قیمت طلا امروز




 سایت آفتاب نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

نماینده مجلس: دشمن به راحتی بازار ارز را مدیریت می‌کند؛ موج جدیدی از تورم در راه است

یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس درباره تبعات سیاست‌های ارزی و افزایش نرخ ارز، گفت: اکنون بذر تورم‌های بالاتر در اقتصاد در حال کاشته شدن است و مدیریت اقتصادی که د...
 نماینده مجلس: دشمن به راحتی بازار ارز را مدیریت می‌کند؛ موج جدیدی از تورم در راه است

به گزارش آفتاب نیوز،

حسین صمصامی در گفت‌و‌گو با ایلنا، درباره بالا رفتن قیمت ارز در کشور که برخی آن را ناشی از شرایط جنگی می‌دانند، اما افکار عمومی مطرح می‌کند که در زمان صلح هم شاهد کاهش آنچنانی قیمت ارز نیست و تنها درصد ناچیزی از آن کاسته می‌شود، عنوان کرد: سوال اینجاست که چرا نرخ ارز در بازار آزاد در حال نوسان است؟ این موضوع طبیعی است، زیرا تقاضای ارز در بازار آزاد قاچاق در حال افزایش است. بازار آزادی که اکنون نرخ آن به ۱۹۵ تا ۱۹۶ هزار تومان رسیده، طبق قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز یک بازار غیرقانونی است.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای خاطرنشان کرد: چرا نرخ در بازار آزاد افزایش پیدا می‌کند؟ چون تقاضای غیرقانونی در این بازار در حال افزایش پیدا کردن است. حال تقاضای غیرقانونی چیست؟ تقاضا برای قاچاق ارز، قاچاق کالا، سفته‌بازی و فرار سرمایه است؛ به طور مثال طرف می‌خواهد خانه خودش را بفروشد و از کشور خارج شود. فردی می‌خواهد ارز خریداری و در خانه‌اش نگهداری کند وقتی گران شد آن را به فروش برساند یا تقاضا برای قاچاق است که کالای قاچاق را وارد کنند، اینها تقاضا را در بازار آزاد بالا می‌برند.

وی ادامه داد: همچنین بخشی از تقاضا‌ها برای ارز قانونی است که بانک مرکزی قادر به تأمین آن نیست یا از طریق شبکه رسمی تأمین نمی‌شود و در نتیجه متقاضیان ناچار می‌شوند ارز مورد نیاز خود را از بازار آزاد تأمین کنند و همین موضوع موجب افزایش نرخ ارز می‌شود.

این نماینده مجلس با بیان این‌که اگر فرض کنیم دولت و بانک مرکزی نیاز‌های ارزی کشور در بخش‌های قانونی از جمله مواد اولیه تولید، کالا‌های سرمایه‌ای، کالا‌های اساسی و مواد مصرفی مورد نیاز کشور را از مسیر رسمی تأمین کند، صرف افزایش نرخ ارز در بازار آزاد قاچاق تأثیر چندانی بر تورم نخواهد داشت، گفت: فاجعه در جای دیگری رخ می‌دهد و آن این است که اکنون نرخ ارز رسمی به نرخ ارز بازار آزاد قاچاق متصل شده است.

