قیمت طلا امروز




 سایت آفتاب نیوز / ۱ ساعت قبل

ماجرای ورود متانول به بنزین و تأثیرش بر آلودگی هوا

ورود متانول به ترکیب بنزین و احتمال اثرگذاری آن بر کیفیت سوخت و آلودگی هوا، به موضوعی بحث‌برانگیز تبدیل شده است، اما شرکت پالایش و پخش آن را در چارچوب استاند...
 ماجرای ورود متانول به بنزین و تأثیرش بر آلودگی هوا

به گزارش آفتاب نیوز،

ماجرا از آنجا آغاز شد که بحث استفاده از متانول به‌عنوان یکی از ترکیبات اکسیژنه در بنزین مطرح شد و در ادامه اعلام شد که میزان مجاز استفاده از این ماده براساس استاندارد ملی ایران می‌تواند تا سه درصد حجمی باشد. همزمان موضوع استفاده آزمایشی از متانول در بنزین تولیدی شرکت نفت ستاره خلیج فارس نیز مطرح شد و نگرانی‌هایی درباره آثار آن بر خودرو‌ها و کیفیت سوخت در فضای رسانه‌ای شکل گرفت. 

اما شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی در واکنش به این مباحث اعلام کرد که استفاده از متانول به‌عنوان ترکیب اکسیژنه در سوخت، موضوعی شناخته‌شده در جهان است. این شرکت تأکید کرده است که در استاندارد ملی ایران به شماره ۲۲۹۲۰ که با حضور ذی‌نفعانی از جمله شرکت‌های خودروساز و سازمان حفاظت محیط زیست تدوین شده، استفاده از ترکیبات اکسیژنه از جمله متانول مجاز شناخته و حداکثر میزان مجاز آن سه درصد حجمی تعیین شده است بنابراین به گفته پالایش و پخش، استفاده از متانول در این محدوده خارج از چارچوب استاندارد‌های ملی کشور نیست. 

شرکت ملی پالایش و پخش همچنین اعلام کرده است که در سال‌های گذشته مطالعات آزمایشگاهی و میدانی درباره افزودن متانول به سوخت توسط مراجع علمی از جمله پژوهشگاه صنعت نفت و شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی انجام شده است. شرکت نفت ستاره خلیج فارس نیز برای ارزیابی مقدماتی و نه به‌صورت مستمر، استفاده از نیم درصد حجمی متانول در بنزین را آزمایش کرده است؛ میزانی که حدود یک‌ششم سقف سه درصدی تعیین‌شده در استاندارد ملی ایران است. پالایش و پخش تأکید کرده که این میزان در چارچوب الزامات کیفی و قوانین مربوطه قرار دارد. 

یکی دیگر از محور‌های مطرح‌شده، احتمال آسیب متانول به خودروهاست. شرکت ملی پالایش و پخش در این زمینه اعلام کرده …



 عیسی کلانتری: تفاهمنامه ایران و آمریکا حتی از برجام هم جامع‌تر بود / اگر آمریکا به تفاهمنامه برگردد فرصتی استثنایی برای ایران شکل می‌گیرد
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

عیسی کلانتری: تفاهمنامه ایران و آمریکا حتی از برجام هم جامع‌تر بود / اگر آمریکا به تفاهمنامه برگردد فرصتی استثنایی برای ایران شکل می‌گیرد

عیسی کلانتری گفت: تفاهمنامه از حیث امتیازات و ظرفیت‌ها حتی از برجام در دولت نخست آقای روحانی نیز جامع‌تر بود. اگر طرف امریکایی به این تفاهمنامه بازگردد، فرصتی استثنایی و کم‌‌نظیر پیش روی ایران قرار می‌گیرد.

 قیمت لیر ترکیه امروز چهارشنبه 4 شهریور ۱۴۰۵
۳۱ دقیقه قبل / سایت رکنا

قیمت لیر ترکیه امروز چهارشنبه 4 شهریور ۱۴۰۵

رکنا اقتصادی: قیمت لیر ترکیه امروز چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵، در بازار ۴,۲۵۰ تومان است که نسبت به دیروز ۰ تومان (۰.۰۰ درصد) بدون تغییر بوده است. هر لیر ترکیه، دیروز با قیمت ۴,۲۵۰ تومان معامله می‌شد.

