قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۵ ساعت قبل

مارسکا: رودری می‌خواست برود، نتوانستیم کاری کنیم

انزو مارسکا، سرمربی منچسترسیتی، درباره جدایی رودری از این تیم صحبت کرد.
 مارسکا: رودری می‌خواست برود، نتوانستیم کاری کنیم

به گزارش "ورزش سه"، انزو مارسکا، سرمربی منچسترسیتی، پیش از دیدار یکشنبه مقابل بورنموث در نخستین هفته لیگ برتر، در نشست خبری حاضر شد و درباره آخرین وضعیت مصدومان، جدایی بازیکنان و شرایط نقل‌وانتقالاتی تیم صحبت کرد.

مارسکا در این نشست درباره جرمی دوکو، عمر مرموش و ساوینیو و همچنین جدایی رودری و تیجانی ریندرز توضیح داد و تأکید کرد سیتی در روزهای پایانی بازار، دقیقاً می‌داند به چه بازیکنانی نیاز دارد.

جدایی رودری و ساوینیو؟

وقتی یک بازیکن خودش می‌خواهد جدا شود، متقاعد کردن او برای ماندن دشوار است. این اتفاق درباره رودری رخ داد و نتوانستیم کاری کنیم. همین مسئله درباره ساوینیو هم در حال تکرار است. ساوینیو از همان روز اول آمد و گفت که می‌خواهد جدا شود، بنابراین حالا منتظر هستیم ببینیم چه اتفاقی می‌افتد.»

جدایی بازیکنان؟

«به‌جز رودری، همه بازیکنانی که درباره آن‌ها صحبت کردید یک ویژگی مشترک داشتند، اینکه زیاد بازی نکردند.روقتی بازیکنان بازی نمی‌کنند، ترجیح می‌دهند جدا شوند. بنابراین به‌جز رودری، تمام بازیکنانی که نام بردید، هرکدام به دلایل مختلف، زمان زیادی در زمین نداشتند.»

اخبار جدایی عمر مرموش؟

«نمی‌دانم. عمر هنوز اینجاست و همچنان با ماست. او با ساوینیو متفاوت است، بنابراین باید ببینیم چه اتفاقی می‌افتد. همیشه شرایط یک بازیکن که می‌خواهد جدا شود پیچیده است و در چنین شرایطی باید بازیکن دیگری وارد تیم شود. باید ببینیم عمر می‌ماند یا چه اتفاقی رخ می‌دهد. اگر بازیکنی جدا شود، باید یک بازیکن به تیم اضافه شود.»

خریدهای جدید؟

«ما تعداد حداقل یا حداکثر مشخصی برای تعداد خریدها نداریم؛ این موضوع تا حدی به شرایط بستگی دارد. دقیقاً می‌دانیم به چه چیزهایی نیاز داریم و در ۱۰ روز آینده خواهیم دید چه اتفاقی می‌افتد.»

مصدومیت دوکو؟

«در آخرین بازی، در بین دو نیمه او کمی درد در ناحیه ساق پا داشت. نمی‌خواستیم بیشتر از ۴۵ دقیقه بازی کند، بنابراین تعویض او از قبل برنامه‌ریزی شده بود. در حال حاضر به نظر می‌رسد حدود دو تا سه هفته از میادین دور باشد و بیشتر از این طول نخواهد کشید.»

بازی مقابل بورنموث؟

«بازی خودمان را تماشا کردم و دیدار دوستانه پیش‌فصل آن‌ها را هم دیدم. همچنین چند بازی از فصل گذشته‌شان را، زمانی که مربی دیگری داشتند، تماشا کردم. هویت این تیم کاملاً مشخص است. آن‌ها تیمی بسیار تهاجمی هستند. با آندونی ایرائولا هم تیمی تهاجمی بودند و همچنان همین‌طور هستند. کاملاً مشخص است که در زمان در اختیار داشتن توپ و همچنین بدون توپ چه کاری انجام می‌دهند.»

شروع فصل جدید؟

«برای آغاز این فصل و شروع فصلی جدید از زندگی‌ام بسیار هیجان‌زده هستم. هدف ما این است که همان مسیری را ادامه دهیم که سیتی طی ۱۰ تا ۱۵ سال گذشته در پیش گرفته است. بنابراین بسیار خوشحالیم که بالاخره نخستین بازی خانگی‌مان را انجام می‌دهیم.»



۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

دوری سه هفته‌ای وینگر منچسترسیتی از میادین

پایگاه خبری فوتبالی - جرمی دوکو، وینگر بلژیکی تیم منچسترسیتی، به دلیل مصدومیت از ناحیه ساق پا برای حدود سه هفته از میادین دور خواهد بود و شروع فصل جدید لیگ برتر انگلیس برای این بازیکن با یک خبر ناخوشایند همراه شده است.

به گزارش فوتبالی و با اعلام انزو مارسکا، جرمی دوکو در دیدار سوپرکاپ انگلیس برابر آرسنال در ترکیب اصلی منچسترسیتی قرار گرفت، اما در پایان نیمه نخست به دلیل احساس ناراحتی از زمین خارج شد. بررسی‌های پزشکی نشان داده است که مصدومیت او جدی نیست، اما برای جلوگیری از تشدید آسیب‌دیدگی، مدتی از تمرینات و مسابقات فاصله خواهد گرفت.

این مصدومیت باعث می‌شود دوکو دیدار افتتاحیه تیم منچسترسیتی در لیگ برتر انگلیس برابر بورنموث را از دست بدهد و احتمالا چند مسابقه دیگر نیز بدون حضور او برگزار خواهد شد. دوری حدود سه هفته‌ای این بازیکن در شرایطی رخ داده که منچسترسیتی فصل جدید را با هدف بازگشت به جمع مدعیان اصلی قهرمانی آغاز می‌کند.

دوکو یکی از مهم‌ترین گزینه‌های انزو مارسکا در جناحین محسوب می‌شود و سرعت، توانایی دریبل‌زنی و قدرت او در بازی‌های یک‌به‌یک، بخش مهمی از برنامه‌های هجومی سیتی را تشکیل می‌دهد. غیبت او می‌تواند فرصت بیشتری برای سایر بازیکنان خط حمله ایجاد کند تا در هفته‌های ابتدایی فصل نقش پررنگ‌تری داشته باشند.


۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

مارسکا: متقاعد کردن بازیکنی که می‌خواهد برود سخت است

پایگاه خبری فوتبالی - انزو مارسکا، سرمربی منچسترسیتی، در آستانه آغاز فصل جدید لیگ برتر انگلیس درباره آخرین وضعیت نقل‌وانتقالات، مصدومیت ژرمی دوکو، شرایط عمر مرموش و جدایی رودری و ساوینیو صحبت کرد.

به گزارش فوتبالی، مارسکا تأکید کرد که نگرانی خاصی بابت شرایط منچسترسیتی در بازار نقل‌وانتقالات ندارد و باشگاه از مدت‌ها قبل برنامه خود را برای تقویت تیم مشخص کرده است.

او در این خصوص گفت: “من نگران نیازهای منچسترسیتی در بازار نقل‌وانتقالات نیستم. از روز اول دقیقاً می‌دانستیم که به چه چیزی نیاز داریم و با مدیر ورزشی، هوگو ویانا، و باشگاه در این زمینه کار می‌کردیم. ۱۰ یا ۱۱ روز تا بسته شدن بازار باقی مانده و اتفاقات زیادی ممکن است رخ دهد.”

سرمربی ایتالیایی سیتی همچنین خبر بدی درباره ژرمی دوکو داشت. این وینگر بلژیکی به دلیل مصدومیت نمی‌تواند در دیدار نخست فصل مقابل بورنموث به میدان برود و حدود دو تا سه هفته از میادین دور خواهد بود.

مارسکا درباره امکان حضور همزمان فیل فودن و رایان شرکی در ترکیب منچسترسیتی نیز گفت: “فودن و شرکی می‌توانند با هم در ترکیب تیم قرار بگیرند، چون می‌توانند در پست‌های مختلف بازی کنند، اما بازیکنان مشابهی هستند.”

او درباره شروع دوران جدید خود در منچسترسیتی نیز اظهار داشت: “من بسیار مشتاقم که این فصل جدید و این سفر جدید را شروع کنم. هدف ما ادامه دادن همان مسیری است که باشگاه در ۱۰ تا ۱۵ سال گذشته طی کرده است. در نهایت خوشحالم که اولین بازی خود را در اتحاد برگزار می‌کنیم و بسیار هیجان‌زده هستم.”