وی افزود: این اتفاق چگونه رخ می‌دهد؟ بانک مرکزی چند نرخ برای ارز تعریف کرده است؛ یک نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی که برای دارو است و درجای خودش قرار دارد. نرخ دیگر مربوط به تالار مبادله است که اکنون در حال افزایش است و به ۱۵۰ هزار تومان رسیده است. نرخ دیگر، نرخ توافقی است که به صادرکنندگان اعلام شده با واردکنندگان توافق کنند و هر نرخی که تعیین کردند، مبنای واردات قرار گیرد. این نرخ توافقی تحت تأثیر نرخ بازار آزاد قاچاق است و زمانی که نرخ بازار آزاد به ۱۹۰ هزار تومان افزایش پیدا می‌کند، نرخ توافقی هم افزایش می‌یابد و در نتیجه قیمت واردات کالا از مسیر‌های رسمی بالا می‌رود.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بانک مرکزی هم مطابق با افزایش نرخ ارز در بازار آزاد قاچاق نرخ تالار مبادله را هم افزایش می‌دهد که طی روز‌های اخیر به بیش از ۱۵۰ هزار تومان رسیده است. در حالی که کالا‌های اساسی، مواد اولیه و کالا‌های سرمایه‌ای از طریق همین تالار مبادله وارد کشور می‌شوند. بنابراین، هم نرخ تالار مبادله و هم نرخ توافقی، مستقیماً قیمت کالا‌هایی را که از مسیر رسمی وارد کشور می‌شوند و مورد نیاز هستند را گران می‌کنند.

وی تصریح کرد: احتمالا در صورتی که این روند ادامه داشته باشد طی یک تا دو ماه آینده شاهد موج جدیدی از تورم خواهیم بود که دلیل اتفاق افتادنش هم عمدتاً تحت تاثیر نرخ ارزی است که الان افزایش پیدا کرده است و ربط چندانی به کسری بودجه و نقدینگی ندارد، چرا؟ چون افزایش نرخ ارز مستقیما قیمت کالا‌ها را بالا می‌برد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در حال حاضر نرخ ۱۵۰ هزار تومانی تالار مبادله که بانک مرکزی آن را گران کرده است، وارد بورس کالا می‌شود و بورس کالا هم مواد اولیه صنایع را تأمین می‌کند؛ در نتیجه قیمت مواد اولیه افزایش می‌یابد و هنگامی که کارخانه و بنگاه‌های تولید ما می‌خواهند مواد اولیه خریداری کنند این مواد اولیه گران شده است، لذا او از انبارش استفاده می‌کند و زمانی که موجودی انبار کارخانه‌ها به پایان برسد، تولیدکنندگان ناچار خواهند بود مواد اولیه را با همین قیمت‌های جدید خریداری کنند و در نهایت قیمت محصولات، از جمله لبنیات، پوشاک و خودرو و سایر کالاها، افزایش خواهد یافت.

وی با بیان این‌که گفته می‌شود علت این وضعیت نقدینگی و کسری بودجه دولت است، اظهار داشت: اکنون بذر تورم‌های بالاتر در اقتصاد در حال کاشته شدن است و مدیریت اقتصادی که دولت به این شکل در پیش گرفته، یک مدیریت فاجعه‌بار است؛ یا دولت نمی‌داند چگونه اقتصاد را مدیریت می‌کند یا می‌داند عوارض‌اش چیست که این خیانت به جامعه ما است.

صمصامی تأکید کرد: صرف افزایش نرخ ارز در بازار آزاد قاچاق برای من محل نگرانی نیست، بلکه نگرانی اصلی آن است که این افزایش نرخ ارز از طریق افزایش نرخ تالار مبادله و افزایش قیمت پایه کالا‌ها در بورس به سفره مردم منتقل شود و این فاجعه تولید می‌کند یعنی تورمی که در اقتصاد کشور در حال شکل‌گیری است، نتیجه سیاست‌گذاری اقتصادی دولت است.

وی افزود: خدا رحمت کند رهبر شهید را که در بهمن‌ماه وقتی نرخ ارز بالا رفت فرمودند این قیمت طبیعی و منطقی نیست و نرخ ارز بازار آزاد قاچاق، نرخ دشمن است. اکنون دشمن به راحتی بازار ارز را مدیریت می‌کند، نرخ را افزایش می‌دهد و از طریق شبکه نفوذ خود آثار آن را به سفره مردم منتقل می‌کند تا زمینه اعتراضات را فراهم سازد و این مکانیزمی است که الان در حال رخ دادن است.

