوی این باشگاه پرتغالی بوده است. آنها مذاکرات را متوقف کردند و سپس دوباره از سر گرفتند تا درک روشن‌تری از موضع میلان و میزان انعطاف این باشگاه به دست آورند. همان‌طور که متئو مورتو خبر داده، تماس‌ها میان دو باشگاه در طول روز از سر گرفته شده است.




 صفحه پیدا نشد - پارس فوتبال
۱۳ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

صفحه پیدا نشد - پارس فوتبال


 بازگشت قریب‌الوقوع منیر الحدادی به فوتبال اسپانیا با حضور در تمرینات آلباسته
۱۳ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

بازگشت قریب‌الوقوع منیر الحدادی به فوتبال اسپانیا با حضور در تمرینات آلباسته

منیر الحدادی، هافبک سابق استقلال، در تمرینات آلباسته اسپانیا (لالیگا۲) حضور دارد و به زودی به این تیم می‌پیوندد.

 تارتار در جمع برترین‌ها؛ شروع 6 امتیازی
۱۰ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تارتار در جمع برترین‌ها؛ شروع 6 امتیازی

پایگاه خبری فوتبالی- مهدی تارتار به جمع مربیان پرسپولیسی اضافه شد که لیگ را با 6 امتیاز شروع کردند.به گزارش فوتبالی، مهدی تارتار در دومین هفته لیگ برتر هم عملکرد موفقی داشت و توانست استقلال خوزستان را با نتیجه 4 بر یک مغلوب کند. تارتار با این پیروزی هر شش امتیاز ممکن را به دست آورد تا در جمع مربیانی از پرسپولیس قرار بگیرد که لیگ را با دو برد متوالی در ابتدای فصل آغاز کردند. در ادامه فهرست این مربیان را مرور می‌کنیم.علی پروینپروین اولین مربی پرسپولیس در تاریخ لیگ برتر بود که توانست به 6 امتیاز در ...,لیگ برتر ایران,پرسپولیس,مهدی تارتار,علی پروین,وینگو بگوویچ,افشین قطبی,برانکو ایوانکوویچ,یحیی گل‌محمدی

 ملاقات احساسی: ترابزون اشک صلاح را در آورد
۱۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

ملاقات احساسی: ترابزون اشک صلاح را در آورد

دیدار مجدد محمد صلاح با کودک هوادار لیورپول در ترابزون، صحنه‌های جالبی را رقم زد و بازتاب زیادی در رسانه‌ها داشت.

 جدایی قطعی ستاره استقلال؛ منیر الحدادی در تمرین تیم اسپانیایی +عکس
۱۷ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

جدایی قطعی ستاره استقلال؛ منیر الحدادی در تمرین تیم اسپانیایی +عکس

منیر الحدادی، مهاجم سرشناس استقلال در فصل گذشته، در آستانه جدایی قطعی از جمع آبی‌پوشان قرار گرفته و حضورش در تمرینات آلباسته اسپانیا، احتمال انتقال او به این تیم لالیگا ۲ را افزایش داده است.

 مسن‌ترین فوتبالیست جهان تاریخ‌سازی کرد!
۱۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

مسن‌ترین فوتبالیست جهان تاریخ‌سازی کرد!

کازویوشی میورا، مهاجم افسانه‌ای ژاپنی، در جریان پیروزی ۷ بر ۰ فوکوشیما یونایتد عملکردی تاریخی داشت.