مارسکا در ادامه درباره جدایی رودری و ساوینیو و اینکه چرا نتوانسته این بازیکنان را برای ماندن متقاعد کند، گفت: “کاملاً واضح است که وقتی بازیکنی بخواهد جدا شود، متقاعد کردن او برای ماندن سخت است. شما باید دیدگاه او را تغییر دهید. این اتفاق برای رودری افتاد و حالا برای ساوینیو اتفاق می‌افتد. او از همان روز اول به من گفت که می‌خواهد برود.”

ساوینیو در حال حاضر به انتقال به تاتنهام بسیار نزدیک است و دو باشگاه برای انتقال این بازیکن به توافق رسیده‌اند؛ انتقالی که ارزش آن در گزارش‌های مختلف حدود ۷۵ تا ۸۵ میلیون پوند اعلام شده است.

در بخش دیگری از نشست خبری، از مارسکا درباره شایعات مربوط به انزو فرناندز و احتمال انتقال هافبک آرژانتینی چلسی به منچسترسیتی سؤال شد. او در پاسخ گفت: “او بازیکن چلسی است و من نمی‌خواهم درباره بازیکنانی که با ما نیستند صحبت کنم. اول از همه چون به نظرم این کار بی‌احترامی است؛ دوم اینکه خودم هم دوست ندارم مربی‌های دیگر درباره بازیکنان ما صحبت کنند.”

اما یکی از مهم‌ترین بخش‌های صحبت‌های مارسکا به وضعیت عمر مرموش اختصاص داشت. با توجه به گزارش‌های اخیر درباره احتمال انتقال مهاجم مصری به تاتنهام، از سرمربی سیتی پرسیده شد که آیا احتمال جدایی او وجود دارد یا خیر.

مارسکا در پاسخ گفت: “نمی‌دانم. او هنوز اینجاست و همچنان بازیکن ماست. شرایطش با ساوینیو متفاوت است، چون ساوینیو از روز اول گفت که می‌خواهد جدا شود اما مرموش نه. باید ببینیم چه اتفاقی می‌افتد.”

در همین حال، گزارش‌های امروز حاکی از آن است که تاتنهام علاوه بر ساوینیو، برای جذب مرموش نیز مذاکراتی با منچسترسیتی داشته و احتمال انتقال این مهاجم مصری به لندن مطرح است. با این حال، برخلاف ساوینیو، مارسکا تأکید کرده که مرموش تاکنون درخواست جدایی خود را مطرح نکرده است.

به این ترتیب، منچسترسیتی در فاصله کمتر از دو هفته تا پایان پنجره نقل‌وانتقالات تابستانی با شرایطی ویژه روبه‌روست؛ رودری از تیم جدا شده، ساوینیو در آستانه انتقال به تاتنهام قرار دارد، آینده مرموش همچنان نامشخص است و مارسکا نیز تأکید کرده که باشگاه همچنان آماده انجام تغییرات و فعالیت بیشتر در بازار است.


۴۴ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

افزایش احتمال جدایی هافبک هلندی از بارسلونا

پایگاه خبری فوتبالی - فرنکی دی یونگ در شرایطی پیچیده قرار گرفته و احتمال جدایی او از بارسلونا افزایش یافته است؛ هافبک هلندی در ماه‌های اخیر با مشکلاتی در رابطه با هانسی فلیک روبه‌رو شده و همزمان با یک مصدومیت جدی از ناحیه زانو دست‌وپنجه نرم می‌کند.

به گزارش فوتبالی و به نقل از جرارد رومرو، رابطه میان دی‌یونگ و فلیک در پایان فصل گذشته و ماه‌های اخیر دچار تنش شده است. با این حال، این موضوع از سوی خود دی‌یونگ تایید نشده و او اخیرا ادعاهای مربوط به اختلاف شدید با سرمربی بارسلونا را رد کرده است. فلیک نیز چند روز پیش تاکید کرده بود که رابطه خوبی با این هافبک هلندی دارد و همچنان برای توانایی‌های او ارزش زیادی قائل است.

مشکل اصلی دی‌یونگ در حال حاضر مصدومیت رباط داخلی زانوی راست است؛ آسیبی که در جریان جام جهانی ۲۰۲۶ برای او ایجاد شد و باعث شده شروع فصل جدید را از دست بدهد. شدت مصدومیت به حدی است که احتمال دوری چندماهه مطرح شده و وضعیت درمان او همچنان زیر نظر پزشکان قرار دارد.