صمصامی در ادامه، درباره اخبار منتشرشده پیرامون آزادسازی منابع ارزی ایران و این‌که عنوان شده بود ریال این منابع پیش‌تر از سوی بانک مرکزی در اختیار دولت قرار گرفته است، حال باتوجه به شرایط تفاهمنامه چه اتفاقی در این زمینه خواهد افتاد، گفت: این منابع بلوکه هنوز آزاد نشده است. اینها منابعی بوده که ریال آن را دولت قبلاً دریافت و هزینه کرده و اگر آزادسازی صورت گیرد، ارز آن متعلق به بانک مرکزی است.

وی در پاسخ به این پرسش که با توجه به شرایط موجود، آیا احتمال آزادسازی این منابع وجود دارد، اظهار کرد: بعید می‌دانم در این شرایط آمریکا اجازه آزادسازی این منابع را بدهد تا ما بتوانیم از آن علیه‌اش استفاده کنیم. به نظر من، دشمن چنین کاری انجام نخواهد داد.



۱ دقیقه قبل / سایت اندیشه معاصر

حمل جاده‌ای کالا در شرایط جنگی ۳۰ درصد افزایش یافت؛ جزئیات رشد جابه‌جایی کالا در روزهای بحرانی / افزایش ۳۰ درصدی حمل جاده‌ای کالا؛ آخرین آمار حمل‌ونقل جاده‌ای در شرایط جنگی / حمل جاده‌ای کالا افزایش یافت؛ چرا جابه‌جایی کالا در شرایط جنگی ۳۰ درصد بیشتر شد؟

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ رضا اکبری روز پنجشنبه با تشریح عملکرد سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای در شرایط جنگی افزود: با وجود حملات به بنادر و زیرساخت‌های جاده‌ای کشور، روند حمل کالا و جابه‌جایی مسافر بدون وقفه ادامه یافت و میزان حمل کالا در برخی مقاطع حدود ۳۰ درصد بیشتر از شرایط عادی ثبت شد.

اکبری در حاشیه سلسله نشست‌های تخصصی بیست‌ویکمین جشنواره شهید رجایی اظهار کرد: ماموریت اصلی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در شرایط جنگی، حفظ و تداوم خدمت‌رسانی در عرصه حمل‌ونقل کشور بود و تلاش کردیم. با تلاش رانندگان و همه فعالان بخش حمل‌ونقل، اختلالی در حمل کالا ایجاد نشد و حتی شرایط جنگی به ثبت رکوردهای جدید در جابه‌جایی کالا منجر شد؛ به‌گونه‌ای که آمارها در برخی مقاطع حدود ۳۰ درصد بالاتر از شرایط عادی بود.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با قدردانی از رانندگان و فعالان بخش حمل کالا گفت: یک همدلی و حماسه در بخش حمل‌ونقل کالا شکل گرفت و رانندگان و دیگر بازیگران اصلی این حوزه، بار اصلی خدمت‌رسانی را بر دوش کشیدند.

وی ادامه داد: بازگشت زمینی زائران از عتبات عالیات و حجاج، جابه‌جایی مسافران از جزایر کیش و قشم، انتقال مسافران به خارج از کشور و بازگشت مسافران به داخل و همچنین جابه‌جایی مردم از کلان‌شهرها به مراکز استان‌ها و شهرستان‌ها، از جمله ماموریت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای در این دوره بود.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای همچنین به تخلیه شهر تهران، برگزاری دو مراسم اربعین، مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید و ۲۸ سفر اشاره کرد و گفت: این جابه‌جایی‌های گسترده با همکاری ناوگان حمل‌ونقل عمومی و تلاش رانندگان و شرکت‌های حمل‌ونقل، بدون مشکل جدی انجام شد.

وی نگهداری و حفاظت از راه‌های کشور را سومین ماموریت مهم سازمان راهداری در این دوره عنوان کرد و افزود: با وجود شرایط جنگی، عملیات نگهداری راه‌ها متوقف نشد و در زمستان و تابستان نیز تلاش شد وضعیت راه‌های کشور بدون اختلال حفظ شود.

