قیمت طلا امروز




 سایت آفتاب نیوز / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

یحیی: فشار زیاد بود، از نتیجه راضی نیستم!

یحیی گل‌محمدی، سرمربی ایرانی باشگاه دهوک، از نتیجه بازی تیمش در مقابل الغرافه رضایت ندارد.
 یحیی: فشار زیاد بود، از نتیجه راضی نیستم!

به گزارش آفتاب نیوز،

لیگ ستارگان عراق این هفته آغاز شده و تیم دهوک که در فصل تابستان با یحیی گل‌محمدی به توافق رسید، شب گذشته در اولین مسابقه در خانه خود برابر الغرافه به میدان رفت. دهوک در شرایطی که در طول مسابقه موقعیت‌های خوبی از جمله پنالتی را از دست داد، در نهایت در این بازی به تساوی ۱-۱ رضایت داد. هفته آینده آنها در دیداری جالب و تماشایی برابر الطلبه با هدایت علیرضا منصوریان به میدان خواهند رفت. اما یحیی گل‌محمدی، سرمربی ۵۶ ساله دهوک در پایان این مسابقه ضمن تشکر از حمایت شدید هواداران، مدعی شد تیمش در طول مسابقه فشار زیادی را تحمل کرده و البته این نتیجه تساوی برای آنها مطلوب و خوشایند نبوده است.

یحیی گل‌محمدی در نشست خبری بعد از پایان مسابقه گفت: ما این دیدار را با عملکرد بسیار خوبی شروع کردیم و در دقایق ابتدایی نمایش مدنظر خودمان را ارائه دادیم. البته می‌توانستیم در همان ۱۵ دقیقه نخست به گل برسیم. ما یک پنالتی به دست آوردیم و فرصت خوبی برای باز کردن دروازه حریف داشتیم، اما متاسفانه پنالتی را از دست دادیم و البته این بخشی از اتفاقات فوتبال است. اما اگر همان ابتدا پیش می‌افتادیم، شرایط مسابقه تغییر می‌کرد و در ادامه کار آسان‌تری پیش روی بازیکنان بود. اما در اواخر نیمه اول دروازه ما باز شد و این بدترین زمان گل خوردن است. 

کار ما در ادامه دشوارتر شد، زیرا برای کسب پیروزی باید دو بار به گل می‌رسیدیم و این کار آسانی نیست. به همین علت فشار روانی زیادی روی بازیکنان دهوک بود، زیرا ما در خانه خودمان بازی می‌کردیم و بازیکنان با تمام وجود تلاش کردند که شرایط بازی را تغییر داده و نتیجه را برگردانند تا به پیروزی برسیم.

در نهایت در دقیقه پایانی به گل تساوی دست یافتیم، اما این نتیجه مطلوب و مورد نظر ما نبود. قصد دارم از هواداران دهوک تشکر کنم، آنها ورزشگاه را پر کرده و با تمام تلاش از تیم حمایت کردند. آنها واقعا به ما نشان دادند که علاقه زیادی به دهوک دارند و در تمام طول ۹۰ دفیقه حامی تیم بودند. من از آنها تشکر می‌کنم امیدوارم در مسابقات بعد نتایج بهتری کسب کنیم.





 دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند
۱۷ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند

ایجنت ایرانی یاسر آسانی بازیکن آلبانیایی استقلال از پیشنهاد سنگین پرسپولیس به این بازیکن خبر داد؛ پیشنهادی که می‌تواند سرخ‌پوشان تهرانی را با دردسر مواجه کند.

 فوتبال زیر و رو می‌شود: جام جهانی 96 تیمی و خاص!
۱۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فوتبال زیر و رو می‌شود: جام جهانی 96 تیمی و خاص!

یوفا و کونکاکاف مخفیانه در حال مذاکره هستند تا یک لیگ ملتهای مشترک 96 تیمی ایجاد کنند و آسیا هم ممکن است به این تورنمنت بپیوندد.

 بدرود آتن! شهری که طارمی دوستش نداشت
۱۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بدرود آتن! شهری که طارمی دوستش نداشت

مهدی طارمی امروز برای آخرین بار به کمپ رنتی رفت، با هم‌تیمی‌هایش خداحافظی کرد . یک سال پیش از پایان قرارداد و بعد از فصلی که احتمالا در میان تمام سال‌های حضورش در فوتبال اروپا، کمترین علاقه را به ادامه‌اش داشت.

 ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد
۱۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس درخواست جدایی از سرخپوشان را نداده است.

 رسمی: ازری کنسا به آرسنال پیوست
۱۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رسمی: ازری کنسا به آرسنال پیوست

ازری کنسا، مدافع استون ویلا، با قراردادی ۴+۱ ساله به آرسنال پیوست.

 بیرانوند در ژاپن معافیت می‌خواهد!
۲۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند در ژاپن معافیت می‌خواهد!

این احتمال وجود دارد که دروازه‌بان تیم ملی ایران راهی تیم امید شود تا در مسابقات آسیایی ناگویا به میدان برود.