یکی از مهم‌ترین بخش‌های این پرونده، تصمیم دی‌یونگ درباره انجام عمل جراحی است. این بازیکن هنوز درباره جراحی به جمع‌بندی نهایی نرسیده و گفته می‌شود تصمیم خود را تا روشن شدن شرایط آینده‌اش در بارسلونا به تاخیر انداخته است. در همین حال، گزارش‌های اخیر نشان می‌دهند که خود دی‌یونگ از انتشار اخبار نادرست درباره وضعیت جسمانی و رابطه‌اش با باشگاه ناراضی است.

ورود رودری به بارسلونا نیز شرایط را برای دی‌یونگ پیچیده‌تر کرده است. هافبک اسپانیایی در همان پست بازی می‌کند و حضور او رقابت در میانه میدان را افزایش داده است. با این حال، فلیک همچنان می‌تواند پس از بازگشت دی‌یونگ از مصدومیت روی تجربه و توانایی‌های او حساب کند.




 رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است
۱۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اصرار باشگاه تراکتور برای حضور هواداران در بازی با پرسپولیس به نظر می‌رسد این بازی بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.به گزارش فوتبالی، بازی‌های هفته سوم لیگ برتر ایران طی روزهای یکشبه و دوشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد. بازی‌های استقلال با سپاهان و تراکتور با پرسپولیس حساس‌ترین بازی‌های این هفته هستند.طبق رای کمیته انضباطی که فصل گذشته صادر شد بازی‌های رودرروی تراکتور و پرسپولیس در لیگ و بیست و پنجم و لیگ بیست و ششم باید بدون تماشاگر برگزار شود.فصل گذشته بازی رفت د ...,پرسپولیس,تراکتور,لیگ برتر ایران,حجت الله بهمنی,پیشنهاد سردبیر

 گلزنی صیادمنش؛ گل دوم لخ پوزنان به ثون
۲۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

گلزنی صیادمنش؛ گل دوم لخ پوزنان به ثون

گلزنی صیادمنش؛ گل دوم لخ پوزنان به ثون - دقیقه 20

 باورنکردنی؛ پرتاب‌های اوت محمدی را در روسیه آنالیز می‌کنند! (ویدیو)
۲۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

باورنکردنی؛ پرتاب‌های اوت محمدی را در روسیه آنالیز می‌کنند! (ویدیو)

پایگاه خبری فوتبالی- پرتاب های اوت نادر محمدی در روسیه تبدیل به یک سوژه جدی و تحلیلی شده است.به گزارش فوتبالی، با پیوستن نادر محمدی به تیم اسپارتاک کاستروما در لیگ «اف‌ان‌ال» که لیگ سطح دو کشور روسیه محسوب می‌شود و معادل لیگ آزادگان خودمان است، پیش‌بینی می‌شد که اوت دستی‌های او تبدیل به یکی از سوژه‌های جذاب این لیگ شود.اما بعد از اولین پرتاب‌های او که ویدیوهایش فضای مجازی را در نوردید، حالا رسانه‌های روسیه به آنالیز و بررسی پرتاب‌های او رو آورده‌اند و ماجرا از چیزی که پیش‌بینی می‌شد خیلی جدی‌تر ...,نادر محمدی,اسپارتاک کاستروما,پیشنهاد سردبیر

 امیدهای آسیایی خاتون بم زنده ماند؛ گل دقیقه ۵+۹۰ برابر النصر عربستان +ویدیو
۲۵ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

امیدهای آسیایی خاتون بم زنده ماند؛ گل دقیقه ۵+۹۰ برابر النصر عربستان +ویدیو

تیم فوتبال زنان خاتون بم در دومین بازی خود در لیگ قهرمانان آسیا، در حالی مقابل النصر به تساوی یک بر یک رسید که سارا دیدار موفق شد در دقیقه ۵+۹۰ گل تساوی را ب...

 رونمایی از جنگنده نسل ششم چین در نمایشگاه هوایی ژوهای ؛ تحولی فراتر از تصور
۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

رونمایی از جنگنده نسل ششم چین در نمایشگاه هوایی ژوهای ؛ تحولی فراتر از تصور

نمایشگاه هوایی چین امسال سی‌امین سالگرد تاسیس خود را جشن می‌گیرد. این نمایش در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی هوایی ژوهای برگزار می‌شود.

 تراکتور رقیب پرسپولیس برای خرید بزرگ شد
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

تراکتور رقیب پرسپولیس برای خرید بزرگ شد

رئیس بخش نقل و انتقالات باشگاه الوحده امارات از درخواست باشگاه‌های پرسپولیس و تراکتور برای جذب قربانی خبر داد.