اکبری افزود: بیش از ۳۰ اصابت به زیرساخت‌های جاده‌ای کشور ثبت شد و دهانه تونل‌ها، جاده‌ها و تعدادی از پل‌ها مورد اصابت قرار گرفتند، اما تلاش شد آثار این آسیب‌ها در زندگی روزمره مردم کمترین اثر را داشته باشد.

وی با اشاره به آسیب پل‌های استان هرمزگان گفت: بلافاصله پس از آسیب، مسیرهای جایگزین و کنارگذرها وارد مدار خدمت شدند و عملیات بازسازی پل‌ها نیز در کوتاه‌ترین زمان ممکن آغاز شد. برخی پل‌ها کمتر از یک هفته به سرویس بازگشتند و برای یکی از پل‌های بزرگ آسیب‌دیده نیز برنامه ساخت و بهره‌برداری در مدت حدود دو تا سه ماه پیش‌بینی شده است. در ۵ ماه گذشته حدود ۹۰۰ کیلومتر عملیات احداث راه روستایی انجام شده و حدود ۸۰۰ کیلومتر راه روستایی نیز به بهره‌برداری رسیده است.

وی با اشاره به شهادت شهید رجایی در دوران مسئولیت خود اظهار کرد: شهید رجایی در میدان خدمت به شهادت رسید و امروز نیز کارکنان و مدیران دستگاه‌های اجرایی در شرایط جنگی باید در میدان خدمت و دفاع از مردم نقش‌آفرینی کنند.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای افزود: اتصال این دو میدان در جشنواره امسال، فرصت ارزشمندی ایجاد کرده است تا نقش‌آفرینانی که در شرایط دفاعی و جنگی توانستند خدمت‌رسانی را به بهترین شکل ادامه دهند، معرفی شوند و عملکرد آنها برای مردم تشریح شود./ایرنا


۵ ساعت قبل / سایت نورنیوز

تحریم 10 فرد از سوی خزانه‌داری آمریکا

نورنیوز-گروه اقتصادی: وزارت خزانه داری آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی مدعی شد: امروز دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، ۱۰ فرد را که بخشی از شبکه‌ای مسئول انتقال پول نقد به حزب‌الله هستند، در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

این نهاد جنگ اقتصادی آمریکا ادعا کرد: این شبکه از حاملان پول نقدی استفاده می‌کند که با پروازهای تجاری میان لبنان، ترکیه، امارات متحده عربی و ایران سفر می‌کنند تا مبالغی بالغ بر صدها میلیون دلار را جابه‌جا کنند.

وزارت خزانه داری آمریکا مدعی شد: دفتر کنترل دارایی‌های خارجی همچنین حزب‌الله را به دلیل ارتباط با ایران، بار دیگر در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا سال‌هاست از ابزارهای تحریم‌های مالی و اقتصادی که به اذعان رسانه های آمریکایی، کارایی خود را از دست داده اند، علیه کشورها و گروه هایی که همسو با سیاست ها و اهداف واشنگتن نیستند، استفاده می کند. واشنگتن، افراد، نهادها و شرکت های مختلف در جهان را به بهانه های مختلف از جمله تهدیدکردن امنیت ملی یا مرتبط با فعالیت‌های غیرقانونی خود و متحدانش همواره تحت تحریم ها قرار داده است.

رئیس جمهوری آمریکا ۱۹ اوت برابر با ۲۸ مرداد ماه در شبکه اجتماعی تروث سوشال خود با تکرار لفاظی‌هایش و درحالیکه در میانه مذاکرات به ایران تجاوز کرده است، ادعا کرد: هیچ‌کس بیش از من به جمهوری اسلامی ایران فرصت نداده است تا به یک توافق دست پیدا کند. متاسفانه، (البته) برای آنها، این فرصت را از دست دادند.