 کارنامه وزارت امور خارجه دولت پزشکیان به روایت کارشناسان /  سند اسلام‌آباد در کارنامه دستگاه دیپلماسی کشورمان فصلی بی‌سابقه را رقم زد
۴۶ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

کارنامه وزارت امور خارجه دولت پزشکیان به روایت کارشناسان / سند اسلام‌آباد در کارنامه دستگاه دیپلماسی کشورمان فصلی بی‌سابقه را رقم زد

سفیر پیشین ایران در فرانسه گفت: سند اسلام‌آباد در کارنامه دستگاه دیپلماسی کشورمان فصلی بی‌سابقه را رقم زد.

 مراسم بزرگداشت دولتمردان شهید امروز برگزار می شود
۳ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

مراسم بزرگداشت دولتمردان شهید امروز برگزار می شود

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در اطلاعیه‌ای از عموم مردم شریف و بصیر برای مراسم بزرگداشت دولتمردان شهید دعوت کرد.

 گره تنگه هرمز به دست دیپلماسی باز می شود؟
۲۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

گره تنگه هرمز به دست دیپلماسی باز می شود؟

تنگه هرمز پس از جنگ ایران و آمریکا و تداوم تنش‌ها به اهرمی راهبردی برای فشار متقابل تهران بر واشنگتن تبدیل شد و ایران با توجه به شرایط جنگی محدودیت‌هایی برای تردد کشتی‌ها اعمال کرد.

 قیمت حواله دلار امروز چهارشنبه 4 شهریور 1405
۲۱ دقیقه قبل / سایت رکنا

قیمت حواله دلار امروز چهارشنبه 4 شهریور 1405

رکنا اقتصادی: حواله دلار در بازار ارز تجاری امروز چهارشنبه به 157 هزار و 716 تومان رسید.



نقد تند روزنامه اصولگرا از سقاب اصفهانی؛ با «آدرس سیاسی» نمی‌شود بنزین را گران کرد
سایت رویداد‌ ۲۴

نقد تند روزنامه اصولگرا از سقاب اصفهانی؛ با «آدرس سیاسی» نمی‌شود بنزین را گران کرد

روزنامه قدس در یادداشتی با انتقاد از اظهارات اخیر اسماعیل سقاب اصفهانی، رئیس سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت، درباره قاچاق بنزین و نقش دو جناح سیاسی در آن، هشدار داد که طرح اصلاحات بنزینی با «آدرس‌های سیاسی» و مواضع هیجانی پیش نمی‌رود و دولت برای جلب همراهی جامعه باید درباره تبعات افزایش قیمت و فشار آن بر کسب‌وکار‌ها شفاف‌سازی و اقناع‌سازی کند.
شیشه‌ها را رها کنید، سفره‌ها را نجات دهید - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

شیشه‌ها را رها کنید، سفره‌ها را نجات دهید - مردم سالاری آنلاین

«اگر بخواهم دکان آنها را تعطیل کنم، شیشه‌هایم را خرد می‌کنند.» این جمله اسماعیل سقاب اصفهانی، معاون رئیس‌جمهور، درباره قاچاق سوخت، حالا به یکی از جنجالی‌ترین بخش‌های اظهارات او تبدیل شده است؛ جمله‌ای که در کنار ادعای مهم‌تر او قرار گرفت: اینکه «هر دو جناح سیاسی کشور در قاچاق سوخت دست دارند». سقاب اصفهانی در گفت‌وگویی ویدئویی، موضوع اصلاح نظام انرژی را با جلوگیری از قاچاق سوخت پیوند زد و از وجود قاچاق چند میلیاردی سخن گفت.
خبرگزاری ایلنا

ظاهر جدید هالند با سر تراشیده شده+ فیلم

نگاهی به رأی جدید دیوان عدالت اداری/ امسال «مزایای رفاهی کارگران» مشمول مالیات است؟
خبرگزاری ایلنا

نگاهی به رأی جدید دیوان عدالت اداری/ امسال «مزایای رفاهی کارگران» مشمول مالیات است؟

یک کارشناس حقوق و روابط کار، با تشریح ابعاد حقوقی دادنامه اخیر دیوان عدالت اداری، تاکید کرد معافیت مالیاتی مزایای رفاهی کارگران شامل سال جاری نمی‌شود.
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اگر کلسترول بالایی دارید، صبح‌تان را این‌طور شروع کنید

روزنامه شرق

نصب سنگ مزار اکبر عبدی+ عکس