ترامپ که به شدت به دلیل پیامدهای تجاوز علیه ایران تحت فشار افکار عمومی مردم آمریکا و کنگره در آستانه انتخابات میاندوره‌ای قرار دارد، مدعی شد: بنابراین، امروز خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی‌ که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده است را اعلام می‌کنم! این یک جنگ اقتصادی و انزوای اقتصادی در مقیاسی بی‌سابقه خواهد بود.

رئیس جمهوری آمریکا در حالی که واشنگتن سالهاست رویکرد خصمانه فشار اقتصادی و تحریم‌ها علیه ملت ایران را در پیش گرفته است، با اشاره به نبرد نورماندی و عملیات موسوم به «روز دی / D-DAY» ادعا کرد: «این یک روز - دی (تعیین کننده) اقتصادی خواهد بود و ما به همه متحدانمان نیاز داریم تا در کنار ایالات متحده آمریکا بایستند و برای منزوی کردن و شکست تهدید ایران همکاری کنند.» و «هر کشوری که به موسسات مالی، شرکت‌ها، فرودگاه‌ها و یا نهادهای دولتی خود اجازه دهد هر نوع حمایتی از ایران ارائه دهند، با پیامدهای شدید اقتصادی روبه‌رو خواهد شد.»

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران نیز روز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405 با انتشار دو تصویر درباره عبور بدهی ملی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار، «روز D اقتصادی» ادعایی دونالد ترامپ علیه ایران را تلاشی برای انحراف افکار عمومی از بحران اقتصادی و بدهی فزاینده آمریکا دانست و تاکید کرد تداوم سیاست‌های شکست‌خورده واشنگتن، جز شکست بیشتر و افزایش خصومت ایرانیان نتیجه‌ای نخواهد داشت.


۵ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

وزیر جهاد کشاورزی: جنگ به جامعه صیادی هرمزگان خسارت ۶ همتی وارد کرد

به گزارش تجارت نیوز، غلامرضا نوری قزلچه وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان هرمزگان در گفت‌و‌گو با خبرنگاران، ضمن ادای احترام به مردم شریف استان هرمزگان، به تشریح پروژه‌های افتتاحی هفته دولت در بخش کشاورزی پرداخت و اظهار داشت: در سطح کشور، مجموعه جهاد کشاورزی ۱۹۲۵ طرح و پروژه عمرانی و تولیدی را با اعتباری بالغ بر ۴۹.۵ هزار میلیارد تومان (۴۹.۵ همت) آماده بهره‌برداری کرده است.

وی با اشاره به سهم ویژه استان هرمزگان از پروژه‌های هفته دولت افزود: نکته حائز اهمیت این است که از مجموع ۴۹.۵ همت اعتبارات افتتاحی کشور، ۱۴.۵ هزار میلیارد تومان آن متعلق به استان هرمزگان است که نشان‌دهنده حجم بالای سرمایه‌گذاری‌ها و توجه ویژه دولت به این استان ساحلی است.

وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: پروژه‌های استان هرمزگان عمدتاً در حوزه‌های توسعه شیلات و آبزی‌پروری، زیرساخت‌های ذخیره‌سازی گندم و احداث سیلو، توسعه گلخانه‌ها و طرح‌های زیربنایی آب و خاک است علاوه بر این، مجموع پروژه‌های عمرانی قابل افتتاح در سایر بخش‌های استان نیز در هفته دولت به ۹۲ همت می‌رسد.

نوری قزلچه با تمجید از نقش راهبردی جامعه صیادی استان هرمزگان در امنیت غذایی کشور گفت: نخستین هدف از سفر به استان هرمزگان، حضور در جمع صیادان و قدردانی از ایثار و زحمات ماندگار این عزیزان بود جامعه صیادی هرمزگان در دوران جنگ، زیر بمباران دشمن و در شرایط سخت جنگی نه تنها تولید را متوقف نکردند، بلکه با جهاد شبانه‌روزی خود، حجم صید را به میزان چشمگیری افزایش دادند.

وی افزود: حضور شجاعانه صیادان در دریا در سخت‌ترین روزها، کشور را از واردات هزاران تن ماهی بی‌نیاز کرد و یک حماسه ماندگار در حوزه امنیت غذایی به ثبت رساند.

وزیر جهاد کشاورزی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم درباره میزان خسارات وارده به جامعه صیادی و شناور‌ها در جریان جنگ تأکید کرد: برآورد‌ها و احصای دقیق خسارات انجام شده است میزان خسارت مستقیم واردشده به شناور‌ها و تجهیزات صیادان حدود ۶ هزار میلیارد تومان (۶ همت) برآورد شده است؛ البته خسارات غیرمستقیم این بخش تا ۱۵ همت نیز تخمین زده می‌شود.

نوری قزلچه در پایان خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی جامع برای جبران این خسارات در هیئت دولت در حال انجام است تا بتوانیم با تخصیص اعتبارات لازم، بخشی از آسیب‌های واردشده به این قشر زحمت‌کش و ایثارگر را جبران کنیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان




 قیمت جدید انواع روغن موتور خودرو در بازار + جدول ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
۳ ساعت قبل / روزنامه تعادل

قیمت جدید انواع روغن موتور خودرو در بازار + جدول ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین، قیمت روغن موتور خودرو در مردادماه همچنان تحت تأثیر موج تازه‌ای از تغییرات هزینه‌ای قرار دارد و بررسی بازار نشان می‌دهد خریداران با...

 کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما
۱۴ ساعت قبل / سایت نفت ما

کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما

دی ماه سال گذشته بود که همزمان با حذف ارز ترجیحی، کالابرگ یک میلیون تومانی به همه مردم ایران داده شد. کالابرگی که قرار بود با تغییر نرخ کالاهای اساسی نیز اعتبار آن افزایش یابد اما نه تنها این رقم ثابت مانده بلکه برخی فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ نیز به دنبال لغو قرارداد هستند و برخی از آنها نیز فروش با اعتبار کالابرگ را متوقف کردند.

 لئوپارد 8 (Leopard)؛ معرفی مکعب تکنولوژی چینی با شتاب بالا + ویدیو و تصاویر
۱۴ ساعت قبل / سایت اسب بخار

لئوپارد 8 (Leopard)؛ معرفی مکعب تکنولوژی چینی با شتاب بالا + ویدیو و تصاویر

لئوپارد 8 (Leopard) در حال حاضر پرشتاب ترین SUV بازار ایران است که سطح امکانات بسیار بالایی را در اختیار راننده و سرنشینان قرار می دهد.

 آمریکا با هوش مصنوعی به جنگ زباله‌های هسته‌ای می‌رود
۱۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

آمریکا با هوش مصنوعی به جنگ زباله‌های هسته‌ای می‌رود

آمریکا در حال توسعه نسل جدیدی از فناوری‌های هوشمند برای مقابله با یکی از پیچیده‌ترین چالش‌های صنعت هسته‌ای، یعنی مدیریت و پاکسازی زباله‌های هسته‌ای است.

 سود تلیسه ۱۴۰۵ کی واریز می‌شود و چقدر است؟
۶ ساعت قبل / سايت نبض بورس

سود تلیسه ۱۴۰۵ کی واریز می‌شود و چقدر است؟

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت دامداری تلیسه نمونه با نماد تلیسه براساس آگهی منتشره در سامانه کدال در تاریخ 1405/04/30 برگزار گردید. سود مجمع تلیسه ۱۴۰۵ را چگو...

 افزایش سنگین قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
۹ ساعت قبل / روزنامه تعادل

افزایش سنگین قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین؛ بازار طلا در روزهای اخیر بار دیگر تحت‌تأثیر تشدید ابهام‌های سیاسی و ازسرگرفته‌نشدن مذاکرات، مسیر افزایشی را در پیش گرفته است. افزا...